Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çocukların bu durumdan etkilenmeleri strese sokuyor olabilirmi
Stresimin sebebi gitmesi yada çocuklar değil canım.
Aile-ilişki uzmanı ile görüştüm, eşimin penceresinden bakacak o kadar çok şey söyledi ki, ve bir çoğunda doğru tahminlerde bulundu.
Şartlarını sun, anlaş ve git dedi, bu da benim hem kafamı karıştırdı hemde işime gelmedi açıkçası
Yanlış birşey yapmak istemiyorum, gitmekte istemiyorum

Cuma sabah tartildim artı 1kiloydu
Cumartesi sabah tartıldım arti 2kiloydu ben böyle oldum
Dedim pazartesiye kadar tarti yok bugünde tartıldım cumaya kadar tartı yok aç gezecem
Korktum şimdi senden
Listedesin bacım, ne yap et ama muhakkak eksi gel Cumaya

Benim de öyle İnan ya ev şu an baya kötü durumda bi türlü başlayamıyorum ortalığı toparladım sadece
biz kadınların bu temizlik işi zor. her hangi bir şey yaptığında (örneğin kıyafet dikmek) ortaya bir sonuç çıkıyor ve kalıcı oluyor. ev işi öyle değil. ne kıymet bildiriyor ne de kalıcı bir soncu var.
ben işe başladığımdan beri ev işlerini aksatmaya başladım.
bir haftadır düdüklü tencere tezgahın üzerinde yıkanmayı bekliyor. o makineye sığmıyor üşendim elde yıkamaya.
dün eve geldim eşim yıkamış

Benim de öyle İnan ya ev şu an baya kötü durumda bi türlü başlayamıyorum ortalığı toparladım sadece
Tüm işleri birgün de değil de hergün bir işi yapanlar daha iyi düzen tutturuyor sanki.
Geçen haftalarda denedim, daha rahat hissettim kendimi.
Bir plan yapıp işleri günlere böleceğim bende

Son düzenleme:
Benim de mod düşüklüğüm uzun sürünce bir bakıyorum eşim dayanamamış işlere el atmış

Ara ara böyle oluyorum ben canım.
Aslında ben yıllardır tayin isteyip gitmesini istiyordum ve istediğim oldu.
Gitmesi beni olumsuz etkilemiyor açıkçası
Hayirdir arkadasim neden olumsuz etkilemiyor seni. Ayri kalmak hic istenen birsey olmamasi lazim. Cocuk yokmu? Hadi konusalim

U UcanSupurge Benim de ev pazar yeri gibi Arada sadece süpürge tutuyorum hiç ayrıntı temizliğe giresim gelmiyor, zaten nereden baslayacagimi da bilmiyorum. Hayırlısıyla eşimin tayin sonucunu bekliyoruz . Ona göre eşyaları satıp bı bavulla çıkmak istiyorum inşallah evden Zaten şu an sadece beyaz eşya ve halı perde kaldı evde. Yatak odası, oturma grubu,TV çoktan satıldı

Ah azicikta ben rahat olabilsem. Tam bir hastayim.
Hickimse beni cumartesi temizligimi yapmadan evden cikaramaz. Haftanin bir gunu temizlikle geciyor. Takintili bir mazosistim temizlik konusunda. Bugunde canim istemiyo diyip yapmadigimi bilmem. Doguma camlarimi silip gitmistim. Simdide cocuklara vakit ayiramadigim icin cok pisman oluyorum ama yine yapiyorum yine yapiyorum. Sabah 6 gece bir ayaktayim.

Cok sertsin kaptan ya :) daha yeni yeni isiniyorum.
Dun destan yazdim ama. Menu yorumlarim yakinda.
Sert olsaydım bana bunu yazamazdın tatlım

Sadece disiplinli olunmasını ve takım kurallarına uyulmasını istiyorum

bu arada profil resmin dikkatimi çekti Handandandan kore dizilerini çok severim. çok tatlılar ya
Geçenki profil resmimde aynı kişiye aitti.
Bende bayılıyorum korelilere.
Kore Dili ve edebiyatı bölümünü okumayı isteyecek kadar hemde

Tüm işleri birgün de değil de hergün bir işi yapanlar daha iyi düzen tutturuyor sanki.
Geçen haftalarda denedim, daha rahat hissettik kendimi.
Bir plan yapıp işleri günlere böleceğim
Aynen bi gün bi şey ertesi gün başka bir şey yapsak hem üşenmeyip hem yorulmayacağız da gözümde büyüyor hiç bir şey yapamıyorum benim de ya hep ya hiç mantığım yüzünden oluyor bunlar hayatımın her yönünde öyleyim beslenme de dahil buna
Hadi hayırlısı olsun canım taşınınca eşyalar mahvoluyor bi dünya nakliye ücreti ödemek de cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…