Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aaa erkek milleti ışte
Soyledinmi ya evililik yıldönümü için yaptım diye

Ah canım, annen baban akşam kafayı koyup uyuyup sabah kalkıyordur.
Biz öyle mi
Her akşam niyet ediyoruz ertesi sabah yürümeye ama yorgunluktan gözümüzü açamıyoruz ki
Birinin suyuna, birinin tuvaletine, birinin ağlamasına sürekli uyanıyoruz, derin uyuyamıyoruz maalesef

Son düzenleme:
Gelecek yıl hazırlık yapmazsın artık
Seda Akgül "kadın olarak erkeğe hediye sensin, sen hayatına girdiğin için seni kupa olarak havaya kaldıracak" der...

esimde dogum gunumu unutmustu 3 4 once
virusten dolayi unuttum dedi

iyi akşamlar canlar
iki gün çok yoğun ve yorgundum. cumartesi bir sürü yeni kumaş aldım. çok dolaşıp gezdik eve gelince duş alıp hemen uyumuşum. bugünde arkadaşım geldi söz için diktiğimiz elbiseye devam ettik az önce gitti. yarın elbise bitiyor artık. çok mesaj birikti. onları okuyup geliyorum :)

Niran senin kac çocuk vardı yaşları kaçtı senin yasinida unuttum
Benim bi tane olduğu halde yorgun hissediyorum kendimi
Havalar isinali gece uyanıp su ıstiyor agliyor

En basiti bugün piknikte yarım saat oturmadı koşturdu durdu kaydiraktan kaydi salıncakta salladım hamak kurduk

Eve geldik dusunu yaptirdim bulaşık çamaşır yikatip astım
Işim bitti benimle evcilik oyna diyo yorgunluktan geberdim yarım saat sonra uyutucagim

Gerçekten çocuk ev işi çok zor

2 dilim kavun battı biraz gözüme dilimlerin inceyse olur herhalde bilemedim
itiraf ediyorum biraz kalıncaydı

eksi olman guzel ama icimden bi ses sen daha iyisini yapabilirsin gibi geliyor canimcim
son iki hafta düşüşe geçtim. bu hafta toparlamalıyım kesinlikle..

yaa eline sağlık bu çok güzel bir şey oldu :)

ben oğlak burcuyum ruh temizliğini nasıl yapcam :)
üçüncü kez yoldan dönmediğiniz iyi oldu :)

Yaaa yarıs var en sevdıgım yanlız ben zumazuma yı yerim daha sımdıden - 200 um cepte gece 1 de pılates yapıp oylr yattım valla kork benden sevgılı rakip
vayyy çok iddialısın. iki gün biraz kötü geçti benim ama oğlak burcuyum kafama koyduğumu yaparım :)

zumazuma zumazuma duydun zilin sesini boş durmuyorsun değil mi
iki gün kötü geçti ama yarından sonra hiçte böyle olmayacak. küllerimden yeniden doğacağım

zumazuma
Cumadan sonra gözükmemişsin canım, iyi misin
çok yoğun işlerim vardı. ben telefondan girmiyorum bide. bilgisayardan giriyorum. telefonda reklamlardan daral geliyor ve mesajları takip etmekte zorlanıyorum. bilgisayardan daha iyi takip ediyorum.

Evet hanımlar yorucu ama eglencelı bir pazar gununun sonuna geldim eve donuyoruz bugun herseye ragmen dıyecegjm bırsuru sey oldu ama biz yinede anın tadını cıkardık sukur hava oype sıcaktı ki eridik desem yalan olmaz cocuklar ıcın ayaklarını sokup oynayacakları akarsu vardı minicik iyiki bir kucuk bavul elbise almıstım esim arabaya esyalafı indirirken ben iste bu yuzden pıkbıge gitmek istemiyorum diye söylenmekte haklı olsa da kucuk cocukla piknik olunca hersey lazım oluyor

Sevindim canım yoksa üzülmene üzülürdüm
Aman takılma kuzum o da mahçup olmuştur bi sonraki özel güne o özenir

Afiyet olsun Canım

Canım çoklu alıntıda her mesajın altında [\QUOTE] yazan kısmın altına yazıyoruz mesajımızı

Buraya yazıyorsun canım
Bu şekilde

Son düzenleme:
Yarından itibaren kilo bildirimine başlayalım o zaman
yarin icin cesaretim yok tartiya, Bugun baya tıkındım
İyi olmuş canım gitmeniz
Ya bu akşam neden hep yemek ister insan bende başladım bu ara yine öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…