Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayirli aksamlar herkese
Aksam yemegi yemedim ama aramiyorumda, Yaklasik 3 saat önce iki catalcik cheescake yedim, birde salatalik yedim ins telafi olmustur
iyi akşamlar canım yine perşembe günü kaçamak mi var
Bende güya bugün sıfır ekmek yapacaktım akşama kadar ekmek yemedim akşama doğru komsum mis gibi bazlama verdi dayanamadım bir parça yemekte aldım

Hayirli aksamlar herkese
Aksam yemegi yemedim ama aramiyorumda, Yaklasik 3 saat önce iki catalcik cheescake yedim, birde salatalik yedim ins telafi olmustur
Olmuştur olmuştur yarın tartıda göreceğiz
İyi dayanmışsın canım yemezsem yemem yedim mi de tek başıma bi bazlamayı yerim

Evine hosgeldin
slm kizlar
bende 2 gundur spora ve dikkat etmeye basladim
sukur o moda girdim artik
tatilden sonra anca
bugunde gunu erken kapatip tartid eksi gorrum insallah:))
a.selam canim ins devam eder
kagit kurek islerimi?
en nefret ettigim isler
allahtan esim anliyo bana gerek kalmiyo
kagit isleridnen nefret ediyorum Zaten onlari duymak bile istemiyorum kücügümün alistirma dönemi kreste sagolsun geri gelmek istemiyor, ötekide asildi bana yemek yemek istemedi Cok gergin ve stressli gecti günüm orda
bi degisiklik olmustur abla insana iyi geliyor ya alisveris oh yemektende yirttin ne güzel
Merhaba arkadaşlar ilce gorevimiz vardı Samandagdan yeni geldim biraz dinlenip pazara gideceğim gec olmadan insallah ☺
oh pazar ne güzel ya severdim Bende Tr de gitmeyi
yaaa bise olmaz sen beni hep yakaliyorsun Oy o bazlamayi bide yagda yicen oh mis Ama sana yasak
Olmuştur olmuştur yarın tartıda göreceğiz

İyi dayanmışsın canım yemezsem yemem yedim mi de tek başıma bi bazlamayı yerim
bence güzel olacak Ama ne Ara tartilcam onu düsünüyorum
Bitanemi Ben rahat iki yerdim
Yarın tartıda fazla çıkmamak için yürüyüşe çıkıyorum
Sauna eşofmanıma zor sığdım yanlız, kaç olduysan artık
Insallah daimi olur canim yürüyüsler, artik bi gazla hedefe ulasmak lazim

hafif bir menü canım. afiyet olsun

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım

20 Ağustos Menüm
12.30: 1 porsiyon çökertme kebabı
1 bardak ramazan şerbeti
2 dilim ekmek

14.00: 1 orta boy muz

19.00: 1 kaseden az kuru bakla çorbası
1 kase salata
2 lt su
afiyet olsun canım

afiyet olsun canım

vavv maşallah ne güzel işte hemen farkına varıp tedbiri alırsın keşke hepimiz hissetsek
Birde su salaş kiyafetlere hic alisamadim hep cuk oturan seyler giyerim bununda etkisi var. Martta pandemi basladiginda 3 ay evden calistim hep pijama terlik gezince 7 kilo aldim ama hissede hissede tabi ablacim.

Canim o takinti degildir benim gibi 50-60 kg fazlan olsa 10 kg verince daha bisey hissedemiyosun insallah ilerde hafifledigimi anlayacak kadar kilo vermis olurum ben de
Olursun arkadasim neden olmayasin. Burada olmanin etkisi gercekten buyuk. Ben simdiye kadar coktan birakmistim. Nelere hayir dedigimi bilsen beraber oturur aglariz. Sabir ve sebat yavas yavas bir yil yeme sonra kontrollu olarak istedigini yiyebilecegini dusun. Guzelligi ortaya cikiyor insanin zayiflayinca. Vaktin varsa bol bol spor yapip sureyi kisaltabilirsin. Sabah aksam bir saat kardiyo. Mezuniyet yazini hazirla ve burada paylasacagin zamana ulasmak icin savas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…