- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.721
Stresimin sebebi gitmesi yada çocuklar değil canım.Çocukların bu durumdan etkilenmeleri strese sokuyor olabilirmi
Korktum şimdi sendenCuma sabah tartildim artı 1kiloydu
Cumartesi sabah tartıldım arti 2kiloydu ben böyle oldum
Dedim pazartesiye kadar tarti yokbugünde tartıldım cumaya kadar tartı yok aç gezecem
Evet haklısın. bu sıralar ev işi yüzünden epey yoğunuz. bayramdan sonra nedense bi yoğunluk oluştu hayatımda.
dikkat etmeye çalışıyorum inşMmerVveeEee
zumazuma
Sizden bu hafta %1.5 üstü eksi ile gelmenizi bekliyoruz biliyorsunuz.
Tartıya son 3 gün
Aman dikkat
Benim de öyle İnan ya ev şu an baya kötü durumda bi türlü başlayamıyorum ortalığı toparladım sadeceKolay gelsin canım
Benim de modum düşük bugünlerde
Ne yemek yapabiliyorum ne temizlik
biz kadınların bu temizlik işi zor. her hangi bir şey yaptığında (örneğin kıyafet dikmek) ortaya bir sonuç çıkıyor ve kalıcı oluyor. ev işi öyle değil. ne kıymet bildiriyor ne de kalıcı bir soncu var.Benim de öyle İnan ya ev şu an baya kötü durumda bi türlü başlayamıyorum ortalığı toparladım sadece
Tüm işleri birgün de değil de hergün bir işi yapanlar daha iyi düzen tutturuyor sanki.Benim de öyle İnan ya ev şu an baya kötü durumda bi türlü başlayamıyorum ortalığı toparladım sadece
Benim de mod düşüklüğüm uzun sürünce bir bakıyorum eşim dayanamamış işlere el atmışbiz kadınların bu temizlik işi zor. her hangi bir şey yaptığında (örneğin kıyafet dikmek) ortaya bir sonuç çıkıyor ve kalıcı oluyor. ev işi öyle değil. ne kıymet bildiriyor ne de kalıcı bir soncu var.
ben işe başladığımdan beri ev işlerini aksatmaya başladım.
bir haftadır düdüklü tencere tezgahın üzerinde yıkanmayı bekliyor. o makineye sığmıyor üşendim elde yıkamaya.
dün eve geldim eşim yıkamış
Cok sertsin kaptan ya :) daha yeni yeni isiniyorum.Destek karşılıklı tatlım.
Hala menü yorumlamaya başlamadın
Sohbete de çok az uğruyorsun
Hayirdir arkadasim neden olumsuz etkilemiyor seni. Ayri kalmak hic istenen birsey olmamasi lazim. Cocuk yokmu? Hadi konusalimAra ara böyle oluyorum ben canım.
Aslında ben yıllardır tayin isteyip gitmesini istiyordum ve istediğim oldu.
Gitmesi beni olumsuz etkilemiyor açıkçası
bence de sert :) ama disiplin sıkı olunca bir şeyler oluyor. Kaptanımız disiplinli olduğu için çoğunlukla birinci oluyoruz :)Cok sertsin kaptan ya :) daha yeni yeni isiniyorum.
Dun destan yazdim ama. Menu yorumlarim yakinda.
Ah azicikta ben rahat olabilsem. Tam bir hastayim.U UcanSupurge Benim de ev pazar yeri gibiArada sadece süpürge tutuyorum hiç ayrıntı temizliğe giresim gelmiyor, zaten nereden baslayacagimi da bilmiyorum. Hayırlısıyla eşimin tayin sonucunu bekliyoruz . Ona göre eşyaları satıp bı bavulla çıkmak istiyorum inşallah evden Zaten şu an sadece beyaz eşya ve halı perde kaldı evde. Yatak odası, oturma grubu,TV çoktan satıldı
Evet o yuzden buradayim zaten arkadasim. Hirpalayin beni :)bence de sert :) ama disiplin sıkı olunca bir şeyler oluyor. Kaptanımız disiplinli olduğu için çoğunlukla birinci oluyoruz :)
Sert olsaydım bana bunu yazamazdın tatlımCok sertsin kaptan ya :) daha yeni yeni isiniyorum.
Dun destan yazdim ama. Menu yorumlarim yakinda.
Geçenki profil resmimde aynı kişiye aitti.
Yok kız korkma gecen cuma 81.9 pazartesi 81.5Korktum şimdi senden
Listedesin bacım, ne yap et ama muhakkak eksi gel Cumaya
Aynen bi gün bi şey ertesi gün başka bir şey yapsak hem üşenmeyip hem yorulmayacağız da gözümde büyüyor hiç bir şey yapamıyorum benim de ya hep ya hiç mantığım yüzünden oluyor bunlar hayatımın her yönünde öyleyim beslenme de dahil bunaTüm işleri birgün de değil de hergün bir işi yapanlar daha iyi düzen tutturuyor sanki.
Geçen haftalarda denedim, daha rahat hissettik kendimi.
Bir plan yapıp işleri günlere böleceğim
Hadi hayırlısı olsun canım taşınınca eşyalar mahvoluyor bi dünya nakliye ücreti ödemek de cabasıU UcanSupurge Benim de ev pazar yeri gibiArada sadece süpürge tutuyorum hiç ayrıntı temizliğe giresim gelmiyor, zaten nereden baslayacagimi da bilmiyorum. Hayırlısıyla eşimin tayin sonucunu bekliyoruz . Ona göre eşyaları satıp bı bavulla çıkmak istiyorum inşallah evden Zaten şu an sadece beyaz eşya ve halı perde kaldı evde. Yatak odası, oturma grubu,TV çoktan satıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?