Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

E ela_2019 başım ağrıyorken yazmıştım bunu canım, epey ciddi olmuş
Üzüyorlar hep yapacak birşey yok canım.
+6 kiloyum bu arada
Önemli değil kaptanim yabancı değiliz iyi olda. GNe zaman başlamayı düşünüyor sun. Böyle daha mutsuz degil misin.Ben yedikçe vicdan yaptim baktim ki daha kötüyüm istemem yeme meme dedim basladim. Az kaldi sana yaklaşama ma lutfen sende toparla

3 haftami girebiliyorm mezun uyelerde yoktu sanki oyle sınırlama
Deneme süresine gerek yok ama 3-5 gün önce yada geçen Cuma bildirim yapmış olsan alabilirdik listeye.

Önceki kilo-güncel kilo hesabı yapamayacağımız için alamadım canım.

Haftaya listedesin, beslenmene dikkat etmeye başla bugün

Ucmelekannesi duymuş sesimi geliyor bu defa da ceeee de kaç valla bozuşuruz
Canim benim yaaa
Valla dun gece baya bir arastirma yaptim if hakkinda sanirim bide bunu deneyecegim.
Ne kaybederim degilmi.
İns interneti yenileyince tum gun buralarda olurum canim gunduzleri su an gelemiyorum.

Bugun tartildim ve start verdim tekrar senin sayende

Aksam tam sana yazarken es kisisiyle tartsitik teli elimden dusurmuyormusum falan
Canim sikildi teli elime almadim bidaha kusura bakm canim

Ucmelekannesi duymuş sesimi geliyor bu defa da ceeee de kaç valla bozuşuruz
Bozusmayalim canim benim aksam ilk sana cevap veriyordum inan ama iste
Sana gun icinde aralikli oruc hakkinda sorularim olur canim simdi kizlarin kahvaltisini hazirliyim

Neden ki ben yorulmuşum uyuyamadim oğlum MasAllah uyuyor o uyurken ben uyuyamiom
Senden sonra sızmışım kuzum debelendim öyle yatakta bilmiyorum ki
En üstteki arkadaşı mezun edersek benim de bir üst de gözüm var buyur canım
Senin bir üstün benim ve mezunum canım ne yapsam sıramımı sana kaptırmamak için biraz daha mı versem
Üzüldüm canım sıkma sen de canını boş ver aslında ifle Ahmet apanın seviye1inden tanışıksın kuzum apa da yasaklı yiyecekler var ben onlara dikkat etmeye çalışıyorum çünkü yasaklı yiyeceklerin hepsi kan şekerini aniden yükseltip daha fazla yeme hissi uyandırıyor ve birçok insülin direnci ile benim gibi baş etmeye çalışanlar için çok daha fazla açlık hissi veriyor

Bozusmayalim canim benim aksam ilk sana cevap veriyordum inan ama iste
Sana gun icinde aralikli oruc hakkinda sorularim olur canim simdi kizlarin kahvaltisini hazirliyim
Kız ben senle hiç bozuşur muyum takılıyorum öyle ama gel artık başla artık kuzum

Eninde sonunda alacağım o sırayı :))

cansin sen
Ucmelekannesi "emir demiri keser" ona göre
evet canim kendime getirmedi desem yalan olur
Seksenlere cikmaya mi calisiyosun canisi?
iste hedef yonunde bir sikinti var galibaallah korusun istemiyorum tabiki
geldi gecti gidiyor bile abla
Bence de abla kayınpederin hastalığı vefatı derken bütün düzeni alt üst oldu hala toparlayamadı
gercekteb kendime gelemedim canim yaa. Bakalim artik iyiyim ve burdayim
hay masallah canim. Bende kislik hazirlik yapiyorum diyorum kendime
sagol canim . aralikli orucu arastiriyorum ve bugun itibariyle basladim bakalim. Saat ayarlamasi yapmaya calisiyorum . sen hangi saat araliklarinda yiyip hangi saatlerde yiyordun aralikli oructa
enistede hemen guzel cozum bulmus abla
Kendime ödül olarak aldığım kot takımım geldi 44 beden okadar güzel oldu hatta 42 bile olurmuş ama geniş giymeyi seviyorum ben
Yeni cicilerimi giyip dışarı çıkmak istiyorum bugün
ne guzel canim gule gule giy ins
Bende ilk defa koydum cacık için güzel oluyormuş bakalım inş
ya bide ben deniyim bakalim. Gecen birinden daha duydum. Simi rebdeleyip atarsam 2 gun sonra cikartip denerim guzelse rendeleyip rendeleyip atarim artik

Kızlar başım ağrıyor, midem bulanıyor, hiç iyi değilim.

1.lik kutlamalarını size bırakıyorum...

Boş bırakmayın buraları
gexmis olsun canim. Dikkat et kendine
Çok şükür iyiyim. Ama moralim bozuk. 8 yaşında bir kız çocuğu kaybettik. Eşimin kuzeni idi
cook uzuldum canim basiniz sagolsun. Ne kadar zordur anne babasina rabbim sabir versin
Bildirime de gelmedi bugün
aksam yazcaktim ama esim sagolsun canim. Neyse imza kismina guncelledim artik
Korkutup kaçırdık mı yoksa
sizden korksam kilo almazdim keske korksam
Bunun tarzı salaş zaten oyuzden sıkıntı olmadı ama ilerde daraltiririm.. dur atiyim resminiEki Görüntüle 2678612
cok guzel duruyor canim gule gule giy
Bugün benim kızların doğum günü kızlar

Nasıl bir sürpriz yapabilirim şu saatten sonra, fikirlenize ihtiyacım var
Nice saglikli uzun yillari olsun canim

İkiside ayni tarihtemi dogdular.

İstedikleri biseyler varmiydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…