• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Screenshot_20200831-132226.webp

Bugün çok uğrayamadım kızlar, dikiş odama kapanıp çalıştım biraz, iyi şeyler çıktı sanırım🙈günlerdir ilk kez diyeti düşünmeden şarkı söyleyerek dikiş diktim💃🏻Sizde bakıp fikir verirseniz çok sevinirim, şurası şöyle olsaydı, böyle yapsaydın gibi çok sevinirim, sizin yorumlarınıza güveniyorum okuduğum menü yorumlarından sonra🌸

Eklentiler

• 2B9C8B01-DB24-43CB-BCFF-961EA483F9C5.webp
    2B9C8B01-DB24-43CB-BCFF-961EA483F9C5.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 30
  • DDD30EF9-140A-4995-973A-AF4CE7C7C91D.webp
    DDD30EF9-140A-4995-973A-AF4CE7C7C91D.webp
    118,9 KB · Görüntüleme: 30
  • A77F4B2A-A454-4847-AAAD-1508589D9213.webp
    A77F4B2A-A454-4847-AAAD-1508589D9213.webp
    78,2 KB · Görüntüleme: 31
  • 91610467-1FB3-49F2-89A2-51506546EF3C.webp
    91610467-1FB3-49F2-89A2-51506546EF3C.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 26
  • 8C3E5EB8-F82C-4B43-B4D7-6E291659236F.webp
    8C3E5EB8-F82C-4B43-B4D7-6E291659236F.webp
    78,9 KB · Görüntüleme: 32
  • 5EFA1078-5AD0-4E33-9BEC-D905F1065FE3.webp
    5EFA1078-5AD0-4E33-9BEC-D905F1065FE3.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 30
İns bu sene olmazsin canim.
Grip asisi koruyucu oluyormu canim hic vuurndunmu daha once
Yok canım vurdurmadim hiç bu sene ıstiyorum ama
Sağlık ocağı 65yas üstüne zatürree ve grip aşısı yapıldı geçen hafta bütün yaşlılar gitti vurundu
:KK70: :KK70:çorapta biseymi komple çıkarıyorum :olamaz:
Bugün çok uğrayamadım kızlar, dikiş odama kapanıp çalıştım biraz, iyi şeyler çıktı sanırım🙈günlerdir ilk kez diyeti düşünmeden şarkı söyleyerek dikiş diktim💃🏻Sizde bakıp fikir verirseniz çok sevinirim, şurası şöyle olsaydı, böyle yapsaydın gibi çok sevinirim, sizin yorumlarınıza güveniyorum okuduğum menü yorumlarından sonra🌸
Ellerine sağlık canım ❤

Sorma🤦‍♀️Allah sağlık versin tabi. Benimki daha tam emeklemiyor bile düşün🙅‍♀️
bazen oturup izliyorum
Karinca gibiler 3ude hic oturmuyorlar. Ben onlar kadar dolansam bir deri bir kemik kalirdim😁😁
Hepsi cok guzel olmus canim.

Gayet güzel eline sağlık. Poşetlik sanırım gri siyah beyaz Olan. Canlı renkler de seçebilirsin

eline sağlık canım cok güzel görünüyorlar :KK200:
senin de menü yorumlarını bizler de bekliyoruz canım :KK19:

bazen oturup izliyorum
Karinca gibiler 3ude hic oturmuyorlar. Ben onlar kadar dolansam bir deri bir kemik kalirdim😁😁

Hepsi cok guzel olmus canim.
Ee hayatın başı. Hep enerjik olsunlar. Enerjilerini düşürecek şeyler yaşamasınlar inş

afiyet olsun canım güzel menü akşam protein çeşiti fazla olmuş sadece

afiyet olsun canım tebrikler

canım akşam reçel fazla olmuş yiyeceksen de ara öğünde yemen daha iyi olur

maşallah cok güzel canım

afiyet olsun canım güzel menü

afiyet olsun canım ciğ köfte dürüm ile akşam yemeği yakın olmuş

afiyet olsun canım güzel menü

afiyet olsun canım gayet iyi

afiyet olsun canım merakımdan soruyorum bu kahvaltılık gecrekler işe yarıyor mu acaba

afiyet olsun canım az geldi gözüme

çok güzel canım afiyet olsun

yok canım cok görünmüyor bence yaz

afiyet olsun canım, canım kalburabastı çekti ne severim :63:
İse yarayıp yaramadığını bilmiyorum Canım, aciktigimda ve hazırda yemek olmadığında tüketiyorum ben. Baya da doyurucu oluyor benim için

İse yarayıp yaramadığını bilmiyorum Canım, aciktigimda ve hazırda yemek olmadığında tüketiyorum ben. Baya da doyurucu oluyor benim için
afiyet olsun canım pratikliği güzel ben de aldım ama daha denemedim tok tutuyorsa yenebilir bence de

Bende ayniyim ya uyuturken bile bi dalana kadar bogusuyoz meme salla pispis illa yorcak anasini :KK12:
Aynen cok sicakti ya nezmn bitcek bu sicaklar

Cok grcms olsn negatof cikmasina sevindm normal bi griptir insallah cabuk gecr

Aynen bi ara yapiyordm etkiliydi sanmi :) sagol cnm

Aynen cok katiliyorm bende bazen bazi gunler daha az gelebiliyorm tabiki cok kosturmaca oluyor ama genelde 2 dk bile olsa gun icinde ugranabillinir yani motivasyon icin önemli

Ohh hadi iyisin 1 kase yeseydin bari niranim

Supersinnn
Bu arad listeye gore biz rakipiz bu hafta seni gecerim bence :dondurma:

Supersn bilmiyordm. Kapadm rahatim artk :)

Cok sevindm cnm negatif cikmasina

Super yapicam insallah

Sagol canim

14 aylik cnm bisiklet suremiyor daha ama zaten toplamda gunde en az 3 saat disardayiz oglen uzun cikariyorm ve gelip dusa sokuyorm normalde uyurdu ondan sonra uyumaz oldu 5gundur boyle. Sanirim boyle gidicek. Aksam erken yatiyor artk benm icin artisi o oldu sabah tabi biraz daha erken uyaniyorz oda kotu kismi :)
Gec canim benim herkes birbirini gecsin. 100 gram kadar:)

Back
X