• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Üzülmemek elde değil çocuğum baba şefkati istiyor artık ya bir başkası yaninda çocuğunu kucağına alınca boynu bükük kalıyor vana geliyor o da baba baba deyip duruyor 😭😭
Allah yardımcın olsun canım.
Tez zamanda yeni karar çıkar, kavuşursunuz İnşaallah.

düzenim bozuldu.Bugün 2 simit yediğimi fark etmedim desem inanır mısın🙄 doymuş da hissetmedim. Uykusuzluktan sanırım tıktım ağzıma. Baktım 2 tane yemişim:skandal:sırf o yüzden 2 den beri bi şey yemedim. Aşırı açım🤦‍♀️
Benim de üzüntüm spor. Eskiden ne kadar yorgun olsam da spor yapardım ve enerji dolardım. Son 10 gündür ya başlayamıyor ya yarıda bırakıyorum.inş geçici bir enerji kaybı yaşıyorumdur
Uzun aradan sonra yeniden çalışmaya başlamak hem çok yorucu, hem de yeniden adapte olabilmek zor oluyor.
Ama yinede dikkat et lütfen, 2 simit çok çok fazla :KK43:

Bugün çok uğrayamadım kızlar, dikiş odama kapanıp çalıştım biraz, iyi şeyler çıktı sanırım🙈günlerdir ilk kez diyeti düşünmeden şarkı söyleyerek dikiş diktim💃🏻Sizde bakıp fikir verirseniz çok sevinirim, şurası şöyle olsaydı, böyle yapsaydın gibi çok sevinirim, sizin yorumlarınıza güveniyorum okuduğum menü yorumlarından sonra🌸
Emeğine sağlık canım
Çok güzel gözüküyorlar

Leslie açtım yapamadım kapattım🤦‍♀️ Aşırı yorgunum ya. 3.30 dan beri ayaktayım. Uyandı benim bıcır uyumadı sabaha kadar. Sonra okula gittim geldim. Hala onunlayım. Yorgunluktan mecalim kalmıyor🙅‍♀️
Spor geç vakte kalınca yorgunluktan aksatilabiliyor canım.
Akşam üstü yapabilirsen çok güzel olur

Ben tonbalıklı makarnayı yoğurt ile yiyorum 😂 2-3 Türk kahvesi bir kupa da filtre kahve
:KK48: :KK48: vay canınaaa

Kızlar ben limonlu su yaparken 1 limonu 1 litre suya paylaştırıp hazırlıyorum, üzerine de buz gibi su koyunca limonata gibi oluyor tadı çok hoşuma gidiyor. İyi yapıyor muyum , yoksa limon fazla mı kullaniyom🤔😊
Eki Görüntüle 2683838
Bence dengeli cnm hatta karanfil salatalik tarcin vs de ekliyebilliryn daha cok tokluk hissi veriyor o sekilde ve maydonoz da ödem attırır. Ben persembeleri genelde 1.5lt boyle karisim yapiyorm ne varsa zencefil falanda koyuyorm

afiyet olsun canım güzel menü akşam protein çeşiti fazla olmuş sadece

afiyet olsun canım tebrikler

canım akşam reçel fazla olmuş yiyeceksen de ara öğünde yemen daha iyi olur

maşallah cok güzel canım

afiyet olsun canım güzel menü

afiyet olsun canım ciğ köfte dürüm ile akşam yemeği yakın olmuş

afiyet olsun canım güzel menü

afiyet olsun canım gayet iyi

afiyet olsun canım merakımdan soruyorum bu kahvaltılık gecrekler işe yarıyor mu acaba

afiyet olsun canım az geldi gözüme

çok güzel canım afiyet olsun

yok canım cok görünmüyor bence yaz

afiyet olsun canım, canım kalburabastı çekti ne severim :63:
Sagol canim

Kızlar aklıma gelmişken yazayım

Tibetin Gençlik Pınarı hareketleri ile çok güzel zayıflayan arkadaşlarım oldu yıllar önce..

Kk da konusu açılmış, link bırakayım

1 Eylül

7.40
1 yumurta
1 dilim peynir
semizotu
salatalık
5 zeytin
1 dilim tam bugd. ekmeği

10.30
Yeşil çay

12.20
5 yk bamya yemegi
4 yk yogurt
1 dilim tam bugd. ekmeği

15.00
1 bardak süt
10 cig badem
2 kuru kaysı

18.00
5 yk mercimek yemeği
4 yk yogurt

20.30
2 grissini 2 dilim peynir

su. 2 lt
spor 30 dk yapacağım inşallah

Diyetisyen listesi mi bu canım ? Ben saat 8 de yenen grisiniyi anlayamıyorum.

1 Eylül 2020

Kahvaltı 09:00

1 yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2ceviz, 2 çeri domates, 1 salatalık, 2 dilim ekmek, çay

Öğlen 13:00
1 dilim etimek

Ara 15:00
Çay

Akşam 18:30

7yk zeytinyağlı taze fasulye, 1/2 salatalık, 1 dilim ekmek

Ara 19:30
Çay

Su 2 lt
Spor yok

Saat 22:12 limonlu soda yaptım kendime

Bence spor ekle artık duraklama faydası olur👍

1 Eylül
10.00
1 yumurta
1 elma

14.00
2 simit🙈
2 kk peynir
Domates
Salatalık
1 kk tahin helvası

2 lt su
Spor 15 dk Leslie gerisini yapamadım🐣

Listede misin canım hafta ortası iki simit tüketmek senin minnoş midene yakışıyor mu ? Bu takımın spor bakanı kim U UcanSupurge ceza verilmiyor mu zipor cezası o yoksa ben falaka yaziim :KK53:

Sabah 7 3 kasik aksam yemedigim sabaha ayirdigim makarna

13.00
Bir kase tarhana 3 kofte kadar haslama et yogurt

20.30
Bir kase mercimek salata 6 tane sarma ekmek yerine yedim

Full karbonlu bir gün geçirmişsin miden bile şaşırmıştır diyette miyim değil miyim diye. Sabah makarna öğlen tarhana akşam sarma. :oha::KK53:

1 eylül
Menum
Sabah 10.30
1k Peynir 1k fıstık ezmesi 1 salatalık 1d Karpuz 1b kahve

Ara
1b Kahve 1 kuru kayısı

Akşam 17.30
5 - 6 köfte 1 kase cacık 1 dilim ekmek
3lt su
Spor olsa tadından yenmezmiş afiyet olsun :rapci:

Eklentiler

• IMG_20200723_130446.webp
    IMG_20200723_130446.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar aklıma gelmişken yazayım

Tibetin Gençlik Pınarı hareketleri ile çok güzel zayıflayan arkadaşlarım oldu yıllar önce..

Kk da konusu açılmış, link bırakayım

Canim resimler acilmadi ama yarin araştıracağım cok merak ettim

Back
X