- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.181
Yok ya daha çok hedeflemiştim regl olmadım onun etkilediğini düşünüyorumSüpersin harika bi eksi 6lara ne kalmis
Eksi candr tebrjker canm
Harika. Hederin ne canm
Vaaav eksiye gel. Allah kilo verme hızıni düşürtmesin
7lere hosgeldin haftaya darisi basima. Supersin
Sen iradelisin hemen verirsn canm
Abla sık sık memlekete mi gitsen ne yapsan :) harikasin
Sevinmedn mi canm ne güzel eksin
Süpersin canim. Haftaya da 65e dussen tamamdir
Edibe bu hafta bni gecersin diye dusunmustum :)
Yani. Iyi olms o zaman
Vaav super
Olabilir abla aramizda 2 kilo bile yok arayi açmam lazim yakala yakalayabilirsen :)yine de çok güzel ponim 2 sorun çözülürse haftaya daha da güzel sonuç çıkar
kilo kronolojisin de benden önde misin acaba ilk hedefim seni yakalamak mı olsa acabaaa
hahah eşim de diyor seni memlekette anamın yanın da bırakayım ki hızlı zayıfla diyeSüpersin harika bi eksi 6lara ne kalmis
Eksi candr tebrjker canm
Harika. Hederin ne canm
Vaaav eksiye gel. Allah kilo verme hızıni düşürtmesin
7lere hosgeldin haftaya darisi basima. Supersin
Sen iradelisin hemen verirsn canm
Abla sık sık memlekete mi gitsen ne yapsan :) harikasin
Sevinmedn mi canm ne güzel eksin
Süpersin canim. Haftaya da 65e dussen tamamdir
Edibe bu hafta bni gecersin diye dusunmustum :)
Yani. Iyi olms o zaman
Vaav super
Burasıda yağmurlu çok şükür sıcaklar gectiistanbulda yağmur varmış sanırım izmir de bunun etkisini yaşıyor puslu kapalı bir hava var bugün tam sahilde bir kafede kahve içmelik
ayy pek severim kapalı puslu havayıistanbulda yağmur varmış sanırım izmir de bunun etkisini yaşıyor puslu kapalı bir hava var bugün tam sahilde bir kafede kahve içmelik
Valla bence iyi yaradı sana kilo konusunda orasıhahah eşim de diyor seni memlekette anamın yanın da bırakayım ki hızlı zayıfla diyeyazın sıcağı beni çok etkiliyor malatya ile eskişehir arasın da gittiğimiz de 13 derece fark vardı sıcaktan kollarım boynum ısılık kaldırdı ondan eridim bence :)
bende :) yağmurlu havayı da severim bakalım ofis sırf cam nasıl olacak yağmurlu havalarayy pek severim kapalı puslu havayı
izmir halen sıcakBurasıda yağmurlu çok şükür sıcaklar gecti
hele heleee biliyor ablası debelene debelene yanına yanaşamayacak birde kaçacak yakala yakalayabilirsen diyorOlabilir abla aramizda 2 kilo bile yok arayi açmam lazim yakala yakalayabilirsen :)
çok sıcaklar geçince insanın enerjisi geliyor değil mi gülümBurasıda yağmurlu çok şükür sıcaklar gecti
her yaz tatilde olduğu gibi yaradı gülümValla bence iyi yaradı sana kilo konusunda orasıyakında 7 leri görürsün abla maşallah
gülüm ne diye üzülüyorsun çok güzel eksi gelmiş 71 i bu gün olmadıysa yarın görürsün üzülüp moralini bozmacuma 73.1
bugun 72.1
fark 1 kg
yüzde 1.37
bugun 71 i goremediğim için çok uzgunum
Yine de iyi canım gitsin yeter kiCuma 81.5
Bugün 81
Fark -500 gr
Regl ve wc sorunm vardi -1 hedefime ulaşamadım
Belli oluyor zaten kuzumBaya sıkı yaptım iki catalcık cheescake hariç
Sağolasın abla bu defa eski hallerime dönmek istemiyorumhah işte böyleeee bizim kız eski haline dönmüş maşallah
Ben de bir ayda 9 vermiştim tabi 100 kiloydum 91e inmiştim ama takımda değildim o zamanlarBir ayda 10 kilomu nasil kim nezaman aciklama lutfen
Güzel vermişsin canım izin kilon 71 miydi ?cuma 73.1
bugun 72.1
fark 1 kg
yüzde 1.37
aa ofiste yeni misin hayırlı uğurlu olsun, sırf cam olan yerde yağmurun yağışı daha güzel oluyor yağarsa işine ara verip 2 dk kahve keyfi yaparak izle bence keyfini çıkar gülümmbende :) yağmurlu havayı da severim bakalım ofis sırf cam nasıl olacak yağmurlu havalar
eski halin dediğim her hafta eksi rakamla bildirim yapmandı gülüm :)Yine de iyi canım gitsin yeter ki
Belli oluyor zaten kuzum
Sağolasın abla bu defa eski hallerime dönmek istemiyorum
Ben de bir ayda 9 vermiştim tabi 100 kiloydum 91e inmiştim ama takımda değildim o zamanlar
Güzel vermişsin canım izin kilon 71 miydi ?
ben de gelir gelmez açtığı konuya gittim baktım daha yazmış mı diye ama yok yazmamış yaaa ne yaptı ne etti aklım onda benim deMerveler karaborsa
Anlamıştım ablacımeski halin dediğim her hafta eksi rakamla bildirim yapmandı gülüm :)
ne güzel gitmiş canım neden üzülüyorsun.. haftaya inşallah göreceksincuma 73.1
bugun 72.1
fark 1 kg
yüzde 1.37
hemde nasıl perişan olduk ya Bu seneçok sıcaklar geçince insanın enerjisi geliyor değil mi gülüm
İnşallah abla sen yeterki iste gelecek o rakamlar sırasıylaher yaz tatilde olduğu gibi yaradı gülüm
ayy inşallah bir an önce 70 li rakamları da göreyim sonra ooff bıktım 70 lerden 60 lar gelsin diyeyim ne güzel olurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?