Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah zihin acikligo versin hepsine.
Benim kardesimde giriyor bugun sinava haklarina hayirlisi olsun ins

hahahaha o kadar stres boşunaymış be gülümmm ,yüzün nasıl değişti streslendiysen adamcağız daha üzülmeni istememiş işte :)

inşallah kardeşinin de emek verip çalışan tüm çocukların da sınavı iyi geçer

Mefkurem fotoğraftaki gibi ya da benzerleri olan masa sandalye setleri terasta harika olur gülüm adlarını bilmiyordum ama çok hoşuma gidiyordu o tarz çok beğendim yaa alınca güle güle kullan ilk oturup çay içerken de KK deki kızlar için diyerek yudumla çayınııı

cok guzel abla. Bol kahveli bol muhabbetli oturmalariniz olsun
sagolasin tatlim

Bende dicektim sana ne cabuk sıra geldi size diye
Ne zaman döneceksiniz
Allah hepsinin yardimcisi olsun zihin acikligi versin cnm
Ablaaa bayılıyorum bu ferforje takımlara. Çok zevklisin Bahçede terasta çok şık duruyorlar
sizin sayenizde adini öğrenmiş oldum
Sagol bebisim bundan vardi da plastik, kötü oldu
Bu sefer demirinden istiyorum :)
haftaya da ben tutuşucam 2 gün benim oğlanın sınavı için ayy olsa da bitse aklıma geldikçe, mideme kramp gibi bir şey olmaya başladı
Niye 2 gün oluyorki cnm, universite sinavi degistimi
Ben cok geri kaldim tabi bu konularda
Gerci bizim egitim sistemine yetismek kolay degil

Teşekkür ederim tatlim insallah hertaraf bitsinde resim atarim size

Aynen abla ferforje ben de balkonuma çim hakı yapıp böyle bir şey almak istiyorum birkaç tane de sarkan saksı filan çok güzeller bence de almalısın
Nasıl geçmiş sınavı canım ?

Aynen abla ferforje ben de balkonuma çim hakı yapıp böyle bir şey almak istiyorum birkaç tane de sarkan saksı filan çok güzeller bence de almalısın
bizde bahceye suni çim dusunuyoruz :) digeri cok cabuk bozuluyor
Zaten çim alani fazla olmicak

Balkona yaparsan cok guzel olur cnm, balkonun buyukmu
Abla çok güzel güle güle kullan
sagol tatlim ama daha almadik
Bende 7leri görmek istiyorum abla ayy çok heyecanlandim bayramda 78 gorsem
neden olmasin :))
6 hafta icin plan yap kendine ve uymaya çalış

Kahvaltiya kv gilde geldi

Bende mutfagi toparlayip
Yatak altini supurup, yatak yuzlerini degistirecem
Çamaşır asicam

Cocuklar domates salatalik fideleri almislar
Bahce bitinceye kadar saksiya ekicem onlari
Onun icin büyük saksi almaya gitmem lazim

Handandandan canım hic mesajına rastlamadım nerelerdesin ❤
Sınavda görevliydim, şimdi geldim eve canım.

Haftaya üniversite sınavına kadar soru çözümüne devam edeceğim, malum biyoloji sorularının puanı yüksek, öğrencilerim soru kaçırsınlar istemiyorum.

Kızkardeşinin sınavı nasıl geçti merak ettim.

Bugün LGS sınavında bir kere daha anladım ki devir bilgi değil mantığı kullanma devri, sorular mantığını kullanabilen herkesin yapabileceği kolaylıkta ama mantık kullanamayan kişilerin bilgi ile asla yapamayacakları kadar da zor maalesef

bizde bahceye suni çim dusunuyoruz :) digeri cok cabuk bozuluyor
Zaten çim alani fazla olmicak

Balkona yaparsan cok guzel olur cnm, balkonun buyukmu
Aynen çok büyük değil abla benim de ben de çok beğeniyorum ama ev alınca borç vs oturma odası almamıştık eşimin bekarken kullandığı koltuklardı onu değiştirdik balkonu erteledim dolayısıyla biraz para biriktirip ilk iş balkonu değiştireceğim nasipse
Kesinlikle öyle ezberci sistemden kurtuluyoruz şükür kafasını kullanabilen yapabiliyor artık . sen nasılsın canım? Senin nasıl geçti sınav görevin? Sizin çocuklar taktı mı maske sınav esnasında bizimkiler hiç takmadı çocuklar gerilir diye düşünmüştüm ama çok rahattı benim sınıfım

Görevli olduğum okulun 3 ay önce adı değişmiş, okulu bulana kadar alnımın damarı çatladı canım.

Çocuklar maske konusunda yeteri kadar bilinçli değildi maalesef, hiç çıkarmayan da oldu hiç takmayanda.

Okul arkadaşımla aynı sınıfta görevliydik, hatta okuldan 8-10 arkadaş aynı okula düşmüşüz, çok iyi oldu özlemiştim hepsini hasret giderdik.

80-85 kilo aralığında giydiğim bi tunik vardı onu giydim, altına da bol paça pantolon,kilo durumum çok belli olmamasına rağmen zayıfladığımı anladı arkadaşlar, tabi mutlu oldum

Süper Bizim okuldan iki erkek hocayı gördüm ben de tabi selamlaşıp hal hatır sorduk o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…