- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.321
Guzel menu canim03.07.2020
11:00
form konfleks (tarcın 1 cevızlı )regl olucam galıba canım acayıp tatlı ıstıyor tarcınla kesmeye calıstım
15:30
filtre kahve
16:00
5kiraz
16:30
5 kasık sebzelı bulgur pılavı
1 bardak ayran
su 2lt
bugun spor yok hala calıstıgım ıcın
dogru gercekten burdada oyle sirf disariya karsi guzel ulke susu vermek icinBurda neler oluyor ama hep ört bas ediliyor çoğu haberlerde yayınlanmıyor bile
bazen eskiden bu kadar yoktu deniliyo ama ozaman simdiki gibi iletisim araclari yoktu bidesen elinden geleni yapmissin canim.
Polisi bile aramissin daha ne yapabilirsin sikinti yok
Bizim burda yayinlanan var baya ama bence medyaya yansimayan daha neler vardir.
gunaydin canim:)Gunaydinnnnn
9. Takimin cicekleri
Bende öyleyimsabah namazindan sonra uyyamadim.gozelerim aciyo uykumda var ama
bu arada gunaydin kizlarr
Spor harika çorbanın türünü yazmamışsın canım Mısır da cuma kaçamağı olsun3 temmuz menüsü
Sabah 10:30
1 haşlanmış yumurta domates salatalık 7zeytin
Cokelik 1 dilim tb ekmeği
12:30 Bi haslanmis tuzsuz mısır küçük
15:30 yeşil çay
17:30
4izgara kofte,bir kapya kozlenmis biber,bi tanede köy biberi kozlenmis bol limonlu salata
1kepce corba
Yatana kadar yeşil çay soda olur
Şu 3lt
Spor
30dk kondisyon bisiklet 60pn
20dk orta tempolu yürüyüş 40pn
20dk leslie 60pn
Toplam 160pn
U UcanSupurge
Süper3 Temmuz Cuma
11:30
1 dilim peynir ile 2 yumurtadan omlet
Domates, yesillik
10 gr badem
17:00
1 porsiyon ızgara tavukgöğsü
Bol salata
2,5 lt su
Pideler olmasa çok iyi olurmuş şalgam da kalorisi çok düşük olmasına rağmen tuzlu olduğu için ödem yapar neyse ki cuma günü içmişsin3 Temmuz Cuma Menüm
13.00: 1 kk sade helva
2 haşlanmış yumurta
1 ceviz
_________
1 şişe sade maden suyu
2 lt su
2 dilim kavun battı biraz gözüme dilimlerin inceyse olur herhalde bilemedim3 temmuz perşembe
12:00 iki yumurtalı menemen, 4 adet zeytin, 2 çatal peynir, bir dilim ekmek
17:00 iki dilim kavun
18:30 bir kepçe taze fasulye. bir dilim ekmek,salata
20:30 şekersiz filtre kafve
20 dk yüksek tempolu yürüyüş 60 puan U UcanSupurge
Güzel canım sabah 1 buçuk yumurta varken ekmeğin 1 dilim olsa daha iyi olurmuş sanki3 temmuz cuma
Kahvaltı 9.45
2 dilim tb ekmeği
2.5 kk peynir
1.5 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates salatalık
Ara 14.30
Kahve + yarim muz
Akşam 18.00
100 gr tavuk göğüs ızgara
Salata
3 kaşık yoğurt
Aksam çayın yanında 1 hurma
Bugun 9000 adım atmışım öldüm bittim ne zormuş bu 10 bin adım
Makarna mı bi tabak mı03.07.2020 cuma
Kahvaltı 9.30
3 4 çatal tavada yumurta
3 4 dilim salatalık domates
Yarım kk peynir
1 zeytin
3 lokma ekmek
1 TK çilek reçeli
15.00
1 tabak makarna
5 6 kaşık salata
19.50
1 avuç kiraz
Su 1.5 anca
Spor yok
Çok az yiyorsun canım daha önce de söylemiştim keşke daha dengeli bir menü Görsek iş olayını çözünce daha düzenli besleneceğine inanıyorum03.07.2020
11:00
form konfleks (tarcın 1 cevızlı )regl olucam galıba canım acayıp tatlı ıstıyor tarcınla kesmeye calıstım
15:30
filtre kahve
16:00
5kiraz
16:30
5 kasık sebzelı bulgur pılavı
1 bardak ayran
su 2lt
bugun spor yok hala calıstıgım ıcın
bencede oyle var olani tum turkiye yada dunyanin duymasi eskiden mumkyn degilmis. Bizim medyada bizi dunyaya kotu gostermek icin elinden geleni yapiyiordogru gercekten burdada oyle sirf disariya karsi guzel ulke susu vermek icin
bazen eskiden bu kadar yoktu deniliyo ama ozaman simdiki gibi iletisim araclari yoktu bide
gunaydin canim:)
gynaydin canim. Bende uyuyamadim namazdan sonra simdi uyku bastiriyorsabah namazindan sonra uyyamadim.gozelerim aciyo uykumda var ama
bu arada gunaydin kizlarr
kycuk bebesi olanlar duymasinBende öyleyimküçük çocuğum yok ama uykumu alamıyorum
Gunaydin kizlarrrGünaydın kızlar
Tebrikler kızlar gene kapmışız birinciligi* * * 9.Takim 681. Etap * * *BİRİNCİ
zsaracoglu (66.4/65.7/0.7/%1.05)
Jasminium84 (58.1/56.8/1.3/%2.24)
Elif yildizz (67.5/65.6/1.9/%2.81)
lina0156 (72.5/71.5/1/%1.38)
Beyazkugu87 (85.0/84.9/0.1/%0.12)
zumazuma(64.0/63.5/0.5/%0.78)
ela_2019 (78.7/78.4/0.3/%0.13) 678. etapta 78.7 kg ile izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3'e bölündü
mer_4260 (68.7/67.3/1.4/%2.04) mezun üye BT:26/06/2020 BK:68.7 HDF:58
MmerVveeEee (80.1/78.8/1.3/%1.62) yeni üye BT:13/06/2020 BK:82.2 HDF:60
9.takim ortalamasi: 1.352
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 681. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9.takim) ==> %1.352
2. (10.takim) ==>1,116
3. (5.takim) ==> % 0,927
Tşk ederim canım ezo gelin çorbasıydıSpor harika çorbanın türünü yazmamışsın canım Mısır da cuma kaçamağı olsun
Süper
Pideler olmasa çok iyi olurmuş şalgam da kalorisi çok düşük olmasına rağmen tuzlu olduğu için ödem yapar neyse ki cuma günü içmişsin
2 dilim kavun battı biraz gözüme dilimlerin inceyse olur herhalde bilemedim
Güzel canım sabah 1 buçuk yumurta varken ekmeğin 1 dilim olsa daha iyi olurmuş sanki
Makarna mı bi tabak mı
çok göze batmıyor ama bugün eksi getirir mi bu menü bilemedim
Çok az yiyorsun canım daha önce de söylemiştim keşke daha dengeli bir menü Görsek iş olayını çözünce daha düzenli besleneceğine inanıyorum
bana kalsa şu an bile eve giderim ama annem göndermiyor kal diyorpazartesi daha da eksilirsin canim. Regl etkilemistir
tebrikler canim benim bomba bie eksi olmis
eksi icin tebrikler canim
Kolay gelsin halin inceyse kurumustue bile. Bende bayadir yikamiyorum hali falan
bugun hali yikama gunuymus kolay gelsin sanada canim.
artin cok degil canim halledersin ins pazartesiye guzel baslarsan cumaya da iyi gider
tebrikler canim yuzde super
twbeikler canim
tebrikler canim
su ara benim tartida bu kadar oynak canim.(
eline saglik canim. Tebrikler kizlar
anne evi candir kv evine gore rahatliktir. Oh bebise onlar bakarlae sende rahat edersin
Ama yinede kendi evin baskadir. İlk cocukta anneme gidince cok rahat ediyordum ama cocuk 2 oldu rahatim biraz kacti 3 oldu biraz daha en fazla 1 gun rahat edebiliyorum artik.mecburiyetler disinda da pek kalmiyorum.
hisgeldin canim ben hatice.
Yuruyus ve beslenmeni duzenleyerek saglikli kisa surede hedefe ulasacagina eminim.
Degisik urunler derken hap falanmi kullandin canim
sen yapilabilecek en dogru seyi yapmissin cesaret edip canim. Senin bu yaptigina cogu erkek cesaret edip karismiyor bile seyredip gidiyor.
Allah o kadininda yardimcisi olsun ins.
evde nasil bir baski var acaba . rabbim akil fikir versin.
masallah kizlar. Emefi gecen herkesi tebrik ederim. 9.takim olmasi gereken yerde
Ben listede degilim ve bigun tartiya cikasim gelmedi artiyim cunlu eminim tartida gorupte iyice moralman dusmek istemedim. Cunku bugun dikkat etmeye basladim
Kizlarin cogunlugu yada listedekilee ne derse bana uyar canim. Su ara pek aktif degilim nasil uygunsa artik
aynen canımtmm kaptanim:)
allahim nasip eder insalalh dua ediyorum insallah senin icin:)
canim baska bi sayfa var oraya yaziyoruz menuleri ustte linkide var
iyyim canim hosgeldin sende:))
ne guzel yaaa
kilo almamissin daha ne olsun
tebrikler kizlarr
turkmu yoksa alman mi
bencede duzenli gelip bildirim yapanlar olmasi daha iyi sanki
bugun kilo bildirimi yapmadim ama pazartesi yapicam insallah
eminim bu eksi senide tatmin etmemistir cnmHayırlı cumalar kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ❤
Geçen cuma 85
Pazartesi 85.4
Bugün 84.9
Fark 100gr
Bu kadar aç kaldım hiç mutlu degilim regl bağlıyorum pazartesi tartisini merak ediyorum şimdiden
Bugün pazar market alışveriş yapacağım müsait olunca yazarım
masallah tatlimmmm senin kiloda süper gitmis, kabaklari sev bencebu arada bildirimimi yapayım kızlar
geçen hafta: 58,1
bu hafta: 56,8
fark: 1,3
yüzde: 2,24
eksi olman guzel ama icimden bi ses sen daha iyisini yapabilirsin gibi geliyor canimcimmerhaba kızlar. sabah 8 de 20 dk bir yürüyüş yaptım biraz kısa oldu. eve geldim ev işlerine giriştim. yuvarlak bir halı vardı banyoda yıkadım balkona astım, uzun zamandır halı yıkamamıştım :)
geçen hafta: 64
bu hafta: 63,5
fark: 0,5
yüzde: 0,78
yinede artinin cogu gitmis tatlimMerhabalar
Geçen cuma 66.9
Bu cuma 67.2
Fark+300
@ekim2009 malesef ekşi gelemedim abla. Güvenini boşa çıkardım
merveeeee şova başlamişin guzellikkkkBildirim yapayım
Gecen cuma 68.7
Bugun 67.3
Fark. 1.4
%2.04
gayet guzel tstlimCuma 76.4
Bugun 75.2
Fark 1,2
Yüzde 1,6
ben arada iciyorum ama etkisini test etmedim cnmkızlar aranızda hibiskus çayı kullanan var mı bağırsakları güzel çalıştırıyormuş
deneyimleyen var mı aranızda
yuzme icin pampersler oluyorabla eksi herzaman iyidir :)
Balkon var kucuk ama havuz koysam nasl olur bilmiyorm girip cickak durmadan ne giydircem ozaman altina mesela daha bezli ya suya giren bezlerdnmi benmki bide durdugu yerde durmuyor butun suyu iceri tasir islatirhergun yikiyorm aslinda hatta gunde kac kez eklem yerlerni ayaklarni yuzunu ellerni soguk suyla yikiyorm
sen üstüne duseni yapmisin cnmay elim ayagim bosaldi ya, genc bi sevgililer var karsi dairede bi kavgaya tutustular ama nasil allah korusun
bagirma cagirma kat küt kiz agliyor, adam bagriyor.. artik dayanamadim ya bisey olur diye kapilarini caldim, adam bi cikti öyle bi titriyorki kafayi yemis gibiydi,, karismis oldum iyimi yaptim kötümü bilmiyorum ama bisey olsaydi vicdan azabi cekerdim
kız bütün siskolar aynidirBu yüzden benzetiyorum ya ikimizi
kizlarinda dedigi gibi duzenli gelip paylayim yapanlar kalsin bence cnmKızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Biliyorsunuz kilo kronoljisi hazırlıyordum.
Haftada bir defa gelip sadece kilosunu yazıp gidenlerde vardı kronolojide.
Artık bu şekilde yapmamaya karar verdim, çünkü haftada bir defa gelip bildirim yapanın rekabet edici motivasyonu da olmuyor, haliyle kronoljide yer almasına hiç gerek yok.
Bundan böyle Pazartesi ara bildirim yapan ve düzenli olarak takıma gelenleri ve listedekileri kronolojide sıralamaya almaya karar verdim.
Sizce de böyle yapayım mı
Yoksa eski düzen kara düzen mi gidelim
Yada sadece listedekiler mi olsun kronolojide
Ne dersiniz
guzel bi eksiyle gel tatlim çünkü yüzden bölünecek :))Haftaya gireceğim inşallah
her ulkenin yayin politikasi farkli oluyor cnmbencede oyle var olani tum turkiye yada dunyanin duymasi eskiden mumkyn degilmis. Bizim medyada bizi dunyaya kotu gostermek icin elinden geleni yapiyior
Evet abla çarşamba artı 1.5 du. Bu kadar gidebildi.eminim bu eksi senide tatmin etmemistir cnmmenulerine birazdaha dikkat etmen lazim
Sislik yapicak seyleri hafta ici yememeye calis, heralde tartiya yakin lahana da vardi :))
Tabi birde meyveye dikkkattt
masallah tatlimmmm senin kiloda süper gitmis, kabaklari sev bence
eksi olman guzel ama icimden bi ses sen daha iyisini yapabilirsin gibi geliyor canimcim
yinede artinin cogu gitmis tatlim
merveeeee şova başlamişin guzellikkkk
gayet guzel tstlimyanina kuruyemis alsan iş sastinde arada atistirsan bisey derlermi
Sen oturarak calisiyon sonucta :)
ben arada iciyorum ama etkisini test etmedim cnm
yuzme icin pampersler oluyor
Ama surekli girmek isterse sıkıntı tabi :)
sen üstüne duseni yapmisin cnm
Gerisi kadinin bilecegi bisey
kız bütün siskolar aynidirbende huc resim cekinmeyi sevmem
kizlarinda dedigi gibi duzenli gelip paylayim yapanlar kalsin bence cnm
Çünkü free olup hep gelenlerde var, ekim gibi
Bide korumadakiler en üstte derecesiz olsa nasil olur
Çünkü herkesin hedefi varkli
guzel bi eksiyle gel tatlim çünkü yüzden bölünecek :))
Kiz bide o kadar yiyip nasil kilo almiyorsunuz yaaaakiskancliktan catlicam
her ulkenin yayin politikasi farkli oluyor cnm
Bizde bi kedi agaca cikti inemedi diye haber oluyor
Burda haberler 10-15dk.sürüyor, bizdeki gibi 1 saat degil :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?