- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.941
Aynen vallahi ben de seni görmeden tanımadan seviyorum canımCanimm benim yaa gerçekten karşılıklı kahve içecek dosta ihtiyacim var. Senin yazını okurken cok duygulandimÇok seviliyorsun gerçekten
Kuzum kıyamam ya Allah şifa versin çocuklar hastalanınca anneler hastalanmaktan beter oluyor inşallah tez zamanda atlatırCansin yaaa. Valla burdaki samimiyet çoğu zaman normal hayatimizda yok. Etiketini görünce ayrı bir mutlu oldum. Düşünülmek yüzümü güldürdü Allah razı olsun 48 saattir 1.5 saat uykuyla duruyorum. Oğlum ateşli. Şimdi ilaç ıcirdim banyoya koydum o suyla oynuyor bende buraya bakayim dedim. Acile götürdük. Boğaz enfeksiyonu dedi. Dondurma yedi ondan galiba.
Ayricaaa doğum günün müş. Iyi ki iyi ki varsin iyiki doğmuşsun Allahim hep sağlıklı mutlu güzel günler göstersin. Hayırlı uzun ömürler versin.
Bideee 21 günlük yeminim bittiGaliba serbest günü biraz abarttim 1 kilodan fazla dönüşü oldu Yarin yeni yeminime başlıyorum
Sen de iyi ki varsın canım kesinlikle öyle takımdaki her bireyi ayrı ayrı seviyorum negatif enerji aldığım kimse yok iyi ki 9. TakımdayımIyi ki 9. Takimdayim yaaa hepiniz ayri ayri çok samimi, çok iyi kalpli, yardimsever,harika meleklersinizzzzcokk seviliyorsunuzzzz...
Yağdı abla findik büyüklüğünde avrupa yakasindayim ben herkes arabalarin üstünü örttüburada yağmadan önce bir patlama sesi gibi gök bir gürledi nasıl sıçradım korktum sonrada bir döktü mübarek Allahtan dolu yağmadı, orada çok mu dolu yağdı gülüm
Inşallah canim. Gece yatağın bi sağına koşuyorum bi solunaAynen vallahi ben de seni görmeden tanımadan seviyorum canım
Kuzum kıyamam ya Allah şifa versin çocuklar hastalanınca anneler hastalanmaktan beter oluyor inşallah tez zamanda atlatır
Sen de iyi ki varsın canım kesinlikle öyle takımdaki her bireyi ayrı ayrı seviyorum negatif enerji aldığım kimse yok iyi ki 9. Takımdayım
sağol ablaGeçmiş olsun tatlim
Kv ye hamurisi mideme dokunuyor de :))
dikkat etmeye çalışsam da bu aralar iştahım acildi hamur işi yemektenhosgeldin canim.
Yeni evinde huzurla otur insss.
Artik burdaysan kilo islerine odaklanirsin.
2 kilo artidaymissin zaten buda gayet iyi.
evet canim dunku menuyu untumadan yazsam iyi olacak
kucuk cocuga zor gercekten. Heveslenecegi bisey bulman lazim canim.
Yada cikartmak istediginde cikartmasina izin vermeyip kesin tepkini gostermelisin
seviye mi oda ne
ovv afiyet olsun abla simdiden guzel eksi gelecek bence
eski evindeki komsu teyzenmi.
Aman canim cocuklarin hepsi ayni inan. Zaten bi gelen oldumu hep kuduruyor cocuklar
gezmene bak canim keyf al.
Evine donunce buraya saglam lafa yaz ve gel
ins canim. Abla bende hafif gecirmeye calisiyorum
masallah sana. Hamileligun son zamanlarinda bi heyacan ,bi enerji geliyor insana .
Teyzesinin kuzusu ins gununu bekler.
abla o kilolar gidecek ve saglik gelecek. Egzersizlerinde hafif olanlarini deneyeceksin mecbir
kolay gelsin canim.
Bende iyiyim iste. Yuvarlanip gidiyoruz.
canim patates kizartmasi yapmayali baya oldu bende. Bosver yag bombasi yemis esin
Soyle biraz acildim hava yagisli bulanik bide sanirim ondan da moralim bozuluyor benim.
Yuruyus yapmak istiyorum ama bakalim
evi zaten 3 gundur bosveriyorum abla bugun bi ceki duzen vermem lazim. Zaten ev daginik oldukcada icim daraliyor.
gecmis olsun canim.
Benimki yorgunluk yada ters yatmaktan degil miskinlikten
hosgeldin canim.
sen yinede dikkat et anim mezuniyet yakinken uzaklasma
ne istiyon diye sormus allahtan
sağol canım vallahi bilmiyorum nasıl oldu grip oldum da çok şükür malum hastaliktan oldum diye korktum da ateş vs öyle belirtiler yoktu bugün de daha iyiyim Allah'a çok sukur. Misafirim sonucta umduğunu değil bulduğunu yiyorumsen niye hastalandın gülüm geçmiş olsun
kv de pek ses çıkaramıyorsun değil mi sürekli hamur işi yemesek diyemiyorsun
ben de. Adet ödemi olmasın diye, hafta boyu uğraşıyorum. Bugün oldumkiraz sapını bu hafta ben de deniyorum pazartesiden beri.sonuclari yarın gorceem artik
çok geçmis olsun canım. Allah şifa versinCansin yaaa. Valla burdaki samimiyet çoğu zaman normal hayatimizda yok. Etiketini görünce ayrı bir mutlu oldum. Düşünülmek yüzümü güldürdü Allah razı olsun 48 saattir 1.5 saat uykuyla duruyorum. Oğlum ateşli. Şimdi ilaç ıcirdim banyoya koydum o suyla oynuyor bende buraya bakayim dedim. Acile götürdük. Boğaz enfeksiyonu dedi. Dondurma yedi ondan galiba.
Ayricaaa doğum günün müş. Iyi ki iyi ki varsin iyiki doğmuşsun Allahim hep sağlıklı mutlu güzel günler göstersin. Hayırlı uzun ömürler versin.
Bideee 21 günlük yeminim bittiGaliba serbest günü biraz abarttim 1 kilodan fazla dönüşü oldu Yarin yeni yeminime başlıyorum
Bende çok mutluyum bu grupta olduğum için.Iyi ki 9. Takimdayim yaaa hepiniz ayri ayri çok samimi, çok iyi kalpli, yardimsever,harika meleklersinizzzzcokk seviliyorsunuzzzz...
gecmis olsun canimCansin yaaa. Valla burdaki samimiyet çoğu zaman normal hayatimizda yok. Etiketini görünce ayrı bir mutlu oldum. Düşünülmek yüzümü güldürdü Allah razı olsun 48 saattir 1.5 saat uykuyla duruyorum. Oğlum ateşli. Şimdi ilaç ıcirdim banyoya koydum o suyla oynuyor bende buraya bakayim dedim. Acile götürdük. Boğaz enfeksiyonu dedi. Dondurma yedi ondan galiba.
Iyi ki 9. Takimdayim yaaa hepiniz ayri ayri çok samimi, çok iyi kalpli, yardimsever,harika meleklersinizzzzcokk seviliyorsunuzzzz...
O zaman kilolar yerlesmeden hizlica verirsin inssağol ablaöyle desem bile değişen bişey olmaz mutfak yapılıyor yemek yapilacak durumda değil pek ben de 2 3 günlüğe gorumceme geldim çocuk durmayinca misafir olduğum için pek bişey diyemiyorum
dikkat etmeye çalışsam da bu aralar iştahım acildi hamur işi yemekten
sağol canım vallahi bilmiyorum nasıl oldu grip oldum da çok şükür malum hastaliktan oldum diye korktum da ateş vs öyle belirtiler yoktu bugün de daha iyiyim Allah'a çok sukur. Misafirim sonucta umduğunu değil bulduğunu yiyorum
Sagol canim Allah razı olsunben de. Adet ödemi olmasın diye, hafta boyu uğraşıyorum. Bugün oldum
çok geçmis olsun canım. Allah şifa versin
Bende çok mutluyum bu grupta olduğum için.
guzel canim. Sen emziriyordun herhalde ekmek oranin o yuzden cok17 haziran carsamba
Kahvaltı 10.00
2 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tatli kasigi reçel
Ara marul +1 dilim cevizli sucuk( pekmezli olanlardan)
Aksam 18.00
5 kaşık kabak
Salata
1 dilim tb ekmeği
Suyu hic sayamadım
Spor 1 saat yürüyüş
baya az bir menu olmus17 Haziran Çarşamba
10:30
tarçınlı Türk kahvesi
12:30
5 kaşık yoğurt içine ceviz ve 1 çay kaşığı tarçın
18:00
1 tabak kabak türlü
3 kaşık yoğurt
su: 2 litre
spor:75 dakika yürüyüş 150 puan U UcanSupurge
hafif olmus afiyet olsun abla17 haziran carsamba
Sabah kahve
13.30
1 h. Yumurta
Biraz peynir, kaşar
Yesillik
4 brezilya cevizi
15.30
Bikac ay dil. Patates
Bi parca peynir
20.15
Yarim ayran
Aksama dogru cocuklara gittik, orda pasta borek yemedim
Eve gelincede gec oldu
Kabak plani yatti
Ama cok açım
menun az oldugu icin 1 pisiyi gormuyum11:30
1pişi
Sade nescafe
20:30
1 kase salata
500ml proteinli süt
Soda
Su 1,5lt ikiye tamamlarım
Spor mekik bacak faln calıstım ama saymadım yanana kadaryaptım
canim kola olmamis.17 haziran
10:30
Yarım dilim ekmek
Yarım yumurta
Yarım domates
4 ince dilim kaşar peynir
15:00
2 dilim karpuz
17:30
2 dilim ekmek
1porsiyon izgara tavuk
1kücük bardak kola
aksam ogunun gec te kalmis canim.17 haziran çarşamba
10.00 bir bardak limonlu sirkeli su
11.30 şekersiz nescafe
14.00 2 yumurtalı menemen 2 dilim ekmek,
20.00 iki dilim kavun, bir kase yayla çorba
gün boyu su. bugün spor yok.
baya hafif olmus bisey yememissin.10:00
activia probiyotık
1 kase kıvırcık domates limon salata
aralarda 2 bardak filtre kahve
su şimdilik 1 bucuk litre
spor şimdi cıkıyorum yapıp ayrı yazacagım hata oluşmuyorken yedıklerımı yazayım hemen
gayet guzel canim18 Haziran Perşembe
11:30
2 haşlanmış yumurta
2 ceviz
Bol yeşillik , domates
17:00
1 tabak kabak yemegi
4 yk yoğurt
2,5 lt su
canim baya tatli bir gun olmus.18 HAZİRAN PERŞEMBE MENÜM
07.15: Yulaflı krep tostu
Şekersiz çay
Kadayıflı muhallebi (regl olduğumdan canım çok istedi. Ama zaten 1 litre sütün içine 3 yemek kaşığı şeker koydum. Çok hafif oldu)
20.00: 1 şişe sade maden suyu
Hayirli insallah cnm
Sonuc cikinca haber et bizede
Hadi güzel haberler inşallah
emar sonucu hemen çıkıyor mu doktora gösterip ne olduğunu bu gün öğrenebilecek miyiz gülüm
Jasminium84 den haber var mı?
Çok teşekkür ediyorum hepinize düşünüp sorduğunuz için
Insallah canimm sagolasin Allah razı olsun. Açıldı vallagecmis olsun canim
İns tez vakitte iyi olur oglusun. Dondurma mevsimi acildi acildi artik. Cocuklari durdurmak zor
beende hepinizi ayri ayri cok seviyorum canim
O zaman kilolar yerlesmeden hizlica verirsin ins
Canım hocbir şey yetmemişsin ve senin menukerin genelde dengeshz bu şekilde kas kaybın olur ve bağışıklığın düşer10:00
activia probiyotık
1 kase kıvırcık domates limon salata
aralarda 2 bardak filtre kahve
su şimdilik 1 bucuk litre
spor şimdi cıkıyorum yapıp ayrı yazacagım hata oluşmuyorken yedıklerımı yazayım hemen
ne guzel hayran oldum18 Haziran Perşembe
11:30
2 haşlanmış yumurta
2 ceviz
Bol yeşillik , domates
17:00
1 tabak kabak yemegi
4 yk yoğurt
2,5 lt su
çok iyi tam persembe menüsü18 haziran persembe
11.30
2 dlm peynir
Domates salatalik biber
1 kase yogurt
18.00
1 kabak sote
1 kase yogurt
Salata
Su 2 litre
Sen de ben gibi nefsine yenik düşmüşsün18 HAZİRAN PERŞEMBE MENÜM
07.15: Yulaflı krep tostu
Şekersiz çay
Kadayıflı muhallebi (regl olduğumdan canım çok istedi. Ama zaten 1 litre sütün içine 3 yemek kaşığı şeker koydum. Çok hafif oldu)
20.00: 1 şişe sade maden suyu
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?