Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

18 haziran persembe
11.30
2 dlm peynir
Domates salatalik biber
1 kase yogurt

18.00
1 kabak sote
1 kase yogurt
Salata
Su 2 litre
Bugün kabak günü olmuş. Bende öyle yaptım. Yarına güzel eksilerimiz olur ınsalah

Allah korktuğuna uğratmasın canim. Inşallah hiç bir sorun cikmayacak

Bazilari filtre kahveyi fresh press de yapiyor, bide makinesi var, o daha kolayima gidiyor benim :)

Hadi işlerini halletde gel cnm :)))

çok geç geldim. çok yoğun bir gündü. araştırdım çekirdek kahveleri öğüterek yapıyorlarmış. arkadaşım starbucks çekirdek kahve vermişti. napcam dedim bir bardak öğütüp kek yaptım cahillik işte :) aslında espresso çok seviyorum. onun makinesi pahalı galiba. makineleri bi araştıracağım.

Hadi hayırlı olsun canım bol satışların olsun umarım nescafe dediğin bildiğimiz üçü bir arada değildir

teşkkür ederim daha iki satış oldu o da arkadaşlarım verdi sipariş.

3 ü birarada değil. kahvesini ayrı alıp şekersiz yapıyorum ama yarım çay bardağı süt koyuyorum kupaya. o kadar sütten bişi olmaz dimi :)

çok güzel yaa bnim sadece iki arkadaşım sipariş verdi. o da arkadaş olduğu için yapmışlardır :) yaptıklarını mı satıorsun yoksa sipariş alıp öyle mi yapıyorssun. nasıl başlamak lazım acep.

11 kilo olmuş kilo konusunda en riskli ay son ay malum aman dikkat canm
Aa geçmiş olsn abla. Dra bende gitsem bana da aynısını diyecek yapmamız gereken ağırlıklarımızdan kurtulup dizimizi rahatlatmak sanırım

o zahir için az önce bana teşekkür etti

şimdi evden çıkıyoruz gelince overlok mak. fotosunu atacağım. (şuan dikişe hevesliyim de :) )
Overlok bana da lazım. Aldınız mı? Marka fiyat?

hoş geldiiiiiiiinnnnnnnnnn ponimmmmm
şükür taşınmışma işin bitmiş tam yerleşebildin mi , ohh netin de bağlanmış artık buradasın
Hoşbulduk ablam çok şükür yerleştm sayılır ama çok yorucuydu kullanılmayan gereksiz eşyalardan kurtulmaya karar verdik
Allah bağışlasın cnm çocuklarını. Bende sadece burada motive olup kilo verebiliyorum. Herkeste aynı kilo derdi olduğu için birbirimizi anlıyoruz

Hoşbulduk canım bende şaşırıyorum almamama
Önemli biseyi yoktur ins
bizde uyumak hayal

Günaydin canim, yeni baslangicin hayirli olsun insallah. Bol bol eksilerin olsun
Sağol canm teşekkür ederm
Holbuldum canm aminn.
Seviyeyi niye bıraktn bu arada
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl oğlan? Yemin mevzusu ne
Yasemin ne oldu cnm ne için çektirdin?

Spor yapaydik iyiydi ama dimi telafi ederdi belki. Benim de hiç halim yoktu bugün. Ama yarin kesin yapacam sporu Sen de yap Canım

Canım salı günü göz doktoruna gittim, sol gözümde ileriyi görmede Sıkıntı yaşıyorum diye
Doktor muayene etti gözünle ilgili herhangi bir sıkıntı yok beyindeki sinirlerle ilgili bi problem olabilir dedi
Ben de dedim ki benim beynimde sıvı birikmesi var o da dedi ki evet o sıvı arttı ve görme merkezine baskı yapıyorsa ondan olabilir ya da MS gibi bi hastalıktan kaynaklanmış olabilir dedi
O yüzden nörolojiye yönlendirip MR istedi

Kizlar yarın kilo ölçümünü kaçta yapıyoruz
arkadaslardan yazan olmis zaten sabahtan 14 e kadar yapabilirsin canim
sali gunune kadar bu olayi rafa kaldiriyoruz bosuna canimizi sikmiyoruz o zaman canim.

Rabbim korktuklarimizdan emin eglesin bizi ins temiz cikacak
kabak gunu olmus
Yoğun bir gündü benim için anca telefonu elime alabildim kızlar
Yarın hepimiz güzel eksiler görürüz inş
Menumu yazip geleyim
amin ins
Kıskandım hiç ara öğün bile yapmamissiniz
sabah tartiyi gorunce bunlari bile yiyesim yoktu canim
Holbuldum canm aminn.
Seviyeyi niye bıraktn bu arada
İlk serbest gun bozdu beni canim.
Sonrada yeniden baslayamadim

Afiyet olsun
18 Haziran Perşembe
11:30
2 haşlanmış yumurta
2 ceviz
Bol yeşillik , domates
17:00
1 tabak kabak yemegi
4 yk yoğurt
2,5 lt su

Sabah tatlı miktarını yazmamışsın canım
Tatlılar hariç güzel
18 haziran persembe
11.30
2 dlm peynir
Domates salatalik biber
1 kase yogurt

18.00
1 kabak sote
1 kase yogurt
Salata
Su 2 litre
Yarına güzel eksiler geliyor diyor menü
Spor yapsaydin keşke canim
17.06.2020

19.30
3 tavuk kanat
2 yk makarna
Bir kase yeşil salaata

su: 2 lt
18.06.2020

11.00
1 yumurta
1 dilim buğday ekmeği
5 zeytin
2 sosis
1 dilim peynir

18.00
1 kase yoğurt çorbası
1 kase yeşil salata

su: 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…