- 8 Mart 2020
- 5.858
- 28.274
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.021
Süpersin canım yaGeçen cuma: 71,5
Bugün: 69.3
Fark :2,2
Yüzde: 3.07 yüzdeyi yanlış hesaplamadıysam
Senide tebrik ediyorum güzel bi başlangıç yaptinilk cuma kilo bildiririmimi bende yapayım;
diyete salı günü başladım.
başlangıç kilo: 65.7
19 haziran cuma günü kilo: 63 :)
Çok sagol canim. Hoşgeldin. Yerleşmişsin ne güzel. Fazla eşyaları vermişsin, fazla kilolardan da kurtuldun mu ohhh senden iyisi olmaz.11 kilo olmuş kilo konusunda en riskli ay son ay malum aman dikkat canm
Aa geçmiş olsn abla. Dra bende gitsem bana da aynısını diyecek yapmamız gereken ağırlıklarımızdan kurtulup dizimizi rahatlatmak sanırım
Overlok bana da lazım. Aldınız mı? Marka fiyat?
Hoşbulduk ablam çok şükür yerleştm sayılır ama çok yorucuydu kullanılmayan gereksiz eşyalardan kurtulmaya karar verdik
Allah bağışlasın cnm çocuklarını. Bende sadece burada motive olup kilo verebiliyorum. Herkeste aynı kilo derdi olduğu için birbirimizi anlıyoruz
Hoşbulduk canım bende şaşırıyorum almamama
Sağol canm teşekkür ederm
Holbuldum canm aminn.
Seviyeyi niye bıraktn bu arada
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl oğlan? Yemin mevzusu ne
Yasemin ne oldu cnm ne için çektirdin?
Sagol canimevet degistirelim diyoruz ama firsat olmadi hic
gecmis olsun canim
bende iyki 9.takimdayim
cok seviyorum sizii
wc sonrası tartılıyorum ben degünaydın herkese. biraz saçma bir soru olacak belki ama genelde sabah aç karnınıza tartılın diyorlar ya su bile içmeden mi tartılıyorsunuz?:)
Geçen cuma: 71,5
muhteşemdiniz kizlarilk cuma kilo bildiririmimi bende yapayım;
bugün ben de denicem az önce kahvaltıda küçük tava boyutu sıkma yi götürdüm.bari sonrası için yemin edeyim ben deÇok sagol canim. Hoşgeldin. Yerleşmişsin ne güzel. Fazla eşyaları vermişsin, fazla kilolardan da kurtuldun mu ohhh senden iyisi olmaz.
Canim ben 21 günlük yemin ediyorum, yemin edince yemiyorum. Yoksa dayanamayip tadina bakarimBirde yediğim şeylerin tadinida öyle bir dilimle falan anlamam öyle işte
Elifff yaaa harikasinnn bu haftaki menulerine hemen bi göz atiyorum. TebriklerGeçen cuma: 71,5
Oo masallah süperilk cuma kilo bildiririmimi bende yapayım;
Benim salı günü bitti 21 günüm. Bugün yeniden başladım. 21 günlük yeninimi ettim.bugün ben de denicem az önce kahvaltıda küçük tava boyutu sıkma yi götürdüm.bari sonrası için yemin edeyim ben de
cok tesekkur ederim bitanemCansin yaaa. Valla burdaki samimiyet çoğu zaman normal hayatimizda yok. Etiketini görünce ayrı bir mutlu oldum. Düşünülmek yüzümü güldürdü Allah razı olsun 48 saattir 1.5 saat uykuyla duruyorum. Oğlum ateşli. Şimdi ilaç ıcirdim banyoya koydum o suyla oynuyor bende buraya bakayim dedim. Acile götürdük. Boğaz enfeksiyonu dedi. Dondurma yedi ondan galiba.
Ayricaaa doğum günün müş. Iyi ki iyi ki varsin iyiki doğmuşsun Allahim hep sağlıklı mutlu güzel günler göstersin. Hayırlı uzun ömürler versin.
Bideee 21 günlük yeminim bittiGaliba serbest günü biraz abarttim 1 kilodan fazla dönüşü oldu Yarin yeni yeminime başlıyorum
burda o samimiyet olmasa ne biz senelerdir burda oluruz ne de bu takim basarili olurIyi ki 9. Takimdayim yaaa hepiniz ayri ayri çok samimi, çok iyi kalpli, yardimsever,harika meleklersinizzzzcokk seviliyorsunuzzzz...
ne olsun kuzum, bende bi degisiklik yokNaber abloşların en çikelatalısı lokumların en pudra şekerlisi
elifffff harikasinnnnn cnm yaaaaGeçen cuma: 71,5
vavvvvv süper baslangic tatlimmmilk cuma kilo bildiririmimi bende yapayım;
Gecen hafta artmiydin sabitmiydin tam hatirliyamadim cnmgeçen hafta 83
bu hafta 82.3
700 gr fark var
vayyy superrrGeçen cuma: 71,5
baslangic icin cok iyi bide 1 haftayi tamamladiginda kim bilir ne kadar olurilk cuma kilo bildiririmimi bende yapayım;
guzel eksi:)geçen hafta 83
bu hafta 82.3
700 gr fark var
bende kacamak yapmiycam bu hafta demistimGunaydinnnn güzellikler
Benim tam bekledigim gibi olmadi3 gündür cok cabaladim ama sali günü +2vardi
Anca bu kadar eksiye dusebilmisim
Gecen hafta 97.8
Bugun 97.4
Fark 0.4
Yüzde 0.41
Tarti icin fazla beklemek istemedim çünkü haftaya işe baslayinca daha da erken tartilcam
Sabah, gecen haftaki kilomu 98. 8 diye hatirladiydim, sonucu görünce sevindirik oldum
Sonuc listelerine baktim tekrar, sonra hayal kirikligi
Kilona göre gayet güzel tatlimgecen cuma 58.2
bu cum 57.6
fark 600
%1.03
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?