- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.701
Biz iyiyiz kaçakKaptancigim nasılsın
Nasıl besleniyorsun, ne yapıyorsun tam olarakAralıklı oruca başladım canım 90 kilo ile şuan 82 kiloyum cokda rahat yapiyoum ben bile şaşkınım kendime valla...
Destek karşılıklı tatlım.Ayın 25 ile 5i arası çok yoğun ve stresli oluyor işyeri. işte o 10 günü hasarsız atlatmam lazım desteğinizle.
Geçen haftanın artısını eksiden sayma canımKahvaltidan önce tartılayım dedim
eksideyim yine
artiyi atıp düz 80 görebilirim inş
Kolay gelsin canımAra öğün götürüyorum ama ana yemek götürme şansım yok canım
Aynen canım muhtemelen ızgara tarzı birşey yeriz bol salata ile yerim inşallahKolay gelsin canım
Dışarda yeseniz bile dikkat edersen, miktarı abartmadan yersen sıkıntı olmaz canım.
Öyle çok güzel olur, ekmek tüketmemek şartıyla tabiAynen canım muhtemelen ızgara tarzı birşey yeriz bol salata ile yerim inşallah ♥
Özledik seni ya gelmez oldun ben Yasemin mezun olduk tanıdıklarındanHayirsizligimla meshurumdur bu alemdeselamünaleyküm canım benim Bende bı bakiyim bizim kızlar ne alemde diye düşünmüştüm tamda Havadisleri alıyım kaç kilodasin mezun olan varmı
oyle ditetleri bende yapamam canim. Tek duze beslenemem bende.evet canım 1 günlük denedim öyle ama benlik değilmiş halen hurma tadı geliyor ağzıma
hisgeldin canim. Sonraki mesajini okudum cok guzel vermissin.Hayirsizligimla meshurumdur bu alemdeselamünaleyküm canım benim Bende bı bakiyim bizim kızlar ne alemde diye düşünmüştüm tamda Havadisleri alıyım kaç kilodasin mezun olan varmı
Kolay gelsin canim. Ah ahh bide ben yapsam temizlik camlarim cok kotuBen bugün temizlik yapsam çok iyi olacak kaç gündür çok saldım tembellikte sınırlarımı aştım hadi ben kaçar
Tamam canim hemen bakiyorum sagolasinUcmelekannesi dünkü mesaja 2 link daha ekledim canım
Kolay gelsin canımBen bugün temizlik yapsam çok iyi olacak kaç gündür çok saldım tembellikte sınırlarımı aştım hadi ben kaçar
Eşinin yaptığı canını sıkmıştır canımKolay gelsin canım
Benim de modum düşük bugünlerde
Ne yemek yapabiliyorum ne temizlik
Ara ara böyle oluyorum ben canım.Eşinin yaptığı canını sıkmıştır canım
Cuma sabah tartildim artı 1kiloyduGeçen haftanın artısını eksiden sayma canım
Senden iyi bir eksi gelecek ama inanıyorum
Kolay gelsin canımBen bugün temizlik yapsam çok iyi olacak kaç gündür çok saldım tembellikte sınırlarımı aştım hadi ben kaçar
Kaptanim aynı ilde ilceler arasiysa gideceği yer gelir gider eşinAra ara böyle oluyorum ben canım.
Aslında ben yıllardır tayin isteyip gitmesini istiyordum ve istediğim oldu.
Gitmesi beni olumsuz etkilemiyor açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?