Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydinn gunaydinnn gunaydinnnnn hayirli pazarlar mutlu saatlerrrrr kacamaksiz öğünler olsunnnnnn yarin kontrol tatlısı için bugün ekstra dikkaatttt edelimmmmm... Cumanın gelişi pazartesiden belli olurrrr

O zaman danssss dansss

Kontrol tatlisimi var

parkta yegenime dogum.gunu yapiyo kardesim
esim gitmek istemiyo benide yalniz salmiyo
moralim bozuk bugun
Ya sabır gelmiyorsa gelmesin de sana müdahale etmesi sinirimi bozdu ailene karşı güç gösterisi yapıyor herhalde bakın ben istemezsen görüşemez sizinle diye

Senin yerine ben yerim. Ben seviyorum kabağı
Afiyet bal olsun o zaman kuzum sana benim payımı da sen ye doya doya

abovv siz aldiginizi bakiciya verdikten sonra calismanin ne anlami kaldi.
İns hayirlisinda iyi bir bakici bulursun hemen canim

Acaba hangi takimi tutsam

1.grup sizi tutuyorum hadi bastirin
Aynen öyle düşünüyorum ben de kuzum yani maaşımın yarısından çoğunu bakıcılara veriyorum zaten kalanıyla borç harç ancak yetiriyorum bi de beğenmiyorlar parayı
Amin kuzum inşallah vicdanlı temiz ahlaklı bi kadın çıkar karşımıza da çocuklarımı huzurla bırakırım

Ahh inşallah

o paraya hemen iş bulabilecekmi acaba

Insallah sende kalici dogru dürüst birini bulursun cnm
İşe alirken kontrat falan yapiyormusunuz

Ben ozlemedim
Bilmiyorum ablacım vardı bunu isteyen bi kadın ikiz çocukları varmış 3 bin lira veriyormuş ama karantina zamanı istememiş o yüzden biz de bakıcı ararken bizi bulmuştu muhtemelen o ikizlerin annesi çağırdı

Kontrol tatlisimi var
Ahhh abla koptum yaa hiç gözünden de kaçmıyor

parkta yegenime dogum.gunu yapiyo kardesim
esim gitmek istemiyo benide yalniz salmiyo
moralim bozuk bugun
Ama neden ya
Koronodan mı

Allah mesut etsin. Huzurlu, mutlu ve sağlıklı nice yıllarınız olsun

Gunaydinnnn hayırlı mutlu pazarlar olsjn bız bugun piknikçiyiz göl manzarasıyla stres atıcaz hemde ıkı kucuk bebeyle umarım strese girmem piknik ıcın ıkı kez yoldan eve donduk Saka gibi basladı hersey en son esim mangalı evde unutmus donmedık ve yol ustunden aldık bırseyler bugun oglak burcunda ay tutulması varmıs beden ve ruh temızlıgıı yapmak gerekiyormuş oglak burçlarına selam ola

Yaaa yarıs var en sevdıgım yanlız ben zumazuma yı yerim daha sımdıden - 200 um cepte gece 1 de pılates yapıp oylr yattım valla kork benden sevgılı rakip

Allah mesut etsin. Huzurlu, mutlu ve sağlıklı nice yıllarınız olsun
Amin kuzum sağolasın

İyi eğlenceler kuzumm

Ay Elif beni de Al yanına
Nice güzel yıllarınız olsun canım
Yaaa yarıs var en sevdıgım yanlız ben zumazuma yı yerim daha sımdıden - 200 um cepte gece 1 de pılates yapıp oylr yattım valla kork benden sevgılı rakip
zumazuma duydun zilin sesini boş durmuyorsun değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…