- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.081
Aynı yerdesin canım, bu bile başarıGünaydın kızlar bende tartı bildireyim:
Gecen cuma: 69.5
Bugun: 68.9
Fark - 600gr
Ama burda en son 68.4 dum o yuzden hala artidaym artık kayinvaldem gitti, almanyaya da gidebillirsem agustost gbi dusunuyorm şu 1 ayda ne giderse cabaliycam
SupersinnnYine kilomu ilk ben bildireyim
Geçen Cuma : 67.5
Bugün : 65.6
Fark :1.9
Yüzde: 2.81
Hedefime cok yaklaştım
Pınar merhaba nasılsın? Bebiş nasıl? Ben gene geldim. Tilki misali :)Supersinnn
Bu bazlamayı bır dıyetısyen sayfasından aldım canım 2 tanesı 40 kcal 2 kaşık mısır unu 1 kaşık yogurt 1 yumurta 1çay kaşığı kabartma tozu ile yapıyorsun hafıf bırsey arada denenebilir
Sabah arızaya bakmaya gelen arkadaş meğer tuz kapağını açık unutmuş, ondan böyle olmuş canım.
En son akıllarına geldi, bı baktım tam sıkmamış, sıkılaştırdım, başka bardak tabak dizdim, onlarda sıkıntı yoktu.
Servisi tekrar arayıp "elemanınızın hatası yüzünden ben bulaşıkları elimde yıkamak zorunda kaldım lekeleri geçsin diye, hatanızı telafi edin" dedim.
"Ne yapalım" dediler.
"Onu siz bileceksiniz" dedim.
Yarın tablet deterjan ve temizleyici gönderecekler
Diş jelini doktorlar tavsiye etmiyor galiba canim. Kolyeden de ben korkarim. Biraz paniğim bu konularda. Çeker koparır falan onun stresini yasayamam. Sogani rendeleyip sürmek iyi geliyormus baya onu deniycem
Klima diğer odaya etki etmez canım, birde İstanbul çok sıcak bir şehir değil, bence klimaya hiç gerek yok orada, klima hasta da eder çoğu zaman, Akdeniz'de olsan muhakkak almalısın derdim.
Bebeğine düzenli olarak su içir canım, yazın susuzlukta huysuzluk yaptırıyor
Kilo bildirimimi yapip kahvaltimi yapayım
Gecen cuma 72.5
Bugün 71.5
Fark -1 kg
Yüzde %1.37
o zamana 65i görürsün bence canım
Cuma:66.4
Bugün:65.7
Fark:700 gr
Yüzde:1.05
Aynı yerdesin canım, bu bile başarı
1 ayda kendini çok kasmadan diyet zamandaki menülerinle 2-2.5 kilo gider sende
Günaydın canımGünaydınHerkese hayırlı mutlu huzurlu bir cuma olsun
Bugün hepimiz için harika bir gün olsun
Sabah 9000 adımımı attım da güne başladım :) 90 dakika normal tempo yürüyüş, son turlarım artık.
Bugün ile kilomu söylemeye başlayayım dedim.
Güncel kilom sabah itibariyle:63.1
İnşallah canımTebrik ederim canım, her zamanki gibi muhteşemsin
Haftaya mezuniyet var gibi
Ben de iki gün kabak yedim usandımkabak detoksu işe yarıyor kızlar kesin bilgi yayalım
ama bi daha uzuuuunnnn bi süre kabak yer miyim emin değilim
Her bünye bir değil ayol, bende bana mısın demiyor kabak, belkide haftada 2 defa yemeğini yaptığım için bünyem alışıktır.kabak detoksu işe yarıyor kızlar kesin bilgi yayalım
Ben bayılıyorumBen de iki gün kabak yedim usandım
Ben de seviyorum ama rendeleyip azıcık yağ ile kavurup yoğurtla yemeyi değil bol domates soğan sarımsaklı seviyorum öylesine hayır demem tabi kiHer bünye bir değil ayol, bende bana mısın demiyor kabak, belkide haftada 2 defa yemeğini yaptığım için bünyem alışıktır.
Ve yineeee harikasinnnnn süpersinnnnn dehsetsinnnn motivasyon kaynagisinnnn orneksinYine kilomu ilk ben bildireyim
Hedefime cok yaklaştım
tebrikk ederim canım.Günaydın kızlar bende tartı bildireyim:
Fark - 600gr
Ama burda en son 68.4 dum o yuzden hala artidaym artık kayinvaldem gitti, almanyaya da gidebillirsem agustost gbi dusunuyorm şu 1 ayda ne giderse cabaliycam
cok iyi canim tebriklerKilo bildirimimi yapip kahvaltimi yapayım
Gecen cuma 72.5
Bugün 71.5
Fark -1 kg
Yüzde %1.37
durmadan durulmadan hep mi güzel hep mi başarılıCuma:66.4
Insan hiç kiyamiyor kii yaaa. Iyi yapmissin.Sagol cnm guzel tarifmis
Super zeka hic aklima gelmez boyle seyler :)
Zeytinyag icine dovulmus karanfil de etkili oluyor bi sure bende kullandm veyatta agiz mendillerni islatip buzdolabinda tutuyordm o anlik serinletiyordu dis etlerni ama bunlar anlık iyi geliyor bizim cok aglama krizimiz agrimiz oluyordu gun icersinde ben mecburen dis jeli agri kesici kullandm. Şükut suan dis agrimiz yok 2 haftadir felan
Aslinda dogru ama cok terliyor gun icinde sadce zibinla tutuyorm bu ara ama genede terliyor surekli su gbi kafasindan noktakar akiyor resmen ya
Masallah vok iyi cnm
Ay insallah hedefm o ama 66da tatmin eder :)
Cik iyi cnm tbrkler hedefe az kalmis
aynen bencede cunki yedim de yani. Bakalim 1 ayda ne giderse ama bugn itibariyle basladm dikkat etmeye :)
680.etapta listede olmayanlar dahil edilmiyor cnmBeni listeye almamış niyeyse
doğru seyleri doyuncaya kadar ye cnmIki gündür yediklerim bana yetmiyor kızlar iki cocukla ve emzirme de olunca çok halsiz kalıyorum aksam olunca kolumu bile kaldiramiyorum bacaklarim titriyor. Yarinki listemde yumurtayi iki yapacağım bakalim nasil olacak.
Telefonundaki uygulamaya göre aldığım kalori 750-800 arasi iki gündür bu çok az bana
ben bazen kendimi alintiliyorumAynı mesajı 2 kere yazmışım
Rabbim aklımı koru
yine vurduuuuu golllll olduuuuuYine kilomu ilk ben bildireyim
Hedefime cok yaklaştım
gecen haftaya göre eksidesin ya o da guzel cnm :)Günaydın kızlar bende tartı bildireyim:
Fark - 600gr
cok guzel masallah cnmKilo bildirimimi yapip kahvaltimi yapayım
Gecen cuma 72.5
Bugün 71.5
Fark -1 kg
Yüzde %1.37
elife demisin ya bukadar azimli birini gormedi takim diye... Kendiine haksizlik yapma kuzumCuma:66.4
3 gün zor olur didim sanakabak detoksu işe yarıyor kızlar kesin bilgi yayalım
Masallah sporu birakmamisin cnm, kilonda cok guzelGünaydınHerkese hayırlı mutlu huzurlu bir cuma olsun
Bugün hepimiz için harika bir gün olsun
Sabah 9000 adımımı attım da güne başladım :) 90 dakika normal tempo yürüyüş, son turlarım artık.
Bugün ile kilomu söylemeye başlayayım dedim.
Güncel kilom sabah itibariyle:63.1
Az yağla sotelenmiş, sarımsaklı yoğurtlu haline bayılıyorumBen de seviyorum ama rendeleyip azıcık yağ ile kavurup yoğurtla yemeyi değil bol domates soğan sarımsaklı seviyorum öylesine hayır demem tabi ki
tebrikler canimCuma:66.4
Öyle yapicam biraz arttiricam yediklerimi yoksa yerimden kalkamıyorum. Oğlum 18 aylik ama çok sık emiyor o da halsiz birakiyor beni.680.etapta listede olmayanlar dahil edilmiyor cnm
TemelinSafinazi
doğru seyleri doyuncaya kadar ye cnm
Mesela sebzeyi kaşık hesabi yapma
1 tabak ye, yogurdu 1 kase vs.
ben bazen kendimi alintiliyorum
yine vurduuuuu golllll olduuuuuharikasin tatlim
gecen haftaya göre eksidesin ya o da guzel cnm :)
Balkon varmiydi sizin
Kucuk havuz alip oglan icin koysaniz balkona
Biz eski evde halinin ustune musamba koyup ustune havuz koymustuk :)
cok guzel masallah cnm
elife demisin ya bukadar azimli birini gormedi takim diye... Kendiine haksizlik yapma kuzumherzamanki gibi sende süpersin
3 gün zor olur didim sana
Masallah sporu birakmamisin cnm, kilonda cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?