Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayirdir arkadasim neden olumsuz etkilemiyor seni. Ayri kalmak hic istenen birsey olmamasi lazim. Cocuk yokmu? Hadi konusalim
Ben Koç Burcu özgürlüğüne çok düşkün bir kadınım.
Evde bir adamın varlığı beni rahatsız ediyor.
Spermleri için evlenmiştim adamla, işim kalmadı artık

Ailelere yakın yere mi istediniz canım

Cok sertsin kaptan ya :) daha yeni yeni isiniyorum.
Dun destan yazdim ama. Menu yorumlarim yakinda.
bence de sert :) ama disiplin sıkı olunca bir şeyler oluyor. Kaptanımız disiplinli olduğu için çoğunlukla birinci oluyoruz :)
Naçizane Niran hakkında yorumum Niran’ın ruhu bi cam kadar hassas ve keskin , kırmamak en önemlisi de kırılmamak için Çelik gibi duruyor ilk etapta evet sert gibi gelebilir ama tanıdıkça siz de benim gibi düşüneceksiniz eminim

Kendini bu konuda iyileştir canım
Çocuklar herşeyden önemli.
Anlamıyorlar gibi düşünebilirsin ama ilerde "bizimle ilgilenmedin, hep ev işi yaptın" diye seni suçlayabilirler, o zaman çok üzülürsün "neden onları ihmal ettim" diye

Biz iyiyiz kaçak sen nasılsın
Kaptanım bıraktığınız gibi valla çocuk ev yeme icme
Lakin Asya büyüdükçe eskiye nazaran bı tık daha kolayladim sanki mesala artık akşamları 10 da uyuyor buda bana yürüyüş yapmak için fırsat oldu..hafta 4 gün en azından yürüyüş yapmak istiyorum bakalim

Cok haklisin. Kucuk degiller zaten biliyorlar artik cumartesi temizlik pazar gezme gunu. Bu durumda da kendime hic vakit ayiramiyorum. Bati cephe ful gunes alan bir evim var muthis toz aliyor ve cok hizli kirleniyor. Bir yila kadar tasinicam insallah yeni evim kuzey dogu olacak bu kadar ugrasacagimi sanmiyorum.

Bende öyleydim ama yavaş yavaş kendimi terapi etmeye başladım bu konuda.

Biraz eksik kalsın, bu defa da böyle olsun ne olacak diye diye esnetmeye çalışıyorum kendimi.

oyle ditetleri bende yapamam canim. Tek duze beslenemem bende.
hisgeldin canim. Sonraki mesajini okudum cok guzel vermissin.
Ben ayni bir ileri iki geri yasayip gidiyoruz.

Kolay gelsin canim. Ah ahh bide ben yapsam temizlik camlarim cok kotu
Hoşbulduk bitanem Cokda güzel aldim İş işten geçmeden başladım şükür
Sen güncel 69 süpersin ben gittiğim 74 felandin galiba.. valla geç olsun ama olsun yani önemli olan o

Ben Koç Burcu özgürlüğüne çok düşkün bir kadınım.
Evde bir adamın varlığı beni rahatsız ediyor.
Spermleri için evlenmiştim adamla, işim kalmadı artık
bak bu sert oldu kaptan. Ah alma derim. Kocasina cok asik biri olarak anlam veremedim suan şoku atlatmam lazim.

Hoşbulduk bitanem Cokda güzel aldim ☹İş işten geçmeden başladım şükür
Sen güncel 69 süpersin ben gittiğim 74 felandin galiba.. valla geç olsun ama olsun yani önemli olan o
Orası güncel değil canım
72-73 arası bu ara

Özledik seni ya gelmez oldun ben Yasemin mezun olduk tanıdıklarından
Maşallah sübhanallah sana azmettin başardın nekadar istikrarliydin her hafta tıkır tıkır verdin kiloları bı ara aynı kilodaydik 80lerde iken Takıma dört elle sarılarak kendin için kilo vermek için en doğrusunu sen yaptın zehracigim

Ara ara böyle oluyorum ben canım.
Aslında ben yıllardır tayin isteyip gitmesini istiyordum ve istediğim oldu.
Gitmesi beni olumsuz etkilemiyor açıkçası
Esinin tayini çıktı galiba nereye cnm başka ilmi nasıl yapicaksiniz siz gitmiyceksiniz galiba

Zararın neresinden dönersek kardır balım beraber veririzDönem dönem çok yediğimiz diyet yapmak için enerjimizin konsantremizin olmadığı oluyor önemli olan yeme işini süreklilik haline getirip tamimi ile ipin ucunu kaçırmak bence

Olsun almaması bile kardır Kaptanım ben hazır motive iken listeye girsemmiki ne dersin
Gerçi takımın kapısından içeri sokmasan bile hakkıdır
Kurabiyeler pastalar, börekler olmayacaksa menünde gel canım
Birde yarım bıraktığın spor bakanlığını devralırsın

Ölüom bu ne sicak Evde durulmuyor evdekiler yemek beklemese yapmam o derece
Yazın en güzeli peynir karpuz yesilik kahvalti turu bence ama onuda bir gün yerler ancaBende bugün sadece köfte yapicam ekmek arası yesinler ayran ile yeter daha ne olsun

İstemediğin bir şey yapma canım. Ben gittim. Sevemedim alışamadım ve burnundan getiriyorum he r fırsatta. Kendimi tutamıyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…