- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.341
Tatlim bildigim kadariyla dereotu incir bulgur iyi geliyor süteEvet abla çarşamba artı 1.5 du. Bu kadar gidebildi.
Dün dikkat ettim ekmek hiç yemedim. Gece sütüm hiç yoktu. Ağzına alıyor süt almadığı için geri bırakıyor sabaha kadar belki 10kere aynı şekil. Ne yapacağımı da bilmiyorum artık
Evet abla süt artırıyor bunlar ekmek de bende süt çoğalıyor.Tatlim bildigim kadariyla dereotu incir bulgur iyi geliyor süte
Bide suyunu cogalt
Uyku benim sütümü cok etkiliyor ya biraz güzel uyudummu hemen doluyor göğsüm. Birde tatlı yediğim zaman doluyor.Evet abla süt artırıyor bunlar ekmek de bende süt çoğalıyor.
Bulgur yediğim ertesi günü artı çıkıyorum ben.
Aynen final haftamda kiminle rakip olsam Elif ile olsam yine beni yenecekHandandandan njran listedekileri birbiriyle eslestirsene cnm ortalik biraz rekaber görsün, şenlensin
Kolay gelsin canım boş ver temizliği ya çocuklarınla ilgilen sınavlarını çalış yeterince yükün var zatenKizlarrrr çok yoğunum. Annemlerden dönüşte temizliğe başliycam o yüzden dolap içlerimi falan bitireyim gelince onlarla uğraşmiyim diyorum. Bir yandan sonavlarim var haftaya bir yandan kızım hasta ve huzursuz. Her firsati degerlendirmem lazim.
Gunaydın kızlar
tunaydin canlar
ayyy cok kotu olmus ya.Kızlar medyaya yansimayan bi seyde ben yazayım buraya
ramazan bayraminin son günü akşam 9 gibi 70 yasindaki yaşlı teyze sokaktaki büyük elektrik direğine kendini aştı...
Olay yeri inceleme ekibi haber ajansları polisler sokak doluydu 4saat sürdü savcı fln geldi cenaze aracina koyup götürdüler
kadın bu virüs sokaga çıkma yasağı yüzünden psikolojisi bozulmuş kimse inanamadi
ve bu olayi hiç bir haber kanali haber yapmadı nette görmedim büyük ihtimalle yaşlılara kötü örnek olur diye verilmedi böyle kimbilir neler var medyaya yansimayan çok üzücü
kolay gelsin canim. Hali yikamaya hic gozum basmiyir benim ya masallah sanaGunaydın canlaruykumu alarak kalktım gunler sonra ama dun epey yorulmuşum bugun de utu ve oturma odamın halisin da yıkacam esim kızıyor yıkamaya gitsin diye ama en sonkı yıkamacıyla tartıstım krem renk halimin arkasına pembe kocaman boya degmıs ve halımı gunlerce teslim etmedi neyse balkon musait asırı kır de yok bunu da yıkayım cıksın ☺
anneler birakmaz canimbana kalsa şu an bile eve giderim ama annem göndermiyor kal diyor
haklisin abla bizde sacma sapan bir suru haber vareminim bu eksi senide tatmin etmemistir cnmmenulerine birazdaha dikkat etmen lazim
Sislik yapicak seyleri hafta ici yememeye calis, heralde tartiya yakin lahana da vardi :))
Tabi birde meyveye dikkkattt
masallah tatlimmmm senin kiloda süper gitmis, kabaklari sev bence
eksi olman guzel ama icimden bi ses sen daha iyisini yapabilirsin gibi geliyor canimcim
yinede artinin cogu gitmis tatlim
merveeeee şova başlamişin guzellikkkk
gayet guzel tstlimyanina kuruyemis alsan iş sastinde arada atistirsan bisey derlermi
Sen oturarak calisiyon sonucta :)
ben arada iciyorum ama etkisini test etmedim cnm
yuzme icin pampersler oluyor
Ama surekli girmek isterse sıkıntı tabi :)
sen üstüne duseni yapmisin cnm
Gerisi kadinin bilecegi bisey
kız bütün siskolar aynidirbende huc resim cekinmeyi sevmem
kizlarinda dedigi gibi duzenli gelip paylayim yapanlar kalsin bence cnm
Çünkü free olup hep gelenlerde var, ekim gibi
Bide korumadakiler en üstte derecesiz olsa nasil olur
Çünkü herkesin hedefi varkli
guzel bi eksiyle gel tatlim çünkü yüzden bölünecek :))
Kiz bide o kadar yiyip nasil kilo almiyorsunuz yaaaakiskancliktan catlicam
her ulkenin yayin politikasi farkli oluyor cnm
Bizde bi kedi agaca cikti inemedi diye haber oluyor
Burda haberler 10-15dk.sürüyor, bizdeki gibi 1 saat degil :))
tunaydin canimGünaydın hanımlar
Gerçi öğlen oldu ama yeni uyandım sayılır.
Bisver temizligi falan canim. Sinavina odaklan.Kizlarrrr çok yoğunum. Annemlerden dönüşte temizliğe başliycam o yüzden dolap içlerimi falan bitireyim gelince onlarla uğraşmiyim diyorum. Bir yandan sonavlarim var haftaya bir yandan kızım hasta ve huzursuz. Her firsati degerlendirmem lazim.
super menu. Bu beslenme seklinde devam edersen kilo alma ihtimalin sifir duruyor canim3 Temmuz cuma
10:00
Sade Türk kahvesi
12:00
tereyağında iki yumurta
6 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
2 siyah zeytin
2 ince dilim kaşar
17:00
1 tabak zeytinyağlı fasülye
2 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
su:2 litre
Spor yok
Guzel menu olmus canim03 temmuz menum
09.00 yogurt kuru
09.30:::::::kahvaltı
bir yumurtadan mantarlı sebzeli omlet
Cerı salatalık
Ince bir dilim dil peyniri +burgu peynir
Bes siyah zeytin
Bol yeşillik
Bir dilim tb ekmek
15.00:::ara
Yarım dilim karpuz
20.00::::::::aksam
Yarım kepce mercimek çorbası
Bir kepce sulu kofte
Yesıl salata
Su 3 litre olmustur
Spor yok maalesef
Sağol canımmbugun cuma oldugunu unutmusumtartilmadim sabahtan
bugun tektar diyet moduna girdim bu hafta tartilmak istemiyordum zaten
hafta tartilip artim varsa gitsin moralim bozulmasin diye(ama bence artidayim)
korkudan tartiyada cikmiyorum
herkes cok guzel kilolar vermis tebrikler kizlar
ama en cokJasminium84 dikkatimi cekti
masallah yaaa 56 oldun
Sağol balımpazartesi daha da eksilirsin canim. Regl etkilemistir
tebrikler canim benim bomba bie eksi olmis
eksi icin tebrikler canim
Kolay gelsin halin inceyse kurumustue bile. Bende bayadir yikamiyorum hali falan
bugun hali yikama gunuymus kolay gelsin sanada canim.
artin cok degil canim halledersin ins pazartesiye guzel baslarsan cumaya da iyi gider
tebrikler canim yuzde super
twbeikler canim
tebrikler canim
su ara benim tartida bu kadar oynak canim.(
eline saglik canim. Tebrikler kizlar
anne evi candir kv evine gore rahatliktir. Oh bebise onlar bakarlae sende rahat edersin
Ama yinede kendi evin baskadir. İlk cocukta anneme gidince cok rahat ediyordum ama cocuk 2 oldu rahatim biraz kacti 3 oldu biraz daha en fazla 1 gun rahat edebiliyorum artik.mecburiyetler disinda da pek kalmiyorum.
hisgeldin canim ben hatice.
Yuruyus ve beslenmeni duzenleyerek saglikli kisa surede hedefe ulasacagina eminim.
Degisik urunler derken hap falanmi kullandin canim
sen yapilabilecek en dogru seyi yapmissin cesaret edip canim. Senin bu yaptigina cogu erkek cesaret edip karismiyor bile seyredip gidiyor.
Allah o kadininda yardimcisi olsun ins.
evde nasil bir baski var acaba . rabbim akil fikir versin.
masallah kizlar. Emefi gecen herkesi tebrik ederim. 9.takim olmasi gereken yerde
Ben listede degilim ve bigun tartiya cikasim gelmedi artiyim cunlu eminim tartida gorupte iyice moralman dusmek istemedim. Cunku bugun dikkat etmeye basladim
Kizlarin cogunlugu yada listedekilee ne derse bana uyar canim. Su ara pek aktif degilim nasil uygunsa artik
mezun olsam mi mezun olmayıp 55e zorlasam mı Ya da mezun olup yine 55e ulaşmaya mi çalışsam kararsızımaksam menunde patates var ama erken oldugu icin iyi bence canim
guzel menu canim
harika menu eksinin guzel gelecegi belliymis
guzel bence canim
mezuniyeti erkene almak icinmi bumenu masallag.
Haftayami mezuniyet
baya az oz persembe menusu guzel canim
aksm fasulye biraz daha yiyebilirmissin bence guzel menu
mezynumuzun biride burda. Masaah
gayet iyi bence sporda var
aksam doydunmuki onunla sen canim
salgam sislim yapmazsa bence cuma icin iyi canim
aksam fasulyeyo fazla yiyip ekmek yemesen daha iyi olurmus canim
guzel bence canim. Masallah adimlarin devami gelsin ons
Makarna var ama baya erken kapatmissin gunu gayet guzel canim
Valla bi daha bırak yemeyi kabağın ismini bile duymak istemiyorumsuper eksi olmus bu menuyleama 3 gun iyi sabretmissin kabaga:)
guzel olmus bence:)
senin menuler hep harika zaten
salgam odem yapiyo diye biliyorum hic icmedim ama
guzel olmus:)fasulye biraz daha fazla yiyebilirdin
sabahki peynir biraz fazlami olmus bilemedim gerci sen emziriyosun guzel bence
1 tabak makarna cok olmus sanki
isten dolayi menulerin hep boyle oldugu soylemistin ama yinede az geldi bana canil
Sağol ablacım ama bi süre ben almayayım kabakeminim bu eksi senide tatmin etmemistir cnmmenulerine birazdaha dikkat etmen lazim
Sislik yapicak seyleri hafta ici yememeye calis, heralde tartiya yakin lahana da vardi :))
Tabi birde meyveye dikkkattt
masallah tatlimmmm senin kiloda süper gitmis, kabaklari sev bence
eksi olman guzel ama icimden bi ses sen daha iyisini yapabilirsin gibi geliyor canimcim
yinede artinin cogu gitmis tatlim
merveeeee şova başlamişin guzellikkkk
gayet guzel tstlimyanina kuruyemis alsan iş sastinde arada atistirsan bisey derlermi
Sen oturarak calisiyon sonucta :)
ben arada iciyorum ama etkisini test etmedim cnm
yuzme icin pampersler oluyor
Ama surekli girmek isterse sıkıntı tabi :)
sen üstüne duseni yapmisin cnm
Gerisi kadinin bilecegi bisey
kız bütün siskolar aynidirbende huc resim cekinmeyi sevmem
kizlarinda dedigi gibi duzenli gelip paylayim yapanlar kalsin bence cnm
Çünkü free olup hep gelenlerde var, ekim gibi
Bide korumadakiler en üstte derecesiz olsa nasil olur
Çünkü herkesin hedefi varkli
guzel bi eksiyle gel tatlim çünkü yüzden bölünecek :))
Kiz bide o kadar yiyip nasil kilo almiyorsunuz yaaaakiskancliktan catlicam
her ulkenin yayin politikasi farkli oluyor cnm
Bizde bi kedi agaca cikti inemedi diye haber oluyor
Burda haberler 10-15dk.sürüyor, bizdeki gibi 1 saat degil :))
55 istiyorsan bence mezun olma daha cabuk gider bence. Koruma donemindede burdasin nasilsa ama bilemedim. :)mezun olsam mi mezun olmayıp 55e zorlasam mı Ya da mezun olup yine 55e ulaşmaya mi çalışsam kararsızım
Çalışan annelerin korkulu rüyalarıKızlar bu arada bizim Bakıcı yine işten çıkıyor
Bu bakıcılara ne yapıyor olabiliriz acaba bilmiyorum farkında olmadan işkence falan yapıyoruz sanırsam
tatlim simdi iş sirasimi, cocukla ilgilen dersine calis yeterKizlarrrr çok yoğunum. Annemlerden dönüşte temizliğe başliycam o yüzden dolap içlerimi falan bitireyim gelince onlarla uğraşmiyim diyorum. Bir yandan sonavlarim var haftaya bir yandan kızım hasta ve huzursuz. Her firsati degerlendirmem lazim.
bu hafta sporu sabah aksam yapabilsen farkeder belki cnmAynen final haftamda kiminle rakip olsam Elif ile olsam yine beni yenecek
Cok simartiyosunuz, seyleri kalkiyor :))Kızlar bu arada bizim Bakıcı yine işten çıkıyor
Bu bakıcılara ne yapıyor olabiliriz acaba bilmiyorum farkında olmadan işkence falan yapıyoruz sanırsam
Canım çalışan kadın mısın, annenden dönünce iş başı mı yapacanKizlarrrr çok yoğunum. Annemlerden dönüşte temizliğe başliycam o yüzden dolap içlerimi falan bitireyim gelince onlarla uğraşmiyim diyorum. Bir yandan sonavlarim var haftaya bir yandan kızım hasta ve huzursuz. Her firsati degerlendirmem lazim.
Bence mezun olup, sağlıklı beslenmeyi yerleştirmelisin.mezun olsam mi mezun olmayıp 55e zorlasam mı Ya da mezun olup yine 55e ulaşmaya mi çalışsam kararsızım
Ben de kararsızım55 istiyorsan bence mezun olma daha cabuk gider bence. Koruma donemindede burdasin nasilsa ama bilemedim. :)
Amiinnn kuzumÇalışan annelerin korkulu rüyaları
1- bakıcı bulamamak
2- bakıcının yarı yolda bırakması
İnşallah tez zamanda adam akıllı birini bulursunuz canım
Aynen öyle ablacımtatlim simdi iş sirasimi, cocukla ilgilen dersine calis yeter
bu hafta sporu sabah aksam yapabilsen farkeder belki cnm
Yoksa menulerin guzel zsten
Elif bikac haftadir guzel verdiya bu hafta cok veremez
Cok simartiyosunuz, seyleri kalkiyor :))
Haklısın canım, aslında gel git akıllıyım bu aralarBence mezun olup, sağlıklı beslenmeyi yerleştirmelisin.
Yılın 6 ayı diyet yapıp diğer 6 ayı kilo almamak lazım.
Başarı kilo vermek değil korumak bence, koruma düzeni kur artık kendine
Kizlarrrr çok yoğunum. Annemlerden dönüşte temizliğe başliycam o yüzden dolap içlerimi falan bitireyim gelince onlarla uğraşmiyim diyorum. Bir yandan sonavlarim var haftaya bir yandan kızım hasta ve huzursuz. Her firsati degerlendirmem lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?