- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.221
Yazdım kilomu KaptanımMerveler karaborsa
Haftaya daha iyi bir yüzde ile gelecegimmm inşallahKilo Bildirimi
Geçen Cuma :75,1
Bugün : 74,5
Fark: 0,6
Yüzde:0,45
.Rakibem seninle yarışmak büyük kryifti benim içinTebrık ederim
O 72 den nasıl düştünnn carsambadan beri 72.1 im yok anacım ınmedı ınat etti
Yüzden 0.41 canım tebrıkler ınsallah haftaya daha cok gider
Diyecek bir şeyim yok
MAŞALLAH!!!! 100 de bırakmak neee sen 100 de hızını alır pıt dıye 80 lerı gorur azcık 70 lerde oyalanır halledersın bu işi
Peki bu ne demek oluyorr haftaya güzel bir eksi geliyooorrdimi
Allahh hoşgelmiş yedilerr hemencecik de veda eder inşallahh tebrıkler canım
Tebrıkler canım
Çok iyisin rakibem tebrik ederimmkısırları yemedın al kaybettim işte bana bıraz acıdında mı 7 lere inmedin itiraf et
Eksisin yine bu da ıyı haftaya daha gaz olur bır bakmıssın haftaya 6lardasınnn
Tebrikler canım az bu bildirimde de oynayayım
Ohh gelsın eksıler her hafta arta arta gelsın hemdee
Çok iyi çok iyi tebrıkler canım
Hepiniz süpersiniz kızlar genel olarak guzel bır hafta olmuşFitt_anne rakıbem haftaya sen 7 lerı ben 6 ları goruyor muyuz patron çıldırdıııı
doktor sana antibiyotik verdi 4-5 günlük kullanır kullanmaz etkisini görüyor musun ...6 ları goreyım dıye cok sabırsızlanıyorum bır de kabak detoksu yaptım 4 gun kabak yedım allahsız yaglar yıne gıtmedı yıne gıtmedı
70.9 diye hatırlıyorum canım
inşallahhh bu kadar az, erken yemege ve bu kadar spora az gıttı ama ona uzuluyorum carsambadan berı aynı kıloyum
saol kaptanımm -2 olurum dıyordum ama olmadı kılo azaldıkca gıtmesı de zorlasıyor
2 kere yap biri de benim yerime olsun :)evet yeniyim canım iş değişikliği yaptım :) yağmur yağarsa kesin yaparım
olur anlaştık :))2 kere yap biri de benim yerime olsun :)
sağ üst köşede bildirimlerin yanında kendi avatarın ve kullanıcı adın yazıyor ya gülüm ona tıkla hesap detayları yazısına tıkla çıkıyor oraya yazıyorsun en son kaydet yapıyorsun oluyorekim2009 imzan gibi bende eklemek istiyorum nasıl yapabilirim canım
Kesinlikle bende çok inanıyorum kelimelerin gücüne..deme öyleeeeeeeeeee
8 lerden kurtulamıyoruz diyip emir verme bilinç altına ponimmm 8 lere sonsuza kadar veda etmeye hazırım de kız ben iyice ağzımdan çıkan kelimelere dikkat eder oldum inşallah alışkanlık olacak hayatımızı yarınımızı bile yüzde yüz neredeyse etkiliyor, dediklerimiz düşündüklerimizle yarınımızı inşaa ediyoruz gülüm o yüzden aman dikkat
teşekkürler canım :)sağ üst köşede bildirimlerin yanında kendi avatarın ve kullanıcı adın yazıyor ya gülüm ona tıkla hesap detayları yazısına tıkla çıkıyor oraya yazıyorsun en son kaydet yapıyorsun oluyor
eksi bildirim her zaman candır gülüm haftaya dediğin gibi daha da candan olsun inşallahHaftaya daha iyi bir yüzde ile gelecegimmm inşallahBu haftaki sonuçtan memnun değilim
cansınnnnolur anlaştık :))
cansınnnn
Kendi kendimi gaza getirmeyi seviyorumöz güvenini yiyeyim seninnnn rekorların kadını geçen sene mi önceki senmiydi 1 ayda 10 küsür kilo vermiştin sen değil mi canoom
ahh ahh hep dikkat etsek hayatımız nasıl değişecek eskiler boşuna dememiş bir şeyi 40 kere dersen gerçekten olur diyeKesinlikle bende çok inanıyorum kelimelerin gücüne..
45 yaşındaki akrabamız koronadan vefat etti şeker hastasıydı
Annesi 85 yaşında nezamsn annesine sorsa bizimkiler turp gibi beni bile gömer dermiş ve öylede oldu ..
Dahada dikkat etmeye çalışıyorum düşünceme kelimelerime artik
avatarın hemen altına yazmak istersen dediğim yerde avatar resminin altın da özel başlık yazıyor ya oraya yazman lazım gülümteşekkürler canım :)
yaptım canım :) o kısmı biliyorum zaten saolavatarın hemen altına yazmak istersen dediğim yerde avatar resminin altın da özel başlık yazıyor ya oraya yazman lazım gülüm
ilk başladığın zamandı benim dediğim tabi yine karıştırmıyorsam :)Kendi kendimi gaza getirmeyi seviyorum
On kiloyu hatirlamiyorumda bı ramazan bayramında 4 kiloys yakın vermiştim Seyda vardu oda çok güzel kilo verip yuzdemizle rekor kirmistikhey gidi gençlik hey
ayy ne güzellll güle güle sağlıkla giy gülüm hatta sık sık giy 1 aya bol gelecekkkkKendime ödül olarak aldığım kot takımım geldi 44 beden okadar güzel oldu hatta 42 bile olurmuşama geniş giymeyi seviyorum ben
Yeni cicilerimi giyip dışarı çıkmak istiyorum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?