Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Olmayınca olmuyor. Bnmde şimdiki okulumun ortamı kötü. Birbirlerine her fırsatta laf sokup bunun yanı sıra herkesin kahkahalarla gülmesine alışamadım bi türlü

gülüm bekleme de hemen git, amaç içimiz rahat olsun bazen uzun ve derin uyuyor anne karnında bebek o yüzden kıpırdamıyor ama karnının altta ağrıyor ya , tedbirli olmak da fayda var gülüm

Bi kontrole git bakalım canım ne diyecek dr bizi de haberdar et

Bencede kiralık eve ev görmesine gelmeye de gerek yok ki :)

kuzuya geçmiş olsun gülüm
hay maşallah yeğenleri bile bu kadar düşünüp uğraşan yengeyi baş tacı edilmeli ellerine sağlık şimdiden
gelin çıkması dediğin normal nikah yapıp virüsden dolayı düğünsüz evine gitmesi mi gülüm ayy ne olaki başka merak ettim şimdi

ekim2009
Aloeveranin bakimi nasil oluyor cnm

Bide kullanmak istedigimizde nasil yapiyoruz
ilk başta eltim ekip vermişti yeni toprağa ekildi diye her gün bir bardak kadar su ver dedi bir de direk güneşe konmuyor yarı güneş yarı gölge gibi bir yerde iyi oluyor gün aşırı suyunu versem yetiyor , kullanmak istediğin de bıçakla bir ucundan kesiyorsun o kadarcık

niranım istersen çarşafa dolan gez yine de herkes fark eder zayıfladığını eylüle kadar görmeyen de zaten ilk başta tanıyamaz çok kilo farkı var , insanları şoka sokacaksınnn
İnşaallah canım, artık yeni bir ben olmak istiyorum

Hakkında hayırlısı olsn abla oğlanın. Bn öss stresiyle bi de pcos etkisiyle 20 kilo almştım alış o alış yapıştı kaldı
sağ ol gülüm allah razı olsun benim sıpanında bıngıldak minnakın az irisi göbeği oldu farkında değil çok fazla abur cubur atıştırıyor fazla söylemiyorum bu hafta sınav bitsin karışıcam

Günaydın herkese
Miniğim erkenciydi biz de yürüyüşe gittik yakında yürüme yolu olması ne iyiymiş.
Bugünkü planlar ne bakalım
Bugün büyük gorumceme gideceğiz şeker hastası muhtemelen ben bişey yemem kahveyle geçiştiririm
Kahvaltıyi dolu dolu yaptım hiç acikmiyacakmisim gibi hissediyorum

sizin plan niye degisiyorki
kayınpeder koydekı eve sureklı bırseyler yapıyor abla once evı buyuttu 2 oda ekledı sımdı ust kata cıkacakmıs ınsaat baslarsa annesı hepsıne yetısemezmıs hayvanlar falan var onları otlatıyor evde calısacak ınsan lazımmız tamamen bencıllık uzerıne anlıcan kendı aılesı aıle benımmkı el

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…