- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.481
Verdim diye hatirliyor kuzum sadece meyve de azcik kendimi esnetsemmi acaba dedim hattaSabah sana teklif etmiştim
seviye-1 e tkerar başlayalım diye
cevap vermedin
Ben sana cevap vermemmi acaba macaba karar asamasindaydim.Sabah sana teklif etmiştim "seviye-1 e tekrar başlayalım" diye
Cevap vermedin
bilemedim ama niyet edip baslayinca guzel olmustu canim. Sadece meyveyi ilave atsek ve ona goremi baslasak acaba lendimize gore
Verdim diye hatirliyor kuzum sadece meyve de azcik kendimi esnetsemmi acaba dedim hatta
Şimdi gördüm canım ya, kusura bakmaBen sana cevap vermemmi acaba macaba karar asamasindaydim.
Arada benimde gormedigim mesajlar oluyor canim. Sayfayi yenilemeden gorunmuyor.Şimdi gördüm canım ya, kusura bakma
Sayfadkai mesaj sayısı arttıktan sonra görünmeyen mesajlar olmaya başladı
Arada bu emejileri bende yanlis kullandigim icin takilmiyorum canim ben sizi biliyorum
Canım benim yaptığım bitti internetten atiyim sana tarifle beraber :) tarifte kapya biber maydanozda yazıyor ben katmagim için tarife eklemedim dilersen maydanozda ekleyebilirsin resimli bakarsan daha iyi ben hersene yapıyorum ama bu sene yaptığım bozuldu nedenseSenin yaptığını diyorum galiba ben.
Varsa yaptığın bi resim atar mısın canım, kavanozdan da olur.
Bir de tam tarif istiyorum tabiki
Hiç benlik değilEee kizlar simdi ne yapiyoruz seviye isini baslayalimmi kac kisiyiz parmak kaldirin.
inşallah yarin yine birinci olacaz9.Takımımın güzel fit Hatunları
Tartıya kaldı bir gün
Menülerinize dikkat edelim
Şişlik yapacak, ödem tutacak besinler yemeyelim.
Günü mümkün mertebe erken kapatalım
Geç saatlere kadar su içmeyelim..
Yarın yine güzel eksilerle takımımızı 1.lik ile taçlandıralım
Bu şekilde yapıyorum bende ama kaynatma olmadığı için son iki kavonuzum bozulduCanım benim yaptığım bitti internetten atiyim sana tarifle beraber :) tarifte kapya biber maydanozda yazıyor ben katmagim için tarife eklemedim dilersen maydanozda ekleyebilirsin resimli bakarsan daha iyi ben hersene yapıyorum ama bu sene yaptığım bozuldu nedense
Kışlık Ezme Turşu Tarifi'nin Malzemeleri
Kışlık Ezme Turşu Tarifi'nin Yapılışı
- 2-3 kilo bursa domatesi
- 1 küçük kase acı biber
- 2 baş sarımsak (20-25 diş)
- yarım su bardağı zeytin yağı
- yarım su bardağından bir parmak fazla sirke
- 3 yemek kaşığı kaya tuzu
- 1 tatlı kaşığı limon tuzu
- NOT:
- Malzemeleri tamamen kendi zevkinize göre azaltıp çoğaltabilirsiniz.
Bütün malzemeleri yıkayın. Acı biberleri temizleyip ayıklayın . Sarımsakları temizleyin. (Sarımsakları suyun içinde biraz bekletirseniz temizlemek daha kolay olur. ) Domatesleri rendeleyin yada kabuklarını soyup rondodan geçirin. Ardından diğer malzemeleri ( aci biberi,sarımsağı) rondodan geçirin ve domatesin üzerine ekleyin. Bütün malzemeyi karıştırın. Bu karışımın üstüne yarım bardak sıvı yağ, yarım bardaktan biraz fazla sirke, 1 tatlı kaşığı limon tuzu, 3 yemek kaşığı kaya tuzu ekleyin ve karıştırın. Bütün malzeme birbiriyle buluşsunDilerseniz tuzunu daha az atıp malzemeleri karıştırdıktan sonra tadına bakın ve ona göre devamını ekleyin. Ezme turşuyu karıştırdıktan sonra birazcık ekmekle tadına bakmayı ihmal etmeyin Hazırlanan karışımı kavanozlara 1 parmak eksik olacak şekilde doldurun. Ardından kağıt havluyla kavanozların ağızlarını silin ve kavanozların kapaklarını sıkıca kapatın. Kavanozları serin bi yere kaldırın. 1 hafta boyunca hergün kavanozları alıp sallayın, çalkalayın
Turşu gibi kurulursa bozuluyor mu yaniBu şekilde yapıyorum bende ama kaynatma olmadığı için son iki kavonuzum bozuldu ☹ kaynatıp yapmayı düşünüyorum kışlık için busefer
Kaynatınca bozulmuyor mu canım benimkide bu sene bozuldu hersene çok güzel olurdu anlamadım. internette çok tarif var kimi kaynatıp yapıyor kimi kaynatmadan direk domatesleri rondodan geçiriyor bende rondodan geçirip yapıyorum hiç kaynatıp yapmadımBu şekilde yapıyorum bende ama kaynatma olmadığı için son iki kavonuzum bozuldu ☹ kaynatıp yapmayı düşünüyorum kışlık için busefer
Kahvaltida findik ceviz kuru kayisi tok tutuyor ve bagirsaklari calistiriyor. Ogle protein aksam sebze olmali. Diyetisyenim boyle vermisti. Gunu erken kapamak ve spor. Biliyorum bu isi ama baskul benim bildigimi bilmiyor anlamiyor. Yarinda inceldigim kadar eksi goremezsem o baskulde kirip aticam. Pantolonlarim bol gelmeye basladi ama baskukde tik yok.İki ana bir ara öğün şeklinde beslenmeye karar verdim. Aylar sonra çalışmaya başlayınca öğlen eve gelip aç olunca yemek yemeye başladım onu kesip öğlen ara akşam hafif bir ana öğüne donmeliyimbakalım nasıl olacak
Esrarengiz bi kişiliğim var bi varım bi yoooomLusi sen ne ediyon yaBir görünüyorsun bir kayboluyosun mezun oldunmu kaç kilosun
Oğlanın okul işi bu yıl olmadı mı abloş ?bu gün çok daralıyorum hava basık sıcak ondan galiba evi topladım oğlan ders çalışıyor babası uyukluyor diye süpürge de açamıyorum
Kaydettim bir de ekran görüntüsü aldım canım ellerine sağlıkLusi
SIVI ALIM KURALLARI:
1- Her yemekten en az 30 dakika önce 1 bardak su içiniz.
2- Yemekle birlikte kesinlikle hiç bir sıvı alımı yok. (ayran, çay, su, maden suyu vb)
3- Yemekten en az 1.5 saat ideali 2 saat sonra su, çay, bitki çayı yada türk kahvesi içebilirsiniz. Bu maddelere sıvı alım kuralları deniyor.
olmadı gülüm maalesef , şimdi netten birinin ders videolarını satın almaya çalışıyorlar evde kendi çalışacak inşallahOğlanın okul işi bu yıl olmadı mı abloş ?
Geçen seneye göre nasıl ablaolmadı gülüm maalesef , şimdi netten birinin ders videolarını satın almaya çalışıyorlar evde kendi çalışacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?