- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.141
Temmuzda 47 gördük, ev içi sıcaklıkta 35 felandi sabahın köründe 5-6 da felan..Nasıl sıcaklık o öylesudan cikmam en iyisi kaptan
Allah korusun de, dua niyetine geçer bak...Kocayla kussemde aşk acısı çeksem ne iyi giderdi bu şiir şimdi
Sık sık telde taciz etAllah korusun de, dua niyetine geçer bak...
Biz ayran içtik ayrı düştük
MENUM: 29.8.2020
10:15 1 fincan kahve
Aşure yaparken biraz tattım şekerini ayarlamak icin
13:00 2 dilim cavdar, 1kk peynir, 7 Kadar zeytin, domates, 1 tavada yumurta
15:00 1 kase aşure
17:30 soguk kahve süt ile, 1kk cikolata
18:30 bamye yemegi, salata, cacık, 4 dilim karpuz
2lt Su
Spor yok
Bundan sonra tamamen duzelicek insallah menum biliyorm daha tam kivama gelmedi
Günaydın kızlar
Gunaydın kızlarrr
Günaydın minnoşlar çıtırlar
Gunaydinnnn tatlişlerrrr
Günaydın mutlu pazarlar
Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Hepinize Günaydın KızlarGünaydın hanımlar ☺☺☺
Kutlarım canım up uzuuun yillarımız olsun huzurla aşkla inşallahGünaydın minnoşlar çıtırlar bugün evlilik yıldönümümüz şuan anamın evindeyken iki zalım bebeyi anama postalarak iki çılgın ne yapabilir onu düşünüyoruz. Çocuksuz o kadar çılgın fikir geliyor ki hamamyolunda yürümek, doktorları gezmek bile heyecanıma heyecan katıyor deliriyor çıldırıyorum
Yapmam, kendi arasın beniSık sık telde taciz et
Bununla geçmiş olsun canımEvet bundan sonra çok daha dikkatli davranacağım hem kendime hem başkalarına bulaştırmamak için
Eşine gönderGüzelmiş ama bu bizi ağlatır
Eşine gönder
Kim söylüyor bulamadim, adamin sesi cok egzotik geldi
Maksat, seni unutmasina izin vermiceksinYapmam, kendi arasın beni
Sürüne sürüne kapıma gelecek
Niran ya ömür okadar kisaki kuslukle kirginlikla boşa zaman geciremiyecek kadar..Yapmam, kendi arasın beni
Sürüne sürüne kapıma gelecek
Allah rahmet eylesin canımNiran ya ömür okadar kisaki kuslukle kirginlikla boşa zaman geciremiyecek kadar..
45 yasindw akrabam 2 ay önce vefat etti karısı ile annesi yüzünden çok yiprandilar ..
Karısı en çok hayellerimiz vardi yapicaklarimiz vardı diye ağladı ve eminimki anası yüzünden kocasi ile arasının acilmalasina kus kaldığına kısacık yaşadıkları zamanida bununarla geçirdiğine pişman
Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu, uzun yıllarınız olsun inşallah minnoşlarınızla birlikte canımGünaydın minnoşlar çıtırlar bugün evlilik yıldönümümüz şuan anamın evindeyken iki zalım bebeyi anama postalarak iki çılgın ne yapabilir onu düşünüyoruz. Çocuksuz o kadar çılgın fikir geliyor ki hamamyolunda yürümek, doktorları gezmek bile heyecanıma heyecan katıyor deliriyor çıldırıyorum
Daha yeni başlamıştık amaBugünlük bana ayrilan sürenin sonuna geldim
Bukadar lak lak yeter :))
Ben işlere girisiyom
Sizde kendinize iyi davranin
Günaydın canım, huzurlu PazarlarGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu bir gün diliyorum
Niran ya ömür okadar kisaki kuslukle kirginlikla boşa zaman geciremiyecek kadar..
45 yasindw akrabam 2 ay önce vefat etti karısı ile annesi yüzünden çok yiprandilar ..
Karısı en çok hayellerimiz vardi yapicaklarimiz vardı diye ağladı ve eminimki anası yüzünden kocasi ile arasının acilmalasina kus kaldığına kısacık yaşadıkları zamanida bununarla geçirdiğine pişman
Allah rahmet eylesin canım
Hep ben idare ettiğim için devam ettik ama bugün geldiğim kafa; olmadığını anladığın anda bırakmak, asla mücadele etmemek ve yorulmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?