Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zalımsın kedi kız sen benim bu halimle sokakta yürüyüşümü gör demezsin 40 beden sanki 36 bedenim öyle mutluyum

Anamada gidecem bide bu hafta iyi bı efor harcamam lazım hem yiyim hem kilo veriyim diye
Beğenme şeysini üzgünüm yapar mısın ya kızgınımlı sinirliyimli şeyler benim Minnoş yufka yüreciğimi incitiyor yıpratıyor hassas bünyemi etkiliyor

Anladım cnm gaz yapacakmış diye ben hiç kismadim doğumdan sonra herşeyden yedim ama bitki çayına şüpheli yaklaşıyorum belki bı buçuk yaşta falan olsa düşünebilirim de şu an erken zaten yediklerime dikkat etmek yeterli olacaktr diye düşünüyorum

Rakibem sende 1 hafta dolmadan 1 kilo verdin tebrik ederim iyi iş çıkardın

Ben sadece emziren anneler için milk tea içiyorum
Süt artırıcı o değil mi ? Onlarda da şeker oranı yüksek ya içmedim o yüzden
Benim kızım 1,5 yaşında.2 aydır yeşil çay ve 9lu çayı,form çayı içiyorum sutumu etkilemedi
Yeşil çayı deneyeyim ben de
Bitki çayları emzirirken bebeğe geçtiği için mi zararlı sütü etkileyip etkilemedigine mi bakılıyor ben tüketmeyi düşünmüyorum şu an için ama merak ettim
Bebeğe fazlası geçerse zararmış canım, ayrıca sütü etkileme durumu da var tabii. Mesela adaçayı, emzirmeden keserken kullanılıyormuş sütü azalttığı için. Her ikisi için de kullanıma dikkat etmek gerekiyor o yüzden

Suyunu cikarmamak lazım ben genelde 1 fincan içiyorum bazen 2 oluyor

Haklsn cnm herşeyi kararında yapmak gerekir

Şişkolataykende gayet iddialı olabilirsin bence senin uruşun iddia be kiloyla alakası yok. Ama kendini iyi hissetceksen ver tabi yinede. Dövme tmm de piercing ne kız

Suyunu cikarmamak lazım ben genelde 1 fincan içiyorum bazen 2 oluyor
1i geçmem ben de canım, öyle çok seven biri değilim zaten de gün içinde insan arıyor. Normal çayı sevmediğim için pek alternatifim yok

Selam canlar cok yogunum yine
Gecen cuma 72.2
Bugun 71.7
Yarim yarim 10 senede hedefteyim insallah. Bu ne ya
Olsun canım eksidesin ya
Canım iki hafta deneme süresi var 3. Haftaya listeye girebiliyorsun
Peki canım
İyi yapmışsın canım dinlen hem bebişte var daha fazla yoruluyorsundur
Kızlar biz yola cıktik bursaya gidiyoruz oglan uyudu arabada baklm yolumuz var baya hayirlisiyla giderz insallah
Yolunuz açık olsun canım
gecen cuma 69.4
bugun 68.1
fark 1.3
yuzde 1.87
Tebrikler canım gayet iyi
Halloooooo basarili azimli takimimmmm

Bildirimleri gördüm hepiniz harikasiniz
Alintilara aksam dönecem

Benimkide fena degil
Cok sikmadigim bi hafta icin iyi gibi :))

Geçen hafta 102.5
Bugün 101
Fark 1.5
Gayet iyi canım tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…