Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah zihin acikligo versin hepsine.
Benim kardesimde giriyor bugun sinava haklarina hayirlisi olsun ins
Sağol kuzumm artık neresi hayirliysa orası olsun demek düşüyor bize.
haftaya da ben tutuşucam 2 gün benim oğlanın sınavı için ayy olsa da bitse aklıma geldikçe, mideme kramp gibi bir şey olmaya başladı
Ablaaa çok iyi anlıyorum seni, atlatin da sen de oğlun da kurtulun inşallah. Benim üzerimden büyük bir yük kalktı.
boyuna gönüllü ders veriyor öğrencilerine gülüm bu ara çok meşgul
Melek melek
Her sene değişiyor öğrenciler zor yetisiyo sisteme malesef, keşke bir ortası olsa bu işin. Artık sistem bir otursa ve öyle gitse
Aynen abla ferforje ben de balkonuma çim hakı yapıp böyle bir şey almak istiyorum birkaç tane de sarkan saksı filan çok güzeller bence de almalısın

Nasıl geçmiş sınavı canım ?
Kuzum İngilizceyi yetistirememis 3 soru boş bırakmış. Matematikten de 5 boşu var. Denemelerde zamanı hep yetiyordu niye böyle oldu anlamadım. Matematikte yapamadığı 3 soru falan oluyordu genelde şimdi 5 boş fazla geldi bana. Yaptıklarının doğruluğundan emin inşallah öyle olur da daha da düşmez neti. Sozeli de hep full yapiyodu şimdi Türkçe'den 1 yanlış kesin İngilizceden de 3 boş ne olur bilmiyorum. Cevaplara da bakmak istemedi, sonuçlar aciklanana kadar bakmiycam diyo bekliycez artık.
Sınav görevim vardı canlar yeni geldim eve çok açım sabah kahve içip çıktım banyo yaptım gelir gelmez Karnımı doyurup geliyorum
Canım sana da geçmiş olsun o zaman, ÖSYM sınavlarının görevleri hep geriyodu beni.
Sana da geçmiş olsun canım.Kardesimin sınavıni zehraya uzun uzun yazdım bı üstte.
Ne kadar iyi bir ogretmensin ya öğrencilerin inşallah bunun farkındadır.
Sınav sorularinin bu tarz olmasi hoşuma gidiyo benim. Çocukları ezbercilikten kurtarıp çok yönlü düşünmeye sevk ediyor. Tek problem malesef eğitimimiz hala ezbere dayalı. Keşke cocuklari bu şekilde eğitip üstüne de bu tarz sınavlarla degerlendirsek tadından yenmez.
Sağol kuzum idare eder sınavı. Atlattık en azından ona da şükür.

Belki güzel bir ev hediyesi dusunuyolardir
Dün biri sormuştu ama senin cevabini göremedim Ponim, evi aldınız mı kiraya mi geçtiniz. En son almaktan vazgecmistiniz diye hatırlıyorum.

Zuhal anla sormuştu galiba unuttm bn onu. Evi satmaktm vazgeçtik canm orayı kiraya verdik biz kiraya çıktık

Kardeşim tüm eşyalarını topladı, gitti az önce. Diğer kardeşim almaya geldi, odasıni falan bosalttik tamamen ayrıldı evden. Bı garip oldum yaa ev bomboş kaldı gibi hissediyorum. Allah'tan eve gelecek bir bebeğin hayali var, onun hazırlığı heyecanı derken alisirim diye düşünüyorum. Diğer türlü baya uzululecektim yalniz kaldım diye. Kolay değil 1 yıldır beraberiz aynı evde.

ben geldim :)
bir şey soracağım. spordan ne kadar süre sonra yemek yiyorsunuz.
Niran’ın dediği gibi canım spordan sonra benim pek iştahım olmuyor da açıkçası
Ay hiç sorma tv izliyorz çay içip aynı zamanda da kayınpeder telinden efkarlı türkü açtı onu dinliyoruz
Ayy tam komedi sizinkiler
İnşallah güzel bir yer gelir canım muhtemelen heyecanlanmıştır sınıflarda saat asılıydı son 15 dakika diye uyardığımda bi çocuğun İngilizce ve din optiğinde hiç işaret yoktu
Canım sana da geçmiş olsun o zaman, ÖSYM sınavlarının görevleri hep geriyodu beni.
Haftaya da üniversite sınavını atlatırsak bizden iyisi yok
Kuzum kıyamam niye yalnız olasın miniğin seninle ve yakında evinizi onun sesi varlığı dolduracak inşallah

değişti gülüm sınav sistemi v.s. boyuna değişiyor o yüzden 2 oturum olarak 2 gün yapılıyor bu sene ilk oturumun(cumartesi) Allahtan süresini 120 dk dan 165 dk ya uzattılar 2. oturum aynı 180 dk (pazar günü)
bahçe işi de tam bitsin takımını da aldın mı atarsın bol bol foto

anlaşılmaz mı niranım istediğin kadar geniş giy üzerinden dökülür yine belli olur , ama ne güzel değil mi insanların açıkça zayıfladığını fark etmeleri

amin gülüm ,sizinkiler de büyüsün de o günleri stressiz tatlı tatlı yaşayın sizde :)

değişmeyen tek şey değişimin ta kendisidir ,eşin de ufaktan değişiyor iyi yönde demek ki gülüm bir de yaş az daha oturunca kazara olan şeylere artık kızmamayı öğreniyor insan yada erkekler mi desem :)

Şuan ki acligimin üzerine çok güzel geldi bu sözler
Inş hep birlikte ❤
gülüm açsan hemen büyük bardak suyu al sen benim şifa kaynağımsın senin de bedenim daha sağlıklı ve zinde oluyor seni seviyorum teşekkür ederim de 7 kere sonrada 3 kere besmeleni çek suyu yavaş yavaş yudum yudum iç ağzına aldığından boğazında kaydığına midene gittiğine hepsini hisset 2 d.k sonra açlık diye bir şey kalmayacak
suyun sözlerle moleküler yapısı değişiyor suyun hafızası da var (ilk bunları öğrendiğim de sabahın 6 sına kadar heyecandan ellerim buz gibi olduğu halde deli gibi bulduğum her şeyi okumuştum netten ) :)))

allah hayrını versinnnn ben de hem şaşırdım hem de çok güldüm
meyveyi yıkayıp hemen herkesin önüne koysaydın çoluk çocuk yesin bari belki utanırlardı zaten size aldık derlerdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…