Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben 100 gram versemde alsamda hissediyorum. Nasil bi kilo takintim varsa.
Canim o takinti degildir benim gibi 50-60 kg fazlan olsa 10 kg verince daha bisey hissedemiyosun insallah ilerde hafifledigimi anlayacak kadar kilo vermis olurum ben de

Canim o takinti degildir benim gibi 50-60 kg fazlan olsa 10 kg verince daha bisey hissedemiyosun insallah ilerde hafifledigimi anlayacak kadar kilo vermis olurum ben de
Resim çek canım her ay aynı kıyafetlerle, birbiriyle karşılaştır, çok iyi motivasyon olur sana

Aynen abla iki gündür dikkat ediyorum geri dönmeliyim yoksa vitesi patlamış kamyon gibi kendimi bi anda 80lerde bulurum
tövbe de gülüm ağzına bile alma 70li 80 li rakamı sen 60 ve altına odakla aklını ki bilinç altın ona göre çalışsın

olmadı yoğurt ye niranım göbüş yağları erisin ,zaten peygamber efendimizin yemekten kastı hiç bizim sofralardaki gibi değil:)
Benim evdeki en büyük sorun yemeklerin tören gibi olması canım
Özenle hazırlanmış masaya oturmadan ayakta yesem bile kendimi yememiş gibi hissediyorum.
Bu ara tek çeşit yemeğe döndüm, evdekiler sıkılmazsa iyi bir sonuca götürür beni.

Tek olunca ben de sevebilirim

aslın da hepimizin hayat hikayesi benzer de ondan gülüm :))
1 sene sonra verecek 5- 10 kilo fazlam var diyeceksin üstelik 35-40 kilo vermiş olduğun halde , şimdi sana bu öylesine söylenmiş bir söz gibi gelecek belki de ama 1 yıl sonra hala buradaysak biri bana böyle demişti yaa cidden ne kadar haklıymış diye hatırlayacaksın :)

1 -2 sene once 1.66 ydim.hastanede olculmustum
tabi ilk seneler hic anlasamiyoduk cok problemler oldu aramizda
cok sessizdim ben sustukca hep ustume geldi
baktim eziliyorum sesimi cikaratmaya basladim
en sonunda sinir kirizi gecirdim
ogun bugundur ses etmiyo artik

Çocukların enerjisi tukenmiyorki canım beyinlilerde geç yatırıyorum sabah erken kalkmasınlar diye yine 7 de ayaktalar
Benim enerji bitiyor onlarınki bitmiyor Maşallah
Kv lere kaçmaniz iyi olmuş :)
Doğru söylüyorsun canım bende bazen diyorum kimseye değerinden fazla deger vermeyecem ama dayanamıyorum yine umursamazda davranamıyorum seni bu konuda taktir ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…