- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.321
Bnde tam kuru köfte yapıcaktm ucuz kurtuldu kıymaKeşke görünce hemen deseydin
Aaaa ne iyi olmus getirdiğiniz cok sevindim diye :))))
Spordan sonra yemek için 2 saat beklemezsen sporun etkisi olmaz canım.ben geldim :)
bir şey soracağım. spordan ne kadar süre sonra yemek yiyorsunuz.
Sağol kuzumm artık neresi hayirliysa orası olsun demek düşüyor bize.Allah zihin acikligo versin hepsine.
Benim kardesimde giriyor bugun sinava haklarina hayirlisi olsun ins
Ablaaa çok iyi anlıyorum seni, atlatin da sen de oğlun da kurtulun inşallah. Benim üzerimden büyük bir yük kalktı.haftaya da ben tutuşucam 2 gün benim oğlanın sınavı için ayy olsa da bitse aklıma geldikçe, mideme kramp gibi bir şey olmaya başladı
Melek melekboyuna gönüllü ders veriyor öğrencilerine gülüm bu ara çok meşgul
Her sene değişiyor öğrenciler zor yetisiyo sisteme malesef, keşke bir ortası olsa bu işin. Artık sistem bir otursa ve öyle gitsesagolasin tatlim
Bende dicektim sana ne cabuk sıra geldi size diye
Ne zaman döneceksiniz
Allah hepsinin yardimcisi olsun zihin acikligi versin cnm
sizin sayenizde adini öğrenmiş oldum
Sagol bebisimbundan vardi da plastik, kötü oldu
Bu sefer demirinden istiyorum :)
Niye 2 gün oluyorki cnm, universite sinavi degistimi
Ben cok geri kaldim tabi bu konularda
Gerci bizim egitim sistemine yetismek kolay degil
Kuzum İngilizceyi yetistirememis 3 soru boş bırakmış. Matematikten de 5 boşu var. Denemelerde zamanı hep yetiyordu niye böyle oldu anlamadım. Matematikte yapamadığı 3 soru falan oluyordu genelde şimdi 5 boş fazla geldi bana. Yaptıklarının doğruluğundan emin inşallah öyle olur da daha da düşmez neti. Sozeli de hep full yapiyodu şimdi Türkçe'den 1 yanlış kesin İngilizceden de 3 boş ne olur bilmiyorum. Cevaplara da bakmak istemedi, sonuçlar aciklanana kadar bakmiycam diyo bekliycez artık.Aynen abla ferforje ben de balkonuma çim hakı yapıp böyle bir şey almak istiyorum birkaç tane de sarkan saksı filan çok güzeller bence de almalısın
Nasıl geçmiş sınavı canım ?
Canım sana da geçmiş olsun o zaman, ÖSYM sınavlarının görevleri hep geriyodu beni.Sınav görevim vardı canlar yeni geldim eve çok açım sabah kahve içip çıktım banyo yaptım gelir gelmez Karnımı doyurup geliyorum
Sana da geçmiş olsun canım.Kardesimin sınavıni zehraya uzun uzun yazdım bı üstte.Sınavda görevliydim, şimdi geldim eve canım.
Haftaya üniversite sınavına kadar soru çözümüne devam edeceğim, malum biyoloji sorularının puanı yüksek, öğrencilerim soru kaçırsınlar istemiyorum.
Kızkardeşinin sınavı nasıl geçti merak ettim.
Bugün LGS sınavında bir kere daha anladım ki devir bilgi değil mantığı kullanma devri, sorular mantığını kullanabilen herkesin yapabileceği kolaylıkta ama mantık kullanamayan kişilerin bilgi ile asla yapamayacakları kadar da zor maalesef
Sağol kuzum idare eder sınavı. Atlattık en azından ona da şükür.valla sasırtıyor benı abla ama dengesız terazı bır anı bır anını tutmuyor
ınsallah abla elımden gelırse yapmıcam
rabbım yardımcısı olsun canım ınsallah guzel gecmıstır sınavı
sorma abla ya ama esımlık hareketler degıl bunlar
kuru fasulye kaburga ve bulgur pılavı var bırde semızotu salatası
Herkes raporunu vermş bende vereyimkendime gülüyorum yarım saattir, kpedergil 1 kilo kıyma getirmişler meyveyle dolapta görünce şaşırdım ev hediyesi herhalde dedim ama değilmiş giderken götüreceklermiş
Zuhal anla sormuştu galiba unuttm bn onu. Evi satmaktm vazgeçtik canm orayı kiraya verdik biz kiraya çıktıkSağol kuzumm artık neresi hayirliysa orası olsun demek düşüyor bize.
Ablaaa çok iyi anlıyorum seni, atlatin da sen de oğlun da kurtulun inşallah. Benim üzerimden büyük bir yük kalktı.
Melek melek
Her sene değişiyor öğrenciler zor yetisiyo sisteme malesef, keşke bir ortası olsa bu işin. Artık sistem bir otursa ve öyle gitse
Kuzum İngilizceyi yetistirememis 3 soru boş bırakmış. Matematikten de 5 boşu var. Denemelerde zamanı hep yetiyordu niye böyle oldu anlamadım. Matematikte yapamadığı 3 soru falan oluyordu genelde şimdi 5 boş fazla geldi bana. Yaptıklarının doğruluğundan emin inşallah öyle olur da daha da düşmez neti. Sozeli de hep full yapiyodu şimdi Türkçe'den 1 yanlış kesin İngilizceden de 3 boş ne olur bilmiyorum. Cevaplara da bakmak istemedi, sonuçlar aciklanana kadar bakmiycam diyo bekliycez artık.
Canım sana da geçmiş olsun o zaman, ÖSYM sınavlarının görevleri hep geriyodu beni.
Sana da geçmiş olsun canım.Kardesimin sınavıni zehraya uzun uzun yazdım bı üstte.
Ne kadar iyi bir ogretmensin ya öğrencilerin inşallah bunun farkındadır.
Sınav sorularinin bu tarz olmasi hoşuma gidiyo benim. Çocukları ezbercilikten kurtarıp çok yönlü düşünmeye sevk ediyor. Tek problem malesef eğitimimiz hala ezbere dayalı. Keşke cocuklari bu şekilde eğitip üstüne de bu tarz sınavlarla degerlendirsek tadından yenmez.
Sağol kuzum idare eder sınavı. Atlattık en azından ona da şükür.
Belki güzel bir ev hediyesi dusunuyolardir
Dün biri sormuştu ama senin cevabini göremedim Ponim, evi aldınız mı kiraya mi geçtiniz. En son almaktan vazgecmistiniz diye hatırlıyorum.
Hayırlı olsun canım venim, sağlıkla huzurla oturun inşallahZuhal anla sormuştu galiba unuttm bn onu. Evi satmaktm vazgeçtik canm orayı kiraya verdik biz kiraya çıktık
Niran’ın dediği gibi canım spordan sonra benim pek iştahım olmuyor da açıkçasıben geldim :)
bir şey soracağım. spordan ne kadar süre sonra yemek yiyorsunuz.
Ayy tam komedi sizinkilerAy hiç sorma tv izliyorz çay içip aynı zamanda da kayınpeder telinden efkarlı türkü açtı onu dinliyoruz
İnşallah güzel bir yer gelir canım muhtemelen heyecanlanmıştır sınıflarda saat asılıydı son 15 dakika diye uyardığımda bi çocuğun İngilizce ve din optiğinde hiç işaret yoktuKuzum İngilizceyi yetistirememis 3 soru boş bırakmış. Matematikten de 5 boşu var. Denemelerde zamanı hep yetiyordu niye böyle oldu anlamadım. Matematikte yapamadığı 3 soru falan oluyordu genelde şimdi 5 boş fazla geldi bana. Yaptıklarının doğruluğundan emin inşallah öyle olur da daha da düşmez neti. Sozeli de hep full yapiyodu şimdi Türkçe'den 1 yanlış kesin İngilizceden de 3 boş ne olur bilmiyorum. Cevaplara da bakmak istemedi, sonuçlar aciklanana kadar bakmiycam diyo bekliycez artık.
Haftaya da üniversite sınavını atlatırsak bizden iyisi yokCanım sana da geçmiş olsun o zaman, ÖSYM sınavlarının görevleri hep geriyodu beni.
Kuzum kıyamam niye yalnız olasın miniğin seninle ve yakında evinizi onun sesi varlığı dolduracak inşallahKardeşim tüm eşyalarını topladı, gitti az önce. Diğer kardeşim almaya geldi, odasıni falan bosalttik tamamen ayrıldı evden. Bı garip oldum yaa ev bomboş kaldı gibi hissediyorum. Allah'tan eve gelecek bir bebeğin hayali var, onun hazırlığı heyecanı derken alisirim diye düşünüyorum. Diğer türlü baya uzululecektim yalniz kaldım diye. Kolay değil 1 yıldır beraberiz aynı evde.
bilgi için teşekkür ederim :)Spordan sonra yemek için 2 saat beklemezsen sporun etkisi olmaz canım.
Aç karnına spor yaparsan maximum fayda sağlarsın
aynen benimde olmadı ama 1 saat sonra 1 hamburger köftesi büyüklüğünde tavuk yedim :)Niran’ın dediği gibi canım spordan sonra benim pek iştahım olmuyor da açıkçası
değişti gülüm sınav sistemi v.s. boyuna değişiyor o yüzden 2 oturum olarak 2 gün yapılıyor bu sene ilk oturumun(cumartesi) Allahtan süresini 120 dk dan 165 dk ya uzattılar 2. oturum aynı 180 dk (pazar günü)sagolasin tatlim
Bende dicektim sana ne cabuk sıra geldi size diye
Ne zaman döneceksiniz
Allah hepsinin yardimcisi olsun zihin acikligi versin cnm
sizin sayenizde adini öğrenmiş oldum
Sagol bebisimbundan vardi da plastik, kötü oldu
Bu sefer demirinden istiyorum :)
Niye 2 gün oluyorki cnm, universite sinavi degistimi
Ben cok geri kaldim tabi bu konularda
Gerci bizim egitim sistemine yetismek kolay degil
70 li rakamları görür hatta ortalarına yaklaşırsın gülüm bayrama yeni bir sen olarak gireceksinAbla çok güzel güle güle kullan
Bende 7leri görmek istiyorum abla ayy çok heyecanlandim bayramda 78 gorsem
kötüdür büyük ihtimal :)) dersle soruyla ilgili konuşulmuyor sıpayla bir de bir kere söylediyse unutup tekrar sorarsam eyvah eyvahhh babası kılıklı işteSenin oğlanın arası nasıl biyoloji ile
anlaşılmaz mı niranım istediğin kadar geniş giy üzerinden dökülür yine belli olur , ama ne güzel değil mi insanların açıkça zayıfladığını fark etmeleriGörevli olduğum okulun 3 ay önce adı değişmiş, okulu bulana kadar alnımın damarı çatladı canım.
Çocuklar maske konusunda yeteri kadar bilinçli değildi maalesef, hiç çıkarmayan da oldu hiç takmayanda.
Okul arkadaşımla aynı sınıfta görevliydik, hatta okuldan 8-10 arkadaş aynı okula düşmüşüz, çok iyi oldu özlemiştim hepsini hasret giderdik.
80-85 kilo aralığında giydiğim bi tunik vardı onu giydim, altına da bol paça pantolon,kilo durumum çok belli olmamasına rağmen zayıfladığımı anladı arkadaşlar, tabi mutlu oldum
Şuan ki acligimin üzerine çok güzel geldi bu sözler70 li rakamları görür hatta ortalarına yaklaşırsın gülüm bayrama yeni bir sen olarak gireceksin
amin gülüm ,sizinkiler de büyüsün de o günleri stressiz tatlı tatlı yaşayın sizde :)allah kolaylik versin ablam.
Cocuklarin sinav stresi zor. Yardimcisi olsun rabbim hepsinin
9 gune bit gidiyoruz abla. Sali aksami nasipse doneriz herhalde bilemiyorumki tam.
allah kolaylik versin. Afiyet olsun canim
oh afiyet olsun sihhatler olsun canim
kuru biber dolmasi, kuru patlican yemegi var. Eltim ve kv ne yapti bilmiyorum artik oraya gidince gorucez
değişmeyen tek şey değişimin ta kendisidir ,eşin de ufaktan değişiyor iyi yönde demek ki gülüm bir de yaş az daha oturunca kazara olan şeylere artık kızmamayı öğreniyor insan yada erkekler mi desem :)valla sasırtıyor benı abla ama dengesız terazı bır anı bır anını tutmuyor
ınsallah abla elımden gelırse yapmıcam
rabbım yardımcısı olsun canım ınsallah guzel gecmıstır sınavı
sorma abla ya ama esımlık hareketler degıl bunlar
kuru fasulye kaburga ve bulgur pılavı var bırde semızotu salatası
gülüm açsan hemen büyük bardak suyu al sen benim şifa kaynağımsın senin de bedenim daha sağlıklı ve zinde oluyor seni seviyorum teşekkür ederim de 7 kere sonrada 3 kere besmeleni çek suyu yavaş yavaş yudum yudum iç ağzına aldığından boğazında kaydığına midene gittiğine hepsini hisset 2 d.k sonra açlık diye bir şey kalmayacakŞuan ki acligimin üzerine çok güzel geldi bu sözler
Inş hep birlikte ❤
allah hayrını versinnnn ben de hem şaşırdım hem de çok güldümHerkes raporunu vermş bende vereyimkendime gülüyorum yarım saattir, kpedergil 1 kilo kıyma getirmişler meyveyle dolapta görünce şaşırdım ev hediyesi herhalde dedim ama değilmiş giderken götüreceklermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?