Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar kekreyemis tozu aci cehre herbal vs. Biseyler kullanip faydasini goren varmi? Sorabiliyoz mu boyle seyler?
Sorabilirsin tabi.

Bu ürünlerin fayda vereceğini düşünmüyorum.

Zayıflarken mucize diye birşey yok, eğer var diyorlarsa bil ki sağlığından birşeyler gidecektir.

Spor+diyet sonuç getirir.

Kizlar kekreyemis tozu aci cehre herbal vs. Biseyler kullanip faydasini goren varmi? Sorabiliyoz mu boyle seyler?
Canım herbalife lipolack vs biber hapı bile denemiştim ne bilinçsizmişim o zamanlar ölenler oldu o haplardan
Ürün bazlı düşünmemek lazım düşğk karbonhidrat protein sebze dengesi ve altif hareketle verilmeyecek kilo yok.
İllaki ek bişeyler yapmak istersen kiraz sapı, mısır püskülü, taze zencefil kabuk tarçın vs doğal malzemelerden yapılan detoks çaylarını deneyebilirsin

Sorabilirsin tabi.

Bu ürünlerin fayda vereceğini düşünmüyorum.

Zayıflarken mucize diye birşey yok, eğer var diyorlarsa bil ki sağlığından birşeyler gidecektir.

Spor+diyet sonuç getirir.
Aynen ama bazen hemencecik versem diyorum su kilolari boyle seyler geliyo aklima. Grubumuza yildizi hayirli olsun. Burada oldugum surece motivasyon tavan. Herkese cok tesekkurler. Kadinlarin bir araya gelipte yapamayacagi hicbirsey yok.

3 gün zor gelir ama, sonra kabak göresin gelmez :))
Bide sonrasinda karbona dikkat etmen lazim
karbon mu karbonhıdrat mı ben bır yemegi 5 gun falan yıyebılırım canım oyuzden bana bu aynı yemegi cok gun yeme seylerı cok zor gelmıyor

Ayran alıp içerdim bir şey yiyemeyeceksem canım ya da çerez olabilir
80 çok değil kuzum zaten doğum sonrası 80 kalmazsın merak etme en az 5-6 kilo gidecektir benim çokça ödemim olduğu için 12 kilo gitmişti
Takımda kullananı hiç duymadım ama sağlığını riske atmaya değmez bence canım

Ucmelekannesi beğenip beğenip gitmişsin gelsene bacım nerdesin ?
Canim minnosumu uyutyorum arada tele bakiyorum falan ancak geliyorum

Bugun bahcede aci sos yaptim ates yakip
Patlican ,kapya biber kozledim. Sagolsun annem geldi yardim etti. Esim atesin basindaydi acik hava da yordu sanirim biraz.

Aksam annemler ve kiz kardesim yemekteydiler girme firsatim olmadi bugun ipin ucuda kacti yine zatenofffff

Menülerim bana az geliyor artık sanırım azalttım aslında baya. Şu an deli açım mesela. Normalde bu saatte hiç acıkmazdım çok ve geç yediğim için. Bugün 6 da yedim. İnan açlıktan başım ağrıyor. Anneme söylesem ağzıma tıkar zorla. Dönüp duruyorum odada

Pazara gidecem birazdan turşuluk alicam kışlık almak istiyorum cok iş var çoookk
Dilek turşu için erken değilmi havalar sıcak gidiyo erimezmi Eylül'ün sonuna doğru yaparım ben
Tebrikler abla gece bişey yememişsin
Rakibem aynı şehirdeyiz bır de atesım yukseldı gecen hafta bu soguklar yuzunden corona oldum dıye ödüm koptu
Ankaralı birini daha bulduk sen hangi ilçedesin canım biz dilekle burda tanıştık meğersem aynı spor salonuna gidiyormuşuz haberiniz yokmuş dünya çok küçük :)

Kaç gündür yoktu, biraz zor bitirir
Evet okudum aslinda ama yazamadim canim dun falan. Dun gunduz cam perde derken temizlik yapti. Aksam uzeri pazardan aci bibee almistim ayikladim ipe cizdim serdim derken bi baktim saat ohoooooo. Kayisi receli yapmak icin kayisilari sekere yatirdim ve en son heryerimin agridigin hatirliyorum ilac alip yatmistim.
Bugunde boyle gecti yarin kalan domateslerim var hala dolaba dogranip kalkacak

Biraraya gelip kaçamak yapıyorlardır

Nasılsa dönerler kürkçü dükkanına yesinler bakalım
Vala oğlum uyuyunca gözüm yatağa bağlıyor okuyorum bazen ama yazmaya üşeniyorum
Bu hafta eşim şehir dışına çıkmıştı salı günü bende salı günü full ev işi çamaşır vs uğraştım ertesi günü oğlumun aşısı vardı yaptırdım ordan annemlere gittim dün eve dönebildm daha çamaşır yıkamaya fırsat olmadı vala bugün pazara gittik patlıcan aldık onu yemeklik kavurup buzluğa Atacam süt Mısır aldık onlar ayıklanip buzluğa girecek daha bı sürü dikiş siparişim var onlar derken kafam bı milyon hakikaten zaman nasıl geçiyor anlamıyorum çok ipin ucunu kaçırmasam da dikkat de etmiyorum şu sıra bklm ilk 6 ayı mamasix atlatabiliriz insAllah
Bugün akşama ablamlardsydk işte eve geldik benim minik yeni uyudu daha bı dalmıştı uyuyup uyandı derken benimde başım gözüm ağrıyor uykuyu tam alamadığım için herhalde baş ağrım gözlerimin ağrısı hiç geçmiyor şu sıra

Sizler nasılsınız kızlar görüşmeyeli

Kilo vermek için asla böyle şeyler kullanmayın, hepsinin bir yan etkisi var, Allah korusun kaş yapalım derken göz çıkar sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…