- 30 Ocak 2013
- 29.576
- 44.125
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.941
Cuma günü iyi bir eksi ile gelirsen kendini tek bir kaçamak ile ödüllendirebilirsinAy bugün canım feci şekilde hamburger istiyor kuzular ancak istediğim dereceye gelmediğim için yiyemem
Muhteşemgünaydın kızlar.
başlangıç kg:74,4
güncel kilo:72.4
fark: -2,00 (%2,68)
Tebrik ederim canımGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
24 Temmuz 116.7
7 Ağustos 112.2
Fark 4.5 kilo
Yüzde 3.856 / 2= Yüzde 1.93
Sevgiler♥
Ağustos'ta yorganla yattığımı unutmam, Temmuzda mı gelmek lazım kiGel bacım yazın gel ama kışın gelsen arkana bakmadan kaçarsın herhalde
68 i gördüğümde ödüllendireceğim canımCuma günü iyi bir eksi ile gelirsen kendini tek bir kaçamak ile ödüllendirebilirsin
İnşallah böyle devam ederMuhteşemtebrik ederim, devamını bekleriz
Çok teşekkür ederim kaptanımTebrik ederim canım
Muhteşem bir sonuç, bayramda da dikkat etmen takdire şayan
Hayatına dokundun artık, yeni başlangıcın sana güzellikler getirsin
Azim ve istikrar ile devam etmeni diliyorum
Canım 2 haftada 300 gram az olmuş birazKilo Bildirimi
24 Temmuz:76,9
Bugün: 76,6
Fark: 0,3
Yüzde: 0,23
68e bir şey kalmamış canım o gün kendini ödüllendirirsinAy bugün canım feci şekilde hamburger istiyor kuzular ancak istediğim dereceye gelmediğim için yiyemem
Aynen ya sıcaklardan mi nedir hiç spor yapamıyorum ben deGunaydın hanımlar bıraz daha bekleyecektım tartı ıcın ama islerım var kahvaltı yapmam lazım
Cuma 64.5
Bugun 63.4
Fark - 1.1
Yuzde 1.71/2 0.85
Uykusuzluk yorgunluk ve regl bitince eksim kendini gosterdi sukur tek sorunum spor uzun zamandır yapamadım
İstediğin zaman gel canım inanıyorum bir gün seninle buluşacağızAğustos'ta yorganla yattığımı unutmam, Temmuzda mı gelmek lazım ki
Eski rutinine döndüğünde tartıda bi anda eksileri göreceksin canını sıkma kuzumgunaydin kizlar
kilo bildirimi sabitim
aslinda dun baya eksildeydim ama dunum berbat gecti hep disardaydim yemen duzensiz oldu hem tuvaletede cikamadim regl olmak uzereyim onun şişkinligide var
24 Temmuz cuma kaçtın canım ? Bi an önce bayram rehavetini üzerimizden atmalıyız hepimizgeçen cuma 80.9
bugün 81.9
bayramda dikkat edememenin sonucu
bu hafta stres kaynaklı uyku yedim uyudum dikkat etsemde gitmedi
hepinizden özür diliyorum
haftaya %2lik bi kilo vermem şart oldu
İki haftaya göre az canım ama bismillah deyip başlaman da güzel canım zor olan başlamak zaten var yagunaydin hanimlar
iki hafta once 66.5
bugun 66.2
fark - 300
Canım biz de iyi ki tanımışız seniÇok teşekkür ederim kaptanım♥
Sizlerin destek ve motivasyonlarıyla eksiler görmeye devam inşallah.
Başta sana ve tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hiç yabancılık çekmedim yıllardır sizlerle arkadaşmışım gibi kabul ettiniz takıma, güzel tavsiyelerde bulundunuz
İyi ki varsınız inşallah herbirimiz hedef kilolarımıza ulaşırız ♥
Eloşum canım inşallah tez zamanda toparlanırsınız çok uzun sürdü hastalığınız hemencecik toparlan ve geri gel 2021 hedefini ve bizleri unutmaMerhabalar, takımımı çok özledim ama hastalıklar peşimizi bırakmıyor maaleseftoparlanıp aranıza dönmeyi iple çekiyorum.
24 temmuz cuma 76.5
Bugun 76
Fark 0.5
Yüzde 0.65 /2= %0.33
Kaptanim toparlanana kadar izin istiyorum cok hastayiz.
Memlekette olunca bu iki haftalık süreçte ancak bu kadar oldu Canım, ama haftaya kendi rekorumu kırarak devamCanım 2 haftada 300 gram az olmuş birazhaftaya yüzde 2 sana da şart oldu
68e bir şey kalmamış canım o gün kendini ödüllendirirsin
Aynen ya sıcaklardan mi nedir hiç spor yapamıyorum ben de
İstediğin zaman gel canım inanıyorum bir gün seninle buluşacağızkayınvalidem yün yorgan yapmış bir sürü gerçi ben sıcağı seviyorum benim evde kışın battaniye ile terlersin
Eski rutinine döndüğünde tartıda bi anda eksileri göreceksin canını sıkma kuzum
24 Temmuz cuma kaçtın canım ? Bi an önce bayram rehavetini üzerimizden atmalıyız hepimiz
İki haftaya göre az canım ama bismillah deyip başlaman da güzel canım zor olan başlamak zaten var ya
Canım biz de iyi ki tanımışız seni
Eloşum canım inşallah tez zamanda toparlanırsınız çok uzun sürdü hastalığınız hemencecik toparlan ve geri gel 2021 hedefini ve bizleri unutma
Allah'tan kıyafetle tartılma demek aklıma geldi, yoksa artı gelecekmişsinKilo Bildirimi
24 Temmuz:76,9
Bugün: 76,6
Fark: 0,3
Yüzde: 0,23
Sende mi kıyafetle tartılıyorsun yoksageçen cuma 80.9
bugün 81.9
bayramda dikkat edememenin sonucu
bu hafta stres kaynaklı uyku yedim uyudum dikkat etsemde gitmedi
hepinizden özür diliyorum
haftaya %2lik bi kilo vermem şart oldu
Tebrik ederim canımGunaydın hanımlar bıraz daha bekleyecektım tartı ıcın ama islerım var kahvaltı yapmam lazım
Cuma 64.5
Bugun 63.4
Fark - 1.1
Yuzde 1.71/2 0.85
Uykusuzluk yorgunluk ve regl bitince eksim kendini gosterdi sukur tek sorunum spor uzun zamandır yapamadım
Çok olmasa da eksiye düşeceğimi hissediyordum ama sanki. Eve dönüp eski yeme düzenime başlayınca hızlı bı hafifleme yaşadı vücudumAllah'tan kıyafetle tartılma demek aklıma geldi, yoksa artı gelecekmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?