- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.901
Canim o takinti degildir benim gibi 50-60 kg fazlan olsa 10 kg verince daha bisey hissedemiyosunBen 100 gram versemde alsamda hissediyorum. Nasil bi kilo takintim varsa.
Resim çek canım her ay aynı kıyafetlerle, birbiriyle karşılaştır, çok iyi motivasyon olur sanaCanim o takinti degildir benim gibi 50-60 kg fazlan olsa 10 kg verince daha bisey hissedemiyosuninsallah ilerde hafifledigimi anlayacak kadar kilo vermis olurum ben de
tövbe de gülüm ağzına bile alma 70li 80 li rakamı sen 60 ve altına odakla aklını ki bilinç altın ona göre çalışsınAynen abla iki gündür dikkat ediyorum geri dönmeliyim yoksa vitesi patlamış kamyon gibi kendimi bi anda 80lerde bulurum
vavv maşallah ne güzel işte hemen farkına varıp tedbiri alırsın keşke hepimiz hissetsekBen 100 gram versemde alsamda hissediyorum. Nasil bi kilo takintim varsa.
Benim evdeki en büyük sorun yemeklerin tören gibi olması canımolmadı yoğurt ye niranım göbüş yağları erisin ,zaten peygamber efendimizin yemekten kastı hiç bizim sofralardaki gibi değil:)
İyi oluyordur sanada can yoldaşı gibi canımSağol canım ☺evet bir müddet kalacak gibi
Ah kimler geldi geçti beni bir bilsen
Ipin ucunu tut birakma devam et 69 kiloyu gormussun tekrar 70'li kilolarda kalmaAh kimler geldi geçti beni bir bilsen
Moral oldu dedim yakaynananı çok mu özledin ki
Ne mutluyum sormaNe mutlu sanakalabalığı arıyordur çocukcağız
Tek olunca ben de sevebilirim1-2 güne tekrar alışır kuzu evine bebeler hep böyle kalabalığa alışıp uzun süre kaldığı yerden eve dönünce boşluğa düşüyor sanki gülüm , biz yetişkinler bile öyleyiz (ben hariç , genel de tek olmayı seviyiiimmm)
İzinin ilk 2 haftası 67.5 bile gördüm canımIpin ucunu tut birakma devam et 69 kiloyu gormussun tekrar 70'li kilolarda kalmasen basarmissin yine yapabilirsin
aslın da hepimizin hayat hikayesi benzer de ondan gülüm :))Eline saglik canim sanki hayat hikayemi okudumgercekten zararin neresinden dönersek kar. Simdi bile bayram donusu is arkadaslarim incelmissin dedi tabi moral oluyor ama onumde daha bi 40 kilo var fazla Allahin izniyle olur gider sagligimiza kavusalim bi hafifleyelim insallah ne iyi olur
menü yok ki yazayım aç mıyım değil miyim belli değil o yüzden yemeğe de gerek yok diyip ahada gidip az yatıcamMenüler nirde
Şu saat olmuş hala yemedinizmi yoksa
İyi olur sana da canım beraber yürüyüşlere çıkın mis misSağol canım ☺evet bir müddet kalacak gibi
1 -2 sene once 1.66 ydim.hastanede olculmustumBoyundan emin misin canım ? Mesela beni de evde 1.70 ölçüyorlar ama diyetisyene gittiğimde 1.68 demişti bi kere de polislik sınavına başvuracaktım orda da 1.68 denince kabullendim boyun son iki rakamı ile kilo arasında fark 10 kilo fazla veya eksik olabilirdi galiba yanlış hatırlamıyorsam tabi
tabi ilk seneler hic anlasamiyoduk cok problemler oldu aramizdavalla gitsinler yavf , tıkır tıkır fıkır fıkır fokur fokur hepsine razıyım belime bacağıma yazık artık :))
aynen gülüm her şey için geçerli bu zamanı geldi mi kullan yarına çıkacağımızın garantisi mi var elbiseyi de tabak çanağı da örtüyü de yok misafire yada misafirlikte yok zamanı mevsimi değil demeden kullanmak lazım
çok şükür kv ile anlaşıyorsunuz da istediğin zaman kızını yolluyorsun beraber sarmanızı böreğinizi yapıyorsunuz rabbim sevginizi muhabbetinizi arttırsın her daim
Çocukların enerjisi tukenmiyorki canım beyinlilerde geç yatırıyorum sabah erken kalkmasınlar diye yine 7 de ayaktalarben 35 yaşından sonra değişmeye başladım da hayır demeyi öğrendim gülüm :))
kimseyi isteyerek hala kıramam onun yerine beni üzüyorsa anlamıyorsa enerjimi boşa harcamayıp umursamamayı seçiyorum
annemin de canı çıktı ev kalabalıktı erkek kardeşim eşi (bizi ruhen yordu canı sağ olasıca ) 8 aylık bebesi ,,, kız kardeşim 9 ve 3 yaşındaki çocukları , ben ve oğlum arada zaten memlekette oturan canım kahramanım ablam ve 28-23 yaşlarındaki yeğenlerde vardı bebeler 6 buçuk 7 dedin mi uyanıyordu bizde geç saatte yatınca perişan oldum annem hem eve hem çamaşıra hem işe hem gün boyu bebeğe bakıp geceleri de yanın da yatırınca bitti kadın hatta ona kız anne sen de gel kv ye gidip 2 gün uyuyup dinlenelim dedim
gülüm abla tavsiyesi vereyim mikim olursa olsun herkese hak ettiği kadar saygı duymak lazım ,hak ettiğinden fazla saygı , değer gösterdin mi totoşları kalkıyor anacıımmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?