Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gayet güzel
29 Ağustos Menüm
11.00: 6 ince parça kabak mücver (1 yk yağ ile tavada yaptım)
1 dilim peynir

14.00: 1 kase aşure

16.00: 1 kase aşure

2lt su
30 dk normal tempo yürüyüş 30 puan @zsaracoglu
Allah iyiliğini versin, aşure aşkına başka şey yememişsin
Çok iyi canım, suyu mutlaka tamamla
Makarna yerine sebze olsaydı daha iyi olurdu
Değişik menüler görüyorum sende
29 Agustos menü
İki orta krep t.buğdaylı
Domates peynir zeytin
Cay

öğlen
Kahve

akşam 18:00
Bir tabk fasulye
3kasık makarna
Az salata
Su 2lt

Başlangıç için iyi bence
29 ağustos
Menum
Sabah 10.30
1 yumurta 1kk peynir 1d karpuz yarim dilim tb ekmek

Ara 1 şekerpare 2 ceviz 2 kayisi

Akşam 17.30
1tb yoğurtlu brokoli
3lt su
Ballı tatlıların kalorisi dehşet yüksek oluyor
29 Ağustos
11.00
6 dilim sucuklu yumurta
2 tb ekmek
Domates
salatalık
1 kk peynir

14.00
1 kase aşure

16.00
4 yk tavuk sote
4 yk pirinç pilavı

19.00
6 yk barbunya

2 lt su
Spor kızımın uyumasına bağlı
An itibariyle canım aşure çekti. Arkadaş kimse diyetteyim, yemeyeyim demedi mi
29.08.2020

11:00
filtre kahve

13:30
1 küçük kase aşure

19:30
1 kase domates çorbası
yarım kase yogurt
2 çatal dun ki makarnadan(anne zoru )

su 2.5 lt
spor yok
Diyet açısından pek ideal bir gün olmamış

çokeleklı yumurtayı cokemelli yumurta dıye okumam gel artık regl gunum cok acı cekıyorummm her seyı tatlı goruyorum
afıyet olsun canım guzel menü

29 Ağustos Menüm
11.00: 6 ince parça kabak mücver (1 yk yağ ile tavada yaptım)
1 dilim peynir

14.00: 1 kase aşure

16.00: 1 kase aşure

2lt su
30 dk normal tempo yürüyüş 30 puan @zsaracoglu

1 kase de ben kacırdım asure bırşey dıyemedım oyuzden

makarna var ama oda öğlen arada tek çay mı içtin canım

29 Agustos menü
İki orta krep t.buğdaylı
Domates peynir zeytin
Cay

öğlen
Kahve

akşam 18:00
Bir tabk fasulye
3kasık makarna
Az salata
Su 2lt
bugun asure ve makarna günüüüü

Kizlar iyi geceler
Gelemedim ara ara okudum ama yazmaya firsatim olmadi.
Kv ye geldik eltimgille. Yarin da tenha bir yere
Pikinige gidelim dedik cocuklar sikildilar iyice.
Birsuru alintim var ama cevaplayamayacagim gozumden uyku akiyor.
Hayirli geceleriniz olsun canlar

Aslında yememiz lazım diyetteysek ama mümkün değil yani öyle bi arkadaş kendisi seveni için
Ben eskiden hiç yemzdim bir iki senedir de yiyorum ama yemesemde olur yani bir ekler bol soslu profiterol varkrn asureye sevdalanamam

Hayırlı geceler cnm

Annem faktoru iste bizde nasipleniyoruz. İlla yapilacak o salca melemen kahvaltilik soslar. Esimin fidanligi var bi kenara sebze ekiyoruz. Kayinvalidemde oyle bayiliyolar biseyler yapmaya yani bana yaptirmaya. Esimde bende en kucuk cocuguz nazlari bize geciyo. Onlari hos tutmak icinde itiraz etmiyoruz. Bi yandan kisin hosumuza gidiyo organik beslenmek. Yoruluyorum ama onlari mutlu etmek herseye bedel. Bana yaptirip bir ay kendileri havasini atiyolar ama olsun. İkiside 70 yasinda hazir salcami yesinler simdi bu yastan sonra dimi.

inşallah canim aşkında o gün ekmek yenerek 2 kase kurtarır mi
Pazartesi de tartı var
Senin menüde aşure yok ama :)
Asurem yok çünküBen asureci değilim canım nohutla kuru üzümün bir arada kabullenemiyor damak tadım

Gecmisi okuyayim dedim ama cok konusmussunuz kizlar ya. Asureyi hallettim annem bende olunca ablalara kayinvalideye ayri tencerelerle yapiyoruz oyle 2 kase komsuya dagitma degil yani. Salca isi ertelendi domatesleri toplamaya vakit bulamadik. Hedefler pert toparlamak lazim. Ben yatar kizlar topuklarim zonkluyor sizi seviyorum.

Rabbim ağız tadı ile yemeyi nasip etsin .Ne güzel dualarını aliyorsundur yeterki yapılanı bilsinler buyuklerimizde..vucud yorgunluğu 1 gün dinlenmeye geçer gönül yorgunluğu olmasin yeterki

Kaç yaşındasın cnm maşallah pek becerikli bir hatunsun

Kahvaltıyı kral gibi, öğlen yemeğini prens gibi, akşam yemeğini fakir gibi yiyin'
Amerika'da yaşayan dünyaca ünlü Türk doktor Mehmet Öz'ün "Kahvaltıya ihtiyaç yok" açıklaması hakkında konuşan Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Ender Saraç, "Kahvaltıyı kral gibi, öğlen yemeğini prens gibi, akşam yemeğini fakir gibi yiyin" dedi.

Bilhassa Türk toplumunda önemli bir yere sahip olan kahvaltı, diyetisyen ve doktorları ikiye ayırmış durumda. Soru(n) şu: Kahvaltı yapılmalı mı, yapılmamalı mı? Dünyanın tanıdığı Türk asıllı Amerikalı doktor Mehmet Öz, geçtiğimiz günlerde kahvaltı ile ilgili ezber bozan açıklamalarda bulunmuştu.
Columbia Üniversitesi'nde başkan yardımcısı ve cerrahi profesörü olarak görev yapan Prof. Dr. Öz,
"Kahvaltıya ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum. Bu bir reklam aracı. Bu inanışların birçoğu sağlığımız hakkındaki gerçeklere dayanmadı"
diyerek, kahvaltının gereksiz olduğunusöylemişti. Daha da ileri giderek,
"2020 yılında yapılacak ilk şeylerden biri kahvaltıyı yasaklamak olmalı"
diyen Türk asıllı Amerikalı kalp cerrahı, günün ilk öğününün gerçekten açken yenmesi gerektiğini belirtmişti.
Dr. Ender Saraç: Kahvaltıdan vazgeçilmemeli

Prof. Dr. Öz'ün açıklamaları hakkında konuşan ünlü Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Ender Saraç,
"Bizim Türk toplumunda, hatta bütün dünyada kahvaltı en önemli öğündür. Bir deyiş var, 'Kahvaltıyı kral gibi, öğlen yemeğini prens gibi, akşam yemeğini fakir gibi yiyin' diye. Ben buna katılıyorum. Kahvaltı günün en önemli öğünü" ifadelerini kullandı.
Klasik Türk kahvaltısında çok fazla hamur işi olduğu için dikkat edilmesi gerektiğini belirten Dr. Saraç, hafif ve sağlıklı bir şekilde yapılan kahvaltıdan vazgeçilmemesini önerdi. Prof. Dr. Öz'ün acıkmadan kahvaltı yapılmaması önerisine katıldığını ifade eden ünlü beslenme ve diyetisyen uzmanı, kendisine göre günde iki öğün beslenilebileceğini ifade etti.

Akşam 19.00 yedim balım yazmamisim. .Ödem atılır turşu çok faydalı kararında yemek lazım ben gibi bence

35 yasindayim hic becerikli degilimdir mutfakta hatta hic sevmem yemek yapmayi ama caliskanimdir soz dinlerim. Yapmak zorunda oldugum icin sevmiyorumdur belkide.
Aynı yastayiz ben 36 olabilirim gerçiBelkide ve çok çok yaptığın için bıkkınlık ya olmus olabilir

Asurem yok çünkü☹Ben asureci değilim canım nohutla kuru üzümün bir arada kabullenemiyor damak tadım
Yazıyıda yanlış yazmışım aslında ekmek yemesek o gün 2 kase az şekerli içebilirmişiz yazacaktım :)
Aşure sevilmez mi vitamin deposu canım ama çok kaçırmamak lazım ben şekerini az katacam :)
Bende hiç sevmezdim içemezdim son 3- 4 senedir çok sevmeye başladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…