- 8 Mart 2020
- 5.860
- 28.280
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.301
allah kolaylik versin ablam.haftaya da ben tutuşucam 2 gün benim oğlanın sınavı için ayy olsa da bitse aklıma geldikçe, mideme kramp gibi bir şey olmaya başladı
9 gune bit gidiyoruz abla. Sali aksami nasipse doneriz herhalde bilemiyorumki tam.sagolasin tatlim
Bende dicektim sana ne cabuk sıra geldi size diye
Ne zaman döneceksiniz
allah kolaylik versin. Afiyet olsun canimSınav görevim vardı canlar yeni geldim eve çok açım sabah kahve içip çıktım banyo yaptım gelir gelmez Karnımı doyurup geliyorum
oh afiyet olsun sihhatler olsun canimBende ev temizliği yaptım dip köşe
Kahvemi içip dusa gireceğim
kuru biber dolmasi, kuru patlican yemegi var. Eltim ve kv ne yapti bilmiyorum artik oraya gidince gorucezAksama menüde ne var kızlaracıktım da
valla sasırtıyor benı abla ama dengesız terazı bır anı bır anını tutmuyorohhh ne güzel işleri bitirmişin sen :))
Oooo baya ilerleme var senin adamda
ınsallah abla elımden gelırse yapmıcamNe yaparsan yap, sadece kendine stres yapma
rabbım yardımcısı olsun canım ınsallah guzel gecmıstır sınavıTünaydın millettt
Bugün mesaim erken başladı. Kardeşim LGS'ye girdi şu an sınavda. Gece boyu rüyama girdi alarmı duymazsam kalkamazsam diye uyanıp uyanıp durdum. Sabah kalkip kahvaltisini hazırladım eşim götürdü sınava. O benden daha rahatti. 1. Dönem bittikten sonra sürekli deneme aldım ona çok fazla deneme çözdü onun rahatlığı muhtemelen, denemeler gibi olacak heyecana gerek yok diyip o beni rahatlattı
Hem kardesimin, hem öğrencilerimin hem de buradaki tüm öğretmen arkadaşlarımın öğrencilerinin emeklerinin karşılığını almasını diliyorum
sorma abla ya ama esımlık hareketler degıl bunlarhahahaha o kadar stres boşunaymış be gülümmm ,yüzün nasıl değişti streslendiysen adamcağız daha üzülmeni istememiş işte :)
kuru fasulye kaburga ve bulgur pılavı var bırde semızotu salatasıAksama menüde ne var kızlaracıktım da
Ben de Fırına patates mantar biber filan koyarım yanına da makarna cacık yeterAksama menüde ne var kızlaracıktım da
Bizim bi sarılıp öpüşmediğimiz kaldıSüperBizim okuldan iki erkek hocayı gördüm ben de tabi selamlaşıp hal hatır sorduk o kadar
Demek ki seninki seni üzgün görünce merhametli oluyor.valla sasırtıyor benı abla ama dengesız terazı bır anı bır anını tutmuyor
ahh belki olabilir :) eşim atanırsa bu işe devam ederim zamanım olur ama atanamazsa eski işime geri dönerim heralde.Neden olmasin kizzz :)) belki ünlü bi modaci olursun
Bu arada yürüyüşlere basladinmi :))
ne iş yapıyorsun, hayırlı olur inşallah :)Huuuuu herkesler haftasonu telaşinami basladi
Nerde bu millet :))
Benim ahali yatiyor daha, bende kahve fasli yapiyorum (en sevdigim saatler)
Birazdan ortalik hareketlenir
SSon rahat 2 günüm, pazartesi işe basliyorum artik
Hazir evdeyken gelin, sonra zor bulursunuz beni
Bide eski calistigim bölüme gidebilecem, yeni yeri hiç sevmemistim zaten
dün ikinci cumamdı. ayın onunda geldim sanırım. 1.50% altında gelmem iddealıyımSen geçen cuma gelmistin takima degilmi cnm
Öyleyse seninde haftaya deneme süren doluyor
Guzel bi eksin gelirse belki girersin listeye :))
fırında bir avuç kadar tavuk pişireceğim. yanında salata ve 2 kaşık yoğurt inşallah :)Aksama menüde ne var kızlaracıktım da
bı denemek lazım bakalım canım her konuda aynımı acabaDemek ki seninki seni üzgün görünce merhametli oluyor.
Bu demektir ki yöntemini öğrendin, artık ona göre hareket edersin
rabbım yardımcısı olsun bende hazırlanabılsem super olacakbütün sınava girecek öğrencilere Allah zihin açıklığı versin inşallah.
benimde eşim kpss ye hazırlanıyor. inşallah hayırlısıyla atanır.
meyveyıde mı kendılerıne almıslar hadı kıyma bır nevı tamam gercı ne acelesı varmıs onuda almanınHerkes raporunu vermş bende vereyimkendime gülüyorum yarım saattir, kpedergil 1 kilo kıyma getirmişler meyveyle dolapta görünce şaşırdım ev hediyesi herhalde dedim ama değilmiş giderken götüreceklermiş
Sesli güldüm vallaHerkes raporunu vermş bende vereyimkendime gülüyorum yarım saattir, kpedergil 1 kilo kıyma getirmişler meyveyle dolapta görünce şaşırdım ev hediyesi herhalde dedim ama değilmiş giderken götüreceklermiş
Gerçekten mi ben bir ay gittim bu okula ya bayanları da görsem çok bi şey değişmezdi herhalde ama eski okulumdakileri görsem onlarla ben de senin gibi olabilirdimBizim bi sarılıp öpüşmediğimiz kaldı
İnşallah canım Allah yardımcısı olsunbütün sınava girecek öğrencilere Allah zihin açıklığı versin inşallah.
benimde eşim kpss ye hazırlanıyor. inşallah hayırlısıyla atanır.
Ah Ponim canım ponim seninkiler çizgi roman karakteri gibiler resmenHerkes raporunu vermş bende vereyimkendime gülüyorum yarım saattir, kpedergil 1 kilo kıyma getirmişler meyveyle dolapta görünce şaşırdım ev hediyesi herhalde dedim ama değilmiş giderken götüreceklermiş
amin. ben bir kere hazırlandım bıraktım :)rabbım yardımcısı olsun bende hazırlanabılsem super olacak
Amin inşallah.İnşallah canım Allah yardımcısı olsun
Keşke görünce hemen deseydinHerkes raporunu vermş bende vereyimkendime gülüyorum yarım saattir, kpedergil 1 kilo kıyma getirmişler meyveyle dolapta görünce şaşırdım ev hediyesi herhalde dedim ama değilmiş giderken götüreceklermiş
Evdekilere ayran çorbası ve ıspanaklı gözleme yaptım. Kendime de ıspanaktan ayırıp,kavurdum.Aksama menüde ne var kızlaracıktım da
evde et yoktu ne iyi oldu getirdiginiz de diyebilirdinHerkes raporunu vermş bende vereyimkendime gülüyorum yarım saattir, kpedergil 1 kilo kıyma getirmişler meyveyle dolapta görünce şaşırdım ev hediyesi herhalde dedim ama değilmiş giderken götüreceklermiş
Ay hiç sorma tv izliyorz çay içip aynı zamanda da kayınpeder telinden efkarlı türkü açtı onu dinliyoruzGerçekten mi ben bir ay gittim bu okula ya bayanları da görsem çok bi şey değişmezdi herhalde ama eski okulumdakileri görsem onlarla ben de senin gibi olabilirdim
İnşallah canım Allah yardımcısı olsun
Ah Ponim canım ponim seninkiler çizgi roman karakteri gibiler resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?