- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.741
Ben Koç Burcu özgürlüğüne çok düşkün bir kadınım.Hayirdir arkadasim neden olumsuz etkilemiyor seni. Ayri kalmak hic istenen birsey olmamasi lazim. Cocuk yokmu? Hadi konusalim
Ailelere yakın yere mi istediniz canımU UcanSupurge Benim de ev pazar yeri gibiArada sadece süpürge tutuyorum hiç ayrıntı temizliğe giresim gelmiyor, zaten nereden baslayacagimi da bilmiyorum. Hayırlısıyla eşimin tayin sonucunu bekliyoruz . Ona göre eşyaları satıp bı bavulla çıkmak istiyorum inşallah evden Zaten şu an sadece beyaz eşya ve halı perde kaldı evde. Yatak odası, oturma grubu,TV çoktan satıldı
Cok sertsin kaptan ya :) daha yeni yeni isiniyorum.
Dun destan yazdim ama. Menu yorumlarim yakinda.
Naçizane Niran hakkında yorumum Niran’ın ruhu bi cam kadar hassas ve keskin , kırmamak en önemlisi de kırılmamak için Çelik gibi duruyor ilk etapta evet sert gibi gelebilir ama tanıdıkça siz de benim gibi düşüneceksiniz eminimbence de sert :) ama disiplin sıkı olunca bir şeyler oluyor. Kaptanımız disiplinli olduğu için çoğunlukla birinci oluyoruz :)
Umarım değildirAilelere yakın yere mi istediniz canım
Kendini bu konuda iyileştir canımAh azicikta ben rahat olabilsem. Tam bir hastayim.
Hickimse beni cumartesi temizligimi yapmadan evden cikaramaz. Haftanin bir gunu temizlikle geciyor. Takintili bir mazosistim temizlik konusunda. Bugunde canim istemiyo diyip yapmadigimi bilmem. Doguma camlarimi silip gitmistim. Simdide cocuklara vakit ayiramadigim icin cok pisman oluyorum ama yine yapiyorum yine yapiyorum. Sabah 6 gece bir ayaktayim.
Kaptanım bıraktığınız gibi valla çocuk ev yeme icmeBiz iyiyiz kaçaksen nasılsın
Cok haklisin. Kucuk degiller zaten biliyorlar artik cumartesi temizlik pazar gezme gunu. Bu durumda da kendime hic vakit ayiramiyorum. Bati cephe ful gunes alan bir evim var muthis toz aliyor ve cok hizli kirleniyor. Bir yila kadar tasinicam insallah yeni evim kuzey dogu olacak bu kadar ugrasacagimi sanmiyorum.Kendini bu konuda iyileştir canım
Çocuklar herşeyden önemli.
Anlamıyorlar gibi düşünebilirsin ama ilerde "bizimle ilgilenmedin, hep ev işi yaptın" diye seni suçlayabilirler, o zaman çok üzülürsün "neden onları ihmal ettim" diye
Bende öyleydim ama yavaş yavaş kendimi terapi etmeye başladım bu konuda.Aynen bi gün bi şey ertesi gün başka bir şey yapsak hem üşenmeyip hem yorulmayacağız da gözümde büyüyor hiç bir şey yapamıyorum benim de ya hep ya hiç mantığım yüzünden oluyor bunlar hayatımın her yönünde öyleyim beslenme de dahil buna
Hoşbulduk bitanemoyle ditetleri bende yapamam canim. Tek duze beslenemem bende.
hisgeldin canim. Sonraki mesajini okudum cok guzel vermissin.
Ben ayni bir ileri iki geri yasayip gidiyoruz.
Kolay gelsin canim. Ah ahh bide ben yapsam temizlik camlarim cok kotu
Ben Koç Burcu özgürlüğüne çok düşkün bir kadınım.
Evde bir adamın varlığı beni rahatsız ediyor.
Spermleri için evlenmiştim adamla, işim kalmadı artık
Orası güncel değil canımHoşbulduk bitanemCokda güzel aldim ☹İş işten geçmeden başladım şükür
Sen güncel 69 süpersin ben gittiğim 74 felandin galiba.. valla geç olsun ama olsun yani önemli olan o
Maşallah sübhanallah sana azmettin başardın nekadar istikrarliydin her hafta tıkır tıkır verdin kiloları bı ara aynı kilodaydik 80lerde ikenÖzledik seni ya gelmez oldun ben Yasemin mezun olduk tanıdıklarından
Esinin tayini çıktı galiba nereye cnm başka ilmi nasıl yapicaksiniz siz gitmiyceksiniz galibaAra ara böyle oluyorum ben canım.
Aslında ben yıllardır tayin isteyip gitmesini istiyordum ve istediğim oldu.
Gitmesi beni olumsuz etkilemiyor açıkçası
Olsun almaması bile kardırOrası güncel değil canım
72-73 arası bu ara
Zararın neresinden dönersek kardır balım beraber veririzMaşallah canım almışsın ama iyide vermişsinbende senin gibiydim diyeyim sanırım 1 aydır bende baya bi yedim özellikle akşamları iki gündür dikkat etmeye çalışıyorum Cuma’ya cesaret edip kilomu öğrenecek inşallah
Kurabiyeler pastalar, börekler olmayacaksa menünde gel canımOlsun almaması bile kardırKaptanım ben hazır motive iken listeye girsemmiki ne dersin
Gerçi takımın kapısından içeri sokmasan bile hakkıdır
Yazın en güzeli peynir karpuz yesilik kahvalti turu bence ama onuda bir gün yerler ancaÖlüom bu ne sicak Evde durulmuyorevdekiler yemek beklemese yapmam o derece
İstemediğin bir şey yapma canım. Ben gittim. Sevemedim alışamadım ve burnundan getiriyorum he r fırsatta. Kendimi tutamıyorum maalesefStresimin sebebi gitmesi yada çocuklar değil canım.
Aile-ilişki uzmanı ile görüştüm, eşimin penceresinden bakacak o kadar çok şey söyledi ki, ve bir çoğunda doğru tahminlerde bulundu.
Şartlarını sun, anlaş ve git dedi, bu da benim hem kafamı karıştırdı hemde işime gelmedi açıkçası
Yanlış birşey yapmak istemiyorum, gitmekte istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?