Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.921
iyi akşamlar canım yine perşembe günü kaçamak mi varHayirli aksamlar herkese
Aksam yemegi yemedim ama aramiyorumda, Yaklasik 3 saat önce iki catalcik cheescake yedim, birde salatalik yedim ins telafi olmustur
Olmuştur olmuşturHayirli aksamlar herkese
Aksam yemegi yemedim ama aramiyorumda, Yaklasik 3 saat önce iki catalcik cheescake yedim, birde salatalik yedim ins telafi olmustur
İyi dayanmışsın canım yemezsem yemem yedim mi de tek başıma bi bazlamayı yerimiyi akşamlar canım yine perşembe günü kaçamak mi var
Bende güya bugün sıfır ekmek yapacaktım akşama kadar ekmek yemedim akşama doğru komsum mis gibi bazlama verdi dayanamadım bir parça yemekte aldım
Evine hosgeldinBugün annemlerden evinize döndük. 1.5 ay kaldık bebeğim de ben de çok alışmıştık. Onlar da bize tabi. Biraz nefes almıştım. Kızım geleli 1.5 saat oldu sürekli ağlıyor. Evi yabancıladı. Teyzelerini arıyor etraftainş çabuk atlatır yavrum. Ben de yoruldum epey. 3.5 saat sürdü ama sürekli mız mızlandı arabada. Baya yordu beni. Normalde sakin ve neşelidir ama çok mutsuz yavrum. Kalabalığı arıyor sanırım. Regl de olamadım karnım da ağrıyor gelir gelmez kapıda kaynanamı gördüm moral oldu
a.selam canim ins devam ederslm kizlar
bende 2 gundur spora ve dikkat etmeye basladim
sukur o moda girdim artik
tatilden sonra anca
bugunde gunu erken kapatip tartid eksi gorrum insallah:))
kagit isleridnen nefret ediyorum Zaten onlari duymak bile istemiyorumkagit kurek islerimi?
en nefret ettigim isler
allahtan esim anliyo bana gerek kalmiyo
bi degisiklik olmustur abla insana iyi geliyor ya alisverisçarşı da yürü yürü yoruldum mutfak masası için örtü aldım 2 tane stantart boy sayılır ,135 tl verdim naylon ya silinenlerden anacım çok pahalanmış her şey, yol üstü taç mağazına girdim renkli 2 yorgan bakayım dedim eşim naylon bunlar yakıyor almam dedi yorgancı gördük oradan içi pamuk (yüne alerjimiz var elyaf yakıyormuş v.s.) 2 yorgan 4 de boncuk elyaf yastık aldık elimizde koca poşetler arabaya taşıdık:)sonra bana evde giymeye terlik aldık bir ara bankta oturduk 10 dk kadar suyumuzu içtik ,boyuna yürüdük 4 e doğru eve geldik aylardır bu kadar yürümemiştim
akşama yemek de yapmadım eşim karpuz almıştı yoldan onunla peynir ekmek yedi az önce yemek yapmaktan yırttım yaniiiiiiiiiiigece halim olursa bir dolu ütülenecek var onları hallederim yada halletmem paşa gönlüme sorucam
oh pazar ne güzel ya severdim Bende Tr de gitmeyiMerhaba arkadaşlar ilce gorevimiz vardı Samandagdan yeni geldim biraz dinlenip pazara gideceğim gec olmadan insallah ☺
yaaa bise olmaz sen beni hep yakaliyorsuniyi akşamlar canım yine perşembe günü kaçamak mi var
Bende güya bugün sıfır ekmek yapacaktım akşama kadar ekmek yemedim akşama doğru komsum mis gibi bazlama verdi dayanamadım bir parça yemekte aldım
bence güzel olacak Ama ne Ara tartilcam onu düsünüyorumOlmuştur olmuşturyarın tartıda göreceğiz
İyi dayanmışsın canım yemezsem yemem yedim mi de tek başıma bi bazlamayı yerim
Insallah daimi olur canim yürüyüsler, artik bi gazla hedefe ulasmak lazimYarın tartıda fazla çıkmamak için yürüyüşe çıkıyorum
Sauna eşofmanıma zor sığdım yanlız, kaç olduysan artık
hafif bir menü canım. afiyet olsun20ağustos menüm
Sabah 09:00
4kasik menemen bi dilim peynir 5zeytin bi 1 dilim tm buğday ekmeği yeşil çay
12:00 kayısı çayı 2ceviz
15:00 büyük fincan sade kahve leblebi bi kayısı
17:20 Bi kase sivri biberli acılı tavuk
Bi kase salata
21:00 tarçınlı yoğurt yerim
Şu 3lt
Spor yok
afiyet olsun canım20 Ağustos menü
sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir,zeytin,salatalık
Bir dilim t.buğday ekmeği
öğlen
Sütlü nescafe
Bir minik incir
Bir bardak kefir
Akşam 16:30
Bol yeşillikli tavuklu ve yoğurtlu salata
23:00 gibi kahvemi
300trambolin zıpladım
afiyet olsun canım20 Ağustos 2020
Sabah limonlu su
Kahvaltı 10:00
1 sahanda yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 salatalık
Ara 15:00
1 kase yoğurt
Akşam 18:30
4 dilim halka patates
2 köfte (izmir köfte)
1 kase cacık
Su 1,5 lt daha içerim yatana dek
Spor 35 dk yürüyüş tempolu U UcanSupurge
afiyet olsun canım20 Ağustos Menüm
12.30: 1 porsiyon çökertme kebabı
1 bardak ramazan şerbeti
2 dilim ekmek
14.00: 1 orta boy muz
19.00: 1 kaseden az kuru bakla çorbası
1 kase salata
2 lt su
afiyet olsun canım20 Ağustos 2020 perşembe
Sabah 10.00 gibi
öğlen 13.00 da
Plastik tabakta ki Çerkez tavuğunun hepsini yedim
Ara :15.10
Akşam
yemek yerine şekersiz hibisküs çayı
2.5 litre su içildi
Spor yok
Eki Görüntüle 2678051
Birde su salaş kiyafetlere hic alisamadim hep cuk oturan seyler giyerim bununda etkisi var. Martta pandemi basladiginda 3 ay evden calistim hep pijama terlik gezince 7 kilo aldim ama hissede hissede tabi ablacim.vavv maşallah ne güzel işte hemen farkına varıp tedbiri alırsın keşke hepimiz hissetsek
Kaptan yarın büyük ihtimal ama listeye girmek istiyorum beni unutma olur muNiye takim sana canım
Mantık böyle çalışıyor sadece
Olursun arkadasim neden olmayasin. Burada olmanin etkisi gercekten buyuk. Ben simdiye kadar coktan birakmistim. Nelere hayir dedigimi bilsen beraber oturur aglariz. Sabir ve sebat yavas yavas bir yil yeme sonra kontrollu olarak istedigini yiyebilecegini dusun. Guzelligi ortaya cikiyor insanin zayiflayinca. Vaktin varsa bol bol spor yapip sureyi kisaltabilirsin. Sabah aksam bir saat kardiyo. Mezuniyet yazini hazirla ve burada paylasacagin zamana ulasmak icin savas.Canim o takinti degildir benim gibi 50-60 kg fazlan olsa 10 kg verince daha bisey hissedemiyosuninsallah ilerde hafifledigimi anlayacak kadar kilo vermis olurum ben de
Daha önce başka takımda yarışmışmıydın canımKaptan yarın büyük ihtimal ama listeye girmek istiyorum beni unutma olur mu
Hayır daha önce hiç bu kadar dopçik olmamıştım ve bu takımlardan haberim yoktu kaptanımDaha önce başka takımda yarışmışmıydın canım
Tmm canım, önceden buradaysan haberim olsun, sonra ceza yemeyeyim diye sordum.Hayır daha önce hiç bu kadar dopçik olmamıştım ve bu takımlardan haberim yoktu kaptanım
Ve eşimle tartıştık, kapıdan döndükYarın tartıda fazla çıkmamak için yürüyüşe çıkıyorum
Sauna eşofmanıma zor sığdım yanlız, kaç olduysan artık
Onu kapıda bırak yürüyüşe devam et benceVe eşimle tartıştık, kapıdan döndük
Daha iyisini yapacağımOnu kapıda bırak yürüyüşe devam et bence
Teşekkürler canımhafif bir menü canım. afiyet olsun
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Allah Allah neden tahammülü yok ki. ne yapıyor koşu bandı ona :)Daha iyisini yapacağım
Koşu bandında yürümeme tahammülü yok.
Yarından itibaren koşu bandı yürüyüşüne başlayacağım.
İnşaallah kaçamak yapmamışsındır.Selam kızlar misafirim var gidince gelicem menumude yazamadım ☹
Bebeğim de gelip yürümeye çalışıyor.Allah Allah neden tahammülü yok ki. ne yapıyor koşu bandı ona :)
A.selam canim, bol sohbetlerSelam kızlar misafirim var gidince gelicem menumude yazamadım ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?