• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Okullar açılmazsa ben imdat diye bağırıcam:KK71:baya sıkıldım sürekli öğrenci vekitle iletişimde olmaktan. Önceden 4 te dersim biterdi okul biterdi. Yok arkadaş şimdi bitmiyor🤷‍♀️
Bu vakalar böyle devam ederse zor :KK43: çünkü bana birşey olmaz diyenlerle dolu bir ülkede yaşıyoruz:KK11:

Benimkise isiriyor diş cikarcagı donemlerde birkez oyle ansız isirdi ki bagirmamdan korkup agladi ama onun disinda hep beklentide olup tepki vermemeye calistm tepki verince daha cok yapiyorlar bide meme ucu kremi var o cok iyi geliyordu surekli suruyordm artk istersn markasina bakip yazarm
O kremler ısırınca acısını azaltıyor mu

02 Eylül 2020

Kahvaltı : 09:30

1 ad sahanda yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 ceviz
1 salatalık
2 dilim ekmek

Ara 11:45

1 fincan yeşil çay

Öğlen 13:30

1 yumurta ile çılbır
1 dilim ekmek

Ara 16:00
1/2 kase aşure

Akşam 18:30

1 kase yeşil mercimek çorbası

Su 2 lt
Spor yok
Ekmek ve asure tarti oncesi cok olmus canim
03.08.2020

12:00
sade soda

14:00
yarım şeftali

16:30
7 kaşık barbunya
yarım kase yoğurt

aksam yatmadan yesılcay ıcerım

su:2lt

spor bugun off gunum
Afiyet olsun guzel menu canim
3 Eylül Menüm
12.30: 6 yk kuru sebzeli makarna (makarnası az sebzesi bol)
2 yk domatesli kıymalı sos
1 dilim ekmek (tabağı sunnetlemek için kullandım🤣)

17.00: 1 kase mısır gevreği (içinde 1 ceviz,1 yk yulaf,1 kırmızı erik,1tk bal, yarım çay bardağı süt ve gevrek var)

2 lt su
Afiyet olsun canim ekmek ve makarna birlikte olmamis
3 Eylül

10:00
5 yemek kaşığı menemen
1 dilim ekmek
3 çatal karpuz

14:00
Sütlü şekersiz türk kahvesi
4 badem
1 ceviz

18:30

4 YK sebze yemeği
2 YK bulgur pilavı
1 kase çoban salata

2.5 lt su
30 dakika zumba
90 puan

28 Ağustos

11:00
2 yumurta ile olan yeşil salata
1 fincan yeşil çay

13:00
şekersiz türk kahvesi
3 tane kara erik

17:00

Fırında tavuk but 2 tane
1 kase yoğurt

2.5 lt su
Spor yok

Yazmayı unutmuşum. Diyet listelerimi unutmayayım diye uygulama var oraya kaydediyorum
Afiyet olsun guzel menu canim

Gecen sene bayramda 62 den 66 ya çıkınca başlamıştım, 66 dan 55 e kadar düştüm ama şu son zamanlarda boğazım durmuyor 57 varımdır tartılamıyırum
bozuk değildir canım sürekli ard arda tartılınca öyle olabiliyor, üzerine başka bişey koy tekrar çık farkı görürsün
Allah kolaylık versin 🌸 benim ilk kızımda çok cektim 5.5 aylıktı ilk dişi çıktığında ve kemiriyordu resmen
durumu olmayana Allah yardım etsin inş 😪
valla benim halim duman, eşimde tartıyı en dip köşeye koydu alamıyorum Bugun zorla aldıracam😁 kiloyla yüzleşeyim

İbşallah yoktur canım, aslında test yapsa çok iyi olur.. burda belirti göstermeyenlerde çıkıyor maalesef genellikle. Daha gecen bi tanıdığın çalıştığı yerde bi iş arkadaşında çıkmış, tedbir amaçlı herkese yapıldı ve tanıdıkta corona çıktı ama hiçbir belirti yoktu.
Benim eşim sağlıkçı hergün bir arkadaşı korona oluyor. Çember daraldıkça daralıyor inşallah bulaşmaz yoksa ailecek oluruz:KK43:

Merhaba arkadaşlar santiyeleri kontrol edip eve geldim balik ve salatayi yaptim yedim 👍
Aksam ezanina kadar dinlenme ☺
Gece de hafif bir spor yapıp günü kapatirim insallah yarin cuma 🤷
Niye hafif spor? Ödem mi yapıyor ertesi güne🤔

Benim eşim sağlıkçı hergün bir arkadaşı korona oluyor. Çember daraldıkça daralıyor inşallah bulaşmaz yoksa ailecek oluruz:KK43:
Merkel in dediği olacak gibi yüzde 70% herkes yaşıcak bunu demişti daha em başından

Canım sıkıldı☹ eşimin iş arkadaşı test yaptirmis pozitif cikmis 😒
Geçen hafta cuma izne ayrılmış 2gun önce test yaptirmis bugün çıkmış sonucu

Eşimde test yaptirsammi deyip duruyor 🤷‍♀️
inşallah bisey cikmaz canim

Merkel in dediği olacak gibi yüzde 70% herkes yaşıcak bunu demişti daha em başından
İnşaallah bünyem zayıf değildir 2 çocuğum var ve biri daha 5 aylık bile değil. Eşim de zayıf bünyesi var o kadar dikkat ediyor herşeyi yıkamaktan 2 kere telefonu bozuldu. Bu aşı bulunsa da evde kalmaya yine razıyım en azından ölü haberleri duymamış olurum

İnşaallah bünyem zayıf değildir 2 çocuğum var ve biri daha 5 aylık bile değil. Eşim de zayıf bünyesi var o kadar dikkat ediyor herşeyi yıkamaktan 2 kere telefonu bozuldu. Bu aşı bulunsa da evde kalmaya yine razıyım en azından ölü haberleri duymamış olurum
Allah korusun canım, korkmamak lazım düşünme yoksa bağışıklık zayıflıyor Allah büyüktür. İlk başta bende deli gibiydim cocukları dışarı cıkarmıyordum markete gittiğimde eldivenle gidiyordum. Baktım böyle dwliriyorum tedbir alıp rutine mecburen döndük

Niye hafif spor? Ödem mi yapıyor ertesi güne🤔
bende yapıyor canım birkaç denemem oldu 45 dk üstüne cıkınca üst üste 3 gün falan yapsam böyle ciddi ödem ve laktik asitten dolayı kas ağrısı oluyor.
tabiki herkesin bunyesi farklı olabilir

bende yapıyor canım birkaç denemem oldu 45 dk üstüne cıkınca üst üste 3 gün falan yapsam böyle ciddi ödem ve laktik asitten dolayı kas ağrısı oluyor.
tabiki herkesin bunyesi farklı olabilir
Anladım canım. Sen sadece cumadan Cuma’ya mi tartılıyorsun. Ben her sabah 1 kez bakıyorum:KK33:

Anladım canım. Sen sadece cumadan Cuma’ya mi tartılıyorsun. Ben her sabah 1 kez bakıyorum:KK33:
canım şu an hergün tartılmıyorum ama sporu deneyimlemek için bi süre her gün tartılmıştım şimdi pazartesi cuma tartılıyorum

Back
X