- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.421
yok abla ya benımkı normallesmez arada sasırtıyor sadece o kadar bırde kotu bekleyınce ıyı oluyor sankıtatlim adam normallesmeye basliyor istesen de illa kötü olsun diye bekliyorsun biraz pozitif ol
Bir pilav yapılıyor 5 6 gun yenılıyor evdekılerde tartarak yedıgı için yemssek çöpguzel canim pilav biraz daha yiyebilirmissin . Su ara tek ogun besleniyorsun.
Bazi büyükleri anlamak mümkün degil gercektenkayınpeder koydekı eve sureklı bırseyler yapıyor abla once evı buyuttu 2 oda ekledı sımdı ust kata cıkacakmıs ınsaat baslarsa annesı hepsıne yetısemezmıs hayvanlar falan var onları otlatıyor evde calısacak ınsan lazımmız tamamen bencıllık uzerıne anlıcan kendı aılesı aıle benımmkı el
birbirinize ayak uyduruyosaniz ne güzelEvet ablacım. 3 kişi gidiyoruz. Yürüyüş denilince akla ben geliyorum burada. Gelmek isteyen 2 kişi daha var da, onlar yavaş yürür. Hiç söylemiyorum gelin diye
iyilermis cnmaaa baharım da doğum yapmış
ikisi de iyiler miymiş bebişle baharım
kiz oturmayadami gelmesinlerBencede kiralık eve ev görmesine gelmeye de gerek yok ki :)
85 den 68 e baya bi yeni sen oldun canikomİnşaallah canım, artık yeni bir ben olmak istiyorum
rahatsizmi cnm, oylesinemi gideceksinizBugün büyük gorumceme gideceğiz şeker hastası muhtemelen ben bişey yemem kahveyle geçiştiririm
Kahvaltıyi dolu dolu yaptım hiç acikmiyacakmisim gibi hissediyorum
2 cocugun insaatin ortasinda ne işi var kikayınpeder koydekı eve sureklı bırseyler yapıyor abla once evı buyuttu 2 oda ekledı sımdı ust kata cıkacakmıs ınsaat baslarsa annesı hepsıne yetısemezmıs hayvanlar falan var onları otlatıyor evde calısacak ınsan lazımmız tamamen bencıllık uzerıne anlıcan kendı aılesı aıle benımmkı el
Olsunnn sen yinede iyi düşün iyi olsunyok abla ya benımkı normallesmez arada sasırtıyor sadece o kadar bırde kotu bekleyınce ıyı oluyor sankı
Bir gün görmesem dayanamam hasretlerineİyice sıkı fıkı olmaya mı başladınız ne
Tamda senin istediğin gibi
Ev görmeye diye geldiler ama o yüzdn dedim :) Benim yaptığım hizmeti kimse yapmıyo zati onlara helali hoş olsun. Kendi başımı kendim kaşımayı öğrendim bi beklentim yok artık tavırda yapmıyorm artıkbirbirinize ayak uyduruyosaniz ne güzel
Ben hic sevmem başkasıyla yürümeyi :))
iyilermis cnm
kiz oturmayadami gelmesinler
85 den 68 e baya bi yeni sen oldun canikom
rahatsizmi cnm, oylesinemi gideceksiniz
2 cocugun insaatin ortasinda ne işi var ki
Hem deseydin önce annemlere sözüm var oraya gidecem diye
Birazda cocuklari bahane et
Sen orda iş mi yapican, cocuklarlami ilgilencen, onlar rezil olacak
Olsunnn sen yinede iyi düşün iyi olsun
Enişteye acitasyon işe yarıyo bakyok abla ya benımkı normallesmez arada sasırtıyor sadece o kadar bırde kotu bekleyınce ıyı oluyor sankı
Sen annenlere eşinde annesigile gitsin en güzeli. Eş yokken daha rahat olunuyo anne evindekayınpeder koydekı eve sureklı bırseyler yapıyor abla once evı buyuttu 2 oda ekledı sımdı ust kata cıkacakmıs ınsaat baslarsa annesı hepsıne yetısemezmıs hayvanlar falan var onları otlatıyor evde calısacak ınsan lazımmız tamamen bencıllık uzerıne anlıcan kendı aılesı aıle benımmkı el
Görümce görmeyeyim ömrümce benmki buzdolabından halliceBugün büyük gorumceme gideceğiz şeker hastası muhtemelen ben bişey yemem kahveyle geçiştiririm
Kahvaltıyi dolu dolu yaptım hiç acikmiyacakmisim gibi hissediyorum
Sende amma dedin yaniSen annenlere eşinde annesigile gitsin en güzeli. Eş yokken daha rahat olunuyo anne evinde
Mervecim, "ben bu adamdan ayrılmam, birlikte yaşarım, yaşlanırım" diyorsan eğer, 3.çocuğu eşinde istiyorken doğur, senden beklenti azalsın, millete hizmet edeceğine kendi çocuklarını büyütürsün.yok abla ya benımkı normallesmez arada sasırtıyor sadece o kadar bırde kotu bekleyınce ıyı oluyor sankı
Büyüklerin anlayışsızlığı2 cocugun insaatin ortasinda ne işi var ki
Hem deseydin önce annemlere sözüm var oraya gidecem diye
Birazda cocuklari bahane et
Sen orda iş mi yapican, cocuklarlami ilgilencen, onlar rezil olacak
Benim şimdiki okulumun yaş ortalaması büyük biraz herkes herkesle iyi ama samimi değilOlmayınca olmuyor. Bnmde şimdiki okulumun ortamı kötü. Birbirlerine her fırsatta laf sokup bunun yanı sıra herkesin kahkahalarla gülmesine alışamadım bi türlü
Ben de senin gibiyim artık Poni beklentiye girmiyorum kendi kendime yettiğim kadarEv görmeye diye geldiler ama o yüzdn dedim :) Benim yaptığım hizmeti kimse yapmıyo zati onlara helali hoş olsun. Kendi başımı kendim kaşımayı öğrendim bi beklentim yok artık tavırda yapmıyorm artık
Çok haklı bi cümle gerçektenBüyüklerin anlayışsızlığı
Küçük çocuğu olanın inşaat işinin içinde ne işi var.
Çocukların rezil olmasını bırak, kazalar bile yaşanabilir.
Zeynep de gitti bebeğiyle kv inşaatına.
Benim psikolog arkadaş "çocuklar annelerini babalarını karşılıksız sever, anneler babalar değil" der...
Her gördüğüm duyduğum olay bu sözü doğruluyor maalesef
0 beklenti === Musmutlu hayatBen de senin gibiyim artık Poni beklentiye girmiyorum kendi kendime yettiğim kadar
2 küçük çocukla ne işi yapsın ki kızcağız. Oğullarını istiyolar iş içinSende amma dedin yani
Oğullarını boşuna mı çağırıyorlar, yanında karısı var hizmet etsin diye.
Bekar olaydı çağırırlar mıydı hiç
Yok sen anlamamışsın ana fikri.2 küçük çocukla ne işi yapsın ki kızcağız. Oğullarını istiyolar iş için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?