Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yapsam hiccccc gizlemem gururlanarak yazarim buraya heraldee
Ama sen yapiyorusn demekkk .
Spor ve menu sayfasina bakamiyorum pek orada yaziyorsundur kesin
Yarin herkes kürkçü dükkanına gelecek, tarti sonucunu yazacak Spor yapanlar da belli olur artık. Ama bir mahmurluk bende de var. Havalardan herhalde

Kızlar 22:00 'dan beri elektrik yok 1de gelecekmiş nerelerin ışığı yanıyordu unuttum biz kizimla oturma odasindaydik eşimde dolanıyordu evin icinde sarzimda az
Surda 1 e ne kaldi .
Gece gece elektrik kesintiside zor oluyor. Yani yattiktan sonra sikinti degilde aksam vakit gecmiyor.

Yarin herkes kürkçü dükkanına gelecek, tarti sonucunu yazacak Spor yapanlar da belli olur artık. Ama bir mahmurluk bende de var. Havalardan herhalde
Ah ahhh o tartinin uzerine ne yuzle cikicam acaba.
Hele bu aksam yedigimden sonra

Tebrikler iradene canim

Yemede yaninda yat hesabi olmus seninki.
Kokusuda gayet doyurucu demi

Handandandan kötü mü iyi mi bilmiyorum 60 kg olmamın sebebi regl galiba bugün oldum bir de kıyafetle tartilmistim
Bugün olduysan yarına ödemin biraz gider, kıyafeti de düşersen, ayrıldığın kilon ile dönersin gibi geliyor.
59 ile izne ayrılmıştın zaten, çok rahat 59 'u görürsün bence
Yarın olsun bakarız yinede, listenin durumuna göre ayarlarız

Koklayınca da yemiş gibi oluyor zaten canım

Kızlar 22:00 'dan beri elektrik yok 1de gelecekmiş nerelerin ışığı yanıyordu unuttum biz kizimla oturma odasindaydik eşimde dolanıyordu evin icinde sarzimda az
Yat canım, elektrik gelince ışıklara uyanırsın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…