- 8 Mart 2020
- 5.930
- 28.567
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.021
Yarin herkes kürkçü dükkanına gelecek, tarti sonucunu yazacakYapsam hiccccc gizlemem gururlanarak yazarim buraya heraldee
Ama sen yapiyorusn demekkk .
Spor ve menu sayfasina bakamiyorum pek orada yaziyorsundur kesin
Surda 1 e ne kaldi .Kızlar 22:00 'dan beri elektrik yok 1de gelecekmiş nerelerin ışığı yanıyordu unuttumbiz kizimla oturma odasindaydik eşimde dolanıyordu evin icinde sarzimda az
Acliktan erken yatti bence herkesGizli gizli sporlar mı yapılıyor acaba
Ah ahhh o tartinin uzerine ne yuzle cikicam acaba.Yarin herkes kürkçü dükkanına gelecek, tarti sonucunu yazacakSpor yapanlar da belli olur artık. Ama bir mahmurluk bende de var. Havalardan herhalde
Sorma canım ya arıza varmış aradım önce 12 dediler şimdi 1Surda 1 e ne kaldi .
Gece gece elektrik kesintiside zor oluyor. Yani yattiktan sonra sikinti degilde aksam vakit gecmiyor.
Yat canim yatt ne guzel birsey ac olmakAcliktan erken yatti bence herkes
Bende yatacagim simdi midemin gurultusuna dayanamıyorum
Ne yedin kızAh ahhh o tartinin uzerine ne yuzle cikicam acaba.
Hele bu aksam yedigimden sonra
Evet ya çok tok olmakta iyi degil aç olmayı tercih ederimYat canim yatt ne guzel birsey ac olmak
bende sislikten rahat edemiyorum insani olculerde yemedim yemekte
Allahtan sular biraz isindi ama yinede soguk suyla ben alamazdim dus.Sorma canım ya arıza varmış aradım önce 12 dediler şimdi 1soğuk suyla duş aldım yatacagim
Hicc soylemiyim hele acliktan karni guruldayan canimmm arkadaslarim varkenNe yedin kız
Elticigin ne yapti
Iyi geceler canım ❤Hicc soylemiyim hele acliktan karni guruldayan canimmm arkadaslarim varken
Ben su an cok pismanin eltitle yakiniz kaynim arabayla birakkacakti yok abi biz yuruyelim dedim ama yinede rahatlayamadimEvet ya çok tok olmakta iyi degil aç olmayı tercih ederim
Tebrikler iradene canimiyi akşamlar kızlar. nasılsınız. bugün iki arkadaşım geldi onlar yedi ben baktım resmen. şimdi de bir arkadaş bende kalacak bu akşam. çay demledim yanında hindistan cevizli kurabiye var. o yedi bende kurabiyeleri kokladım yiyemiyorsam koklayabilirim
Bugün olduysan yarına ödemin biraz gider, kıyafeti de düşersen, ayrıldığın kilon ile dönersin gibi geliyor.Handandandan kötü mü iyi mi bilmiyorum 60 kg olmamın sebebi regl galiba bugün oldum bir de kıyafetle tartilmistim
Koklayınca da yemiş gibi oluyor zaten canımiyi akşamlar kızlar. nasılsınız. bugün iki arkadaşım geldi onlar yedi ben baktım resmen. şimdi de bir arkadaş bende kalacak bu akşam. çay demledim yanında hindistan cevizli kurabiye var. o yedi bende kurabiyeleri kokladım yiyemiyorsam koklayabilirim
Yat canım, elektrik gelince ışıklara uyanırsın zatenKızlar 22:00 'dan beri elektrik yok 1de gelecekmiş nerelerin ışığı yanıyordu unuttumbiz kizimla oturma odasindaydik eşimde dolanıyordu evin icinde sarzimda az
Ben beğenmedim bu yeni durumuSayfa sayisina sabah benimde kafam karisti 35000lerdeydik noluyo dedim. Hatta paylasim sayfasindamiyim bile dedim bi ara
Sen demesen nedenini de cozemezdim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?