Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sicaklardanmi acaba bi yorgunluk var herkeste bence.
Ben su aralar pek firsat bulamiyorim ev isini bitiremiyorum su aralar sizde oylemisiniz. Neden cunku sicaktan miymiy yapiyorum
Bende bu ara sadece yemek yapıyorum, diğer işlere bakmıyorum
Kızlar bile "ne iş yapıyorsun ki yorgunum diyorsun, bi yemek yapıyorsun" dediler bugün

Bende bu ara sadece yemek yapıyorum, diğer işlere bakmıyorum
Kızlar bile "ne iş yapıyorsun ki yorgunum diyorsun, bi yemek yapıyorsun" dediler bugün
Cocuklarla ese yaranamazsin canim
Memnun olmuyorlar.
Bugun serili camasirlari kizlar toplayip dirup yerlestirdiler o gorev onlarin
Bitmiyor bu camasir diye ofluyorlar . eee ben napiyi. Ev isi hic bitmiyor dedim camasir daha zor diyo buyuk cadi

Cocuklarla ese yaranamazsin canim
Memnun olmuyorlar.
Bugun serili camasirlari kizlar toplayip dirup yerlestirdiler o gorev onlarin
Bitmiyor bu camasir diye ofluyorlar . eee ben napiyi. Ev isi hic bitmiyor dedim camasir daha zor diyo buyuk cadi
"Değişelim işleri" deseydin kızlara
Yıl içinde iş yaptırıyorum ama şimdi bende tatildeyim diye birşey istemiyorum kızlardan, bana da hareket olur diye düşünüyorum.
Eşim ev işinin nankör olduğunun ve yapıldığında farkında olunmayan gizli işlerin farkında.
Son sezeryandan sonra bana kendisi baktığı için bunun farkına vardı şükürler olsun

Yapsam hiccccc gizlemem gururlanarak yazarim buraya heraldee
Ama sen yapiyorusn demekkk .
Spor ve menu sayfasina bakamiyorum pek orada yaziyorsundur kesin
Yok Canım ya nerdee bu hafta hiç spor yapmadım. Bazı sebeplerden ötürü

Yok canim benim es anlamaz cunku detayci degil cogu is yapilmasada olur onun icin.
Ben su aralar inan yetisemiyorum camasir dan baska gorevleri yok zaten. Buyuk arada bulasim makinesini bosaltir. Zaten minnos bi yandan biz yaparken dagitiyor.

Ben aç olunca uyku tutmuyo, gunun ilk ışıklarını görür görmez sabahın 6 sında kahvaltı yapmisligim vardır yani o derece
Ac olmak iyidir. Su aralar ne sabah ne gunduz ac hissedemiyorum kendimi ben. Neden cunku acikmama firsat kalmiyor.

O bazi sebebler guzel sebeblermi acaba kalpler konmus sonuna. Spor bi baslandimi istikrar oluraa gidiyor ama ben o istikrari bi ayarlayamadim
İnşallah güzel olur. Bu hafta yumurtalama haftamdi. O yüzden dikkat etmek istedim
Kendini ödüllendir spor kiyafeti al, ya da kendi bedeninden bı beden küçük bi kıyafet. Ben öyle yapıyorum. Bide onu spor yaparken karşıma koyuyorum deli gibi sonra dünyayı kurtariyormuscasina hunharca spor yapiyorum

İns canim rabbim hayirlisindan nasip etsin

Harikasin spor konusunda da kendine bi hedef belirlemek gazlayici olabilir

Aşırı spor gebeliği engeller canım, bıraktığın iyi olmuş

Bende bazen yazdigimi dusunuyorum sonra bi bakiyorum dusundugum seyi yazmamisim
Karsidaki niye cevap vermedi diye bekliyorum bide isin tuhafi
Bende bazen cevap verdiğimi düşünüyorum bazı sorulara, aynı kişiden aynı soru gelince, geri yapıp bakınca cevap yazmadığımı, unuttuğumu farkediyorum
Durumum çok vahim

Bende bazen cevap verdiğimi düşünüyorum bazı sorulara, aynı kişiden aynı soru gelince, geri yapıp bakınca cevap yazmadığımı, unuttuğumu farkediyorum
Durumum çok vahim
Bence vahim degil canim. Senin bilgin ve arastirmaci.kimligin fazla. Nedenini arastirir ve uygularsin.

Bense ancak vahvahlanip cozum aramiyorum bu unutkanlik meselesine

Dur havamı atayım bizim sıcak değil ki kayınpeder hasta değil mi onu bırakıp nasıl gelecek ?
Ben beğenmedim bu yeni durumu
Ben de sürekli aynı şeyleri okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…