- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.181
Sorabilirsin tabi.Kizlar kekreyemis tozu aci cehre herbal vs. Biseyler kullanip faydasini goren varmi? Sorabiliyoz mu boyle seyler?
Canım herbalife lipolack vs biber hapı bile denemiştim ne bilinçsizmişim o zamanlar ölenler oldu o haplardanKizlar kekreyemis tozu aci cehre herbal vs. Biseyler kullanip faydasini goren varmi? Sorabiliyoz mu boyle seyler?
Aynen ama bazen hemencecik versem diyorum su kilolari boyle seyler geliyo aklima. Grubumuza yildizi hayirli olsun. Burada oldugum surece motivasyon tavan. Herkese cok tesekkurler. Kadinlarin bir araya gelipte yapamayacagi hicbirsey yok.Sorabilirsin tabi.
Bu ürünlerin fayda vereceğini düşünmüyorum.
Zayıflarken mucize diye birşey yok, eğer var diyorlarsa bil ki sağlığından birşeyler gidecektir.
Spor+diyet sonuç getirir.
karbon mu karbonhıdrat mı ben bır yemegi 5 gun falan yıyebılırım canım oyuzden bana bu aynı yemegi cok gun yeme seylerı cok zor gelmıyor3 gün zor gelir ama, sonra kabak göresin gelmez :))
Bide sonrasinda karbona dikkat etmen lazim
Karbonhidrat yerine kullanıyoruz, kısaltılmış olarakkarbon mu
Mesajımın diğer kısımlarını üstüne alınsaydın kaptan espri yapmıştım bekar olanda vardır aramızdaBir eltim olmadığı için sanırım hiç fit olamayacağım
Ayran alıp içerdim bir şey yiyemeyeceksem canım ya da çerez olabilirHafta sonları ve dışarıda olduğum günler tüm yemek trafiğim karışıyor, dün uygun bir şey denk getiremediğimden bütün gün aç kaldım, aç kalmakta bana kilo olarak geri dönüyor, dışarıda tuvalet kullanmak istemediğimden su da içmiyorum, nasıl ayarlayacağım bu işleri bilemedim ya, siz nasıl yapıyorsunuz kızlar
80 çok değil kuzum zaten doğum sonrası 80 kalmazsın merak etme en az 5-6 kilo gidecektir benim çokça ödemim olduğu için 12 kilo gitmiştiYaa 80 diyince bı fena oldum tekrar o kilolara gelmek fena
Sağlıkla gelsin de kuzucuk, veririm burada insallah sizinle tekrar.
Ben de özlüyorum kuzum sizi, aslında aklım burada ama annemlere gelince ipin ucu kaçıyor hiç alamıyorum elime telefonu. Burada küçük yeğenim var ya o bana çok düşkün peşimden ayrilmiyo teyze teyze diye elimden tutup evde ne yapacaksa benle yapıyor. Kardeşim de abla sen gelince beni bile bir kenara birakiyo diyo.
Bayramdan beri annemdeydim 2 günlüğüne eve gittik sonra eşim memlekete gitmek istedi o gidince ben yine anneme geldim 1 hafta 10 gün kadar kalicam inşallah.
Takımda kullananı hiç duymadım ama sağlığını riske atmaya değmez bence canımKizlar kekreyemis tozu aci cehre herbal vs. Biseyler kullanip faydasini goren varmi? Sorabiliyoz mu boyle seyler?
Ucmelekannesi beğenip beğenip gitmişsin gelsene bacım nerdesin ?
Biraraya gelip kaçamak yapıyorlardırZatenFit mutlu anne kara borsa
Geliyor geliyorBiraraya gelip kaçamak yapıyorlardır
Nasılsa dönerler kürkçü dükkanınayesinler bakalım
Canim minnosumu uyutyorum arada tele bakiyorum falan ancak geliyorumUcmelekannesi beğenip beğenip gitmişsin gelsene bacım nerdesin ?
Kaptan nerden bildin yaBiraraya gelip kaçamak yapıyorlardır
Kaç gündür yoktu, biraz zor bitirirGeliyor geliyorUcmelekannesi biriken sayfaları okuyor zaar
Menülerim bana az geliyor artık sanırım azalttım aslında baya. Şu an deli açım mesela. Normalde bu saatte hiç acıkmazdım çok ve geç yediğim için. Bugün 6 da yedim. İnan açlıktan başım ağrıyor. Anneme söylesem ağzıma tıkar zorla. Dönüp duruyorum odadahem börek hem pilav hem dolmaHiç olmamış eminim normal yesen cok güzel kilo vereceksin. Menülerin hep böyle eksi oluyor olabılırsın ama nasıl eksi olduğumuz da önemli
İki yemeğin kalorisi aynı olurken etkisi farklı olabılıyor bence artk dıkkat et bebeğin küçük emzırıyorsun çok iyi kilo verebilirsin.
Dilek turşu için erken değilmi havalar sıcak gidiyo erimezmi Eylül'ün sonuna doğru yaparım benPazara gidecem birazdan turşuluk alicam kışlık almak istiyorum cok iş var çoookk
Selam millet
Dün depresyon günümdü gelemedim
Kahve sigara kulalikla yüksek muzikle sabahladim :)
Niran sarki dinlerken ara ara seni andimhangisini gondersem acaba diye :))
Sonra bosver onuda bunalima sokma dedim kendime
Bugün daha iyiyim
Not:gece bisey yemedim
Ankaralı birini daha bulduk sen hangi ilçedesin canım biz dilekle burda tanıştık meğersem aynı spor salonuna gidiyormuşuz haberiniz yokmuş dünya çok küçük :)Tebrikler abla gece bişey yememişsin
Rakibem aynı şehirdeyiz bır deatesım yukseldı gecen hafta bu soguklar yuzunden corona oldum dıye ödüm koptu
Evet okudum aslinda ama yazamadim canim dun falan. Dun gunduz cam perde derken temizlik yapti. Aksam uzeri pazardan aci bibee almistim ayikladim ipe cizdim serdim derken bi baktim saat ohoooooo. Kayisi receli yapmak icin kayisilari sekere yatirdim ve en son heryerimin agridigin hatirliyorum ilac alip yatmistim.Kaç gündür yoktu, biraz zor bitirir
Biraraya gelip kaçamak yapıyorlardır
Vala oğlum uyuyunca gözüm yatağa bağlıyor okuyorum bazen ama yazmaya üşeniyorumZatenFit mutlu anne kara borsa
Kizlar kekreyemis tozu aci cehre herbal vs. Biseyler kullanip faydasini goren varmi? Sorabiliyoz mu boyle seyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?