Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.521
Şimdimi yaptın :) bu turşu gibi kurulumuyor ama :)Canm çekti yemeğin yanına ezme yaptm bnde :)
Turşu gibi yapmadım canm normal sarmısaklı maydonızlu meze rondadan geçirdim. Bişey sorucm bu nasıl süzülüyor tülbentle filan mıŞimdimi yaptın :) bu turşu gibi kurulumuyor ama :)
Süzmeye gerek yok bence, ağza cacık gibi geliyor zatenTurşu gibi yapmadım canm normal sarmısaklı maydonızlu meze rondadan geçirdim. Bişey sorucm bu nasıl süzülüyor tülbentle filan mı
Ben sulu sevmiyorum ya daha katı seviyorumSüzmeye gerek yok bence, ağza cacık gibi geliyor zaten
Başlıyo musun seviyelere naptın?Süzmeye gerek yok bence, ağza cacık gibi geliyor zaten
ama sen ifle guzel vermissin ve veriyorsun zaten ben onuda tam beceremedim yasaklar iyi gelir belkiHiç benlik değil
poni nin fikride guzel bence en azindan bi dene canimBen yapamam kaptanım sizi desteklerim
ben isindim bu fikre.Şimdi hepimiz 2 hafta yapalım başlangıç olarak ne dersiniz. 2 hafta kesinlikle bırakmak olmasın
Bakinca oyle gibi ama yenecek cok sey oluyor canim.ne yenebilirher şey yasak
Benim bugün ilçe zümre toplantım vardı eski okulumun olduğu semtte toplantıya gittim ordan çıktım eski okula gittim eve geldim uzun zamandır görüşmediğim birkaç arkadaşımla dışarda buluştuk oturduk eve geldim yemek yedik daha sofrayı bile toplamadımKizlar cok sakinmis buralar bizde kizlarla disardaydik 4 ge bi ciktik 6.30 a geliyordu eve geldigimiz baloncuguydu topragiydi giremedik eve sizler neler yaptiniz bakalim.
Ben yay kızım koçAteş grubu burçlarına ayrı bir hayranlığım var, nerede görsem tanırım onları
Aslan da öyle, yay bambaşka, koç dik kafalı
Altına ekleyecektim aslında, kızlarım aslan huylarına suylarina bayılıyorum diye
Bi kızım var canım 2 buçuk yaşındaBebe mi istiyosun canımcım diğer çocukların nasıldı yaşları kaçtı ?
Şu ara istemiyorum hatta kayınvalidem kayınpederin de emekli olur birlikte gelir bakarız dedikten sonra hevesim kaçtı sanki ben ücretsiz izne ayrılacağım dedimStres yapıyosn sanki zehram
Ben yay oğlan ve kız da koçlar tam delirmelikBen yay kızım koç
Bi kızım var canım 2 buçuk yaşında
Şu ara istemiyorum hatta kayınvalidem kayınpederin de emekli olur birlikte gelir bakarız dedikten sonra hevesim kaçtı sanki ben ücretsiz izne ayrılacağım dedim
Koç zor hakikaten her şey onun istediği gibi olsun istiyor Örneğin kapıyı Kapatmayı o istemiştir biz kapatmışızdır gider kapıyı tekrar açar kendisi kapatır gelir ben de yay burcuyum biraz zorluyor beni haliyle de ama hoşuma da gidiyor bi yandan bebekken de çok ağlardı çok yıprattı o yönden beniBen yay oğlan ve kız da koçlar tam delirmelik
Senin deli koç nasıl bana zor geliyor koç bebeler arası da 2 yaş olunca canımdan bezdirdi zalımlar
Benim kız çok ağlıyor akşama kadar sürekli mır mır mır hiç susmuyor hiç oğlanla da sürekli rekabet halindeler maalesef. Senin kız nasıl ?
Ben de başlıyorum varımYarın toplu olarak başlayalım, ne dersiniz kızlar
Açıkça konuş bence. Aramızda bir gerginlik seziyorum. Bir problem mi var? desenGünaydın kızlar.
bu hafta pek aranıza katılamadım sinirlerim gergin olduğunda pek bir şey yapamıyorum. yeni başladığım yerdeki çalışma arkadaşım nedense iki haftadır bana ters ters davranıyor. sanırım beni rakip görüyor olabilir ya da kompleksli biri ya da benim söylediğim bir şey ona dokundu mu anlamadım. o öyle yapınca arkadaş olmak istemediğini düşündüm. zaten olmakta zorunda değiliz. bende mesafe koydum. yahu ben mesafe koyunca o da abarttı çocuk çocuk hareketler sergilemeye başladı. 37 yaşında kadın ergenliği uzamış resmen. takmıyorum kızı işime bakıyorum ama ilerde işime de yansıyacak bu durum kesin. müdür bu kızı çok seviyor. ilerde bir derdim olduğunda onunla da konuşamam. iş yerinde de yeniyim. hepten yalnız kaldım
Yokun açık olsun yazacaktım. Sonra okudum dönmüşsün bilegünaydın arkadaşlar bugün de göreve gidiyoruz Suriyeye yanima bişeyler aldım atıstırmalık orda kahvaltılıktan başka alternatif yok. İnşallah erken döneriz yıllardır uyumamış gibi yorgun hissediyorum kendimi
Hayırlısı olsun gülümGünaydın kızlaröyle bi karın ağrısıyla uyandım ki adet oldum bu ay da gitti
Senin burcun neydi?Aslan burcunu bekle o zaman canım
Çok yoğun çalışıyorsun canım, iyi olmuş erken geldiğinGunaydinnn
Bende kizi yuvaya birakip geleyim :))
Onlarin arabasi bozuldu, yurumesinler ddidim
Bugün iş azdı erken geldim
Temizlik yapilacak evde :)
hiç Koç tanıdığım yok. Başka ne özellikleri var?Ateş grubu burçlarına ayrı bir hayranlığım var, nerede görsem tanırım onları
Aslan da öyle, yay bambaşka, koç dik kafalı
Altına ekleyecektim aslında, kızlarım aslan huylarına suylarina bayılıyorum diye
Süper olmuşKahvaltımı yaptım geldim.
Bizim müdür "okul bugün çok kalabalık olacak, gelipte ayak altında dolanmayın" diye mesaj atmış
İşime geldi
Gayet iyi bir plan. Umarım gerçek olmuşturSabah tartildim bugün iyi bir dikkat etmezsen yarın kaptan zopayla kovalar dedi tartı
Kahvaltıyı çok iyi yaptım ekmeksiz recelsiz
Arada kahve bitki çayı icicem
Aksamada kabak yoğurt köfte dusunuyorum
Tahmin et hadiSenin burcun neydi?
Çok dikler ya dünya onların ekseninde sanki.Koç zor hakikaten her şey onun istediği gibi olsun istiyor Örneğin kapıyı Kapatmayı o istemiştir biz kapatmışızdır gider kapıyı tekrar açar kendisi kapatır gelir ben de yay burcuyum biraz zorluyor beni haliyle de ama hoşuma da gidiyor bi yandan bebekken de çok ağlardı çok yıprattı o yönden beni
Benim bugün ilçe zümre toplantım vardı eski okulumun olduğu semtte toplantıya gittim ordan çıktım eski okula gittim eve geldim uzun zamandır görüşmediğim birkaç arkadaşımla dışarda buluştuk oturduk eve geldim yemek yedik daha sofrayı bile toplamadım
Şimdi babası bakıyor canım yıllık izin aldı sonrası meçhul dahaSenin gununde yogun gecmis canim.
Arkadaslarla vakit gecirmek guzel olmustur.
Bu arada gecen soracaktim unuttum senin kiza kim bakiyor sen okuldayken esinmi.
Sende basliyormussun seviyeye bizimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?