- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.961
Sabah uyandıktan 14:00 e kadar tarti sonucunu yazmamiz lazım canımKizlar yarın kilo ölçümünü kaçta yapıyoruz
18 haziran persembe
11.30
2 dlm peynir
Domates salatalik biber
1 kase yogurt
18.00
1 kabak sote
1 kase yogurt
Salata
Su 2 litre
Bugün kabak günü olmuş. Bende öyle yaptım. Yarına güzel eksilerimiz olur ınsalahiyi akşamlar herkese.
18 haziran perşembe menü;
SABAH 10:30
sebzeli omlet
peynir
3 adet zeytin
2 adet ceviz, 2 adet kaju
1 dilim tam buğday ekmeği.
ARA ÖĞÜN 14:50
2 adet gün kurusu, kiraz saplı yeşilçay.
AKŞAM 19:00
1 adet kabak ve 2 yemek kaşığı yoğurt.
1 saat sonra falanda bir bardak yeşil çay ile günü kapatacağım. Yarına bol eksiler görmek dileğiyle.
Allah korktuğuna uğratmasın canim. Inşallah hiç bir sorun cikmayacakÇok teşekkür ediyorum hepinize düşünüp sorduğunuz için ❤❤
cdyi verdiler ama sonuç raporucumartesi öğleden sonra belli olurmuş
O zamanda dr yerinde olmayacakmış
Salı günü öğrenebileceğim ne olduğunu
Bazilari filtre kahveyi fresh press de yapiyor, bide makinesi var, o daha kolayima gidiyor benim :)
Hadi işlerini halletde gel cnm :)))
Hadi hayırlı olsun canım bol satışların olsun umarım nescafe dediğin bildiğimiz üçü bir arada değildir
bende cekingenimdr hani pazarlık falan yapan olsa zorlanırız yüz yüze genelde fiyat kırarım çoğu zmn zararına satış yaparım diye cesaret edememnetten satışa başladım cnm öyle dene istersen face üzerinden yaptıklarımı tanıtıyorum bklm 3-5 geldi sipariş arkası da şöyle olursa güzel gidiyor
Tamam Canım teşekkürlerSabah uyandıktan 14:00 e kadar tarti sonucunu yazmamiz lazım canım
Amin canımm inşallahAllah korktuğuna uğratmasın canim. Inşallah hiç bir sorun cikmayacak
Tekrar geçmiş olsun canım çok korktum ama bişey çıkmadı diye yazarsın buraya inş ❤Amin canımm inşallah
İnşallah canımmTekrar geçmiş olsun canım çok korktum ama bişey çıkmadı diye yazarsın buraya inş ❤
Kıskandım hiç ara öğün bile yapmamissiniz18 haziran persembe
11.30
2 dlm peynir
Domates salatalik biber
1 kase yogurt
18.00
1 kabak sote
1 kase yogurt
Salata
Su 2 litre
11 kilo olmuş kilo konusunda en riskli ay son ay malum aman dikkat canmGünaydın kızlar
Bugün erkenciyim bı enerjiklik var nedense 6:30 da uyandim fırına bı baharatlı patates attım o sırada bı kundak diktim şimdi balkonda çay keyfi yapıyorum
Artık sona yaklaştıgimi hissediyorum iki gündür ağrılarım var baskın aşağıya baskı çok hissediyorum 40. Haftayı gormeyecez gibime geliyor ama hayırlısı bklm kilo bayadr düzgün tartilmiyordum
başlangıç: 84
36+0 güncel: 95.5
Fark: 11.5 kg çok yemek yiyemiyorum Allah tanbu ara yavaşladı kilo alimim 32+4 de tartilmistim snrm en son 94.5 çıkmıştım
Aa geçmiş olsn abla. Dra bende gitsem bana da aynısını diyecek yapmamız gereken ağırlıklarımızdan kurtulup dizimizi rahatlatmak sanırımHuuuuu daha kalkmadinizmi millet
Kalkdiysaniz neden gelip rapor vermiyosunuz
Ben dr dan geldim
Ev dr u bi tedavi uyguladimi dedi krem ilac vs, yok , rontgen mr cekilsin dedi
Önce iltihap vardir belki diye ilac verecekti
Ben israrci olunca röntgen cekti :)))
Dizin cok kötü görünüyor cok aşınma var yaşın daha cok genc
Mutlaka hemen kilo vermelisin, bol spor yapmalisin dedi
Bide mr dan randevu almam lazim
Overlok bana da lazım. Aldınız mı? Marka fiyat?o zahir için az önce bana teşekkür etti
şimdi evden çıkıyoruz gelince overlok mak. fotosunu atacağım. (şuan dikişe hevesliyim de :) )
Hoşbulduk ablam çok şükür yerleştm sayılır ama çok yorucuydu kullanılmayan gereksiz eşyalardan kurtulmaya karar verdikhoş geldiiiiiiiinnnnnnnnnn ponimmmmm
şükür taşınmışma işin bitmiş tam yerleşebildin mi , ohh netin de bağlanmış artık buradasın
Allah bağışlasın cnm çocuklarını. Bende sadece burada motive olup kilo verebiliyorum. Herkeste aynı kilo derdi olduğu için birbirimizi anlıyoruzbende her yıl kilo alıp vermekten sıkıldım. Koruma döneminde bir rayına oturtup, her zaman if yapmak istiyorum. Geçmiş olsun abla. Inşallah hızlıca verirsin o kiloları. Benim diz de minuskus başlangıcı var. Dize çok yük biniyor. O fazla kilolardan kurtulmalıyız sağlığımız için.
bugün de dikkat et canım. Hep beraber güzel kilolar verelim.Aksam dikkat edersem,yarın da ödem olmazsa, benim tartı sonucu yine güzel eksi olacak inşallah.
Tekrardan hoş gelmişsin canım. Ben Elif. 34 yaşındayım. 15 ve 10 yaşında iki oğlum var. Gruba girdim, çok motive oldum ve bu sayede kilolarımı güzelce veriyorum. Insallah hepimiz en yakın zamanda güzelce veririz o fazlalıkları
Hoşbulduk canım bende şaşırıyorum almamamamasalalh bence kilo yonunden cok iyi gidiyosun:)birden bebde heycanlandim dogum yaklasti deyince
rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin:)
ben kalktiydim erken sozde spor yapcaktim
kizim uyaninca uytmak icin geri yataga girdim uyumusum puff
dogum gunun kutlu olsun abla
saglikli mutlu huzurlu nice senelere insallah butun sevdiklerinle
tekrar hosgeldin canim:)
izinde cok almamissin yinede:)
Sağol canm teşekkür edermÖnemli biseyi yoktur ins
bizde uyumak hayal
Günaydin canim, yeni baslangicin hayirli olsun insallah. Bol bol eksilerin olsun
Holbuldum canm aminn.hosgeldin canim.
Yeni evinde huzurla otur insss.
Artik burdaysan kilo islerine odaklanirsin.
2 kilo artidaymissin zaten buda gayet iyi.
evet canim dunku menuyu untumadan yazsam iyi olacak
kucuk cocuga zor gercekten. Heveslenecegi bisey bulman lazim canim.
Yada cikartmak istediginde cikartmasina izin vermeyip kesin tepkini gostermelisin
seviye mi oda ne
ovv afiyet olsun abla simdiden guzel eksi gelecek bence
eski evindeki komsu teyzenmi.
Aman canim cocuklarin hepsi ayni inan. Zaten bi gelen oldumu hep kuduruyor cocuklar
gezmene bak canim keyf al.
Evine donunce buraya saglam lafa yaz ve gel
ins canim. Abla bende hafif gecirmeye calisiyorum
masallah sana. Hamileligun son zamanlarinda bi heyacan ,bi enerji geliyor insana .
Teyzesinin kuzusu ins gununu bekler.
abla o kilolar gidecek ve saglik gelecek. Egzersizlerinde hafif olanlarini deneyeceksin mecbir
kolay gelsin canim.
Bende iyiyim iste. Yuvarlanip gidiyoruz.
canim patates kizartmasi yapmayali baya oldu bende. Bosver yag bombasi yemis esin
Soyle biraz acildim hava yagisli bulanik bide sanirim ondan da moralim bozuluyor benim.
Yuruyus yapmak istiyorum ama bakalim
evi zaten 3 gundur bosveriyorum abla bugun bi ceki duzen vermem lazim. Zaten ev daginik oldukcada icim daraliyor.
gecmis olsun canim.
Benimki yorgunluk yada ters yatmaktan degil miskinlikten
hosgeldin canim.
sen yinede dikkat et anim mezuniyet yakinken uzaklasma
ne istiyon diye sormus allahtan
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl oğlan? Yemin mevzusu neCansin yaaa. Valla burdaki samimiyet çoğu zaman normal hayatimizda yok. Etiketini görünce ayrı bir mutlu oldum. Düşünülmek yüzümü güldürdü Allah razı olsun 48 saattir 1.5 saat uykuyla duruyorum. Oğlum ateşli. Şimdi ilaç ıcirdim banyoya koydum o suyla oynuyor bende buraya bakayim dedim. Acile götürdük. Boğaz enfeksiyonu dedi. Dondurma yedi ondan galiba.
Ayricaaa doğum günün müş. Iyi ki iyi ki varsin iyiki doğmuşsun Allahim hep sağlıklı mutlu güzel günler göstersin. Hayırlı uzun ömürler versin.
Bideee 21 günlük yeminim bittiGaliba serbest günü biraz abarttim 1 kilodan fazla dönüşü oldu Yarin yeni yeminime başlıyorum
Yasemin ne oldu cnm ne için çektirdin?Çok teşekkür ediyorum hepinize düşünüp sorduğunuz için ❤❤
Spor yapaydik iyiydi ama dimi telafi ederdi belki18 haziran perşembe
Evet persembe icin hiç ama hiç uygun olmayan nefsime yenik düştüğüm menüm
Kahvaltı 10.00
2 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
Domates salatalık
Ara 15.00 1 dilim kekatış serbest
Aksam 18.30
4 ızgara köfte
Salata
Su 2 litre
Evet çocuğu uyutunca yapayım diyordum da o da az önce uyudu benim de bh saate pilim bitti hiç yapasım yokSpor yapaydik iyiydi ama dimi telafi ederdi belki. Benim de hiç halim yoktu bugün. Ama yarin kesin yapacam sporu Sen de yap Canım
Canım salı günü göz doktoruna gittim, sol gözümde ileriyi görmede Sıkıntı yaşıyorum diye11 kilo olmuş kilo konusunda en riskli ay son ay malum aman dikkat canm
Aa geçmiş olsn abla. Dra bende gitsem bana da aynısını diyecek yapmamız gereken ağırlıklarımızdan kurtulup dizimizi rahatlatmak sanırım
Overlok bana da lazım. Aldınız mı? Marka fiyat?
Hoşbulduk ablam çok şükür yerleştm sayılır ama çok yorucuydu kullanılmayan gereksiz eşyalardan kurtulmaya karar verdik
Allah bağışlasın cnm çocuklarını. Bende sadece burada motive olup kilo verebiliyorum. Herkeste aynı kilo derdi olduğu için birbirimizi anlıyoruz
Hoşbulduk canım bende şaşırıyorum almamama
Sağol canm teşekkür ederm
Holbuldum canm aminn.
Seviyeyi niye bıraktn bu arada
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl oğlan? Yemin mevzusu ne
Yasemin ne oldu cnm ne için çektirdin?
arkadaslardan yazan olmis zaten sabahtan 14 e kadar yapabilirsin canimKizlar yarın kilo ölçümünü kaçta yapıyoruz
sali gunune kadar bu olayi rafa kaldiriyoruz bosuna canimizi sikmiyoruz o zaman canim.Çok teşekkür ediyorum hepinize düşünüp sorduğunuz için ❤❤
kabak gunu olmusiyi akşamlar herkese.
18 haziran perşembe menü;
SABAH 10:30
sebzeli omlet
peynir
3 adet zeytin
2 adet ceviz, 2 adet kaju
1 dilim tam buğday ekmeği.
ARA ÖĞÜN 14:50
2 adet gün kurusu, kiraz saplı yeşilçay.
AKŞAM 19:00
1 adet kabak ve 2 yemek kaşığı yoğurt.
1 saat sonra falanda bir bardak yeşil çay ile günü kapatacağım. Yarına bol eksiler görmek dileğiyle.
amin insYoğun bir gündü benim için anca telefonu elime alabildim kızlar
Yarın hepimiz güzel eksiler görürüz inş
Menumu yazip geleyim
sabah tartiyi gorunce bunlari bile yiyesim yoktu canimKıskandım hiç ara öğün bile yapmamissiniz
İlk serbest gun bozdu beni canim.Holbuldum canm aminn.
Seviyeyi niye bıraktn bu arada
Gule gule iyi gunleede kullan canim. Hayirli muaterilerin olsun insömürlük olduğu ve her türlü overlok işlerini hallettiği için sanayi tipi overlok makinesi aldım. 2.el 800 tl brother marka
Eki Görüntüle 2650866
Afiyet olsun10:00
activia probiyotık
15:00
1 kase kıvırcık domates limon salata
aralarda 2 bardak filtre kahve
su şimdilik 1 bucuk litre
spor şimdi cıkıyorum yapıp ayrı yazacagım hata oluşmuyorken yedıklerımı yazayım hemen
18 Haziran Perşembe
11:30
2 haşlanmış yumurta
2 ceviz
Bol yeşillik , domates
17:00
1 tabak kabak yemegi
4 yk yoğurt
2,5 lt su
Sabah tatlı miktarını yazmamışsın canım18 HAZİRAN PERŞEMBE MENÜM
07.15: Yulaflı krep tostu
Şekersiz çay
Kadayıflı muhallebi (regl olduğumdan canım çok istedi. Ama zaten 1 litre sütün içine 3 yemek kaşığı şeker koydum. Çok hafif oldu)
20.00: 1 şişe sade maden suyu
11.30
2 dlm peynir
Domates salatalik biber
1 kase yogurt
18.00
1 kabak sote
1 kase yogurt
Salata
Su 2 litre
Spor yapsaydin keşke canim18 haziran perşembe
Evet persembe icin hiç ama hiç uygun olmayan nefsime yenik düştüğüm menüm
Kahvaltı 10.00
2 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
Domates salatalık
Ara 15.00 1 dilim kekatış serbest
Aksam 18.30
4 ızgara köfte
Salata
Su 2 litre
17.06.2020
19.30
3 tavuk kanat
2 yk makarna
Bir kase yeşil salaata
su: 2 lt
18.06.2020
11.00
1 yumurta
1 dilim buğday ekmeği
5 zeytin
2 sosis
1 dilim peynir
18.00
1 kase yoğurt çorbası
1 kase yeşil salata
su: 2 lt
Guzel olmasada eksi gelecek canim. Umarim sabah biraz daha giderYarına güzel eksiler geliyor diyor menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?