- 8 Mart 2020
- 5.858
- 28.274
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.921
hosgeldin canim.Selam kızlarr
evet canim dunku menuyu untumadan yazsam iyi olacaksenin menunde artilari telafi menusu olmus tam
kucuk cocuga zor gercekten. Heveslenecegi bisey bulman lazim canim.gozluk takmasi gerekiyo ama taktiramiyoruz
nasil yapcaz bilmiyorum.hem uzagi hem yakini gormuyo
seviye mi oda neSeviyeci kızlar naptınız? Merak ettim
ovv afiyet olsun abla simdiden guzel eksi gelecek benceBugün gelin pasta yapmisti
Yemeyince, 1 dil. Aldim, cumaya yerim dedim
eski evindeki komsu teyzenmi.Bugün komşu teyzem geldi oturmaya eşiyle. Çocuklardan başı ağrıdı ikisinindeminiğim çok fena oldu ya solucan gibi hiç durmuyo kıpır kıpır, büyüğümnde çene hiç durmuyo huniyi ondn taktım bu arada
gezmene bak canim keyf al.Kizlar iyi geceler pek alinti yapamadm. Zor oluyor diye cocuk uyuyor bayadir bende yaticam smdi, yarin hava da bozmazsa piknik planimiz var gorumcelerle bakalm nasil gecicek.
ins canim. Abla bende hafif gecirmeye calisiyorumTakimi ben kapatmisim ben acayim
Gunaydinnnn dunyanin en güzel kadinlari
Tertemiz beslenmeli bi persembe olsun
Ben hazirlanip dr a gidecem sonra grsruz
masallah sana. Hamileligun son zamanlarinda bi heyacan ,bi enerji geliyor insana .Günaydın kızlar
Bugün erkenciyim bı enerjiklik var nedense 6:30 da uyandim fırına bı baharatlı patates attım o sırada bı kundak diktim şimdi balkonda çay keyfi yapıyorum
Artık sona yaklaştıgimi hissediyorum iki gündür ağrılarım var baskın aşağıya baskı çok hissediyorum 40. Haftayı gormeyecez gibime geliyor ama hayırlısı bklm kilo bayadr düzgün tartilmiyordum
başlangıç: 84
36+0 güncel: 95.5
Fark: 11.5 kg çok yemek yiyemiyorum Allah tanbu ara yavaşladı kilo alimim 32+4 de tartilmistim snrm en son 94.5 çıkmıştım
abla o kilolar gidecek ve saglik gelecek. Egzersizlerinde hafif olanlarini deneyeceksin mecbirHuuuuu daha kalkmadinizmi millet
Kalkdiysaniz neden gelip rapor vermiyosunuz
Ben dr dan geldim
Ev dr u bi tedavi uyguladimi dedi krem ilac vs, yok , rontgen mr cekilsin dedi
Önce iltihap vardir belki diye ilac verecekti
Ben israrci olunca röntgen cekti :)))
Dizin cok kötü görünüyor cok aşınma var yaşın daha cok genc
Mutlaka hemen kilo vermelisin, bol spor yapmalisin dedi
Bide mr dan randevu almam lazim
kolay gelsin canim.günaylar, bende şimdi msjlara bakıyordum. hepsini okuyup yazacaktım ama seni msj dan yazayım :)
işten ayrılınca dikiş işine iyice sardım. şimdi bir arkadaşıma babynest takımı dikiyorum
iki gün önce sanayi tipi overlok makinesi aldımbir kaç parçası eksik bugün eşimle almaya gideceğiz.
ve bu sabah çok erken kalktım spor yapmak için yakında bir park var ama ortamı bilmediğim için eşimle keşfe çıktık çok beğendik. eşiminde aklı kalmaz artık :) daha hiçbir şey yemedim birazdan nescafe içerim.
sizler neler yapıyorsunuz.
canim patates kizartmasi yapmayali baya oldu bende. Bosver yag bombasi yemis esingünaydın, üç beş hareket et açılırsın :) ben kahvaltımı 2 gibi yapıyoyum.
ama eşime patates kızarttım ve karşımda ketçap mayonez le yiyor
evi zaten 3 gundur bosveriyorum abla bugun bi ceki duzen vermem lazim. Zaten ev daginik oldukcada icim daraliyor.Aaaa hayirli olsun makinen cnm
Ne güzel elinden geliyor, arkadaş cevresiyle kalma disariyada satış yap
Fit mutlu anne de dikip satiyormus
Bu arada neskafe dedigin granül kahvemi
Onlar cok işlenmiş ve katki maddesi cok oldugu icin onerilmiyor, kilo icin degil saglikli olmadigi için
Turk kahvesi yada filtre kahvesi tercih etsek daha iyi
Yürüyüş yeri bulmanda cok güzel
Demekki senin kilolar hizlica seni terkedecek
Bi çıkıp yürüyüş yapsan belki kendine velirsin cnm
Bugun işi gücü bosver, eve bi yemek ayarla yeter
Kendinle ilgilen bakim yap süslen püslen :))
gecmis olsun canim.Hadi hayırlı olsun canım bol satışların olsun umarım nescafe dediğin bildiğimiz üçü bir arada değildir
Aynen ya ben de sırtımda bi ağrıyla uyandım uzanacağım biraz keyfim yerine gelirse kalkıp bi iki iş yaparım
hosgeldin canim.Günaydın güzeller
Kendimi tanıtıym yeni arkadaşlara.
Ben Poni eskilerdenim 31 yaşında 2 çocuk annesi okulöncesi öğretmeniyim. Bu yıl mimiğime baktığım için ücretsiz izindeydim,evdeydim hep. 91 kiloyla diyete başladım 78 kiloya düştüm ama şimdi 80 kiloyum takıma gelip başlamasaydım ben hala 90larda olacaktım bu yüzdn mutluyum. Hastalık, taşınma işleri vs derken ara verdim ama bomba gibi geldim inşaallah gerci tansiyondan baş dönmelerm olsada diyete başladm spora da Allah kerim artık. Bi de hepinizi seviyorum
sen yinede dikkat et anim mezuniyet yakinken uzaklasmaGünaydın herkese hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu günler olsunçok özledim takımımı ama bir süre yine giremeyebilirim hem iş hem çocuk hem hastalık surunup gidiyorum ben kilo konusuna gelince hep hamur işi tam gaz devam tartilmadim ama hiç iyi sonuç beklemiyorum bu hafta Annemlere geçince hızlıca diyete geçeceğim ve mezun olacağım inşallah
ne istiyon diye sormus allahtanAminnnnnn inşallahhhhh canom
Eşimde kutladi, ne hediye istiyon diyor :))
Heralde bi süpriz hazirlamisindir dedim
Goruyon sabahtan aksama bahcedeyim, senin icin yapiyorum
Yok dedim bana özel bisey olmasi lazim
Sen böyle degildin, cok degistin diyor
Artik maddeperest oldum, öbür türlü yaranmadim bundan sonra boyle didim
insAllahmasallah sana. Hamileligun son zamanlarinda bi heyacan ,bi enerji geliyor insana .
Teyzesinin kuzusu ins gununu bekler.
Hadi güzel haberler inşallahakşamüstü 5te ablacım MR
Bunu görmemisim yeni gördüm alintilardan, belkide sevdigi bir karakter varsa o sekilde sevebilir canim gözlügü öyle alinsagozluk takmasi gerekiyo ama taktiramiyoruz
nasil yapcaz bilmiyorum.hem uzagi hem yakini gormuyo
bu hafta fazla eksi olmaz cnmafiyet olsun abla simdiden guzel eksi gelecek bence
Sagolasin bitanemmmMefkurem abla dogum gunun kutlu olsun bugun anneminde dogum gunu duz 50yasina girdi :) sen kac oldun
Ailenle mutlu huzurlu gunlerin olsun inşallah
aaaa bahçe zaten yapılacaktı ki , hem de sen böyle değildin mi diyorAminnnnnn inşallahhhhh canom
Eşimde kutladi, ne hediye istiyon diyor :))
Heralde bi süpriz hazirlamisindir dedim
Goruyon sabahtan aksama bahcedeyim, senin icin yapiyorum
Yok dedim bana özel bisey olmasi lazim
Sen böyle degildin, cok degistin diyor
Artik maddeperest oldum, öbür türlü yaranmadim bundan sonra boyle didim
emar sonucu hemen çıkıyor mu doktora gösterip ne olduğunu bu gün öğrenebilecek miyiz gülümGelmiş geçmiş olsun kuzum
Benimki daha farklı sanırım çünkü yıllardır geçmedi aksine büyümesinden korkuyor doktorlar
Amin kuzumm inşallah
akşamüstü 5te ablacım MR
sen niye hastalandın gülüm geçmiş olsunGünaydın herkese hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu günler olsunçok özledim takımımı ama bir süre yine giremeyebilirim hem iş hem çocuk hem hastalık surunup gidiyorum ben kilo konusuna gelince hep hamur işi tam gaz devam tartilmadim ama hiç iyi sonuç beklemiyorum bu hafta Annemlere geçince hızlıca diyete geçeceğim ve mezun olacağım inşallah
kendini yormadan dik gülüm maşallah pek de güzel görünüyorlar kimler içinse onlarda inşallah sağlıkla kullanır :)insAllah ablacım aynen asıl doğum sonrası çok daha dikkat etmem gerek cidden düzen oturtmam lazım
geçmiş olsun ablacım insAllah sağlıkla gider kilolarda dizilerindeki yük azalır
amin cnm insAllah saolaisn
bende cekingenimdr hani pazarlık falan yapan olsa zorlanırız yüz yüze genelde fiyat kırarım çoğu zmn zararına satış yaparım diye cesaret edememnetten satışa başladım cnm öyle dene istersen face üzerinden yaptıklarımı tanıtıyorum bklm 3-5 geldi sipariş arkası da şöyle olursa güzel gidiyor
insAllah canım saolasin
insAllah abla iyice toparladın da sarilık falan ugrasmayalim insAllah bu sefer oğluma yaptım nasipse bunlar müşterilerin abla dogurmasam bı iki daha diksem kâr kârdır
bu gün 2 öğün ıf gibi olmuş işte gülüm :)Herkese hayirli günler
Sabah ciktim Evden, gittigimde yerde net cekmedieve geldim bi oturdum gecmisi bitirmeye calistim kahvalti hazirliyayim dedim gec saatte Kahvalti yapmis oldum artik ögle yemegi oldu
burada yağmadan önce bir patlama sesi gibi gök bir gürledi nasıl sıçradım korktum sonrada bir döktü mübarek Allahtan dolu yağmadı, orada çok mu dolu yağdı gülümKızlar ist felaket yağmur ve dolu yagiyor net gelip gidiyor sürekli
annen çok genç daha rabbim ona da sizinle beraber sağlıklı uzun ömürler versin gülüm belki bir daha ki seneye doğum gününe beraber olursunuzMefkurem abla dogum gunun kutlu olsun bugun anneminde dogum gunu duz 50yasina girdi :) sen kac oldun
Ailenle mutlu huzurlu gunlerin olsun inşallah
mefkuşum şimdiden sizinkilerin aklına gir istersen 50. doğum günüme kraliçe gibi kutlama istiyorum yemek pasta hediye pofpoflanmak her şeyleri olsun diyebu hafta fazla eksi olmaz cnm
Sagolasin bitanemmm
Annene de mutlu yillar
Kadinlarin yaşı sorulmaz kizzz
49 oldum
Evet ablabu gün 2 öğün ıf gibi olmuş işte gülüm :)
Canimm benim yaa gerçekten karşılıklı kahve içecek dosta ihtiyacim var. Senin yazını okurken cok duygulandimİnşallah ikisi de değildir sakin ol kuzum iyi düşün iyi olacak her şey Allah’ın izniyle
Çok haklısın canım gerçi seninkilerin yaş farkı da yok ondan belki de bu kadar zorlandın Allah yardımcın olsun keşke yakın olsaydık ya iki kahve içer günün stresini atardık birlikte
Sorma hemde nasil zor.dunun alintisi ama gunaydin canim.
Allah kolaylik versin uyku problemi zor gercekten
internetizlik gercekten zir oluyor. Aman bitirme bildirimlere yetis
hosgeldin tarti ne diyor
dun tartilmadim bugun bi bakiyim tarti ne diyor abla.
ben bugun kabak yogurt yapacagim.
Dun aksami salatayla gecirdim bakalim hayirlisi
bi yerde yatili kalinca duzen falan klmiyor cocuklarda canim. Neyseki yarin donuyormussunuz
sana niye kizalim canim benim. Sen icini ferah tutmaya calis . rabbim kimsenin cocugunu kimseye birakmasin ins. Sen baslarinda sag saglim duracaksin merak etme . MR sonucunun temiz ciktiginu kosa kosa bize soyleyeceksin
ahanda kacak gelmis. Kac kilo gelmisben yapmadigim icin tam bilemiycem ama. Ya porsiyonlarin fazla yada sana if yaramadi belkide
Baska ne var ne yok. Bebeler nasillar. Tuvalet egitimi tamamdir artik
abla bir bitkinlik,mayisiklik su ara dun yine yattim uyudum eekenden. Su saat oldu hala mayisiyorum yataktacanim hic bisey yapmak istemiyor
Sen nasilsin
ben buyutemedim aleoverayi nedense
hisgeldin gecmis olsun canim. Evine ne zaman donuyorsun
gayet guzel canim
karpuz bir kase cok gibi canim.
pilav azmis guzel menu canim
guzel canim.
pilavi bilemedim cokmu. Gerisi guzel canim
canim if 2 ogun diye biliyorim
Aralarda sadece kalorisiz iceceekler icebiliyirsun. Yapan arkadaslar daha iyi bilgi verir simdi
Menun guzel bence sadece ekmek 3 dlm cokmu bilemedim
kiraz sapını bu hafta ben de deniyorum pazartesiden beri.sonuclari yarın gorceem artikMeyve yiyeceğim birazdan
Sonrada türk kahvesi
Aksamda en gec 6da yemiş olurum çorba cacık bide kiraz sapı demler icerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?