Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hedef ayni kaptan amazor gorunuyor. İnatlasiyor gibi zalim bunye. Kac aksamdir acliktan cay bile icemiyorum yaw. Takimi tebrik ediyorumharika ortam listeye girdim cok mutluyum heyecanliyim bide. İyiki buradayim.

tebrikler kizlarrr yine bize yakisan 1.lik bizdee2
Sağol bitanem ..Ya pek beğendim değiştirip gelmesini bekleyemezdimÇok bol olursa ilerde daraltiririm
resmini koyda bakalim merak ettim diycektim sonra gordum resmi guzelmis gule gule eskit canim
İyiyim canım beğeniden gelenleri yakalıyorum kendimi Cemil gibi hissettim

Benim sınır 65 bacım Ayşe alır başını gider ben ona yetişemem sabahvesene yerimi kaptırmayayım bari
benim gozumde 57 lerde:))

Slmlar kızlar valla bu ara günler yetmiyor gibi
Gündüz ev işi, siparişler, çocuklar derken totom yer görmüyor resmen emzirme seansları olmasa bı de kışlık hazırlıgi oluyor derken anca yetişiyorum herşeye gece yatağa yatınca her yerim ağrıyor yorgunluktan ayak uyduramadim sanırım daha iki çocuklu olmaya ben baya alışmışım rahata kızım her işini kendi yapıyordu

Bugün tartıldım kızlar ama bildirim yapamadım en son 7 Ağustosta bildirim yapmışım
7 Ağustos cuma: 91
21 Ağustos cuma: 92
Fark: +1
Vala baya da hareketliyim aslında ama almışım biraz su 6 ayı mamasız halletmek istiyorum o yüzden çok kasamıycam ama bı kaç gündür tahin pekmez karışımını azalttım ,

Bak bak bu saate kadar seni beklemişim Sevim ( Handandandan ) kooşşş yakaladım

Gelmeyişinden belliydi artı olacağın ne güzel tam motive ilerliyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…