- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.101
İyi geceler canımuykum geliyiiiii , akşam yemek sonrası yattım uyudum ,kalkalı 1 saat olmadı mutfağı anca topladım şimdi gözümden yaş akıyor ben gittim yatam gariicümleten iyi geceler
Taa kola etkisi olurmu bilemedimBirşey yapmadım
Sadece tırnağımın kenarından cilt parçası kopardım
Sanırım ondan oldu
En çok o parmağım şişmiş, sonra elim, sonra kolumTaa kola etkisi olurmu bilemedim
Bi banyo kaldi cnm, onuda yarin batirirlar diye yapmadim :))maşallah baya yapmışsın işi yarına daha ne iş kaldı ki
nikah bu gün değil miydi ben mi yanlış hatırladım
bu sene çalıştı benim oğlan son aylar savsaklamış çok yanlış yapmıştı sınav sonucunu görünce baya şoka girdik :)nasip inşallah önümüzdeki yıla
Bende, usuttunmu acaba diye sorcaktim sonra dedim orasi sicaktir daha :)Balkonda yatıyorum ama esinti yok hafif serinlik var.
Terlemedim gün boyu klimanın altında oturdum
seminerle bu kadar arttiysa gerisini biz dusunelim o zamanMaskeli görüştüyseniz birşey olmaz inşallah.
Tahin ile balı karıştırıp yiyin canım
Seminerden dolayı öğretmen camiasında vaka artışı olmuş maalesef
Dün dolma yapmıştım, kızlar sevmez, eşimde gidecek yarına kalmasın diye 3 öğün yedim canım
nasil yaptin diye soracaktim yazmissin. Elinde varsa yada yaptiginda fotoda atarmisin canim.Bir ezme yapmisim yok boyle birşey yıkılıyor
Ama yoruldum bende bı kahve içip yaticam
En yakın zamanda da koz patlıcan kırmızı biber sosu yapmak istiyorum oda çok güzel oluyor
eline saglik canim gule gule agiz tadiyla yiyin insGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftasonlari dilerim
Kacamak yapmiyoruz degil mi
Bugun biraz kislik yapicam fasulye var az bisey bi de bamya
Yemek yapcam sebze tarzi biseler
İyi hissedersem yuruyuse cikcam hissetmezsem evde spor yapicam insallah
ve aleykum selam canim
yapilanin zararimi olur canim. Kisin hepsi eline geliyor ne guzel hazir hazir yiyorsun. Seninde eline emegine saglik.Annem faktoru iste bizde nasipleniyoruz. İlla yapilacak o salca melemen kahvaltilik soslar. Esimin fidanligi var bi kenara sebze ekiyoruz. Kayinvalidemde oyle bayiliyolar biseyler yapmaya yani bana yaptirmaya. Esimde bende en kucuk cocuguz nazlari bize geciyo. Onlari hos tutmak icinde itiraz etmiyoruz. Bi yandan kisin hosumuza gidiyo organik beslenmek. Yoruluyorum ama onlari mutlu etmek herseye bedel. Bana yaptirip bir ay kendileri havasini atiyolar ama olsun. İkiside 70 yasinda hazir salcami yesinler simdi bu yastan sonra dimi.
anam gece gece vesikalik fotoda nerden cikti
Kolau gelsin abla baya is yapmissin.sagolasin tatlim
Benimde eskiden cocuklar kucukken kurutma makinesi vardi, bozulunca geri almadim
Baya uzun süre calismasi gerekiyor :))
ne soylesende kocansiz yapamicagin ortada
Hem şu negatif sozleri bi birak cnm yaa
bu kiloda olsamda almadigima bende sevindim cnmçünkü hic dikkat etmedim
Bugunde oturma odasinin penceresini sildim, haliyi makineyle yikadim
Buzdolabini temizleyip, alisveris yerlestirdim
Yarin kalktigim gibi mutfaga girerim
Senin oglan aslinda sinava calismisti, hic calismadi degil cocuk
Kismet degilmis demekki
İnşallah seneye gönlüne göre tutturur cnm
eşin icin üzüldüm cnm
Insallah yeni bi kapi acilir
Hem cocuk kismetiyle gelir derler
cokmu sicaktida dokunduki cnm
hosgeldin zeynepcim
Ne guzel yakinda vuslat varmis
Cok şükür sevindim cnm
Bizimde gorumcemin kocasi gecen hafta tr den geldi
Bugun haber gelmis
Ucakta yaninda oturan kişide virus cikmis
Gerçekten çok çok yakınımızda artık geçirelim de yüzleşelim bunla diyorum bi yandan bi yandan da bulaştırma riski de korkutuyorCok şükür sevindim cnm
Bizimde gorumcemin kocasi gecen hafta tr den geldi
Bugun haber gelmis
Ucakta yaninda oturan kişide virus cikmis
Teşekkür ederim canım
Arkadaşının negatif çıkmasına sevindim canım.Gerçekten çok çok yakınımızda artık geçirelim de yüzleşelim bunla diyorum bi yandan bi yandan da bulaştırma riski de korkutuyor
Eve mi geçiyorsunuzGunaydin canlar biz ciktik yoldayiz buraya bi ugrayim dedim.
Guzel bir pazar gecirin ins
Evet bundan sonra çok daha dikkatli davranacağım hem kendime hem başkalarına bulaştırmamak içinArkadaşının negatif çıkmasına sevindim canım.
Geçirelim de kurtulalım diye düşünme, tutulduğu organda sekel bırakıyor maalesef.
En güzeli yakalanmamak
AlışkanlıklarımızModum o kadar düşük ki şuraya günaydın demeye bile gelemedim
Kötü kocam yanımda yokken yaşam enerjimi kaybediyorum resmen
Annemgile gidip 2 gün kalıp döneyim diyorum, yerimden kalkacak mecalim yok
Ben sadece doğum günlerini önemsiyorum. Evlilik yıl dönümü sevgililer günü vs hiç kutlamadım. O yüzden hiç fikrim yok canımGünaydın minnoşlar çıtırlar bugün evlilik yıldönümümüz şuan anamın evindeyken iki zalım bebeyi anama postalarak iki çılgın ne yapabilir onu düşünüyoruz. Çocuksuz o kadar çılgın fikir geliyor ki hamamyolunda yürümek, doktorları gezmek bile heyecanıma heyecan katıyor deliriyor çıldırıyorum
Ben çıktım sen yazmışsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?