- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.981
Bence izindekiler alınmamış Sadece listedekiler varBeni listeye almamış niyeyse
Zeynep'e torpil geçmişlerBence izindekiler alınmamış Sadece listedekiler varTemelinSafinazi hem izne çıkın hem de listede olun oldu
Sayfa sayımız azalmış
Bende ne olmuş bu sayfalara diyordum ki, her sayfadaki mesaj sayısının 20 'ye çıktığını gördüm.
Bence bu isteğe bağlı olmalıKazen
Eksi 'deki gibi sayfada isteyen istediği kadar mesaj görüntüleyebilirse daha güzel olur.
Her sayfaya girdiğimde sayfayı yenileyip eski sayfadaki mesajları tekrar okuduğum için bana yorucu olacak bu durum
a.selam zeynoş hoşgeldinSelam canlar ben geldimAnnemlere geçtim artık buradayım elimden geldiğince
gayet güzel canımDayanamayip bugun tartıldım 71.7 geldim gecen cuma 72.5ti 800gr fark var insallah yarina 1 kilo olur toplamda
Hayırlısıyla inşallah gelsin bebişin canım3 Ay da ben evde oturdum. Kilo aldım aslında ama sonra corona zamanı spora başladım. Yediklerime çok dikkat edemesem de. Her gün 1-1.5 saat yürüdüm.
Dua edin bana mefkuremcim. Son 15 gün nasipse
Amin çok teşekkür ederim
Magnezyum takviyesi de düşündün mü?Sabah erken bebeğimle birlikte yürüyüşü çıktım.
Eczanenin önünden geçerken aklıma d vitamini geldi.
Bir tane aldım, içtim, birkaç hafta boyunca hafta da 1 tane içeceğim
Ondan sonra muhtemelen kilo verimim yeniden başlar, bu tembellik psikolojisinden de çıkarım İnşallah
ben çarsambadan spoiler vermiştimTakımda yine Perşembe sessizliği var, İnşallah hayra alamettir
Stuttgart a yakin bir ilçede oturuyorum canim.
Oh süper tebrik ederim.Dayanamayip bugun tartıldım 71.7 geldim gecen cuma 72.5ti 800gr fark var insallah yarina 1 kilo olur toplamda
Arada bir kullanıyorum canım, bende sırt ağrısı ile alarm veriyor magnezyum eksikliğiMagnezyum takviyesi de düşündün mü?
Evet, Çarşamba 'dan eksideydinben çarsambadan spoiler vermiştim
Olur canım, nasıl istersen, bugünde olur yarındaBen kilomu bugünden mi bildireyimHandandandan yarın mı? Bugün aktif olarak yazmaya başladım ama istersen yarın da yapabilirim.
Eşinden dolayı diyorum canimGerginlik değilde uyuşukluk ve tembellik vardı, onu da d vitamini ile çözeceğim İnşallah
Evet . Oldukça da yeşil yerler. Bende çok memnunum burada yaşamaktanİyi biliyorum oraları. Benim de teyzem Stuttgart'a bağlı bir ilde oturuyor. Çok güzel şirin yerler
Yok ayol, kadının fendiyim benEşinden dolayı diyorum canim
Gerçekten güzel yerde yaşıyorsun, bende hayran kaldımEvet . Oldukça da yeşil yerler. Bende çok memnunum burada yaşamaktan
2 temmuz menüsü
09:30
domates,salatalık, peynir zeytin 2ceviz
12:00 Bi küçük şeftali
13:30 Bi kase corba
15:30 Bi büyük fincan şekersiz türk kahvesi iki ceviz
17:30 sarimsakli acılı kabak bi tabak
yatana kadar soda yeşil çay içerim
suyuda 3lt tamamliycam
spor yok
Az kalorili güzel bir menü olmuş Canım, afiyet olsun
5 , 6 kalemlik menüye vücudun o kadar alışmış ki fazlasını almıyor sanırım2 Temmuz Perşembe
11:30
2 haslanmis yumurta
Bol yeşillik
2 ceviz
Domates , salatalık
17:00
1 tabak kabak
4 yk yogurt
2,5 lt su
Afiyet olsun Canım, ekmeği sadece bir öğünde tüketerek azaltmayı denemelisin bence2 temmuz perşembe
Kahvalti 10.00
2 kk peynir
1 yumurta
1 dilim tb ekmeği
5 zeytin
Salatalik dometes biber
Ara 14.00 kahve
Ara 15.00 yarim muz ve 1 tatli kaşığı sutke yaptığım fit dondurma
Aksam 18.00
5 kaşık zeytin yağlı bamya yemeği
1 dilim tb ekmeği
Salata
Su 2 litre olmuştur
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?