- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.041
iyi anlasma olmus abla@ekim2009 tatlim eşimle hediye konusunda anlastik :)) teras icin istedigim beyaz, demir döküm antik gibi görünen bi masa sandalye seti var onu alicak :))
Hediyelerimden biri de aloeveraydi
haftayada 56 lari gorursem mezun olirum belkiKilona göre gayet güzel tatlimyuzde 1 i tutturmuşun en azindan :)))
Valla kuzum hafta ici yapmaktansa, cuma yapip o defteri kapatmak lazim :)))bende kacamak yapmiycam bu hafta demistim
ama yaptim bile
Cok yedim dedigin dönemden sabitle cikman cok guzel tatlimGunaydin kızlar
2 hafta once tartım 71.5
Bu hafta 71.5
Sabıtım
Sen istersen yapabilirsinhaftayada 56 lari gorursem mezun olirum belki
cokbiyi sabit olmanGunaydin kızlar
2 hafta once tartım 71.5
Bu hafta 71.5
Sabıtım
aynen ablaValla kuzum hafta ici yapmaktansa, cuma yapip o defteri kapatmak lazim :)))
Ben gecen hafta yapmadim sonra patladim
Tabi hic yapilmasa daha guzel ama benim gibi senelerdir al-ver olanlarda eski sabir olmuyor, cabuk bıkkınlık geliyor
Yaptim dedigine göre, erken saatte yemişin
Senin icin yeni hafta baslasin artik
Çekilmez vallahaaacok tesekkur ederim bitanem
Oglana da gecmis olsun insallah fazla ilerlemeden atlatir
Annelik böyle bisey işte, yoksa bu kahir cekilirmi :))
Yeni yemin döneminde basarilar
burda o samimiyet olmasa ne biz senelerdir burda oluruz ne de bu takim basarili olur
Seninde bu aileye katilmandan cok mutluyum
ne olsun kuzum, bende bi degisiklik yok
İş, kilo derdi devam ediyor :))
Sen ne yaptin, işe basladinmi
Neden gelmiyon
elifffff harikasinnnnn cnm yaaaa
Emeklerinin istikrarinin karsiligini aliyorsun
vavvvvv süper baslangic tatlimmminsallah böyle devam eder
Gecen hafta artmiydin sabitmiydin tam hatirliyamadim cnm
Eksi de olman guzel
Ama menulerini duzenli yazman ve buraya gelip daha cok katilim saglaman gerekiyor
emar a girmiş ama sonucunu salı günü doktor söyleyecek@Jasminium84 canim nasilsin. Yazdin mi sonucu goremedim. Ama emar sonucu da hemen çıkmıyor ki
O kadar az kilona göre, süper bir eksigecen cuma 58.2
bu cum 57.6
fark 600
%1.03
Anladim canim sagolemar a girmiş ama sonucunu salı günü doktor söyleyecek
O kadar az kilona göre, süper bir eksi
aman bos ver sen onuherkese günaydın ve hayırlı cumalar :)
bu sabah işime mıhlama yaptım, yine o yedi ben baktım :) bi de utanmadan sana çok üzülüyorum diyor
sabah msj larını okuyayım:)
Tebrikler abla artı değilsin üzülme lütfenGunaydinnnn güzellikler
Benim tam bekledigim gibi olmadi3 gündür cok cabaladim ama sali günü +2vardi
Anca bu kadar eksiye dusebilmisim
Gecen hafta 97.8
Bugun 97.4
Fark 0.4
Yüzde 0.41
Tarti icin fazla beklemek istemedim çünkü haftaya işe baslayinca daha da erken tartilcam
Sabah, gecen haftaki kilomu 98. 8 diye hatirladiydim, sonucu görünce sevindirik oldum
Sonuc listelerine baktim tekrar, sonra hayal kirikligi
Supergecen cuma 58.2
bu cum 57.6
fark 600
%1.03
Artı olmaktansa sabitte iyi canimGunaydin kızlar
2 hafta once tartım 71.5
Bu hafta 71.5
Sabıtım
çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl yavrun daha iyimi?Cansin yaaa. Valla burdaki samimiyet çoğu zaman normal hayatimizda yok. Etiketini görünce ayrı bir mutlu oldum. Düşünülmek yüzümü güldürdü Allah razı olsun 48 saattir 1.5 saat uykuyla duruyorum. Oğlum ateşli. Şimdi ilaç ıcirdim banyoya koydum o suyla oynuyor bende buraya bakayim dedim. Acile götürdük. Boğaz enfeksiyonu dedi. Dondurma yedi ondan galiba.
Ayricaaa doğum günün müş. Iyi ki iyi ki varsin iyiki doğmuşsun Allahim hep sağlıklı mutlu güzel günler göstersin. Hayırlı uzun ömürler versin.
Bideee 21 günlük yeminim bittiGaliba serbest günü biraz abarttim 1 kilodan fazla dönüşü oldu Yarin yeni yeminime başlıyorum
İnşallah güzel sonuç alacaksın canımÇok teşekkür ediyorum hepinize düşünüp sorduğunuz için ❤❤
cdyi verdiler ama sonuç raporucumartesi öğleden sonra belli olurmuş
O zamanda dr yerinde olmayacakmış
Salı günü öğrenebileceğim ne olduğunu
güle güle kullan canım, bol müşterilerin olsun inşömürlük olduğu ve her türlü overlok işlerini hallettiği için sanayi tipi overlok makinesi aldım. 2.el 800 tl brother marka
Eki Görüntüle 2650866
allah kolaylık versin ya ben cıldırırdım herhaldeKizlar benm sipa uyudu ev curcuna amcamiz halamiz cocuklar eşleri vs. o yuzden nini sonses uyuyor yavrumbende yaninda uzaniyorm hic giresm yok iceri ya birazdn gider elimi yuzumu yikarm wc girer pijamalari alir uyurm olmadi saat gec oldu nasi olsa
sana maşallah hoşgeldin 6 laraGeçen cuma: 71,5
Bugün: 69.3
Fark :2,2
Yüzde: 3.07 yüzdeyi yanlış hesaplamadıysam
güzel canımgeçen hafta 83
bu hafta 82.3
700 gr fark var
haftaya inş güZel eksi gelir ablaGunaydinnnn güzellikler
Benim tam bekledigim gibi olmadi3 gündür cok cabaladim ama sali günü +2vardi
Anca bu kadar eksiye dusebilmisim
Gecen hafta 97.8
Bugun 97.4
Fark 0.4
Yüzde 0.41
Tarti icin fazla beklemek istemedim çünkü haftaya işe baslayinca daha da erken tartilcam
Sabah, gecen haftaki kilomu 98. 8 diye hatirladiydim, sonucu görünce sevindirik oldum
Sonuc listelerine baktim tekrar, sonra hayal kirikligi
gayet iyi canımgecen cuma 58.2
bu cum 57.6
fark 600
%1.03
2 haftada sabit olman çok güzelGunaydin kızlar
2 hafta once tartım 71.5
Bu hafta 71.5
Sabıtım
yeminle halledersin sen inşBenim kilom +1 baya porsiyon arttirdim. Biraz da tahin pekmez yedim hemen geldi 1 kilo. Bugün başladım bakalim 21 günde kaç gidecek. Biraz gitsin ki annemler de alırsam dengeliyim. Takima da artı girmek istemiyorum.
üzülüyorsa niye yaptırıyorherkese günaydın ve hayırlı cumalar :)
bu sabah işime mıhlama yaptım, yine o yedi ben baktım :) bi de utanmadan sana çok üzülüyorum diyor
sabah msj larını okuyayım:)
Gayet güzel canımDiyetimin 3.haftasi ilk başlangıç 88.7 galiba tam hatırlamıyorum ama
Geçen hafta 86.7
Bu hafta 85.7
Fark 1kilo
Haftaya 84 görmek istiyorum
Canım menülerinin başına tarih eklemeyi unutma karıştırabiliyoruz malum günler bizim için mühim
Niye bu kadar az yedin ya da hiç yememişsin mi diyecektim kuzum bu kadar zorlama kendini hedef kilona ulaştığında oturmuş bir beslenme stilin olursa kilo almadan yoluna devam edeceğine inanıyorum
Tam @zsaracoglu menüsübeslenme stilimiz benziyor bence
Canım menünde yine bolca şekerli şeyler var umarım bir litre sütten yaptığın muhallebinin tamamını yememişsindir miktar eklememişsin çünküşeker az koymuş olabilirsin ama muhallebi için un, nişasta tarzı bir şey de konuluyor içine
Perşembe menüsü
Kek haricinde tam Perşembe menüsüymüş keşke spor yapsaydın en azından dengelemek için ama en azından erken saatte ve az yemişsin
Güzel canım sosis yerine sağlıklı bir şey tercih edebilirmişsin
Canım MEnün fena değil sabah ne kadar zeytin ne kadar yumurta ? Miktar eklemeyi unutmuşsun
Akşam öğünü geç olmuş göze batan kısım o yarın olabildiğince geç tartıl tabi en geç 14:00 a kadar bildirim yapmış olmamız gerekiyor
Ayşeee yine aynı öğünde birden fazla çeşit protein iki tırtık patatese hiç gerek yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?