- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.461
Teşekkür ederim canım benimtebrikler kizlarrr yine bize yakisan 1.lik bizdee2
resmini koyda bakalim merak ettim diycektim sonra gordum resmi guzelmis gule gule eskit canim
benim gozumde 57 lerde:))
Doğum günleri kutlu olsun prenseslerin.Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsinAynı tarihte doğdular canım, hediyelerini hazırladım, etkinliği nasıl yapacağımı bilemedim.
Düm düz vereceğim galiba
Sağol canım, 13 ve 10 oldular.
Yayla evini kapattık ve elden çıkardık canım.
Çalışma odalarını balon ile doldurmak aklıma geldi, sanırım en çok buna sevinirler.
İyi tatiller bol dinlenmeler arkadaşımGünaydın kızlar bugün öğlen iş çıkışı 2 günlüğüne yazlığa kaçacağım ben. Net paketim yok maalesef yediğimi içtiğimi bir sorun olmazsa Pazartesi 2 günlük olarak paylaşırım kızlar
Banada 16/8en uygunu gibi geldi. Sagol canim ins guzel olacak bu seferBalım 16/8 uygulamaya calisiyorum ben .11de kahvalti 19 akşam yemegi arada kahve içiyorum meyve yiyorum bazen
Ah pınarım gitmemiz hataoglus nasıl delikanlı olmuştur iyce
Bende kızı uyuttum mutfağa girip buzdolabini temizliyim duzenliyim istiyorum
Bu listeye bayıldım çirozlar yok fazla ve ben 4. Yüm
Slmlar kızlar valla bu ara günler yetmiyor gibi
Gündüz ev işi, siparişler, çocuklar derken totom yer görmüyor resmen emzirme seansları olmasabı de kışlık hazırlıgi oluyor derken anca yetişiyorum herşeye gece yatağa yatınca her yerim ağrıyor yorgunluktan ayak uyduramadim sanırım daha iki çocuklu olmaya ben baya alışmışım rahata kızım her işini kendi yapıyordu
Deneme süresine gerek yok ama 3-5 gün önce yada geçen Cuma bildirim yapmış olsan alabilirdik listeye.
Önceki kilo-güncel kilo hesabı yapamayacağımız için alamadım canım.
Haftaya listedesin, beslenmene dikkat etmeye başla bugün
Hosgeldin canimCanim benim yaaa
Valla dun gece baya bir arastirma yaptim if hakkinda sanirim bide bunu deneyecegim.
Ne kaybederim degilmi.
İns interneti yenileyince tum gun buralarda olurum canim gunduzleri su an gelemiyorum.
Bugun tartildim ve start verdim tekrar senin sayende
Aksam tam sana yazarken es kisisiyle tartsitik teli elimden dusurmuyormusum falan
Canim sikildi teli elime almadim bidaha kusura bakm canim
Bugün benim kızların doğum günü kızlar
Nasıl bir sürpriz yapabilirim şu saatten sonra, fikirlenize ihtiyacım var
Sıkıntı olmaz canım en az 16 saat aç kalmaya çalış ben 18-6 yaptım genelde sabah hiç açlık hissetmediğim için kolay geliyordu 12-1de ilk öğün 6-7 gibi de akşam öğünüAralikli oruc yapan kizlar yemek yeme ve oruclu oldugum saatlerin hergun ayni saatler mi olmasi gerekiyor verim almak icin duruma gore defistirsem sikinti olurmu acaba
KıyamamUnuttuk sanıyorlar, sabahtan beri yüzümüze kös kös bakıyorlar
Kaydettim bakacağımekim2009 bı youtuberı takip etmeye başladım, minimalist ve birçok konuda çok güzel fikirlere sahip tavsiye ederim.
Bugünki yayınladığı video
bu gün nasılsın niranım , unutmadan yazayım bir daha ağrın olursa şu soruyu sor kendine - bu kimin ağrısı- yüzde 90 anın da geçecekŞimdi biraz hafifledi canım
Sanırım sinirsel, kötü bir gün geçirdim
hoş buldum canoomm
Bugün iyiyim canım, sabahta biraz midem bulandı ama şimdi daha iyiyim canım...bu gün nasılsın niranım , unutmadan yazayım bir daha ağrın olursa şu soruyu sor kendine - bu kimin ağrısı- yüzde 90 anın da geçecek
çok güzel ve rahattır da güle güle giy gülüm bu kumaş dökümlü duruyor 2 beden bile insen salaş durur , çuval gibi durmaz zatenBunun tarzı salaş zaten oyuzden sıkıntı olmadı ama ilerde daraltiririm.. dur atiyim resminiEki Görüntüle 2678612
hayır vermeyeceksin bedenin tak diye ağrıyı kesip cevabı verecek zaten gülümBugün iyiyim canım, sabahta biraz midem bulandı ama şimdi daha iyiyim canım...
Soruyu sorduktan sonra cevabını da verecek miyim
aa zeki cimcimeler 1 yaş daha mı büyüyor rabbim sağlıklı uzun uzuun ömürler versin sana babalarına hayırlı evlat olsunlar inşallahBugün benim kızların doğum günü kızlar
Nasıl bir sürpriz yapabilirim şu saatten sonra, fikirlenize ihtiyacım var
Güle güle kullan canım.Bunun tarzı salaş zaten oyuzden sıkıntı olmadı ama ilerde daraltiririm.. dur atiyim resminiEki Görüntüle 2678612
hadi hayırlı uğurlu olsun yeni başlangıcın gülüm ,Canim benim yaaa
Valla dun gece baya bir arastirma yaptim if hakkinda sanirim bide bunu deneyecegim.
Ne kaybederim degilmi.
İns interneti yenileyince tum gun buralarda olurum canim gunduzleri su an gelemiyorum.
Bugun tartildim ve start verdim tekrar senin sayende
Aksam tam sana yazarken es kisisiyle tartsitik teli elimden dusurmuyormusum falan
Canim sikildi teli elime almadim bidaha kusura bakm canim
hemen sık kullanılanlara ekliyorum gülüm , çoook teşekkürlerekim2009 bı youtuberı takip etmeye başladım, minimalist ve birçok konuda çok güzel fikirlere sahip tavsiye ederim.
Bugünki yayınladığı video
kız pınarım zaman ne hızlı akmış daha bir hafta önce gibi bebek odasını boyuyordunuz sen boyanın için de durma zarar verir diyorduk hay maşallah 13 aylık olmuş bile rabbim sağlıklı uzun ömürler versin kuzumaaaaAynen haklisin cnm
13 aylık oldu bile maşallah buyudu ya konuşcam diye ugrasiyor bu ara
Senin kiz nekadarlik oldu oda buyumustur zaman akip gidiyor
Yapabildnmi
Bende izine cikmadn onceki kilomda olsam 5olcakmisim ama smdi 9
Zaman cabuk geciyor zor anlarda hatirlamak gerek gerci kelin merhemi olsa kendi başına surer hesabi bende zorlaniyorm tekken evde :)
Anladim kaptanim tamamdir insallah haftaya guzel bi giris yaparm
Hosgeldin canim
Iyiki dogmuslar ikizmiydiler bilmiyordum cnm ne guzel :) bence supriz bi pasta bile mutlu eder cocuklari yada istedikleri biseyi alabillitsn hediye olarak
gitmeden önce netten aldığım kıyafetin tekinin kolları oturdu önden 2 düğmeyle 3. düğme arası açık kaldı içim görünüyordu hatta giydim çıkaramadım kolları patlayacak diye eşime seslenip gel yardım et çıkaramıyorum demiştim , dün denedim kollar hala sıkıyor ama önceki gibi değil düğme arası hareketsiz durursam kapalı duruyor kendi başıma rahatça da geri çıkardım 4 kilo daha versem hiç sorunsuz giyerim , eşim aldığım da geri yolla demişti ben de olmaz bunun içine girmek için zayıflarım yavvff demiştim :)))Güle güle kullan canım.
44 bol olduysa 42 alsaydın keşke, zaten zayıflıyorsun....
ekim2009 'un dediği gibi aynı beden almak yada bol almak diyeti olumsuz etkiliyor
Aminnnnnkız pınarım zaman ne hızlı akmış daha bir hafta önce gibi bebek odasını boyuyordunuz sen boyanın için de durma zarar verir diyorduk hay maşallah 13 aylık olmuş bile rabbim sağlıklı uzun ömürler versin kuzumaaaa
Maşallah ablaa cok sevindm 4 kilo bile nekadar farkediyor ya devami gelir insallahgitmeden önce netten aldığım kıyafetin tekinin kolları oturdu önden 2 düğmeyle 3. düğme arası açık kaldı içim görünüyordu hatta giydim çıkaramadım kolları patlayacak diye eşime seslenip gel yardım et çıkaramıyorum demiştim , dün denedim kollar hala sıkıyor ama önceki gibi değil düğme arası hareketsiz durursam kapalı duruyor kendi başıma rahatça da geri çıkardım 4 kilo daha versem hiç sorunsuz giyerim , eşim aldığım da geri yolla demişti ben de olmaz bunun içine girmek için zayıflarım yavvff demiştim :)))
46 beden gri ince kot pardesü gibi uzun bir şey almıştım belden aşağı doğru genişliyordu o tam olmuştu şimdi göbek kısmından itibaren bol duruyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?