Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben 3 dilim sanmıştım :)) olsun canım arada öyle oluyor bana da, haftaiçi sebze protein ağırlıklı beslenir dengelersin inşallah

ben 3 dilim sanmıştım :)) olsun canım arada öyle oluyor bana da, haftaiçi sebze protein ağırlıklı beslenir dengelersin inşallah
ya eşim patates soyuyordu benimde canım çekti :) patates kızartması yediğim için gün içinde başka bir şey yemedim. zaten hafta içi iş olunca bir denge sağlanıyor. inş. düzelteceğim :)

3 adetten şerit şeklinde 3 adet anlıyoruz canım.
3 patates ise fazla o zaman

Gunaydin kizlar.
Servisteyim mesai baslamadan yazayim.
Cuma 73.6
Pazartesi 74.8 regl oncesi bozayimmi moralimi he bozayimmi yani simdi ben neyapayim. Bu ne ya baskulu kiriyodum sabah sabah. Cok karnim agiriyo.
Adet dönemi olabiliyor böyle
Motivasyonunu bozma sakın
Adet döneminde metabolizma daha hızlı çalışır.
Bu dönemi değerlendir,

evet fazla malesef. o yüzden sadece onu yedim başka bir şey yemedim. hafta içi toparlayacağım inşallah.
Başka bir yemek olsa fazla olması önemli değil ama kızartma farklı, bugün sabit gelmenin sebebi kızartma bence.
Toparlarsın ama Cumaya kadar.

Biz 3 dilim sandık çokmuş 3 patates az ye

Gunaydin kizlar.
Cuma 73.6
Pazartesi 74.8 regl oncesi bozayimmi moralimi he bozayimmi yani simdi ben neyapayim. Bu ne ya baskulu kiriyodum sabah sabah. Cok karnim agiriyo.
günaydın canım. moralini hiç bozma. geçimş olsun.

günaydın kızlar

cuma:72.7
bugün :72.3
süper canm

günaydın arkadaşlar huzurlu haftalar

cuma: 111.9
pazartesi 110.9
fark 1 kg

yolculuk ödemleri attığımı düşünüyorum çok şükür
çok iyi canım.

Adet dönemi olabiliyor böyle
Motivasyonunu bozma sakın
Adet döneminde metabolizma daha hızlı çalışır.
Bu dönemi değerlendir,
Evet az bile sismisim kaptan arti 5 kilo gordugumu bilirim. Cumaya biter birden 72 leri gorebilecek kadar dikkat edicem. Bozmuyorum motivasyonumu filan asabimi bozdugu kadar. Opuyorum iyiki varsiniz.

Bende firinda kabak mucver gibi bisey yaptim kendime, onu bekliyorum
Hem de masanin üstünde kiymali pideler dururken
iradeye direnmek güzel abla
Ben arkadaşımla buluştum. Dün akşam da başka ark buluşmuştum. 2 gün üst üste çıkmak bana lüks mal gibiyim şu an
degisiklik insana Cok iyi geliyor
Gunaydin kizlar.
Cuma 73.6
regl olunca bu arti yok olur canim, moral bozma
günaydın kızlar

cuma:72.7
bugün :72.3
günaydın arkadaşlar huzurlu haftalar

cuma: 111.9
pazartesi 110.9
fark 1 kg

yolculuk ödemleri attığımı düşünüyorum çok şükür
Günaydın kızlar
cuma:72.200
Bugün:72.100
Fark:100 g
Allah bereket versin hiç yoktan iyidir
Eksi olmak güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…