- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.361
genelde saat 4 5den sonra uyaninca hic uyyamiyorum saga sola donup duruyorumBende öyleyimküçük çocuğum yok ama uykumu alamıyorum
yazik uzuldumKızlar medyaya yansimayan bi seyde ben yazayım buraya
ramazan bayraminin son günü akşam 9 gibi 70 yasindaki yaşlı teyze sokaktaki büyük elektrik direğine kendini aştı...
Olay yeri inceleme ekibi haber ajansları polisler sokak doluydu 4saat sürdü savcı fln geldi cenaze aracina koyup götürdüler
kadın bu virüs sokaga çıkma yasağı yüzünden psikolojisi bozulmuş kimse inanamadi
ve bu olayi hiç bir haber kanali haber yapmadı nette görmedim büyük ihtimalle yaşlılara kötü örnek olur diye verilmedi böyle kimbilir neler var medyaya yansimayan çok üzücü
bizde kv nin halilarini yikadik bugunGunaydın canlaruykumu alarak kalktım gunler sonra ama dun epey yorulmuşum bugun de utu ve oturma odamın halisin da yıkacam esim kızıyor yıkamaya gitsin diye ama en sonkı yıkamacıyla tartıstım krem renk halimin arkasına pembe kocaman boya degmıs ve halımı gunlerce teslim etmedi neyse balkon musait asırı kır de yok bunu da yıkayım cıksın ☺
isten ayrilma nedenini soyledimi neden birakmak istiyoKızlar bu arada bizim Bakıcı yine işten çıkıyor
Bu bakıcılara ne yapıyor olabiliriz acaba bilmiyorum farkında olmadan işkence falan yapıyoruz sanırsam
bencede en zoru korumakBence mezun olup, sağlıklı beslenmeyi yerleştirmelisin.
Yılın 6 ayı diyet yapıp diğer 6 ayı kilo almamak lazım.
Başarı kilo vermek değil korumak bence, koruma düzeni kur artık kendine
kagit islerin mi vardi disardaYoruldum yeni geldim eve hava esiyor ama ter sucuk oldumherhalde doğru dedim her yer kalabalık başka işi yok bu milletin
Her hafta %2 yapıyor abla yine bir şansımı deneyeyimbu hafta sporu sabah aksam yapabilsen farkeder belki cnm
Yoksa menulerin guzel zsten
Elif bikac haftadir guzel verdiya bu hafta cok veremez
Bana uyar, bu dolunaydan mıdır nedir, bjr ağırlık çöktü üstüme. Daha fazla dikkat ederim,bana da yarar rekabetbu hafta sporu sabah aksam yapabilsen farkeder belki cnm
Yoksa menulerin guzel zsten
Elif bikac haftadir guzel verdiya bu hafta cok veremez
Gerçekten öyle. Kiloyu veriyorum da, koruyamıyorum bende. Bu sefer If ile korurum gibi geliyor. Vücudum da alıştıBence mezun olup, sağlıklı beslenmeyi yerleştirmelisin.
Yılın 6 ayı diyet yapıp diğer 6 ayı kilo almamak lazım.
Başarı kilo vermek değil korumak bence, koruma düzeni kur artık kendine
Yok canım alışveriş yaptımkagit islerin mi vardi disarda
ben biktim kagit kurek islerinden
Yok sizi asla bırakmam zaten de evet korumaya geçeyim ben daha iyi olacak
Beklenmedik bi borç çıkmış da canım aldığı maaş yetmiyormuş eşi sen başka bi iş ara onlar da başkasını bulsunlar demişisten ayrilma nedenini soyledimi neden birakmak istiyo
bencede en zoru korumak
kagit islerin mi vardi disarda
ben biktim kagit kurek islerinden
Ayıptır sorması sen ne kadar veriyordun? Acaba zam yapmanımı bekledi öyle bi taktik denediYok sizi asla bırakmam zaten de evet korumaya geçeyim ben daha iyi olacak
Beklenmedik bi borç çıkmış da canım aldığı maaş yetmiyormuş eşi sen başka bi iş ara onlar da başkasını bulsunlar demiş
Dün bakıcı ararken netten şu andaki bakıcının ilanına denk geldim istediği maaş aralığı 3000-3500
Bugun deli gibi temizlik yapasım var kiler duzenlıyoeum sonra sil supur aksama da mutfak dolaplarını halletsem acabatutmayın beni
Tekrardan selamlar bugün yoğundum :) bugün bir kaçamak ile başladım ama 3 gün yürüyüş yapacağım
Listemi atarım birazdan.
yok maalesef abla ben terleyemiyorum.
Hoşbulduk :)
Ooo bebiş büyümüş maşallah
İnsan bazen diyetten de sıkılıyor...
Haklısın önemli olan kilo almamak artık böyle avunuyoruz.
çalışıyorum işte, evimin düzenini oturttum. Bebek için tüp bebek tedavisine başladım.4. Kez deniyoruz, bu sefer olacağını hissediyorum, Pazartesi transferim var. O zamana kadar moral depoluyorum, biraz da dikkat etmeye başlasam fena olmaz çok tatlı yiyorum
Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Biliyorsunuz kilo kronoljisi hazırlıyordum.
Haftada bir defa gelip sadece kilosunu yazıp gidenlerde vardı kronolojide.
Artık bu şekilde yapmamaya karar verdim, çünkü haftada bir defa gelip bildirim yapanın rekabet edici motivasyonu da olmuyor, haliyle kronoljide yer almasına hiç gerek yok.
Bundan böyle Pazartesi ara bildirim yapan ve düzenli olarak takıma gelenleri ve listedekileri kronolojide sıralamaya almaya karar verdim.
Sizce de böyle yapayım mı
Yoksa eski düzen kara düzen mi gidelim
Yada sadece listedekiler mi olsun kronolojide
Ne dersiniz
hemen bakıyım canım cok saol
Kızlar medyaya yansimayan bi seyde ben yazayım buraya
ramazan bayraminin son günü akşam 9 gibi 70 yasindaki yaşlı teyze sokaktaki büyük elektrik direğine kendini aştı...
Olay yeri inceleme ekibi haber ajansları polisler sokak doluydu 4saat sürdü savcı fln geldi cenaze aracina koyup götürdüler
kadın bu virüs sokaga çıkma yasağı yüzünden psikolojisi bozulmuş kimse inanamadi
ve bu olayi hiç bir haber kanali haber yapmadı nette görmedim büyük ihtimalle yaşlılara kötü örnek olur diye verilmedi böyle kimbilir neler var medyaya yansimayan çok üzücü
tek cocuk icinmi bu kadar istiyoYok sizi asla bırakmam zaten de evet korumaya geçeyim ben daha iyi olacak
Beklenmedik bi borç çıkmış da canım aldığı maaş yetmiyormuş eşi sen başka bi iş ara onlar da başkasını bulsunlar demiş
Dün bakıcı ararken netten şu andaki bakıcının ilanına denk geldim istediği maaş aralığı 3000-3500
kolay gelsin canimEsim evd3ydi bugn kornisler gevsemisti onlari yapiym dedi ev dandini oldu o ugrasiyor cocuk mizmiz herseye ellemek istiyor vs delirdim ya bitse su is de cocugu uyutup yemegmi yapsam. Bide havalar cok sicak bunaldk iyicene
Yok artıkYok sizi asla bırakmam zaten de evet korumaya geçeyim ben daha iyi olacak
Verdiği ilanda kaç çocuk olduğunu belirtmemiş kuzum ama ben de iki kızıma da bakıyordu ama büyük kızım okul açılınca akşamdan akşama geleceği için teke düşecektitek cocuk icinmi bu kadar istiyo
Temizlik falan yapmıyor kuzum arada sırada yemeğimizi yapardı amaYok artıktemizlik yemek vs yapıyorsa belki de sadece çocuk bakmak içinse çok uçuk
Ben bakıcı bulmuş olsam sadece çocukla ilgilensin başka da bir şey istemezdim herhalde
ben de bilmiyorum abla ama çocuk peşinde çok kostum belki ondan yakiyordumeminim bu eksi senide tatmin etmemistir cnmmenulerine birazdaha dikkat etmen lazim
Sislik yapicak seyleri hafta ici yememeye calis, heralde tartiya yakin lahana da vardi :))
Tabi birde meyveye dikkkattt
masallah tatlimmmm senin kiloda süper gitmis, kabaklari sev bence
eksi olman guzel ama icimden bi ses sen daha iyisini yapabilirsin gibi geliyor canimcim
yinede artinin cogu gitmis tatlim
merveeeee şova başlamişin guzellikkkk
gayet guzel tstlimyanina kuruyemis alsan iş sastinde arada atistirsan bisey derlermi
Sen oturarak calisiyon sonucta :)
ben arada iciyorum ama etkisini test etmedim cnm
yuzme icin pampersler oluyor
Ama surekli girmek isterse sıkıntı tabi :)
sen üstüne duseni yapmisin cnm
Gerisi kadinin bilecegi bisey
kız bütün siskolar aynidirbende huc resim cekinmeyi sevmem
kizlarinda dedigi gibi duzenli gelip paylayim yapanlar kalsin bence cnm
Çünkü free olup hep gelenlerde var, ekim gibi
Bide korumadakiler en üstte derecesiz olsa nasil olur
Çünkü herkesin hedefi varkli
guzel bi eksiyle gel tatlim çünkü yüzden bölünecek :))
Kiz bide o kadar yiyip nasil kilo almiyorsunuz yaaaakiskancliktan catlicam
her ulkenin yayin politikasi farkli oluyor cnm
Bizde bi kedi agaca cikti inemedi diye haber oluyor
Burda haberler 10-15dk.sürüyor, bizdeki gibi 1 saat degil :))
öyle yapacağım hazır koca da kal demiskentunaydin canlar
ayyy cok kotu olmus ya.
Bence oncesindede bir sorunu varmistir viruste tuzu biberi olmustur canim. Rabbim korusun
kolay gelsin canim. Hali yikamaya hic gozum basmiyir benim ya masallah sana
anneler birakmaz canimbenim esimde yanimda olmasa annem de beni salmazdi heralde. Kal bosver tadini cikart
haklisin abla bizde sacma sapan bir suru haber var
tunaydin canim
Bisver temizligi falan canim. Sinavina odaklan.
Kizin nasil oldu atesi yok artik demi
Hayat şartları zor tek kişi çalışıp kira ve çocuk da varsa yetmiyordur haliyleTemizlik falan yapmıyor kuzum arada sırada yemeğimizi yapardı ama
Asıl işi bizde kızlarla ilgilenmek onun da zaten 3 ayı ben evdeydim büyük kızım çoğunlukla benimleydi ya da kendi başına takılırdı, 1 aydır çalışmaya başladığım için evde yalnız onun da son iki haftadır babam büyüğü alıp gezdiriyor o yüzden nispeten rahattı ama işte parası yetmiyormuş
Eşi de çalışıyor aslında ama beklenmedik bi borç çıkmışHayat şartları zor tek kişi çalışıp kira ve çocuk da varsa yetmiyordur haliyle
4 temmuz cumartesi menüsü
Sabah
10:00 cokelekten yumurtalı omlet,domates salatalık 6zeytin 1dilim tb ekmeği
13:00(annemde)
Ayranlı çorba (buğday incesinden yapilmis)
Bi tabak
16:00 sade türk kahvesi bi erik
18:30 bi kase ispanak yemeği
19:00 Bi bardak ayran
Yatana kadar yeşil çay soda olur
Su 3lt
Spor 40dk orta tempolu yürüyüş 80pn
Güzel menü Canım
U UcanSupurge
4 Temmuz Cumartesi
11:30
1 kase Menemen yanına bol yesillik
2 kayısı
2 ceviz
17:30
1 tabak taze fasulye
4 yk yogurt
2,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?