- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.441
hayırlısı olsun canım vakti zamanı gelince olurGünaydın kızlaröyle bi karın ağrısıyla uyandım ki adet oldum bu ay da gitti
kendi burcum diye demiyorum aslan burcu iyidir :)))Aslan burcunu bekle o zaman canım
Ateş grubu burçlarına ayrı bir hayranlığım var, nerede görsem tanırım onlarıkendi burcum diye demiyorum aslan burcu iyidir :)))
GünaydınGunaydinnn
Bende kizi yuvaya birakip geleyim :))
Onlarin arabasi bozuldu, yurumesinler ddidim
Bugün iş azdı erken geldim
Temizlik yapilacak evde :)
seni anliyabilmis degilim cnmŞimdiki kafam "evlenmesemde olurmuş, evlensemde çocuk yapmasak daha iyiymiş" kafası
Buna rağmen acaba 4.olsa mı fikri
sagolsin bitanemYoklugunu baya hissettirdin abla özlendin valla. Kvdemde 4 çocuk oluyor toplam,anlaştılar yaşları yakın büyük büyükle küçük küçükle oynuyormuş bu sene bakmasını istedik kvden evinde, kriz çıkacak sanırım eltim kaynaklı ne olacak bakalım.
Nikah misafir vs virüs yok mu oralarda :)
ben son zamanlarda kahveye daha cok düştüm, cayi cok aramiyorum :) makine hazir olunca pratik oluyorKızlar ben kara çay (rize çayı) içmediğim gün kaç saat uyursam uyuyayım, hep uykusuz ve yorgun oluyorum.
İçtiğim gün ise 3-5 saat bile uyumuş olsam yorgun ve uykusuz hissetmiyorum
Sizde de böyle bir etkisi var mı merak ediyorum
onceki haftalara göre sicaklik düştü cnm ama cok soguk degil dahahosgeldin ablam
Sizin kis geldimi yani
Buralarda bi serinler gibi oldu simdi.yine sicak keske gelmese kis
Kahvemi aldim geldimGünaydın
Çocukları bıraktıktan sonra sohbete bekliyoruz o zaman
Bugün konuşarak doyma günü
Bi sorunmu var deseydinGünaydın kızlar.
bu hafta pek aranıza katılamadım sinirlerim gergin olduğunda pek bir şey yapamıyorum. yeni başladığım yerdeki çalışma arkadaşım nedense iki haftadır bana ters ters davranıyor. sanırım beni rakip görüyor olabilir ya da kompleksli biri ya da benim söylediğim bir şey ona dokundu mu anlamadım. o öyle yapınca arkadaş olmak istemediğini düşündüm. zaten olmakta zorunda değiliz. bende mesafe koydum. yahu ben mesafe koyunca o da abarttı çocuk çocuk hareketler sergilemeye başladı. 37 yaşında kadın ergenliği uzamış resmen. takmıyorum kızı işime bakıyorum ama ilerde işime de yansıyacak bu durum kesin. müdür bu kızı çok seviyor. ilerde bir derdim olduğunda onunla da konuşamam. iş yerinde de yeniyim. hepten yalnız kaldım
Çocuk bakmakta zorlanmadım belkide ondan öyle...seni anliyabilmis degilim cnm
hayatini cocuk bakarakmi gecirecen
Ne kadar cocuk, o kadar dert :))
Bide eşle ilgili durumlar var
Arkadaşımın eşi Konyalı, tatilde 1 aylığına diye gitmişlerdi, baktmışlar ki her aile de bir vaka var, korkmuşlar, 5.gün geri döndüler..Konyada hastalik cok fazla diyolar, dogrumuki
Cevre illerden de oraya getiriyolarmis hastalari
Annemgil bu sene sakın gelmeyin diyolar
Kahvaltımı yaptım geldim.Kahvemi aldim geldim
Cok kelimesi az kalabilir abla. Baya var hastalikKonyada hastalik cok fazla diyolar, dogrumuki
Cevre illerden de oraya getiriyolarmis hastalari
Kisliklari eşin evde iken yap bebiş ayağının altında dolasmassa daha iyi olurŞaka gibi birgun gecirdm kızlar cok gerginim hala oglan acayip huysuz biturlu duzgun uyuyamadi bugun. Oglen mangala gidicektik dun gidemedik diye gec uyuttm. Kargocu geldi evde tektim beklerken va kapida uykusu bolundu neyse sonra ciktik yola bizim mangal yaptigmiz yeri kapatmislar baskada yer bulamadk dha dogrusu buldk ama hep paraliydi acayip pahali bi 70 80 90 dediler zatn durcagmiz 2-3 o paraya gider yemek yerim ya. Neyse geldk eve evde tavada pisirdk yediko arada cocuga oldu olan arabad 15 dk uyudu smdi erkenden sizdi bakalm nolcak normalde 10 11 arasi uyur.
Bide pazardan kisliklari aldirdm onun stressi 10kg domates aldirdm simdilik yapaym devamina bakicam artik. 3 posetti 1ininyaptm anca bugun devami yarn. Barbunya visne duruyor off cok isim var daha
He bu arada regl oldm acayip gerginsm o yuzden sanrm hep bide sabah gordugm artı ve siskinlik kendmi cok kotu hissediyorm
Bugün keyif sende deseneKahvaltımı yaptım geldim.
Bizim müdür "okul bugün çok kalabalık olacak, gelipte ayak altında dolanmayın" diye mesaj atmış
İşime geldi
zaten kendi bedenini tanimak onemli canim. Nasil zayifliyorsan ve iyu hissediyorsan onu dene canimÇok sistemli diyet yapmadığını farkettim, canım nasıl isterse öyle gittim. Yeri geldi bol karbonhidrat, yeri geldi sıfır karbonhidrat hatta tamamen aç olduğum günler de oldu. Düzenli bir sistem kurmaliyim. Çünkü kendimi daha aç hisstemeye başladım bu aralar yemek yeme isteği oluştu sürekli. Dışarıda da olunca aç oluyorum ve eve gelince hemen bisiler yeme isteği ile bazen aşırıya kaçabiliyorum. O yüzden bi düzen olmalı artık
bilemedim ama niyet edip baslayinca guzel olmustu canim. Sadece meyveyi ilave atsek ve ona goremi baslasak acaba lendimize goreSeviye-1 'e yeniden başlayalım mı, ne dersin
Seviye-2 'ye geçmeden sadece seviye-1 ile devam edelim.
ya guzel bir dille soracaksin yada hic takmayacaksin canim. Sen isine bakacaksin canimGünaydın kızlar.
bu hafta pek aranıza katılamadım sinirlerim gergin olduğunda pek bir şey yapamıyorum. yeni başladığım yerdeki çalışma arkadaşım nedense iki haftadır bana ters ters davranıyor. sanırım beni rakip görüyor olabilir ya da kompleksli biri ya da benim söylediğim bir şey ona dokundu mu anlamadım. o öyle yapınca arkadaş olmak istemediğini düşündüm. zaten olmakta zorunda değiliz. bende mesafe koydum. yahu ben mesafe koyunca o da abarttı çocuk çocuk hareketler sergilemeye başladı. 37 yaşında kadın ergenliği uzamış resmen. takmıyorum kızı işime bakıyorum ama ilerde işime de yansıyacak bu durum kesin. müdür bu kızı çok seviyor. ilerde bir derdim olduğunda onunla da konuşamam. iş yerinde de yeniyim. hepten yalnız kaldım
kolay gelsin canim.günaydın arkadaşlar bugün de göreve gidiyoruz Suriyeye yanima bişeyler aldım atıstırmalık orda kahvaltılıktan başka alternatif yok. İnşallah erken döneriz yıllardır uyumamış gibi yorgun hissediyorum kendimi
gunaydin canim. Hayirlisi canim hemen olacak diye bisey yok olur ins nasilsaGünaydın kızlaröyle bi karın ağrısıyla uyandım ki adet oldum bu ay da gitti
gunaydin abla. Kolay gelsin.Gunaydinnn
Bende kizi yuvaya birakip geleyim :))
Onlarin arabasi bozuldu, yurumesinler ddidim
Bugün iş azdı erken geldim
Temizlik yapilacak evde :)
Gunaydin gecmis olsun canim.Günaydın
Sabah bel agrisiylada uyanmakta ayri bi güzel
Uyanali yarım saat oldu şimdi yataktan kalkacagim
Gece açlıktan uyuyamadım
3ten sonra bi susama saat başı kalktim ağzım kurudu sürekli
Grupları Facebook tan takip ediyorum ama seviyelerin içeriği neler kavrayamadımSeviye-1 'e yeniden başlayalım mı, ne dersin
Seviye-2 'ye geçmeden sadece seviye-1 ile devam edelim.
Bebe mi istiyosun canımcım diğer çocukların nasıldı yaşları kaçtı ?Günaydın kızlaröyle bi karın ağrısıyla uyandım ki adet oldum bu ay da gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?