- 7 Mart 2011
- 7.441
- 8.107
- 398
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
- #389.781
Bence de 3 gün 15 dk daha iyi olurTamam ozaman ben yapmaya calisicam ama her ikisinide kontrol edip liste yapmam biraz zorliycak o yuzden normal spor listesine agırlik vericem, benimde acayip hareketli durdugu yerde durmiyan bi canavarim var cunku![]()
Handandandan artık oldugu kadar kaptanım
Bilmiyorm cnm puan olark 100 bile cokmu sanki 15dk dersek daha mantikli olcak sanki veyatta 50 puan cnku 15dk normal seviyede bi spor 45 puan felan yapiyor
Hosgeldin cnm. Umarim istedigin kiloya biran once ulasirsin :)
Bende oyle dusunuyorm. 6 gun zorlar. Toplam puan hedefi gbi olucak zatn aslinda 3 gun 100puan demistk ama herkez bisi diyor ben toparliyamiyorm o yuzden bu konu icin ayriyetten yazicam
Amannn bide bu ciktii
Karisti ortalik cnm dur son karar kaptan versin
Bende 45 dk demedim puana dokunce cok oldu o yuzden
Aynen mantikli ama bnu kontrol eden olmazsa bi anlami kalmiycak bende hepsine yetisebilcegmi dusunmuyorm
Super baslangic icin :) hosgeldin bu arada cnm ekim ablayi cok seviyoruz
Sirke iyidir mikrop kirar bence kullan buzdolabi icin
Aynen abla bencede cok fazla olursa yapan olmiycak muhtemelen
Yok canım. Gün aşırı spor yapmaya çalışıyorumKarpuz gerçektn çok canm onun dışında çok erken kapatmasan daha iyi olur sanki
Spor çok güzel harikasın onun dışında çiko olmasa iyiymiş
Dondurma dışında hafif güzel bi menü. Spor var mı?
Diyet kuymakta 1 yk tereyağ 3 yk mısır unu bir kişi için çok olablirdi ama eşinle yediğin için olabilir ama hafta içi yemesen daha iyi olur sanki onun dışında menü güzel. Spor?
Kızartma ve makarna hiç olmamış malum üzerine bi de tatlı niyetine 5 incir diyeti bıraktonda haberimiz mi yook
Menü güzel Bahar ama antem fıstığını akşm tercih etmesen daha iyi sanki
Mekiği de iyi düşünmüşsün göbek için
Çikolata hariç çok güzel bi diyet menüsü olmuş
Eliptik yaptın mı?
Patates ve pideyle Zuhal ablayı yenemezsin diyim Almila :) nohut ezmesinin içinde ne var?
Baya yol yaptın dinlenebildin mi?
Sucuk çok muydu? Genelde akşam meyve pek önerilmez öğlen 12den önce yersen daha iyi olur canm
İnce görünüyorm diye mi sağlam yiyosn Merveee :)
Patatesler hiç olmamış canm onun dışında değişik bi menü kararsız kaldım :)
Fıstık ezmesini şekersiz olarak kendn yapıyosn güzel canım. Makarna hiç olmamış tabi onun dışında akşam meyve pek doğru bi karar değil sanki
![]()
bide kahve yapayım adamcagiza kıyak :)