- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.401
Olmayınca olmuyor. Bnmde şimdiki okulumun ortamı kötü. Birbirlerine her fırsatta laf sokup bunun yanı sıra herkesin kahkahalarla gülmesine alışamadım bi türlüBen çok sık norm fazlası oluyorum canım ilk atandığım okulda 2 yıl çalıştım norm oldum sonraki okulda 1 buçuk yıl il dışı tayinle Erzurum’un Köprüköy ilçesine atandığım okulda 2 ay daha doğrusu başlayış ayrılış yaptım peşine eş durumuyla Yatılı okuldaydım orda da 2 buçuk yıl kadar çalıştım ama iki yıldır norm fazlasıydım Orda da bi önceki yıl hiç yer açılmadı mecburen kaldım şimdiki okulda da 2. Dönemden beri kadrom orda düzenli bir arkadaş grubum olmadı ama her okuldan edindiğim hala görüştüğüm arkadaşlarım var tabi
gülüm bekleme de hemen git, amaç içimiz rahat olsun bazen uzun ve derin uyuyor anne karnında bebek o yüzden kıpırdamıyor ama karnının altta ağrıyor ya , tedbirli olmak da fayda var gülümGünaydın kızlar
Saat 5 ten beri uyanigim dün benim ufaklık pek hareket etmedi hala da yok bi kıpırdama karın ağrım var belim felaket galiba acile gideriz gibime geliyor içim rahat değil kızimda da bu zmnlar hareket yok diye gitmiştim açılmam varmış yatış verdiler doğum yaptım ciktim aslında iyice ağrı hissetmeden gitmek istemiyorum bu sefer ama hareketini kontrol et sıkıntı olursa git acile dediği için Dr hep gidicem snrm kızımda bı buçuk gün bekledim agrim çok olmayınca suni ağrı vermislerdi ama o da çok hızlı ielrleme sağlamadi herşey yolundadır insAllah ama karnımın altı baya adet ağrısı gjbi ağrıyor benim en şiddetli adet ağrım böyledir normalde de
Bi kontrole git bakalım canım ne diyecek dr bizi de haberdar etGünaydın kızlar
Saat 5 ten beri uyanigim dün benim ufaklık pek hareket etmedi hala da yok bi kıpırdama karın ağrım var belim felaket galiba acile gideriz gibime geliyor içim rahat değil kızimda da bu zmnlar hareket yok diye gitmiştim açılmam varmış yatış verdiler doğum yaptım ciktim aslında iyice ağrı hissetmeden gitmek istemiyorum bu sefer ama hareketini kontrol et sıkıntı olursa git acile dediği için Dr hep gidicem snrm kızımda bı buçuk gün bekledim agrim çok olmayınca suni ağrı vermislerdi ama o da çok hızlı ielrleme sağlamadi herşey yolundadır insAllah ama karnımın altı baya adet ağrısı gjbi ağrıyor benim en şiddetli adet ağrım böyledir normalde de
aaa baharım da doğum yapmışHayir olsun kuzum, bekleme git tabi, ne olur ne olmaz
Bizide haberdar et yada hatice yazsin, ne durumdasin
Bu arada bahar evesigun doğum yapti
Bencede kiralık eve ev görmesine gelmeye de gerek yok ki :)sen daha iyisini yapmişin cnm :) bizim koltukta kötü durumda ama daha sıra gelmedi :))
tatlim adam normallesmeye basliyor istesen de illa kötü olsun diye bekliyorsun biraz pozitif ol
sagolasim cnm
Fabrikada paketleme yapiyorum
sizin plan niye degisiyorki
ev almamisiniz ki, ev hediyesine gerek yok bence
sonucu insallah hayr olur cnm
Esinle basbasa gecireceginiz son aylar, artik uzun süre yalniz kalamicaksiz :))) bunun kiymetini bilin
Baya uzunmuş cnm yaa, insanin cani sıkılır
kuzuya geçmiş olsun gülümGünaydın kuzum
Çok şükür iyiyim ama dün bi sürü iş yaptım ev birbirine girmişti çok dağınıktı derledim topladım akşama doğru alelacele büyük kızımı dişçiye götürdük 2 gündür yanağım ağrıyor deyip duruyordu dişinin ağrısını yanakta zamnediyordu kuzu ya
Sonra geldim bu sefer yemeğe giriştik derken gün bitti
Bugün de eşimin yeğeninin gelin çıkması var kek ve poğaça yapacağım evine götürsün diye
Sizi ziyarete gelmişlerdirBencede kiralık eve ev görmesine gelmeye de gerek yok ki :)
4 gün önce onlardaydıkSizi ziyarete gelmişlerdir
ilk başta eltim ekip vermişti yeni toprağa ekildi diye her gün bir bardak kadar su ver dedi bir de direk güneşe konmuyor yarı güneş yarı gölge gibi bir yerde iyi oluyor gün aşırı suyunu versem yetiyor , kullanmak istediğin de bıçakla bir ucundan kesiyorsun o kadarcık
İyice sıkı fıkı olmaya mı başladınız ne4 gün önce onlardaydık
Spor yaptığında senin kilo verimin daha güzel oluyor canımBugünlerde çok uyuşuğum hava güzel olsa dışarı çıkacaktım ben de
İnşaallah canım, artık yeni bir ben olmak istiyorumniranım istersen çarşafa dolan gez yine de herkes fark eder zayıfladığını eylüle kadar görmeyen de zaten ilk başta tanıyamaz çok kilo farkı var , insanları şoka sokacaksınnn
sağ ol gülüm allah razı olsun benim sıpanında bıngıldak minnakın az irisi göbeği oldu farkında değil çok fazla abur cubur atıştırıyor fazla söylemiyorum bu hafta sınav bitsin karışıcamHakkında hayırlısı olsn abla oğlanın. Bn öss stresiyle bi de pcos etkisiyle 20 kilo almştım alış o alış yapıştı kaldı
Opera candırReklam yüzünden alintilarimi ekliyemiyorum ya
Safariden giriyorum Ben, onu bi indirim bakimOpera candır
Bugün büyük gorumceme gideceğiz şeker hastası muhtemelen ben bişey yemem kahveyle geçiştiririmGünaydın herkese
Miniğim erkenciydi biz de yürüyüşe gittik yakında yürüme yolu olması ne iyiymiş.
Bugünkü planlar ne bakalım
kayınpeder koydekı eve sureklı bırseyler yapıyor abla once evı buyuttu 2 oda ekledı sımdı ust kata cıkacakmıs ınsaat baslarsa annesı hepsıne yetısemezmıs hayvanlar falan var onları otlatıyor evde calısacak ınsan lazımmız tamamen bencıllık uzerıne anlıcan kendı aılesı aıle benımmkı elsizin plan niye degisiyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?