- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.281
Allah zihin acikligo versin hepsine.Tünaydın millettt
Bugün mesaim erken başladı. Kardeşim LGS'ye girdi şu an sınavda. Gece boyu rüyama girdi alarmı duymazsam kalkamazsam diye uyanıp uyanıp durdum. Sabah kalkip kahvaltisini hazırladım eşim götürdü sınava. O benden daha rahatti. 1. Dönem bittikten sonra sürekli deneme aldım ona çok fazla deneme çözdü onun rahatlığı muhtemelen, denemeler gibi olacak heyecana gerek yok diyip o beni rahatlattı
Hem kardesimin, hem öğrencilerimin hem de buradaki tüm öğretmen arkadaşlarımın öğrencilerinin emeklerinin karşılığını almasını diliyorum
hahahaha o kadar stres boşunaymış be gülümmm ,yüzün nasıl değişti streslendiysen adamcağız daha üzülmeni istememiş işte :)ekran saglam canım ıcı gıttı telefonun benımde 2 seneyı gecmıstı ıste
aynen oyle oluyor
oyle canım bazen aksılıkler buluyor ıst
hemde ne cenebaz abla sorma hazır cevaplık yok ıste bende dun o kadar hazırladım kendımı aksam yatarken sordu neyın var nıye durgunsun dıye soyledım ben kızacak yada laf soyleyecek dıye beklerken optu senden degerlımı bakarız halloluyormu olmuyorsa yenısını alırız dedı normalde dıkkat etmıyorum dıye cok kızar 2 seferdır benı cok sasırtıyor bu adam
evet bu abla ferforce denıyor bunlara
ben evı toplucam pc basına gecebıldıgım kadarda burda olurum ınsalah bakalım bu hafta tartılmadan durmayı denıcem ve eksı ıle lısteye gırmek ıstıyorm
inşallah kardeşinin de emek verip çalışan tüm çocukların da sınavı iyi geçerTünaydın millettt
Bugün mesaim erken başladı. Kardeşim LGS'ye girdi şu an sınavda. Gece boyu rüyama girdi alarmı duymazsam kalkamazsam diye uyanıp uyanıp durdum. Sabah kalkip kahvaltisini hazırladım eşim götürdü sınava. O benden daha rahatti. 1. Dönem bittikten sonra sürekli deneme aldım ona çok fazla deneme çözdü onun rahatlığı muhtemelen, denemeler gibi olacak heyecana gerek yok diyip o beni rahatlattı
Hem kardesimin, hem öğrencilerimin hem de buradaki tüm öğretmen arkadaşlarımın öğrencilerinin emeklerinin karşılığını almasını diliyorum
boyuna gönüllü ders veriyor öğrencilerine gülüm bu ara çok meşgulHandandandan canım hic mesajına rastlamadım nerelerdesin ❤
sagolasin tatlimcok guzel abla. Bol kahveli bol muhabbetli oturmalariniz olsun
Allah hepsinin yardimcisi olsun zihin acikligi versin cnmTünaydın millettt
sizin sayenizde adini öğrenmiş oldumAblaaa bayılıyorum bu ferforje takımlara. Çok zevklisinBahçede terasta çok şık duruyorlar
Niye 2 gün oluyorki cnm, universite sinavi degistimihaftaya da ben tutuşucam 2 gün benim oğlanın sınavı için ayy olsa da bitse aklıma geldikçe, mideme kramp gibi bir şey olmaya başladı
Teşekkür ederim tatlimMefkurem fotoğraftaki gibi ya da benzerleri olan masa sandalye setleri terasta harika olur gülüm adlarını bilmiyordum ama çok hoşuma gidiyordu o tarz çok beğendim yaa alınca güle güle kullan ilk oturup çay içerken de KK deki kızlar için diyerek yudumla çayınııı
Aynen abla ferforje ben de balkonuma çim hakı yapıp böyle bir şey almak istiyorum birkaç tane de sarkan saksı filan çok güzeller bence de almalısın
Nasıl geçmiş sınavı canım ?Tünaydın millettt
Abla çok güzel güle güle kullan
Bende 7leri görmek istiyorum abla ayy çok heyecanlandim bayramda 78 gorsemBaktim şimdi 30 temmuz bayram
6 hafta var
10 kilo verip 87 falan olabilirsem sevinirim
bizde bahceye suni çim dusunuyoruz :) digeri cok cabuk bozuluyorAynen abla ferforje ben de balkonuma çim hakı yapıp böyle bir şey almak istiyorum birkaç tane de sarkan saksı filan çok güzeller bence de almalısın
sagol tatlim ama daha almadikAbla çok güzel güle güle kullan
neden olmasin :))Bende 7leri görmek istiyorum abla ayy çok heyecanlandim bayramda 78 gorsem
Sınavda görevliydim, şimdi geldim eve canım.Handandandan canım hic mesajına rastlamadım nerelerdesin ❤
Senin oğlanın arası nasıl biyoloji ileboyuna gönüllü ders veriyor öğrencilerine gülüm bu ara çok meşgul
Aynen çok büyük değil abla benim de ben de çok beğeniyorum ama ev alınca borç vs oturma odası almamıştık eşimin bekarken kullandığı koltuklardı onu değiştirdik balkonu erteledim dolayısıyla biraz para biriktirip ilk iş balkonu değiştireceğim nasipsebizde bahceye suni çim dusunuyoruz :) digeri cok cabuk bozuluyor
Zaten çim alani fazla olmicak
Balkona yaparsan cok guzel olur cnm, balkonun buyukmu
Kesinlikle öyle ezberci sistemden kurtuluyoruz şükür kafasını kullanabilen yapabiliyor artık . sen nasılsın canım? Senin nasıl geçti sınav görevin? Sizin çocuklar taktı mı maske sınav esnasında bizimkiler hiç takmadı çocuklar gerilir diye düşünmüştüm ama çok rahattı benim sınıfımSınavda görevliydim, şimdi geldim eve canım.
Haftaya üniversite sınavına kadar soru çözümüne devam edeceğim, malum biyoloji sorularının puanı yüksek, öğrencilerim soru kaçırsınlar istemiyorum.
Kızkardeşinin sınavı nasıl geçti merak ettim.
Bugün LGS sınavında bir kere daha anladım ki devir bilgi değil mantığı kullanma devri, sorular mantığını kullanabilen herkesin yapabileceği kolaylıkta ama mantık kullanamayan kişilerin bilgi ile asla yapamayacakları kadar da zor maalesef
Görevli olduğum okulun 3 ay önce adı değişmiş, okulu bulana kadar alnımın damarı çatladı canım.Kesinlikle öyle ezberci sistemden kurtuluyoruz şükür kafasını kullanabilen yapabiliyor artık . sen nasılsın canım? Senin nasıl geçti sınav görevin? Sizin çocuklar taktı mı maske sınav esnasında bizimkiler hiç takmadı çocuklar gerilir diye düşünmüştüm ama çok rahattı benim sınıfım
SüperGörevli olduğum okulun 3 ay önce adı değişmiş, okulu bulana kadar alnımın damarı çatladı canım.
Çocuklar maske konusunda yeteri kadar bilinçli değildi maalesef, hiç çıkarmayan da oldu hiç takmayanda.
Okul arkadaşımla aynı sınıfta görevliydik, hatta okuldan 8-10 arkadaş aynı okula düşmüşüz, çok iyi oldu özlemiştim hepsini hasret giderdik.
80-85 kilo aralığında giydiğim bi tunik vardı onu giydim, altına da bol paça pantolon,kilo durumum çok belli olmamasına rağmen zayıfladığımı anladı arkadaşlar, tabi mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?