Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

.Rakibem seninle yarışmak büyük kryifti benim için Yenecegimi biliyordum ama bir ara kabak korkutma değil
Şekerim istersen yarışalım bu haftada belki mucize olur beni yenersin

doktor sana antibiyotik verdi 4-5 günlük kullanır kullanmaz etkisini görüyor musun ...
2 gün sonra sen tartıl bak kabak detoksunun asıl etkisini

ekim2009 imzan gibi bende eklemek istiyorum nasıl yapabilirim canım
sağ üst köşede bildirimlerin yanında kendi avatarın ve kullanıcı adın yazıyor ya gülüm ona tıkla hesap detayları yazısına tıkla çıkıyor oraya yazıyorsun en son kaydet yapıyorsun oluyor

Kesinlikle bende çok inanıyorum kelimelerin gücüne..
45 yaşındaki akrabamız koronadan vefat etti şeker hastasıydı
Annesi 85 yaşında nezamsn annesine sorsa bizimkiler turp gibi beni bile gömer dermiş ve öylede oldu ..
Dahada dikkat etmeye çalışıyorum düşünceme kelimelerime artik

öz güvenini yiyeyim seninnnn rekorların kadını geçen sene mi önceki senmiydi 1 ayda 10 küsür kilo vermiştin sen değil mi canoom
Kendi kendimi gaza getirmeyi seviyorum
On kiloyu hatirlamiyorumda bı ramazan bayramında 4 kiloys yakın vermiştim Seyda vardu oda çok güzel kilo verip yuzdemizle rekor kirmistikhey gidi gençlik hey

ahh ahh hep dikkat etsek hayatımız nasıl değişecek eskiler boşuna dememiş bir şeyi 40 kere dersen gerçekten olur diye
bir de ağızdan her çıkan fiili duadır derler ne kadar doğru

Kendi kendimi gaza getirmeyi seviyorum
On kiloyu hatirlamiyorumda bı ramazan bayramında 4 kiloys yakın vermiştim Seyda vardu oda çok güzel kilo verip yuzdemizle rekor kirmistikhey gidi gençlik hey
ilk başladığın zamandı benim dediğim tabi yine karıştırmıyorsam :)
şeydayı ben de hatırlıyorum maşallahlıydı hep eksi rakamla bildirim yapardı o da
sen hep gaza gel gülüm böyle konularda harika işler başarıyorsun ee bize de gaz geliyor o zaman tabi:)

Kendime ödül olarak aldığım kot takımım geldi 44 beden okadar güzel oldu hatta 42 bile olurmuş ama geniş giymeyi seviyorum ben
Yeni cicilerimi giyip dışarı çıkmak istiyorum bugün
ayy ne güzellll güle güle sağlıkla giy gülüm hatta sık sık giy 1 aya bol gelecekkkk
acaba değişip bir küçük bedenini mi istesen ben de bol giymeyi severim ama kot kıyafetin çok bolu iyi durmuyor 1 aya cidden çuval gibi olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…