Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Doğum günleri kutlu olsun prenseslerin.Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin

İyi tatiller bol dinlenmeler arkadaşım

Ah pınarım gitmemiz hata oglus nasıl delikanlı olmuştur iyce

Aynen haklisin cnm
13 aylık oldu bile maşallah buyudu ya konuşcam diye ugrasiyor bu ara

Senin kiz nekadarlik oldu oda buyumustur zaman akip gidiyor

Bende kızı uyuttum mutfağa girip buzdolabini temizliyim duzenliyim istiyorum

Yapabildnmi

Bu listeye bayıldım çirozlar yok fazla ve ben 4. Yüm

Bende izine cikmadn onceki kilomda olsam 5olcakmisim ama smdi 9

Zaman cabuk geciyor zor anlarda hatirlamak gerek gerci kelin merhemi olsa kendi başına surer hesabi bende zorlaniyorm tekken evde :)

Anladim kaptanim tamamdir insallah haftaya guzel bi giris yaparm

Hosgeldin canim

Bugün benim kızların doğum günü kızlar

Nasıl bir sürpriz yapabilirim şu saatten sonra, fikirlenize ihtiyacım var

Iyiki dogmuslar ikizmiydiler bilmiyordum cnm ne guzel :) bence supriz bi pasta bile mutlu eder cocuklari yada istedikleri biseyi alabillitsn hediye olarak

Aralikli oruc yapan kizlar yemek yeme ve oruclu oldugum saatlerin hergun ayni saatler mi olmasi gerekiyor verim almak icin duruma gore defistirsem sikinti olurmu acaba
Sıkıntı olmaz canım en az 16 saat aç kalmaya çalış ben 18-6 yaptım genelde sabah hiç açlık hissetmediğim için kolay geliyordu 12-1de ilk öğün 6-7 gibi de akşam öğünü
Unuttuk sanıyorlar, sabahtan beri yüzümüze kös kös bakıyorlar
Kıyamam
ekim2009 bı youtuberı takip etmeye başladım, minimalist ve birçok konuda çok güzel fikirlere sahip tavsiye ederim.

Bugünki yayınladığı video

Kaydettim bakacağım

Benım sıpa sıcaktanda bunalıyor cok sanrm yada sklıyor evde kucuk ondanmi yada sadece ben varım diye almanyadayken boyle degildi tabi ev buyuk etrafda insan cok hava serin iyidik gene basladi arada aglamalar uyumamalar dısari cikcam diye tuturuyor bide ya. Artik daha iyi anladim hep huysuz diş vs diyodum onlar 2 planda genel sorunumuz sıkıntı. Cok hareketli oldugu icinde biseye odaklanip oyniyamiyor zaten hep kosturuyor ordan oraya. Hava serinleyince aksam cikcaz smdi uyudu zorla da olsa. Bende yemege bakip bi kahve icicem. O arada gecmis yapabilrsem yapicma kizlar

bu gün nasılsın niranım , unutmadan yazayım bir daha ağrın olursa şu soruyu sor kendine - bu kimin ağrısı- yüzde 90 anın da geçecek
Bugün iyiyim canım, sabahta biraz midem bulandı ama şimdi daha iyiyim canım...

Soruyu sorduktan sonra cevabını da verecek miyim

Bugün iyiyim canım, sabahta biraz midem bulandı ama şimdi daha iyiyim canım...

Soruyu sorduktan sonra cevabını da verecek miyim
hayır vermeyeceksin bedenin tak diye ağrıyı kesip cevabı verecek zaten gülüm
midene iyi gelecek şeyleri ye iç bu gün bulantı artmasın tamamen gitsin inşallah

Bugün benim kızların doğum günü kızlar

Nasıl bir sürpriz yapabilirim şu saatten sonra, fikirlenize ihtiyacım var
aa zeki cimcimeler 1 yaş daha mı büyüyor rabbim sağlıklı uzun uzuun ömürler versin sana babalarına hayırlı evlat olsunlar inşallah

hadi hayırlı uğurlu olsun yeni başlangıcın gülüm ,
gün de 2 öğün aralarda atıştırma olmadan yemek bence sağlık ve bedenin çalışma sistemi için çok ideal senelerdir adının ıf olduğunu bilmeden yapıyordum kısa sürede beden alışıyor ve istesen de arada atıştıramıyorsun

ekim2009 bı youtuberı takip etmeye başladım, minimalist ve birçok konuda çok güzel fikirlere sahip tavsiye ederim.

Bugünki yayınladığı video

hemen sık kullanılanlara ekliyorum gülüm , çoook teşekkürleraz önce yorgan yastık hurç içleri sandık içine dalmış bitirip düzenlemiştim arandım resmen ne atsam diye 2 parça şey çıkardım sadece

kız pınarım zaman ne hızlı akmış daha bir hafta önce gibi bebek odasını boyuyordunuz sen boyanın için de durma zarar verir diyorduk hay maşallah 13 aylık olmuş bile rabbim sağlıklı uzun ömürler versin kuzumaaaa

Güle güle kullan canım.
44 bol olduysa 42 alsaydın keşke, zaten zayıflıyorsun....

ekim2009 'un dediği gibi aynı beden almak yada bol almak diyeti olumsuz etkiliyor
gitmeden önce netten aldığım kıyafetin tekinin kolları oturdu önden 2 düğmeyle 3. düğme arası açık kaldı içim görünüyordu hatta giydim çıkaramadım kolları patlayacak diye eşime seslenip gel yardım et çıkaramıyorum demiştim , dün denedim kollar hala sıkıyor ama önceki gibi değil düğme arası hareketsiz durursam kapalı duruyor kendi başıma rahatça da geri çıkardım 4 kilo daha versem hiç sorunsuz giyerim , eşim aldığım da geri yolla demişti ben de olmaz bunun içine girmek için zayıflarım yavvff demiştim :)))
46 beden gri ince kot pardesü gibi uzun bir şey almıştım belden aşağı doğru genişliyordu o tam olmuştu şimdi göbek kısmından itibaren bol duruyor :))

Aminnnnn
Ayndn abla yaa ozamanlar ne heycanla bekliyordum kuzumuu simdi buyudu bile kucaga sıgmıycak yakinda

Maşallah ablaa cok sevindm 4 kilo bile nekadar farkediyor ya devami gelir insallah
Bende tam tersi 4 kilo aldim geldim almanyada ve acayip rahatsizim kiyfetlerm genelde bol lastikli vs pek anlamiyorm ama kendimden kollarimdan yuzumden anliyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…