- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.041
Bilemedimki neden boyle bir degisiklige gitmisler bana fark eden bisey yokmus gibi geldiBen beğenmedim bu yeni durumu
Bende bu ara sadece yemek yapıyorum, diğer işlere bakmıyorumSicaklardanmi acaba bi yorgunluk var herkeste bence.
Ben su aralar pek firsat bulamiyorim ev isini bitiremiyorum su aralar sizde oylemisiniz. Neden cunku sicaktan miymiy yapiyorum
Cocuklarla ese yaranamazsin canimBende bu ara sadece yemek yapıyorum, diğer işlere bakmıyorum
Kızlar bile "ne iş yapıyorsun ki yorgunum diyorsun, bi yemek yapıyorsun" dediler bugün
"Değişelim işleri" deseydin kızlaraCocuklarla ese yaranamazsin canim
Memnun olmuyorlar.
Bugun serili camasirlari kizlar toplayip dirup yerlestirdiler o gorev onlarin
Bitmiyor bu camasir diye ofluyorlar . eee ben napiyi. Ev isi hic bitmiyor dedim camasir daha zor diyo buyuk cadi
Ben beğenmedimBilemedimki neden boyle bir degisiklige gitmisler bana fark eden bisey yokmus gibi geldi
Yok Canım ya nerdeeYapsam hiccccc gizlemem gururlanarak yazarim buraya heraldee
Ama sen yapiyorusn demekkk .
Spor ve menu sayfasina bakamiyorum pek orada yaziyorsundur kesin
Yok canim benim es anlamaz cunku detayci degil cogu is yapilmasada olur onun icin."Değişelim işleri" deseydin kızlara
Yıl içinde iş yaptırıyorum ama şimdi bende tatildeyim diye birşey istemiyorum kızlardan, bana da hareket olur diye düşünüyorum.
Eşim ev işinin nankör olduğunun ve yapıldığında farkında olunmayan gizli işlerin farkında.
Son sezeryandan sonra bana kendisi baktığı için bunun farkına vardı şükürler olsun
O bazi sebebler guzel sebeblermi acaba kalpler konmus sonuna. Spor bi baslandimi istikrar oluraa gidiyor ama ben o istikrari bi ayarlayamadimYok Canım ya nerdeebu hafta hiç spor yapmadım. Bazı sebeplerden ötürü
Ben aç olunca uyku tutmuyo, gunun ilk ışıklarını görür görmez sabahın 6 sında kahvaltı yapmisligim vardır yani o dereceAcliktan erken yatti bence herkes
Bende yatacagim simdi midemin gurultusuna dayanamıyorum
Ac olmak iyidir. Su aralar ne sabah ne gunduz ac hissedemiyorum kendimi ben. Neden cunku acikmama firsat kalmiyor.Ben aç olunca uyku tutmuyo, gunun ilk ışıklarını görür görmez sabahın 6 sında kahvaltı yapmisligim vardır yani o derece
İnşallah güzel olur. Bu hafta yumurtalama haftamdi. O yüzden dikkat etmek istedimO bazi sebebler guzel sebeblermi acaba kalpler konmus sonuna. Spor bi baslandimi istikrar oluraa gidiyor ama ben o istikrari bi ayarlayamadim
İns canim rabbim hayirlisindan nasip etsinİnşallah güzel olur. Bu hafta yumurtalama haftamdi. O yüzden dikkat etmek istedim
Kendini ödüllendir spor kiyafeti al, ya da kendi bedeninden bı beden küçük bi kıyafet. Ben öyle yapıyorum. Bide onu spor yaparken karşıma koyuyorum deli gibisonra dünyayı kurtariyormuscasina hunharca spor yapiyorum
Amin Canım, sağolasınİns canim rabbim hayirlisindan nasip etsin
Harikasin spor konusunda da kendine bi hedef belirlemek gazlayici olabilir
Aynı mesajı 2 kere yazmışımBen beğenmedim
Aşırı spor gebeliği engeller canım, bıraktığın iyi olmuşİnşallah güzel olur. Bu hafta yumurtalama haftamdi. O yüzden dikkat etmek istedim
Kendini ödüllendir spor kiyafeti al, ya da kendi bedeninden bı beden küçük bi kıyafet. Ben öyle yapıyorum. Bide onu spor yaparken karşıma koyuyorum deli gibisonra dünyayı kurtariyormuscasina hunharca spor yapiyorum
Bende bazen yazdigimi dusunuyorum sonra bi bakiyorum dusundugum seyi yazmamisimAynı mesajı 2 kere yazmışım
Rabbim aklımı koru
aynen kokusu bile çok doyurucu oldu :)Tebrikler iradene canim
Yemede yaninda yat hesabi olmus seninki.
Kokusuda gayet doyurucu demi
hakkatten koklayınca yedim gibi hissettim :)Koklayınca da yemiş gibi oluyor zaten canım
Bende bazen cevap verdiğimi düşünüyorum bazı sorulara, aynı kişiden aynı soru gelince, geri yapıp bakınca cevap yazmadığımı, unuttuğumu farkediyorumBende bazen yazdigimi dusunuyorum sonra bi bakiyorum dusundugum seyi yazmamisim
Karsidaki niye cevap vermedi diye bekliyorum bide isin tuhafi
Bence vahim degil canim. Senin bilgin ve arastirmaci.kimligin fazla. Nedenini arastirir ve uygularsin.Bende bazen cevap verdiğimi düşünüyorum bazı sorulara, aynı kişiden aynı soru gelince, geri yapıp bakınca cevap yazmadığımı, unuttuğumu farkediyorum
Durumum çok vahim
Dur havamı atayım bizim sıcak değil kiSicaklardanmi acaba bi yorgunluk var herkeste bence.
Ben su aralar pek firsat bulamiyorim ev isini bitiremiyorum su aralar sizde oylemisiniz. Neden cunku sicaktan miymiy yapiyorum
Bu hafta canlaniriz insss. Yarin kv gelecek bana 3 yada 4 gun kalacak yine pek aktif olacagimi sanmiyirum. Ama olsun kendi evimdeyimya rahat rahat oda yeter bana
Ben de sürekli aynı şeyleri okuyorumBen beğenmedim bu yeni durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?