Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hiç benlik değil
ama sen ifle guzel vermissin ve veriyorsun zaten ben onuda tam beceremedim yasaklar iyi gelir belki
Ben yapamam kaptanım sizi desteklerim
poni nin fikride guzel bence en azindan bi dene canim
Şimdi hepimiz 2 hafta yapalım başlangıç olarak ne dersiniz. 2 hafta kesinlikle bırakmak olmasın
ben isindim bu fikre.
Hem cok sikilmayiz hem birlikte serbest gun yapip tekrar devam edecegimiz icin mptivasyonda olur sanki
ne yenebilir her şey yasak
Bakinca oyle gibi ama yenecek cok sey oluyor canim.

Kizlar cok sakinmis buralar bizde kizlarla disardaydik 4 ge bi ciktik 6.30 a geliyordu eve geldigimiz baloncuguydu topragiydi giremedik eve sizler neler yaptiniz bakalim.
Benim bugün ilçe zümre toplantım vardı eski okulumun olduğu semtte toplantıya gittim ordan çıktım eski okula gittim eve geldim uzun zamandır görüşmediğim birkaç arkadaşımla dışarda buluştuk oturduk eve geldim yemek yedik daha sofrayı bile toplamadım

Ben yay kızım koç
Bebe mi istiyosun canımcım diğer çocukların nasıldı yaşları kaçtı ?
Bi kızım var canım 2 buçuk yaşında
Stres yapıyosn sanki zehram
Şu ara istemiyorum hatta kayınvalidem kayınpederin de emekli olur birlikte gelir bakarız dedikten sonra hevesim kaçtı sanki ben ücretsiz izne ayrılacağım dedim

Ben yay oğlan ve kız da koçlar tam delirmelik
Senin deli koç nasıl bana zor geliyor koç bebeler arası da 2 yaş olunca canımdan bezdirdi zalımlar
Benim kız çok ağlıyor akşama kadar sürekli mır mır mır hiç susmuyor hiç oğlanla da sürekli rekabet halindeler maalesef. Senin kız nasıl ?

Koç zor hakikaten her şey onun istediği gibi olsun istiyor Örneğin kapıyı Kapatmayı o istemiştir biz kapatmışızdır gider kapıyı tekrar açar kendisi kapatır gelir ben de yay burcuyum biraz zorluyor beni haliyle de ama hoşuma da gidiyor bi yandan bebekken de çok ağlardı çok yıprattı o yönden beni

Açıkça konuş bence. Aramızda bir gerginlik seziyorum. Bir problem mi var? desen
Yokun açık olsun yazacaktım. Sonra okudum dönmüşsün bile
Günaydın kızlar öyle bi karın ağrısıyla uyandım ki adet oldum bu ay da gitti
Hayırlısı olsun gülüm
Aslan burcunu bekle o zaman canım
Senin burcun neydi?
Gunaydinnn

Bende kizi yuvaya birakip geleyim :))
Onlarin arabasi bozuldu, yurumesinler ddidim

Bugün iş azdı erken geldim
Temizlik yapilacak evde :)
Çok yoğun çalışıyorsun canım, iyi olmuş erken geldiğin
hiç Koç tanıdığım yok. Başka ne özellikleri var?
Kahvaltımı yaptım geldim.

Bizim müdür "okul bugün çok kalabalık olacak, gelipte ayak altında dolanmayın" diye mesaj atmış

İşime geldi
Süper olmuş
Sabah tartildim bugün iyi bir dikkat etmezsen yarın kaptan zopayla kovalar dedi tartı
Kahvaltıyı çok iyi yaptım ekmeksiz recelsiz
Arada kahve bitki çayı icicem
Aksamada kabak yoğurt köfte dusunuyorum
Gayet iyi bir plan. Umarım gerçek olmuştur

Çok dikler ya dünya onların ekseninde sanki.
Benim oğlan dışarda benim adım bu seninki nedir diye geziyor. Herkesle tanışıp muhabbet etme merakı var. Özgüven tavan. Kız desen her şey ona ait. O istiyorsa her şey onun olmalı o incelemeli oynamalı. Koç çok zor Allah düşmanıma versin öyle düşman bana vermesin

Senin gununde yogun gecmis canim.
Arkadaslarla vakit gecirmek guzel olmustur.
Bu arada gecen soracaktim unuttum senin kiza kim bakiyor sen okuldayken esinmi.

Sende basliyormussun seviyeye bizimle

Senin gununde yogun gecmis canim.
Arkadaslarla vakit gecirmek guzel olmustur.
Bu arada gecen soracaktim unuttum senin kiza kim bakiyor sen okuldayken esinmi.

Sende basliyormussun seviyeye bizimle
Şimdi babası bakıyor canım yıllık izin aldı sonrası meçhul daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…