Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu hafta hava güzel olacak heralde cnm

Ne güzel bi düzen oturtdun, devam ediyosun
Arkadasinlami gidiyosun
Evet ablacım. 3 kişi gidiyoruz. Yürüyüş denilince akla ben geliyorum burada. Gelmek isteyen 2 kişi daha var da, onlar yavaş yürür. Hiç söylemiyorum gelin diye

Evet ablacım. 3 kişi gidiyoruz. Yürüyüş denilince akla ben geliyorum burada. Gelmek isteyen 2 kişi daha var da, onlar yavaş yürür. Hiç söylemiyorum gelin diye

Yavaş yürüyen sadece vakit kaybettiriyor canım.
Bende eşimle akşam yürüyüşüne çıkmak istiyorum, "seninle hızlı yürüyemiyorum" diye kabul etmiyor

sade ve şık menüler gördüm .pogacali sufle li ama bol sporlu menüler gördüm.saat 17.00 da günü kaptanları gördüm.hayran kaldım.saat 14.00 da kahvaltı yapıp 2 öğün beslenen bi arkadaş vardı güne şekersiz kahve ile başlayıp kahvaltıyı 14 00 da yapmıştı helal olsun.
ben güne saat 7 de başlıyorum.oldum.olasi çok uyuyamam.calisirken alışkanlık oldu heralde

Yavaş yürüyen sadece vakit kaybettiriyor canım.
Bende eşimle akşam yürüyüşüne çıkmak istiyorum, "seninle hızlı yürüyemiyorum" diye kabul etmiyor
Benim eşim de, benimle yürüyünce bacakları ağrıyor, hızlı yürüyorum diye yürümek istemiyor. Arada kimseyi bulamazsam, yürüyor benimle

Lisede çalıştın mı canım
Birçok lisede bilgisayar normu var
İlk liseye atandım canım 2 yıl kadrom oradaydı norm olunca ortaokula geçtim ama ordan da 1 buçuk yıl boyunca görevlendirme aldım 3 gün liseye 2 gün ortaokula gidiyordum yarım dönem lisede görevlendirme müdür yardımcılığı yaptım
Git canım git inşallah bi sıkıntı yoktur bizi de haberdar et
Elif yildizz elif sabahin körunde niye kalktin cnm :))
Yürüyüşe kalkmıştır

Hakkında hayırlısı olsn abla oğlanın. Bn öss stresiyle bi de pcos etkisiyle 20 kilo almştım alış o alış yapıştı kaldı

Benimde aynı emellerim var

niranım istersen çarşafa dolan gez yine de herkes fark eder zayıfladığını eylüle kadar görmeyen de zaten ilk başta tanıyamaz çok kilo farkı var , insanları şoka sokacaksınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…