Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok ya daha çok hedeflemiştim regl olmadım onun etkilediğini düşünüyorumOlsun ufakta olsa gitti şu 7lerden bir an önce kurtulmak ıstıyorum

hahah eşim de diyor seni memlekette anamın yanın da bırakayım ki hızlı zayıfla diye yazın sıcağı beni çok etkiliyor malatya ile eskişehir arasın da gittiğimiz de 13 derece fark vardı sıcaktan kollarım boynum ısılık kaldırdı ondan eridim bence :)

Valla bence iyi yaradı sana kilo konusunda orası yakında 7 leri görürsün abla maşallah

Valla bence iyi yaradı sana kilo konusunda orası yakında 7 leri görürsün abla maşallah
her yaz tatilde olduğu gibi yaradı gülüm
ayy inşallah bir an önce 70 li rakamları da göreyim sonra ooff bıktım 70 lerden 60 lar gelsin diyeyim ne güzel olurrrrr

Cuma 81.5
Bugün 81
Fark -500 gr

Regl ve wc sorunm vardi -1 hedefime ulaşamadım
Yine de iyi canım gitsin yeter ki
Baya sıkı yaptım iki catalcık cheescake hariç
Belli oluyor zaten kuzum
hah işte böyleeee bizim kız eski haline dönmüş maşallah
Sağolasın abla bu defa eski hallerime dönmek istemiyorum
Bir ayda 10 kilomu nasil kim nezaman aciklama lutfen
Ben de bir ayda 9 vermiştim tabi 100 kiloydum 91e inmiştim ama takımda değildim o zamanlar
cuma 73.1
bugun 72.1
fark 1 kg
yüzde 1.37
bugun 71 i goremediğim için çok uzgunum
Güzel vermişsin canım izin kilon 71 miydi ?

bende :) yağmurlu havayı da severim bakalım ofis sırf cam nasıl olacak yağmurlu havalar
aa ofiste yeni misin hayırlı uğurlu olsun, sırf cam olan yerde yağmurun yağışı daha güzel oluyor yağarsa işine ara verip 2 dk kahve keyfi yaparak izle bence keyfini çıkar gülümm

eski halin dediğim her hafta eksi rakamla bildirim yapmandı gülüm :)

cuma 73.1
bugun 72.1
fark 1 kg
yüzde 1.37
bugun 71 i goremediğim için çok uzgunum
ne güzel gitmiş canım neden üzülüyorsun.. haftaya inşallah göreceksin
çok sıcaklar geçince insanın enerjisi geliyor değil mi gülüm
hemde nasıl perişan olduk ya Bu sene
her yaz tatilde olduğu gibi yaradı gülüm
ayy inşallah bir an önce 70 li rakamları da göreyim sonra ooff bıktım 70 lerden 60 lar gelsin diyeyim ne güzel olurrrrr
İnşallah abla sen yeterki iste gelecek o rakamlar sırasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…