Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende öyleyim küçük çocuğum yok ama uykumu alamıyorum
genelde saat 4 5den sonra uyaninca hic uyyamiyorum saga sola donup duruyorum
yazik uzuldum
intihar edecek kadar etkilemis bu virus olayi
allah gunahlarini affetsin
bizde kv nin halilarini yikadik bugun

Kızlar bu arada bizim Bakıcı yine işten çıkıyor
Bu bakıcılara ne yapıyor olabiliriz acaba bilmiyorum farkında olmadan işkence falan yapıyoruz sanırsam
isten ayrilma nedenini soyledimi neden birakmak istiyo
Bence mezun olup, sağlıklı beslenmeyi yerleştirmelisin.
Yılın 6 ayı diyet yapıp diğer 6 ayı kilo almamak lazım.
Başarı kilo vermek değil korumak bence, koruma düzeni kur artık kendine
bencede en zoru korumak
Yoruldum yeni geldim eve hava esiyor ama ter sucuk oldum herhalde doğru dedim her yer kalabalık başka işi yok bu milletin
kagit islerin mi vardi disarda
ben biktim kagit kurek islerinden

bu hafta sporu sabah aksam yapabilsen farkeder belki cnm
Yoksa menulerin guzel zsten
Elif bikac haftadir guzel verdiya bu hafta cok veremez
Bana uyar, bu dolunaydan mıdır nedir, bjr ağırlık çöktü üstüme. Daha fazla dikkat ederim,bana da yarar rekabet
Bence mezun olup, sağlıklı beslenmeyi yerleştirmelisin.
Yılın 6 ayı diyet yapıp diğer 6 ayı kilo almamak lazım.
Başarı kilo vermek değil korumak bence, koruma düzeni kur artık kendine
Gerçekten öyle. Kiloyu veriyorum da, koruyamıyorum bende. Bu sefer If ile korurum gibi geliyor. Vücudum da alıştı

Jasminium84 canım nirana katılıyorum, bu defa zaten başaracaksın eminim burdan kaybolmak yok
Yok sizi asla bırakmam zaten de evet korumaya geçeyim ben daha iyi olacak

isten ayrilma nedenini soyledimi neden birakmak istiyo
bencede en zoru korumak
kagit islerin mi vardi disarda
ben biktim kagit kurek islerinden
Beklenmedik bi borç çıkmış da canım aldığı maaş yetmiyormuş eşi sen başka bi iş ara onlar da başkasını bulsunlar demiş
Dün bakıcı ararken netten şu andaki bakıcının ilanına denk geldim istediği maaş aralığı 3000-3500

Ayıptır sorması sen ne kadar veriyordun? Acaba zam yapmanımı bekledi öyle bi taktik denedi

Bugun deli gibi temizlik yapasım var kiler duzenlıyoeum sonra sil supur aksama da mutfak dolaplarını halletsem acaba tutmayın beni

Ohh kolay gelsn temizlik sonrasi mutlu oluyor insan ya

Aynen cnm sorma hemde ne sıkıldım :)

Bebek icin hayirlisi olsun cnm inşallah olur bu defa :) tatlı yedikce yiyesi geliyor insanin biyerdn basla dur de yoksa olmuyor

Bencede herkez yazmis zaten surekli gelenler olsun sadece liste olursa bizde devre dışı kaliyorz

hemen bakıyım canım cok saol

Baktnmi cnm ogeenebildnmi kacmis :)

Ayy ne kotu kendi canına kiymak da Allah vermesin kimseye ya

tek cocuk icinmi bu kadar istiyo

Yok artık temizlik yemek vs yapıyorsa belki de sadece çocuk bakmak içinse çok uçuk
Ben bakıcı bulmuş olsam sadece çocukla ilgilensin başka da bir şey istemezdim herhalde

tek cocuk icinmi bu kadar istiyo
Verdiği ilanda kaç çocuk olduğunu belirtmemiş kuzum ama ben de iki kızıma da bakıyordu ama büyük kızım okul açılınca akşamdan akşama geleceği için teke düşecekti

Yok artık temizlik yemek vs yapıyorsa belki de sadece çocuk bakmak içinse çok uçuk
Ben bakıcı bulmuş olsam sadece çocukla ilgilensin başka da bir şey istemezdim herhalde
Temizlik falan yapmıyor kuzum arada sırada yemeğimizi yapardı ama
Asıl işi bizde kızlarla ilgilenmek onun da zaten 3 ayı ben evdeydim büyük kızım çoğunlukla benimleydi ya da kendi başına takılırdı, 1 aydır çalışmaya başladığım için evde yalnız onun da son iki haftadır babam büyüğü alıp gezdiriyor o yüzden nispeten rahattı ama işte parası yetmiyormuş

ben de bilmiyorum abla ama çocuk peşinde çok kostum belki ondan yakiyordum
öyle yapacağım hazır koca da kal demisken

Aslında öncelikli hedefimiz önemli gerçekten. Sadece diyete odaklandık mı hayat yasanilmaz hale geliyor. Sürekli aklın yiyemediklerin de kalıyor. Ben uzun süredir ilk defa bu kadar istikrarlıyım. Benim önceliğim sağlıklı beslenmekti. Ama bunu yaparken de sevdiğim şeylerden de kendimi soyutlamak istemiyordum. Yavaş yavaş ilerliyorum kilo verme sürecinde belki ama geride bıraktığım bı ayı da göz önünde bulundurarsak kendimi çok da yormamdan dengeli gittiğimi goruyorum. Sadece abur cubur ve ekmeği keserek 7 kilo verdim Böyle olunca istediğim kiloya geldiğimde de beslenme alışkanlığım artık oturmuş olacağı için daha bilinçli olacağım inşallah

Hayat şartları zor tek kişi çalışıp kira ve çocuk da varsa yetmiyordur haliyle

4 Temmuz Cumartesi
11:30
1 kase Menemen yanına bol yesillik
2 kayısı
2 ceviz
17:30
1 tabak taze fasulye
4 yk yogurt

2,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…