- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.441
Kontrol tatlisimi varGunaydinn gunaydinnn gunaydinnnnnhayirli pazarlar mutlu saatlerrrrr kacamaksiz öğünler olsunnnnnn yarin kontrol tatlısı için bugün ekstra dikkaatttt edelimmmmm... Cumanın gelişi pazartesiden belli olurrrr
O zaman danssss dansss
caniniz ceker soylemeyimNe gömdün doğru söyle
cok guzel
aklindan geceni yazmisKontrol tatlisimi var
Korona dan dolayı mı? Kendi gitmek istemeyebilir ama senin gitmeni neden istemiyorparkta yegenime dogum.gunu yapiyo kardesim
esim gitmek istemiyo benide yalniz salmiyo
moralim bozuk bugun
Ya sabır gelmiyorsa gelmesin de sana müdahale etmesi sinirimi bozdu ailene karşı güç gösterisi yapıyor herhalde bakın ben istemezsen görüşemez sizinle diyeparkta yegenime dogum.gunu yapiyo kardesim
moralim bozuk bugun
Afiyet bal olsun o zaman kuzum sana benim payımı da sen ye doya doyaSenin yerine ben yerim. Ben seviyorum kabağı
Aynen öyle düşünüyorum ben de kuzum yani maaşımın yarısından çoğunu bakıcılara veriyorum zaten kalanıyla borç harç ancak yetiriyorum bi de beğenmiyorlar parayıabovv siz aldiginizi bakiciya verdikten sonra calismanin ne anlami kaldi.
İns hayirlisinda iyi bir bakici bulursun hemen canim
Acaba hangi takimi tutsam
1.grup sizi tutuyorum hadi bastirin
Ahh inşallahkizllar cevap vermis bende onlar gibi dusunuyorum:)
bu ara hic ac giremiyorum ben
haftaya cuma bildirim yapip bende katilmak istiyorum yarisa:)
ne guzel yaa yaz
yaz boyu boyle olursa istahin korumadada super gecer ozaman:))
bitki cayi felan icseydin belki acligini yatistirir
Bilmiyorum ablacım vardı bunu isteyen bi kadın ikiz çocukları varmış 3 bin lira veriyormuş ama karantina zamanı istememiş o yüzden biz de bakıcı ararken bizi bulmuştu muhtemelen o ikizlerin annesi çağırdıo paraya hemen iş bulabilecekmi acaba
Insallah sende kalici dogru dürüst birini bulursun cnm
İşe alirken kontrat falan yapiyormusunuz
Ben ozlemedim
Ahhh abla koptum yaa hiç gözünden de kaçmıyorKontrol tatlisimi var
Ama neden yaparkta yegenime dogum.gunu yapiyo kardesim
moralim bozuk bugun
Allah mesut etsin. Huzurlu, mutlu ve sağlıklı nice yıllarınız olsunSelam kızlarrr
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz ama hediye almadımhazırlık yapayım dedim ama pazar günü çocukları bırakacak kimsem yok gidip alışveriş yapıp sürpriz hazırlayayım kalakaldım böyle
Yaaa yarıs var en sevdıgım yanlız benKızlar rakip listesini belirledim.
2 grup her gruptan 1 'er kişi eşleşmiş oluyor.
RAKİP GRUPLAR
1.grup
@Zeycan123
U UcanSupurge
zumazuma
@lina0156
MmerVveeEee
2.grup
Jasminium84
Elif yildizz
M mer_4260
E ela_2019
Pembe Lotus
Bireysel Rakip Listesi
@Zeycan123 &Jasminium84
U UcanSupurge &Elif yildizz
zumazuma & M mer_4260
@lina0156 & E ela_2019
MmerVveeEee & Pembe Lotus
Yarışma hem gruplar arası hemde bireysel olacaktır.
Cuma günü yüzdesi fazla olan grup ve yüzdesi fazla olan yarışmayı kazanır.
Yarış başlasın o zaman
Amin kuzum sağolasınAllah mesut etsin. Huzurlu, mutlu ve sağlıklı nice yıllarınız olsun
İyi eğlenceler kuzummGunaydinnnnhayırlı mutlu pazarlar olsjn bız bugun piknikçiyiz göl manzarasıyla stres atıcaz hemde ıkı kucuk bebeyle umarım strese girmem piknik ıcın ıkı kez yoldan eve donduk Saka gibi basladı hersey en son esim mangalı evde unutmus donmedık ve yol ustunden aldık bırseyler bugun oglak burcunda ay tutulması varmıs beden ve ruh temızlıgıı yapmak gerekiyormuş oglak burçlarına selam ola ☺☺
Ay Elif beni de Al yanınaEki Görüntüle 2658224 Yürüyüş baslasin❤
Nice güzel yıllarınız olsun canımSelam kızlarrr
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz ama hediye almadımhazırlık yapayım dedim ama pazar günü çocukları bırakacak kimsem yok gidip alışveriş yapıp sürpriz hazırlayayım kalakaldım böyle
Yaaa yarıs var en sevdıgım yanlız benzumazuma yı yerim daha sımdıden - 200 um cepte gece 1 de pılates yapıp oylr yattım valla kork benden sevgılı rakip
Herşeyin sende bittiğinin farkında değil misin hâlâparkta yegenime dogum.gunu yapiyo kardesim
moralim bozuk bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?