- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.381
Kaslarım titriyor yorgunluktan, oğlan da kalktı sabahın nurunda, nasıl dinlenirim bilmiyorum.Dinlen bugün iyice, hakettin
Evet ablacım. 3 kişi gidiyoruz. Yürüyüş denilince akla ben geliyorum burada. Gelmek isteyen 2 kişi daha var da, onlar yavaş yürür. Hiç söylemiyorum gelin diyeBu hafta hava güzel olacak heralde cnm
Ne güzel bi düzen oturtdun, devam ediyosun
Arkadasinlami gidiyosun
Evet ablacım. 3 kişi gidiyoruz. Yürüyüş denilince akla ben geliyorum burada. Gelmek isteyen 2 kişi daha var da, onlar yavaş yürür. Hiç söylemiyorum gelin diye
Benim eşim de, benimle yürüyünce bacakları ağrıyor, hızlı yürüyorum diye yürümek istemiyor. Arada kimseyi bulamazsam, yürüyor benimle
Yavaş yürüyen sadece vakit kaybettiriyor canım.
Bende eşimle akşam yürüyüşüne çıkmak istiyorum, "seninle hızlı yürüyemiyorum" diye kabul etmiyor
İlk liseye atandım canım 2 yıl kadrom oradaydı norm olunca ortaokula geçtim ama ordan da 1 buçuk yıl boyunca görevlendirme aldım 3 gün liseye 2 gün ortaokula gidiyordum yarım dönem lisede görevlendirme müdür yardımcılığı yaptımLisede çalıştın mı canım
Birçok lisede bilgisayar normu var
Git canım git inşallah bi sıkıntı yoktur bizi de haberdar etGünaydın kızlar
Saat 5 ten beri uyanigim dün benim ufaklık pek hareket etmedi hala da yok bi kıpırdama karın ağrım var belim felaket galiba acile gideriz gibime geliyor içim rahat değil kızimda da bu zmnlar hareket yok diye gitmiştim açılmam varmış yatış verdiler doğum yaptım ciktim aslında iyice ağrı hissetmeden gitmek istemiyorum bu sefer ama hareketini kontrol et sıkıntı olursa git acile dediği için Dr hep gidicem snrm kızımda bı buçuk gün bekledim agrim çok olmayınca suni ağrı vermislerdi ama o da çok hızlı ielrleme sağlamadi herşey yolundadır insAllah ama karnımın altı baya adet ağrısı gjbi ağrıyor benim en şiddetli adet ağrım böyledir normalde de
Yürüyüşe kalkmıştırElif yildizz elif sabahin körunde niye kalktin cnm :))
Kalkmışken, onu da yapıp geldim tabiYürüyüşe kalkmıştır
Burda da kaç gündür yağmur var bu sabah çıkacaktım sözde yalan olduKalkmışken, onu da yapıp geldim tabi
Bugünlerde çok uyuşuğum hava güzel olsa dışarı çıkacaktım ben deGünaydın herkese
Miniğim erkenciydi biz de yürüyüşe gittik yakında yürüme yolu olması ne iyiymiş.
Bugünkü planlar ne bakalım
Hakkında hayırlısı olsn abla oğlanın. Bn öss stresiyle bi de pcos etkisiyle 20 kilo almştım alış o alış yapıştı kaldıistem,yorsa bakmasın morali bozulmasın boşuna nasıl olsa açıklanınca öğreneceksiniz gülüm inşallah iyi bir okul gelir
bize de inşallah kazanır da atlatırız geçen sene kazanamadı bu sene de virüs olunca online ders aldı ama hazırım diyor bakalım :)
Benimde aynı emellerim varÇok güzel bir duygu tabi, anlatılmaz yaşanır denen cinsten.
Arkadaşlarla karşılaşma ihtimalimi düşünerek bol giyindim
Tam hedefime ulaşmadan zayıfladığımın farkedilmesini istemiyorum.
Eylül 'de şok etkisi yapacağım inşallah
niranım istersen çarşafa dolan gez yine de herkes fark eder zayıfladığını eylüle kadar görmeyen de zaten ilk başta tanıyamaz çok kilo farkı var , insanları şoka sokacaksınnnÇok güzel bir duygu tabi, anlatılmaz yaşanır denen cinsten.
Arkadaşlarla karşılaşma ihtimalimi düşünerek bol giyindim
Tam hedefime ulaşmadan zayıfladığımın farkedilmesini istemiyorum.
Eylül 'de şok etkisi yapacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?