• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

8 Ağustos menüm
Sabah 10
Bir dilim t.buğday ekmeği
Peynir, domates,1yumurta
Cay
12:00
Sütlü nescafe

Yeşilcay

15:00
karpuz, bir mürdüm eriği

17:30
Sebzeli kıyma
Bir kase yoğurt
2lt su
400trambolin, birazkarın kol hareketi yaptım
Afiyet olsun gayet hafif bi menü olmuş 👍
Listedekiler ve listeye girmek isteyenler tüm kurallara uymak zorunda...
Biz de sadece onları takip ile sorumluyuz.

Cumadan Cumaya gelenlerde zaten motivasyonumuzdan nasiplenemiyorlar, dikkat edersen kilo verimi ya olmuyor ya da artı oluyorlar.

İsteyen gelir, istemeyen de keyfi bilir canım
Aynen canım haklısın 👍
Akşam dışarı çıktım yürüyüş oldu hem dolaştık bacaklarım ağrımış 😅
Benim agrim olmadı alışkın olduğum için
Seninde alisinca agrimaz👍

En güzel saatler🤣Benim kızlar uyurdu normalde dışardan gelince şaştı bekliyorum ayaklarımı uzatıp dinleneyim
Valla kızım uyuyunca sevindirik oluyorum
Dk başı soru soruyor anne şumu bumu o ne demek yarında yürüyüşe çıkalım çok güzel oluyor

Aksamdan yarinin planını yapmaya bayilir anası kılıklı :KK70: :KK70:

Bir yürüyüşte bacaklar ağrıdıysa epey hareketsizsin o zaman :))
aslında öyle değil kızlar sağolsun oturup kahve keyfini zor yapıyorum. Karantina süreci evde kaldık hareketsızlık oldu evet ama bir aydır evde değildim nerdeyse yüzme yürüyüş hareket halındeydım😊bugün 7bucukta cıktım 10 da geldim 😋
Afiyet olsun gayet hafif bi menü olmuş 👍

Aynen canım haklısın 👍

Benim agrim olmadı alışkın olduğum için
Seninde alisinca agrimaz👍
Hem zıplayıp hem yürüdüm fazla geldi baya da kalmısım dısarda hıc oturmadım 🤩olsun hareket olsun

Dk başı soru soruyor anne şumu bumu o ne demek yarında yürüyüşe çıkalım çok güzel oluyor

Benım kız da aynıııı 😅düz duvara tırmanıyoruz 😂dışarı cıkarıyorum yıne aynı evde yıne aynı 🙈ufaklık zaten cok olmadı yürüyor ıkısı tüm evi talan edıyorlar😃aksam uyuduklarında düğünden cıkmış gibi kafa yaşıyorummm🙅🏼‍♀️😂

Senin bu kız seni çok yorar demedi deme
Benimkiler de aynı anneleri gibi plancı
Akşamdan ertesi günün planı yapılıyor, ertesi gün kahvaltı da ve yemeklerde ne yiyeceklerine kadar sorup not ediyorlar, Allah'tan corona geldi de, yarın nereye gideceğiz dertleri kalmadı :KK70:
Çok sevdim ben bu pandemiyi:KK71::KK71:

Senin bu kız seni çok yorar demedi deme
Benimkiler de aynı anneleri gibi plancı
Akşamdan ertesi günün planı yapılıyor, ertesi gün kahvaltı da ve yemeklerde ne yiyeceklerine kadar sorup not ediyorlar, Allah'tan corona geldi de, yarın nereye gideceğiz dertleri kalmadı :KK70:
Çok sevdim ben bu pandemiyi:KK71::KK71:
Herkes öyle diyo valla
Kuzenleri var liseye universiteye giden benim kiz en küçükleri onlara gitmek istiyor
Kizkardesimin kiziyla bir yas var aralarinda onunla vakit geçirmeye bayiliyor

Teyzesini çok sever oda anaokulu öğretmeni onun dilinden bi teyzesi anliyor onu dinliyor

Herkes öyle diyo valla
Kuzenleri var liseye universiteye giden benim kiz en küçükleri onlara gitmek istiyor
Kizkardesimin kiziyla bir yas var aralarinda onunla vakit geçirmeye bayiliyor

Teyzesini çok sever oda anaokulu öğretmeni onun dilinden bi teyzesi anliyor onu dinliyor
Benimkiler aşırı sosyal.
Sitede kendi adımızla değil, kızların annesi ve babası olmakla ün yaptık:KK48:

aslında öyle değil kızlar sağolsun oturup kahve keyfini zor yapıyorum. Karantina süreci evde kaldık hareketsızlık oldu evet ama bir aydır evde değildim nerdeyse yüzme yürüyüş hareket halındeydım😊bugün 7bucukta cıktım 10 da geldim 😋
Sende de 2 kız varsa anlarım halinden :KK70:

Benım kız da aynıııı 😅düz duvara tırmanıyoruz 😂dışarı cıkarıyorum yıne aynı evde yıne aynı 🙈ufaklık zaten cok olmadı yürüyor ıkısı tüm evi talan edıyorlar😃aksam uyuduklarında düğünden cıkmış gibi kafa yaşıyorummm🙅🏼‍♀️😂
Rabbim eksikliklerini vermesin, uyuduklarında da ev sessizliğe bürününce bocalıyorum ben

Back
X