• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Adalet bakanlığında mısın canım ? Görümcem de hazırlanıyor müdürlük için
Hacamat hiç yaptırmadım daha önce yaptırıp faydasını gördüysen yaptırmak da fayda var ben epey yoruldum şu sıra dinlenme moduna aldım kendimi bence ondan bu uyuşukluğum kayınvalidemler burdaydı sonra köye gittik bi hafta orda ev yaptırıyorlar inşaat bayram vs derken biraz dinlenesim var
Saglık bakanlığı canım.
Hacemat yaptırdım acayip ıyı geliyor gunlerıne bakıp gıdıcem en kısa zamanda.
Bende cok yoruldum kardesımın dugun telası memlekete git gel ustune diğer dugun içşn binlerce km çoluk cocuk pertız. Kizlar da hasta bı gun ıyı bı gun kotuyuz hersey bı kenara asırı huysuzlar 😑 esim de gec geliyor isten artık isyan ettim gece😶 bı duzneleme yapacak gibi oyle soyledı çunkı dun düşünmesi ııcn ona sure verdim uc saat kapıda kaldı almadım eve 🤪🤪

7 Ağustos 2020

Akşam yemeğe ek olarak 2 çatal zeytinyağlı patlıcan
Züberin de yarısı yendi en son ara öğün olarak da üzüm yeteceğim

Eki Görüntüle 2672326
Afiyet olsun resimden ziyade açıklayıcı bi şekilde tabagindakileride yazarsan güzel olur canım 😉
7 Ağustos 2020

9:30

1 tane haşlanmış yumurta
2 tane ev yapımı poğaça ödül olarak
1 dilim karpuz
1 dilim peynir
3 tane zeytin
4çay bardağı şekersiz çay

14:00
Sütlü şekersiz türk kahvesi
9 tane üzüm

18:00
Yarım porsiyon yeşil fasulye sussuz
5 yemek kaşığı bulgur pilavı

3 litre su
Spor yok
Afiyet olsun bi öğünde kalmış kaçamak ödül niyetine 😉güzel
7 Ağustos Menüm

11.00: 1 tabak kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
17 acı biber

13.00: 4 kayısı

16.00: 1 tabak kayısılı mısır gevreği

2 lt su
50 dk ekliptik bisiklet: 200 puan U UcanSupurge
Afiyet olsun 🙂
7 Ağustos menü
Sabah 11
Ikı yumurta omlet
Peynir,salata,domates,zeytin
Ikı dılım t.buğday ekmeği

öglen 13:00
Sütlü nescafe

16:00
2kayısı, 3 dilim karpuz

Akşam 18:00
yarım kase tavuk corbası
4 kasık fasulye kavurması
Ayran
Afiyet olsun 😊
7 agustos cuma
Bugunki menüm
Sabah 10.30
1 sucuklu yumurta 1kk peynir zeytin 1b kahve
Ara
1 dilim pasta

Aksam 17.30
1 tb et kavurma 1tb salata
2 lt su
Afiyet olsun
09:30
activia probıyotık shot

10:00
sade türk kahvesi

12:00
küçük bır kase üzüm
tuzlu ayran(tansıyonum düşüktü)

tarçınlı süt

17:00
4 kaşık pilav
3 et pirzola
2 kaşık rus salatası
ayran

su 2 lt ı gecmıstır

spor bugun yok
Afiyet olsun canım sohbete gel kız yogunmusun bu ara
7 Ağustos

8.30 biberli omlet bir dilim peynir 1 zeytin domates salatalık nane semizotu çeyrek mayalı ekmek (iki lokma)

11.00 limonlu yeşil çay

13.00 bir tabak taze fasulye bir kase cacık

16.00 2 dilim karpuz ayran 2 grisini

20.30
fırın levrek
mevsim ve roka salatası
1 dilim tulum peyniri 3 ceviz 3 dilim ince ekmek
Birer çatal meze (alinazik ve haydari)

Su. 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun
Merhaba kızlar
Misafirliklerin. Kızımı emzirirken yazayım daha da geç kalmadan dedim😄

1
1 kaşarlı yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık
3 dilim ekmek(şunu bıraksam. Sanki ekmeksiz doymıcam😏

16.00
1 şeftali

19.00
2 tabak haşlama
1 tabak pilav
Salata

22.00
1 küçük baklava
1 avuç çekirdek

su: 2 lt

eve gidince yapabilirsem leslie yapıcam inş
Bacım emzirirken zor ama biraz azaltsan daha sağlıklı yesen hem sütünde olur bende yaptım aynı hataları sonuç bu kilolardayim
2.bebegim2olursa aynı hatayi yapmayacağım inş
7 ağustos cuma

07:30
şekersiz türk kahvesi

12:30
bir kase mantar çorbası
2 adet köfte
bir porsiyon karnıbahar
salata
küçük kase sütlaç

19:30
3 yk karabuğday ile salata

21:00
3 tatlı kaşığı dondurma

22:00
filtre kahve
Afiyet olsun senide sohbette görelim takima enerji verirsin hem😉
07 Ağustos 2020 Cuma

10:30 Kahvaltı

Serpme kahvaltı peynir çeşitlerinden yedim
1/2 simit
1/2 açma
Çay

12:30
Türk kahvesi
3 tane badem şekeri

Çay

17:30 akşam

1 lahmacun
1 içli köfte
1 kutu ayran

19:00
Dondurma
Soda-limon

Devamında çay
1lt su

Spor yok
Çok fazla olmuş ödülün bi öğünde kalsaymış keske afiyet olsun 😊
7 agustos cuma menum

10.00 kahvaltı

Uc kasık kavurmalı yumurta
Bı kac dilim peynir
Uc zeytın
Domates salatalık bıber

Saat 20.00aksam ( kızlarımın aglama krizi sebebiyle yemek yiyemedim)

Bır kepce sehriye corbası
İkı kucuk parca ızgara tavuk
Salata
Yarım dilim zeytinyağlı ekmek

Su 2 anca
Afiyet olsun

Saglık bakanlığı canım.
Hacemat yaptırdım acayip ıyı geliyor gunlerıne bakıp gıdıcem en kısa zamanda.
Bende cok yoruldum kardesımın dugun telası memlekete git gel ustune diğer dugun içşn binlerce km çoluk cocuk pertız. Kizlar da hasta bı gun ıyı bı gun kotuyuz hersey bı kenara asırı huysuzlar 😑 esim de gec geliyor isten artık isyan ettim gece😶 bı duzneleme yapacak gibi oyle soyledı çunkı dun düşünmesi ııcn ona sure verdim uc saat kapıda kaldı almadım eve 🤪🤪
Allah iyi etsin seni epey düşünmüştür 🙃😆

Bende de var son zamanlarda akşamlar yürüyüş yapıyoruz sonrasında davul gibi oluyor ellerim iğne, cımbız gibi şeylerle uğraşınca parmaklarımın ucu inanılmaz uyuşup karıncalanıyor :KK43:
Bende oturduğum zaman bacaklarım karıncalanıyor :(

Merhaba kızlar ben muhtemelen onumuzdeki cuma donucem 3 hafta olucak ozaman tatil nasil geciyor anlamadm hava degisiminden bi oglan hasta oldu sonra ben simdi o gene hafif atesli ve ishal ve cok kötü bir anımız oldu burda malesef, Allah korudu da cocuga bişey olmadı. Ablamin kizinin dogum gunu vardi 3 gun önce onu kutluyorduk 2 dk buyuk ablama cocuga bak ben kahvelere yardm ediyorm dedim cocuk nasil olduysa bogazina bisey takilmis cok panik olduk 2 kere nefessiz kaldi ambulans geldi hastaneye gittik cigerlerde bisi cikmadi sukur once plastik parcasi dedk bu kaffesahne oluyor onlarn kirilan eki almanyadan olanlar bilir cnku elinde o vardi ekide yoktu ama sonra pastadan verenler olmus uzerinde bonibon var acaba yanlislikla omu takildi bilmiyorz. Tabi ben aniden karar verip gelince yurtdisi sigortasi yaptirmamistm smdi nasil bi fatura gelcek bekliyorz bilgisi olan varmi esimin normal sigortasi boyle bi durumda odeme yaparmi acaba esim ordan aradi bursan form doldurup aokdan oluyor demisler aok ariyorm turkiyedn evrak getirmen geekiyordu bizde yok diyorlar esimde ucusa gidiyor pazartesi gidicek insallah yerine hersey karisikti anlicagniz. Neyse gene gelirm kizlar gorusurz

Merhaba kızlar ben muhtemelen onumuzdeki cuma donucem 3 hafta olucak ozaman tatil nasil geciyor anlamadm hava degisiminden bi oglan hasta oldu sonra ben simdi o gene hafif atesli ve ishal ve cok kötü bir anımız oldu burda malesef, Allah korudu da cocuga bişey olmadı. Ablamin kizinin dogum gunu vardi 3 gun önce onu kutluyorduk 2 dk buyuk ablama cocuga bak ben kahvelere yardm ediyorm dedim cocuk nasil olduysa bogazina bisey takilmis cok panik olduk 2 kere nefessiz kaldi ambulans geldi hastaneye gittik cigerlerde bisi cikmadi sukur once plastik parcasi dedk bu kaffesahne oluyor onlarn kirilan eki almanyadan olanlar bilir cnku elinde o vardi ekide yoktu ama sonra pastadan verenler olmus uzerinde bonibon var acaba yanlislikla omu takildi bilmiyorz. Tabi ben aniden karar verip gelince yurtdisi sigortasi yaptirmamistm smdi nasil bi fatura gelcek bekliyorz bilgisi olan varmi esimin normal sigortasi boyle bi durumda odeme yaparmi acaba esim ordan aradi bursan form doldurup aokdan oluyor demisler aok ariyorm turkiyedn evrak getirmen geekiyordu bizde yok diyorlar esimde ucusa gidiyor pazartesi gidicek insallah yerine hersey karisikti anlicagniz. Neyse gene gelirm kizlar gorusurz
Çok geçmiş olsun canım. İş çocuklar olunca diken üstündeyiz. Rabbim evlatlarımızı korusun. Kızım 2 kere burnuna yabancı cisim kattı nasıl korktum. Allah'tan sümkürmeyi biliyor 4 yaşında ona rağmen yaramazlıklar yapıyor. Gözümüzün önünde oluyor çoğu olaylar. Dikkat etmek gerek. İnşaallah yüksek bir fiyat çıkmaz canım

Afiyet olsun resimden ziyade açıklayıcı bi şekilde tabagindakileride yazarsan güzel olur canım 😉

Afiyet olsun bi öğünde kalmış kaçamak ödül niyetine 😉güzel
Teşekkür ederim canım ☺️

Afiyet olsun 🙂

Afiyet olsun 😊

Afiyet olsun

Afiyet olsun canım sohbete gel kız yogunmusun bu ara

Afiyet olsun

Bacım emzirirken zor ama biraz azaltsan daha sağlıklı yesen hem sütünde olur bende yaptım aynı hataları sonuç bu kilolardayim

Afiyet olsun senide sohbette görelim takima enerji verirsin hem😉

Çok fazla olmuş ödülün bi öğünde kalsaymış keske afiyet olsun 😊

Afiyet olsun

Bende de var son zamanlarda akşamlar yürüyüş yapıyoruz sonrasında davul gibi oluyor ellerim iğne, cımbız gibi şeylerle uğraşınca parmaklarımın ucu inanılmaz uyuşup karıncalanıyor :KK43:
Magnezyum takviyesi alsana canım

Haklısın canım. Benim düzenim hamilelikte bozuldu. Tam 27 kilo aldım🙅‍♀️ Öncesinde de 5 almıştım. Yani 1 yıl içinde 32 kilo aldım toplamda. 14 ü gitti. 18 i kaldı. Ama kilo çok olunca motivasyon düşüyor arada. Önceden taş çatlasa 10 kilo fazlam olur onu da 2 ayda verirdim. O nedenle çok bunaldım ve zorlanıyorum. elimden geleni yapmaya çalışıyorum aslında. Bakalım Nasıl olacak🤷‍♀️

Allah iyi etsin seni epey düşünmüştür 🙃😆
😂😂Dusunmus canım bence zihni açılmıştır açık havada 🤪 işe yaramış gıbı misal bugun gec kalsam sorun olur mu cocukların keyfi nasıl diye sordu 😜 pandemı dolayısıyla yoğun isleri. İşe gitmeden de sıkıntı olursa haber ver erken cıkar gelirim dedi bunları duymak bile onemli gerisi zaten gelir 😎

😂😂Dusunmus canım bence zihni açılmıştır açık havada 🤪 işe yaramış gıbı misal bugun gec kalsam sorun olur mu cocukların keyfi nasıl diye sordu 😜 pandemı dolayısıyla yoğun isleri. İşe gitmeden de sıkıntı olursa haber ver erken cıkar gelirim dedi bunları duymak bile onemli gerisi zaten gelir 😎
Kadının fendi erkeği yendi :KK70:
Sende mi ateş grubusun yoksa:halay:

Back
X