- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.361
Pinarcigim hoşgeldin nasılsın canım
Yeni başlangıcın hayırlı olsun canım
Mezuniyet tarihine bakarım, listede uygunsa alırım canım
Yine muhteşemsiniz kızlarO kadar tebrik alıntısı biriktirdim ki maşallah hepinize iki kişi hariç
Pnrrr-12 @Ucmelekannesi
İyi yolculuklar canım tatil içinse dinlenecek olmana sevindim
Güzel fikir şişman veya sınırda olmayanlar gelmesin
Hani kırılmıyordu 72 bandı
Regl döneminde eksi olduğuna göre baya dikkat ediyorsun demek ki canım
Oohhh gitti 6lar süper
Valla bir değil 41 kere maşallahcanım
Üzülme canım yoğunluk regl etkisi bi dinlenebilsen hepsi geçecek
Gelmiş 7ler harikasın canım
Mezuniyet yok sana bacım ama takımda küçük bi kutlama yapabiliriz ne zaman ki 70i gördün o zaman doya doya mezun olursun
Götürdün alaman çikolatalarınıgelirken zula yapmadın inşallah yaptıysan onları çabuk bana gönderiyorsun
Aaa 7ler mi geliyor
Gayet güzel
Haftaya 7lerdesin yani
Olsun canım biraz daha olabilirdi ama yine de eksi candır
Amingirecen mi listeye 6 ayın doldu mu ? Neye karar verdin canım ne zamandır iki ileri bir geri yapıyorsun
3 haftami girebiliyorm mezun uyelerde yoktu sanki oyle sınırlamaPınarın önceki günlerden bildirimi yok
AynenO da aklıma geldi geçen bimde pembe panda şeklinde klozet görünce evdeki lazımlığı oturmak için kullanılacak bir şey olarak kodlamış kafasına ona öyle bi klozet alıp kendim de klozete oturup beraber deneyeceğiz artık
Yapalım canım. Kızımı bekliyorum uyursa yarım saat yapıcam inşSeninle eliptik kardeşi olalimmkYapmak istiyorum ama bir türlü baslayamadim ya destek ya rakip olalım sporda
Kızlar başım ağrıyor, midem bulanıyor, hiç iyi değilim.
1.lik kutlamalarını size bırakıyorum...
Boş bırakmayın buraları
Çok şükür iyiyim. Ama moralim bozuk. 8 yaşında bir kız çocuğu kaybettik. Eşimin kuzeni idi
O da yokAynenaslında hamilelik fikrin olmasa zamanı gelince daha kolay olacak. Ama hamilelikte zorluyor çok
Tebrikler canım, çok yakında 80’lere inersin. Azmin, kararlılığın daim olsun. Temelli vedalaş kilolarlaAllah razı olsun canım ☺ bir gün gelir inşallah bireysel 3.lugum vardi simdi 2. lik geldi sira 1. de
Çok hoş, sportif. Güle güle kullanBunun tarzı salaş zaten oyuzden sıkıntı olmadı ama ilerde daraltiririm.. dur atiyim resminiEki Görüntüle 2678612
Ah pınarım gitmemiz hataHosbulduk cnm iyiyim sen nasilsin gene dönmussun sende buraya ben gbi
Sagol canimm temmuz ortasi doluyor demistin sanirm insallah haftaya girebillrm yada bikez daha mi bildirim yapmaliyim.
Biraz getirdim tabi ama. Komsular aile vs de veriyorm fazla kalmaz
6 ay doldu inşallah girebillirsem girmek istiyorm liste beni cok dizginliyor sorumluluk oluyor :) oteki turlu aynen bi geri bi ileri bisi yapamiyorm
3 haftami girebiliyorm mezun uyelerde yoktu sanki oyle sınırlama
Teşekkür ederim canımTebrikler canım, çok yakında 80’lere inersin. Azmin, kararlılığın daim olsun. Temelli vedalaş kilolarla
Çok hoş, sportif. Güle güle kullan
Bende kızı uyuttum mutfağa girip buzdolabini temizliyim duzenliyim istiyorumKızlar oglan uyudu bende birazdan uyuyabillirim.
Kolay gelsin canımBende kızı uyuttum mutfağa girip buzdolabini temizliyim duzenliyim istiyorum
Yarın basliyalim miYapalım canım. Kızımı bekliyorum uyursa yarım saat yapıcam inş
Yok ama her an olabilirO da yokbelki ondan rahatım biraz
inşallah canımYok ama her an olabilir
Hangi birinizi tebrik edeyim maşallahCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 688. ETAP
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
1.Namaria === % 2.50 ===
2.yazarhanim35 === % 2.06 ===
3.Fitt_anne === % 1.94 ===
4.zumazuma === % 1.66 ===
5.Pembe Lotus === % 1.24 ===
6. M mer_4260 === % 1.12 ===
7.VisneReceliii === %1.03 ===
8. @MmeeVveeEee === %0.80 ===
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?