Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayirli aksamlar herkese
Aksam yemegi yemedim ama aramiyorumda, Yaklasik 3 saat önce iki catalcik cheescake yedim, birde salatalik yedim ins telafi olmustur
telafi olmustur :))
Yarın tartıda fazla çıkmamak için yürüyüşe çıkıyorum
Sauna eşofmanıma zor sığdım yanlız, kaç olduysan artık
bende hem sabah hem aksam 45 dk yurudum bantda:))
kagit isleridnen nefret ediyorum Zaten onlari duymak bile istemiyorum kücügümün alistirma dönemi kreste sagolsun geri gelmek istemiyor, ötekide asildi bana yemek yemek istemedi Cok gergin ve stressli gecti günüm orda
kolay alismis ozaman
iyi bari zorlanmazsin:)
Ve eşimle tartıştık, kapıdan döndük
neden tartistinizki

ben gecmis olsun ins bisey yoktur yazana kadar test aonucu bile belli olmus abla. İns cabucak iyilesirler korona falan yoktur.

ekim2009 ablam hosgeldin evine ve takima.

Birsuru biseyler olmus tatilde ama hepsi geride kalmis.

Sen butun enerjinle gelmissin yine.
Hemdeeeee eksiyle
Valla bravo ben evde dururken artidayim sen anne evinde tatilde eksiyle gelmissin.

Bugunde baya dolanmissin muhtemelen uyuyorsun heralde bu saatlerde iyi dinlenmeler

Bana gelirsek kizlarrr gecmisi hep okudum ama hic sohbete katilamadim aksamdan beri yaziyim diyorum hem firsat olmadi hem homini girtlak yememden mutevellit yazacak yuzum yok sanirim

Yarin tarti gunu ama hiccc tartiya cikasim yok
Canim artik sıkı şekilde başlaman lazım

Canim artik sıkı şekilde başlaman lazım
Evet canim ama nasil inan cozemiyorum kendimi.
Aksam hafif yiyorum ertesi gun mutlaka kacamak oluyor hani az olsa telafi edilir ama bildigin gormedik gibi kacamak yani.
Sabah diyete baslayip oglen de bozulmazki az bekle aksam olsun bari demi

Evet canim ama nasil inan cozemiyorum kendimi.
Aksam hafif yiyorum ertesi gun mutlaka kacamak oluyor hani az olsa telafi edilir ama bildigin gormedik gibi kacamak yani.
Sabah diyete baslayip oglen de bozulmazki az bekle aksam olsun bari demi
bende cogu kez aksama kadar cok iyi gidiyo
aksam kacamak yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…