- 30 Ocak 2013
- 29.540
- 44.063
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.421
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım çok iyi
afiyet olsun arkadaşım
Seninle eliptik kardeşi olalimmkYapmak istiyorum ama bir türlü baslayamadim ya destek ya rakip olalım sporda
Rakibem gayet güzel cuma gününe göre menü
En üstteki arkadaşı mezun edersek benim de bir üst de gözüm var
Önemli değil kaptanim yabancı değiliz
Deneme süresine gerek yok ama 3-5 gün önce yada geçen Cuma bildirim yapmış olsan alabilirdik listeye.3 haftami girebiliyorm mezun uyelerde yoktu sanki oyle sınırlama
Canim benim yaaaUcmelekannesi duymuş sesimi geliyor bu defa da ceeee de kaç valla bozuşuruz
Bozusmayalim canim benim aksam ilk sana cevap veriyordum inan ama isteUcmelekannesi duymuş sesimi geliyor bu defa da ceeee de kaç valla bozuşuruz
Senden sonra sızmışım kuzum debelendim öyle yatakta bilmiyorum kiNeden ki ben yorulmuşum uyuyamadim oğlum MasAllah uyuyor o uyurken ben uyuyamiom
Senin bir üstün benim ve mezunum canım ne yapsam sıramımı sana kaptırmamak için biraz daha mı versemEn üstteki arkadaşı mezun edersek benim de bir üst de gözüm varbuyur canım
Üzüldüm canım sıkma sen de canını boş ver aslında ifle Ahmet apanın seviye1inden tanışıksın kuzum apa da yasaklı yiyecekler var ben onlara dikkat etmeye çalışıyorum çünkü yasaklı yiyeceklerin hepsi kan şekerini aniden yükseltip daha fazla yeme hissi uyandırıyor ve birçok insülin direnci ile benim gibi baş etmeye çalışanlar için çok daha fazla açlık hissi veriyorCanim benim yaaa
Valla dun gece baya bir arastirma yaptim if hakkinda sanirim bide bunu deneyecegim.
Ne kaybederim degilmi.
İns interneti yenileyince tum gun buralarda olurum canim gunduzleri su an gelemiyorum.
Bugun tartildim ve start verdim tekrar senin sayende
Aksam tam sana yazarken es kisisiyle tartsitik teli elimden dusurmuyormusum falan
Canim sikildi teli elime almadim bidaha kusura bakm canim
Kız ben senle hiç bozuşur muyum takılıyorum öyle ama gel artık başla artık kuzumBozusmayalim canim benim aksam ilk sana cevap veriyordum inan ama iste
Sana gun icinde aralikli oruc hakkinda sorularim olur canim simdi kizlarin kahvaltisini hazirliyim
Nice güzel yaşlara inşallah dur bi düşünelimBugün benim kızların doğum günü kızlar
Nasıl bir sürpriz yapabilirim şu saatten sonra, fikirlenize ihtiyacım var
Eninde sonunda alacağım o sırayı :))Senden sonra sızmışım kuzum debelendim öyle yatakta bilmiyorum ki
Senin bir üstün benim ve mezunum canım ne yapsam sıramımı sana kaptırmamak için biraz daha mı versem
Üzüldüm canım sıkma sen de canını boş ver aslında ifle Ahmet apanın seviye1inden tanışıksın kuzum apa da yasaklı yiyecekler var ben onlara dikkat etmeye çalışıyorum çünkü yasaklı yiyeceklerin hepsi kan şekerini aniden yükseltip daha fazla yeme hissi uyandırıyor ve birçok insülin direnci ile benim gibi baş etmeye çalışanlar için çok daha fazla açlık hissi veriyor
cansin senBen de yürüdüm 1 saat iyi oldu
Süpersin canım bir yerden sıkı sıkıya başlamak lazım
Aaa yettin ama senyarın o koca Toto’nu kaldırıp ilk iş tartıyla yüzleşip hızını alamayıp bi güzel spor yapıp sağlıklı beslenmeye başlıyorsun
65 sınırını unutmaözel ricamdır 38 beden altı 50li kilolarda kimse alınmasın çok hasetleniyorum
evet canim kendime getirmedi desem yalan olurUcmelekannesi "emir demiri keser" ona göre
iste hedef yonunde bir sikinti var galibaSeksenlere cikmaya mi calisiyosun canisi?
geldi gecti gidiyor bile ablahoş buldum ciğer paremmm
her şey gibi tatil de gelip geçti gülüm şükür :)
kız nasıl da biliyorsun hor hor uyuyormuşum sen yazdığın da
sana ne oldu gülüm böyle kendini tutamayıp, anladığım kadarıyla intikam alır gibi yemek yiyorsun , kendinle konuşma zamanın gelmiş senin
gercekteb kendime gelemedim canim yaa. Bakalim artik iyiyim ve burdayimBence de abla kayınpederin hastalığı vefatı derken bütün düzeni alt üst oldu hala toparlayamadı
hay masallah canim. Bende kislik hazirlik yapiyorum diyorum kendimeGeçen yaz 50 kavanoz yarım kiloluk domates yaptım
7-8 kilo çeşit çeşit reçel
Buzluğa türlüler, barbunyalar, dolmalar üstüne kış sebzeleri, etler, fasulyeler neler neler...
30 kg fasulyeden turşu
Keki,böreği, tatlısı hepsi bitti, hayır o kilo almıyor olan bana oluyor, evlendiğimizde 70 kiloydum, 38 beden şimdi 80 in altına inemiyorum. Kaçıyorum kaçıyorum yiyorum bir yerden sonra, yorgunluğuma değil yediğime yanıyorum
sagol canim . aralikli orucu arastiriyorum ve bugun itibariyle basladim bakalim. Saat ayarlamasi yapmaya calisiyorum . sen hangi saat araliklarinda yiyip hangi saatlerde yiyordun aralikli oructaCanım benim ya biran önce kendini motive edicek bir diyet sistemi bulup çok kararlı bir şekilde başla bak kaç aydır fazla kilo verememissin daha ne kadar zaman kaybediceksin ..Aralıklı orucu yap bence çünkü akşam yemiyorsun ertesi günde okadar acligin çöpe gitmesine gönlün el vermiyip aşırı yemiyorsun ve ayrıca daha rahat kilo verilip daha ince görünüyorsun ...10 kilo verirken pek spor yapamadım ama yağdan özellikle karın yağından gittiğini gusunuyorum daha inceyim daha fazla vermiş gibiyim
enistede hemen guzel cozum bulmus ablahahah eşim de diyor seni memlekette anamın yanın da bırakayım ki hızlı zayıfla diyeyazın sıcağı beni çok etkiliyor malatya ile eskişehir arasın da gittiğimiz de 13 derece fark vardı sıcaktan kollarım boynum ısılık kaldırdı ondan eridim bence :)
ne guzel canim gule gule giy insKendime ödül olarak aldığım kot takımım geldi 44 beden okadar güzel oldu hatta 42 bile olurmuşama geniş giymeyi seviyorum ben
Yeni cicilerimi giyip dışarı çıkmak istiyorum bugün
ya bide ben deniyim bakalim. Gecen birinden daha duydum. Simi rebdeleyip atarsam 2 gun sonra cikartip denerim guzelse rendeleyip rendeleyip atarim artikBende ilk defa koydum cacık için güzel oluyormuş bakalım inş
gexmis olsun canim. Dikkat et kendineKızlar başım ağrıyor, midem bulanıyor, hiç iyi değilim.
1.lik kutlamalarını size bırakıyorum...
Boş bırakmayın buraları
cook uzuldum canim basiniz sagolsun. Ne kadar zordur anne babasina rabbim sabir versinÇok şükür iyiyim. Ama moralim bozuk. 8 yaşında bir kız çocuğu kaybettik. Eşimin kuzeni idi
aksam yazcaktim ama esim sagolsun canim. Neyse imza kismina guncelledim artikBildirime de gelmedi bugün
sizden korksam kilo almazdim keske korksamKorkutup kaçırdık mı yoksa
cok guzel duruyor canim gule gule giyBunun tarzı salaş zaten oyuzden sıkıntı olmadı ama ilerde daraltiririm.. dur atiyim resminiEki Görüntüle 2678612
Nice saglikli uzun yillari olsun canimBugün benim kızların doğum günü kızlar
Nasıl bir sürpriz yapabilirim şu saatten sonra, fikirlenize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?