- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.221
ben 3 dilim sanmıştım :)) olsun canım arada öyle oluyor bana da, haftaiçi sebze protein ağırlıklı beslenir dengelersin inşallahyaa yanlış mı yazdım bilemedim. herkes az demiş. 3 adet patatesii kızarttım. küçük dilimlenmiş 3 adet değil. bildiğin yuvarlak olarak üç adet patates :)
normalde hafta içi çeşitli yiyorum da hafta sonları biraz böyle oluyor.
ya eşim patates soyuyordu benimde canım çekti :) patates kızartması yediğim için gün içinde başka bir şey yemedim. zaten hafta içi iş olunca bir denge sağlanıyor. inş. düzelteceğim :)ben 3 dilim sanmıştım :)) olsun canım arada öyle oluyor bana da, haftaiçi sebze protein ağırlıklı beslenir dengelersin inşallah
3 adetten şerit şeklinde 3 adet anlıyoruz canım.yaa yanlış mı yazdım bilemedim. herkes az demiş. 3 adet patatesii kızarttım. küçük dilimlenmiş 3 adet değil. bildiğin yuvarlak olarak üç adet patates :)
Benim anlatmaya çalıştığım bu canımçok büyük robotum canım ve çok parçalı tezgah üstünde tutamam
Ödemdir demiştim, daha da gidecek inşallahgünaydın arkadaşlar huzurlu haftalar
cuma: 111.9
pazartesi 110.9
fark 1 kg
yolculuk ödemleri attığımı düşünüyorum çok şükür
Gayet güzel, tebrik ederimgünaydın kızlar
cuma:72.7
bugün :72.3
Adet dönemi olabiliyor böyleGunaydin kizlar.
Servisteyim mesai baslamadan yazayim.
Cuma 73.6
Pazartesi 74.8 regl oncesi bozayimmi moralimi he bozayimmi yani simdi ben neyapayim. Bu ne ya baskulu kiriyodum sabah sabah. Cok karnim agiriyo.
aynen kaptanım, inşallahÖdemdir demiştim, daha da gidecek inşallah
evet fazla malesef. o yüzden sadece onu yedim başka bir şey yemedim. hafta içi toparlayacağım inşallah.3 adetten şerit şeklinde 3 adet anlıyoruz canım.
3 patates ise fazla o zaman
Başka bir yemek olsa fazla olması önemli değil ama kızartma farklı, bugün sabit gelmenin sebebi kızartma bence.evet fazla malesef. o yüzden sadece onu yedim başka bir şey yemedim. hafta içi toparlayacağım inşallah.
Ben de Yenimahallede oturuyordum demet’e çok yakındıkanamm ne guzel demetevler oturuyorum canım ben
Biz 3 dilim sandıkyaa yanlış mı yazdım bilemedim. herkes az demiş. 3 adet patatesii kızarttım. küçük dilimlenmiş 3 adet değil. bildiğin yuvarlak olarak üç adet patates :)
günaydın canım. moralini hiç bozma. geçimş olsun.Gunaydin kizlar.
Cuma 73.6
Pazartesi 74.8 regl oncesi bozayimmi moralimi he bozayimmi yani simdi ben neyapayim. Bu ne ya baskulu kiriyodum sabah sabah. Cok karnim agiriyo.
süper canmgünaydın kızlar
çok iyi canım.günaydın arkadaşlar huzurlu haftalar
pazartesi 110.9
fark 1 kg
Evet az bile sismisim kaptan arti 5 kilo gordugumu bilirim. Cumaya biter birden 72 leri gorebilecek kadar dikkat edicem. Bozmuyorum motivasyonumu filan asabimi bozdugu kadar. Opuyorum iyiki varsiniz.Adet dönemi olabiliyor böyle
Motivasyonunu bozma sakın
Adet döneminde metabolizma daha hızlı çalışır.
Bu dönemi değerlendir,
iradeye direnmek güzel ablaBende firinda kabak mucver gibi bisey yaptim kendime, onu bekliyorum
Hem de masanin üstünde kiymali pideler dururken
degisiklik insana Cok iyi geliyorBen arkadaşımla buluştum. Dün akşam da başka ark buluşmuştum. 2 gün üst üste çıkmak bana lüks mal gibiyim şu an
regl olunca bu arti yok olur canim, moral bozmaGunaydin kizlar.
Cuma 73.6
günaydın kızlar
günaydın arkadaşlar huzurlu haftalar
pazartesi 110.9
fark 1 kg
Eksi olmak güzelGünaydın kızlar
cuma:72.200
Bugün:72.100
Fark:100 g
Allah bereket versin hiç yoktan iyidir
Ayy yakınmışız baya ben 28 yıldır burdayımBen de Yenimahallede oturuyordum demet’e çok yakındık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?