- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.721
Zalımsın kediYa bak ben ilk 2015 yılında 62 kiloyken listeye girmişim. Sana zayıflamak istediğim halimin fotoğrafını atayım gülersinzayıflık algısı farklı işte herkesin ben şişkokuğu hiç yakıştıramıyorum özgüvenim kiloyla direk bağlantılı çünkü şişkoyken istediğim gibi giyinemiyorum iddialı olamıyorum. Bi keresinde arkadaşıma demiştim ki şu göbek olmasa off neler giyerim göbeği açık gezerim. O da Allah biliyor da vermiyor demekki demişti
Şuan göbeğim olmasa ahhh ahh piercing takıp dövme yaptıracaum
Anamada gidecem bideHaftaya artı gelirsin sen naaa buraya yazıyorum( hasetlenen kedi emojisi )
Beğenme şeysini üzgünüm yapar mısın ya kızgınımlı sinirliyimli şeyler benim Minnoş yufka yüreciğimi incitiyor yıpratıyor hassas bünyemi etkiliyorAnamada gidecem bidebu hafta iyi bı efor harcamam lazım hem yiyim hem kilo veriyim diye
Anladım cnm gaz yapacakmış diye ben hiç kismadim doğumdan sonra herşeyden yedim ama bitki çayına şüpheli yaklaşıyorum belki bı buçuk yaşta falan olsa düşünebilirim de şu an erken zaten yediklerime dikkat etmek yeterli olacaktr diye düşünüyorumHer ikside bence ama karışık biraz ya tam benimde bilgim yok mesala ben sinamekili çay içtiğim zaman benim bagirsaklari fena bozuyor ama kızımda etki etmiyor ...Bebekken bakliyatida denedim gaz olursa yemiyim diye olmamıştı ..Yada sütüm artsın diye herkesin tavsiye ettiği Instagram da bir yağ karışımıni kullanmistim onunda etkisini görmedimSadece iyi uyursam gerçekten sabaha sütüm çok fazla olurdu... bu tecrubelerime göre bebeğim benim yedigimden ictigimden pek etkilenmiyor
40 san yine iyiymiş 42 falansındır bence ona göre yürü senZalımsın kedikız sen benim bu halimle sokakta yürüyüşümü gör demezsin 40 beden sanki 36 bedenim öyle mutluyum
Rakibem sende 1 hafta dolmadan 1 kilo verdin tebrik ederim iyi iş çıkardınkolik zamanı o kadar alıştıki kucağa anlatamam hele babası kucakta gezdirirken bide abi ile saklambaç oynuyor ,kovalamaca oynuyor nasıl yere alışacak bilmiyorum ben keyifliyken yerde bırakıyorum ki alışsın diye artık
Haftaya kalmis fazlası artık :)
tebrikler canım süper valla ne deyim sezarin hakkı sezara
hayırlı cumalar abla
guzel hitmis canım hadi sen 8 lere ben 7 lere yol alalım
geçmiş olsun
yanlış hesaplamissin canım verdiğin kilo ×100 çıkan sonucuda geçen haftaki kilona bol
herkes superrrr
kilo azaldikca zor veriliyor gayet iyi
guzel gitmiş tebrikler canım
bir günde süper eksi
olsun ucundan az kalmış
kardeş, evlat, ana baba insanda önce Allah korkusu olacak huy filan değil başkasına iftira atmak eziyet etmek hastalıklı ruh hali bence ama hasta olması sıkıntı nede olsa kardeş işte arar uzatmaz geçmiş olsun der sonra yine görüşmezdim Allah korusun en kötüsünü düşünmek gerek aklında vicdanında kalmasın . Hele çocuğu piskopat babasına yeni bir koca uğruna vermesine o kadar üzüldüm ki koca olmasada ömür geçer aama insan kokusuna doyamadigi evladı nasıl verir içim almıyor
Süt artırıcı o değil mi ? Onlarda da şeker oranı yüksek ya içmedim o yüzdenBen sadece emziren anneler için milk tea içiyorum
Yeşil çayı deneyeyim ben deBenim kızım 1,5 yaşında.2 aydır yeşil çay ve 9lu çayı,form çayı içiyorum sutumu etkilemedi
Bebeğe fazlası geçerse zararmış canım, ayrıca sütü etkileme durumu da var tabii. Mesela adaçayı, emzirmeden keserken kullanılıyormuş sütü azalttığı için. Her ikisi için de kullanıma dikkat etmek gerekiyor o yüzdenBitki çayları emzirirken bebeğe geçtiği için mi zararlı sütü etkileyip etkilemedigine mi bakılıyor ben tüketmeyi düşünmüyorum şu an için ama merak ettim
Suyunu cikarmamak lazım ben genelde 1 fincan içiyorum bazen 2 oluyorSüt artırıcı o değil mi ? Onlarda da şeker oranı yüksek ya içmedim o yüzden
Yeşil çayı deneyeyim ben de
Bebeğe fazlası geçerse zararmış canım, ayrıca sütü etkileme durumu da var tabii. Mesela adaçayı, emzirmeden keserken kullanılıyormuş sütü azalttığı için. Her ikisi için de kullanıma dikkat etmek gerekiyor o yüzden
Haklsn cnm herşeyi kararında yapmak gerekirBebeğe fazlası geçerse zararmış canım, ayrıca sütü etkileme durumu da var tabii. Mesela adaçayı, emzirmeden keserken kullanılıyormuş sütü azalttığı için. Her ikisi için de kullanıma dikkat etmek gerekiyor o yüzden
Ya bak ben ilk 2015 yılında 62 kiloyken listeye girmişim. Sana zayıflamak istediğim halimin fotoğrafını atayım gülersinzayıflık algısı farklı işte herkesin ben şişkokuğu hiç yakıştıramıyorum özgüvenim kiloyla direk bağlantılı çünkü şişkoyken istediğim gibi giyinemiyorum iddialı olamıyorum. Bi keresinde arkadaşıma demiştim ki şu göbek olmasa off neler giyerim göbeği açık gezerim. O da Allah biliyor da vermiyor demekki demişti
Şuan göbeğim olmasa ahhh ahh piercing takıp dövme yaptıracaum
1i geçmem ben de canım, öyle çok seven biri değilim zaten de gün içinde insan arıyor. Normal çayı sevmediğim için pek alternatifim yokSuyunu cikarmamak lazım ben genelde 1 fincan içiyorum bazen 2 oluyor
amın canım bıktırdı valla sureklı vucudumda bır sızıİyi bari canim. Gelip gecsin ins
İçimdeki gerçek kedi çıkıyor işte çok severim piercingŞişkolataykende gayet iddialı olabilirsin bence senin uruşun iddia be kiloyla alakası yok. Ama kendini iyi hissetceksen ver tabi yinede. Dövme tmm de piercing ne kız
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canımArkadaşlar merhababugün tartı:63.9 dedi.
Pazartesi:64.7 idi.
böyle başladık bakalım...
transferimi oldum dün. Haftaya pazar günü test günüm.
Haftaya çift hanelerHalloooooo basarili azimli takimimmmm
Bildirimleri gördümhepiniz harikasiniz
Alintilara aksam dönecem
Benimkide fena degil
Cok sikmadigim bi hafta icin iyi gibi :))
Geçen hafta 102.5
Bugün 101
Fark 1.5
Olsun canım eksidesin yaSelam canlar cok yogunum yine
Gecen cuma 72.2
Bugun 71.7
Yarim yarim 10 senede hedefteyim insallah. Bu ne ya
Peki canımCanım iki hafta deneme süresi var 3. Haftaya listeye girebiliyorsun
İyi yapmışsın canım dinlen hem bebişte var daha fazla yoruluyorsundurNapyonuz kızlar bugün izin verdim kendime ellerim ağrıyordu dün biraz fazla bez sıkınca herhalde çamaşır katlama işini hallederim bugün yeter birikti biraz mutfağın cam kapısını yarın silerim artık ya da pazartesi
Yolunuz açık olsun canımKızlar biz yola cıktik bursaya gidiyoruz oglan uyudu arabada baklm yolumuz var baya hayirlisiyla giderz insallah
Tebrikler canım gayet iyigecen cuma 69.4
bugun 68.1
fark 1.3
yuzde 1.87
Gayet iyi canım tebriklerHalloooooo basarili azimli takimimmmm
Bildirimleri gördümhepiniz harikasiniz
Alintilara aksam dönecem
Benimkide fena degil
Cok sikmadigim bi hafta icin iyi gibi :))
Geçen hafta 102.5
Bugün 101
Fark 1.5
Merhaba biz gerçekten yakınız arkadaşım seni özellikle takip ediyor olacağımgecen cuma 69.4
bugun 68.1
fark 1.3
yuzde 1.87
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?