Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bazi büyükleri anlamak mümkün degil gercekten

Operayi indirdim Ama diger alintilarim burda cikmadi

Evet ablacım. 3 kişi gidiyoruz. Yürüyüş denilince akla ben geliyorum burada. Gelmek isteyen 2 kişi daha var da, onlar yavaş yürür. Hiç söylemiyorum gelin diye
birbirinize ayak uyduruyosaniz ne güzel
Ben hic sevmem başkasıyla yürümeyi :))
aaa baharım da doğum yapmış
ikisi de iyiler miymiş bebişle baharım
iyilermis cnm
Bencede kiralık eve ev görmesine gelmeye de gerek yok ki :)
kiz oturmayadami gelmesinler
İnşaallah canım, artık yeni bir ben olmak istiyorum
85 den 68 e baya bi yeni sen oldun canikom
Bugün büyük gorumceme gideceğiz şeker hastası muhtemelen ben bişey yemem kahveyle geçiştiririm
Kahvaltıyi dolu dolu yaptım hiç acikmiyacakmisim gibi hissediyorum
rahatsizmi cnm, oylesinemi gideceksiniz
2 cocugun insaatin ortasinda ne işi var ki
Hem deseydin önce annemlere sözüm var oraya gidecem diye
Birazda cocuklari bahane et
Sen orda iş mi yapican, cocuklarlami ilgilencen, onlar rezil olacak
yok abla ya benımkı normallesmez arada sasırtıyor sadece o kadar bırde kotu bekleyınce ıyı oluyor sankı
Olsunnn sen yinede iyi düşün iyi olsun

Ev görmeye diye geldiler ama o yüzdn dedim :) Benim yaptığım hizmeti kimse yapmıyo zati onlara helali hoş olsun. Kendi başımı kendim kaşımayı öğrendim bi beklentim yok artık tavırda yapmıyorm artık

Sen annenlere eşinde annesigile gitsin en güzeli. Eş yokken daha rahat olunuyo anne evinde

Bugün büyük gorumceme gideceğiz şeker hastası muhtemelen ben bişey yemem kahveyle geçiştiririm
Kahvaltıyi dolu dolu yaptım hiç acikmiyacakmisim gibi hissediyorum
Görümce görmeyeyim ömrümce benmki buzdolabından hallice Allah muhabbetinizi arttırsın

Sen annenlere eşinde annesigile gitsin en güzeli. Eş yokken daha rahat olunuyo anne evinde
Sende amma dedin yani
Oğullarını boşuna mı çağırıyorlar, yanında karısı var hizmet etsin diye.
Bekar olaydı çağırırlar mıydı hiç

yok abla ya benımkı normallesmez arada sasırtıyor sadece o kadar bırde kotu bekleyınce ıyı oluyor sankı
Mervecim, "ben bu adamdan ayrılmam, birlikte yaşarım, yaşlanırım" diyorsan eğer, 3.çocuğu eşinde istiyorken doğur, senden beklenti azalsın, millete hizmet edeceğine kendi çocuklarını büyütürsün.
Birde 3.çocuktan sonra erkeklerin her konuda bakış açıları çok değişiyor

2 cocugun insaatin ortasinda ne işi var ki
Hem deseydin önce annemlere sözüm var oraya gidecem diye
Birazda cocuklari bahane et
Sen orda iş mi yapican, cocuklarlami ilgilencen, onlar rezil olacak
Büyüklerin anlayışsızlığı
Küçük çocuğu olanın inşaat işinin içinde ne işi var.
Çocukların rezil olmasını bırak, kazalar bile yaşanabilir.
Zeynep de gitti bebeğiyle kv inşaatına.

Benim psikolog arkadaş "çocuklar annelerini babalarını karşılıksız sever, anneler babalar değil" der...
Her gördüğüm duyduğum olay bu sözü doğruluyor maalesef

Olmayınca olmuyor. Bnmde şimdiki okulumun ortamı kötü. Birbirlerine her fırsatta laf sokup bunun yanı sıra herkesin kahkahalarla gülmesine alışamadım bi türlü
Benim şimdiki okulumun yaş ortalaması büyük biraz herkes herkesle iyi ama samimi değil
Bi önceki okulumda ise yatılı olduğu için gece nöbeti yüzünden çok problem yaşanırdı
Ben de senin gibiyim artık Poni beklentiye girmiyorum kendi kendime yettiğim kadar

Çok haklı bi cümle gerçekten

2 küçük çocukla ne işi yapsın ki kızcağız. Oğullarını istiyolar iş için
Yok sen anlamamışsın ana fikri.
Kv nin inekleri de varmış, hem evdeki işe hem hayvanlara yetişemezmiş.
Ben böyle anladım askrhpozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…