Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hosgeldin canim.
Yeni evinde huzurla otur insss.
Artik burdaysan kilo islerine odaklanirsin.
2 kilo artidaymissin zaten buda gayet iyi.

senin menunde artilari telafi menusu olmus tam
evet canim dunku menuyu untumadan yazsam iyi olacak
gozluk takmasi gerekiyo ama taktiramiyoruz
nasil yapcaz bilmiyorum.hem uzagi hem yakini gormuyo
kucuk cocuga zor gercekten. Heveslenecegi bisey bulman lazim canim.
Yada cikartmak istediginde cikartmasina izin vermeyip kesin tepkini gostermelisin
Seviyeci kızlar naptınız? Merak ettim
seviye mi oda ne
Bugün gelin pasta yapmisti
Yemeyince, 1 dil. Aldim, cumaya yerim dedim
ovv afiyet olsun abla simdiden guzel eksi gelecek bence
eski evindeki komsu teyzenmi.
Aman canim cocuklarin hepsi ayni inan. Zaten bi gelen oldumu hep kuduruyor cocuklar
Kizlar iyi geceler pek alinti yapamadm. Zor oluyor diye cocuk uyuyor bayadir bende yaticam smdi, yarin hava da bozmazsa piknik planimiz var gorumcelerle bakalm nasil gecicek.
gezmene bak canim keyf al.
Evine donunce buraya saglam lafa yaz ve gel
Takimi ben kapatmisim ben acayim

Gunaydinnnn dunyanin en güzel kadinlari

Tertemiz beslenmeli bi persembe olsun

Ben hazirlanip dr a gidecem sonra grsruz
ins canim. Abla bende hafif gecirmeye calisiyorum
masallah sana. Hamileligun son zamanlarinda bi heyacan ,bi enerji geliyor insana .

Teyzesinin kuzusu ins gununu bekler.
abla o kilolar gidecek ve saglik gelecek. Egzersizlerinde hafif olanlarini deneyeceksin mecbir
kolay gelsin canim.
Bende iyiyim iste. Yuvarlanip gidiyoruz.
günaydın, üç beş hareket et açılırsın :) ben kahvaltımı 2 gibi yapıyoyum.
ama eşime patates kızarttım ve karşımda ketçap mayonez le yiyor
canim patates kizartmasi yapmayali baya oldu bende. Bosver yag bombasi yemis esin

Soyle biraz acildim hava yagisli bulanik bide sanirim ondan da moralim bozuluyor benim.
Yuruyus yapmak istiyorum ama bakalim
evi zaten 3 gundur bosveriyorum abla bugun bi ceki duzen vermem lazim. Zaten ev daginik oldukcada icim daraliyor.

gecmis olsun canim.
Benimki yorgunluk yada ters yatmaktan degil miskinlikten
hosgeldin canim.
sen yinede dikkat et anim mezuniyet yakinken uzaklasma
ne istiyon diye sormus allahtan

gozluk takmasi gerekiyo ama taktiramiyoruz
nasil yapcaz bilmiyorum.hem uzagi hem yakini gormuyo
Bunu görmemisim yeni gördüm alintilardan, belkide sevdigi bir karakter varsa o sekilde sevebilir canim gözlügü öyle alinsa

aaaa bahçe zaten yapılacaktı ki , hem de sen böyle değildin mi diyor uyanık güya bizim kocalar yaaa rabbim eksikliklerini göstermesin de azıcık daha düşünceli olsunlar inşallah , değişmek güzeldir yeri geldiğin de maddeci olmak da
canoom aşınmış dizi asla zorlamamak lazım diye biliyorum daha fazla sürtünmeye sebep olup kötüleşmesin diye sen yine de aile doktoruna sor da, illa spor lazımsa oturduğun yerden yolları çalıştırırsın olur biter

Gelmiş geçmiş olsun kuzum
Benimki daha farklı sanırım çünkü yıllardır geçmedi aksine büyümesinden korkuyor doktorlar

Amin kuzumm inşallah

akşamüstü 5te ablacım MR
emar sonucu hemen çıkıyor mu doktora gösterip ne olduğunu bu gün öğrenebilecek miyiz gülüm

sen niye hastalandın gülüm geçmiş olsun
kv de pek ses çıkaramıyorsun değil mi sürekli hamur işi yemesek diyemiyorsun

kendini yormadan dik gülüm maşallah pek de güzel görünüyorlar kimler içinse onlarda inşallah sağlıkla kullanır :)

Herkese hayirli günler
Sabah ciktim Evden, gittigimde yerde net cekmedi eve geldim bi oturdum gecmisi bitirmeye calistim kahvalti hazirliyayim dedim gec saatte Kahvalti yapmis oldum artik ögle yemegi oldu
bu gün 2 öğün ıf gibi olmuş işte gülüm :)

Kızlar ist felaket yağmur ve dolu yagiyor net gelip gidiyor sürekli
burada yağmadan önce bir patlama sesi gibi gök bir gürledi nasıl sıçradım korktum sonrada bir döktü mübarek Allahtan dolu yağmadı, orada çok mu dolu yağdı gülüm

Mefkurem abla dogum gunun kutlu olsun bugun anneminde dogum gunu duz 50yasina girdi :) sen kac oldun
Ailenle mutlu huzurlu gunlerin olsun inşallah
annen çok genç daha rabbim ona da sizinle beraber sağlıklı uzun ömürler versin gülüm belki bir daha ki seneye doğum gününe beraber olursunuz

bu hafta fazla eksi olmaz cnm

Sagolasin bitanemmm

Annene de mutlu yillar

Kadinlarin yaşı sorulmaz kizzz
49 oldum
mefkuşum şimdiden sizinkilerin aklına gir istersen 50. doğum günüme kraliçe gibi kutlama istiyorum yemek pasta hediye pofpoflanmak her şeyleri olsun diye

Canimm benim yaa gerçekten karşılıklı kahve içecek dosta ihtiyacim var. Senin yazını okurken cok duygulandim Çok seviliyorsun gerçekten

Sorma hemde nasil zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…