- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.701
Ben de 165 im sen benim şuanki kilomda mezun mu oldun1.68 canım
Sen emziriyor muydun canım yanlış mı hatırlıyorumArkadaşlar bu hafta dünyalarına yesen bir iki gun kaçamak sonrasi müdahalelerinle eksi nasıl geliyor onu göstermek istiyorum
Sabah kahvaltıda 1 tereyağlı simit 1 kaşarlı poğaça ile kahvaltıliklardan keyifle yedim amma sonrasinda bol limonlu su içtim şuana kadar 2 lt olmuştur ve bitki çayı içtim..akşam yemeğini hafif geckricem çünkü tıka basa yiyip mide bulantısı yaşamak istemiyorum. Akşamda çay icicem ve inanıyorum ki bugün bana artı getirmiycek
Ben sadece emziren anneler için milk tea içiyorumSen emziriyor muydun canım yanlış mı hatırlıyorumemzirirken hangi bitki çaylarını içebiliyoruz bilen varsa senin alıntınla sormuş olayım
senın metabolızma delı manyak yavru ceylanım bızım oyle mıArkadaşlar bu hafta dünyalarına yesen bir iki gun kaçamak sonrasi müdahalelerinle eksi nasıl geliyor onu göstermek istiyorum
Sabah kahvaltıda 1 tereyağlı simit 1 kaşarlı poğaça ile kahvaltıliklardan keyifle yedim amma sonrasinda bol limonlu su içtim şuana kadar 2 lt olmuştur ve bitki çayı içtim..akşam yemeğini hafif geckricem çünkü tıka basa yiyip mide bulantısı yaşamak istemiyorum. Akşamda çay icicem ve inanıyorum ki bugün bana artı getirmiycek
saol canımın içi valla agrı kesıcıler saolsun ıyıyım onlarlatebrikleer canim benim.
Sagligin nasil daha iyimisin
Evet oda var tabisenın metabolızma delı manyak yavru ceylanım bızım oyle mı
Yikiliyo bu gün takımgecen cuma 69.4
bugun 68.1
fark 1.3
yuzde 1.87
Kız ben 91 kiloyla başladım daha önce 100ü de görmüşlüğüm var 38-40 beden yetiyor bana (ciğere ulaşamayan kediBen de 165 im sen benim şuanki kilomda mezun mu oldunşişko değil miydin sen ne mezuniyeti bi de kilo mu aldın vayy zalım
Benim kızım 1,5 yaşında.2 aydır yeşil çay ve 9lu çayı,form çayı içiyorum sutumu etkilemediSen emziriyor muydun canım yanlış mı hatırlıyorumemzirirken hangi bitki çaylarını içebiliyoruz bilen varsa senin alıntınla sormuş olayım
insAllah canımkiz Ben 10 kgsuni keyfi aldım hamilelikte alınan çok değil gider o gider
nereye gidiyorsun canımBen pazartesi yola çıkacağım ama hiçbir şey yok ortada daha sıfır hazırlık ... Acaba kime neye güveniyorum (bı Umut kızın huysuzlugu biterse diye mi )
Tebriklergecen cuma 69.4
bugun 68.1
fark 1.3
yuzde 1.87
TebriklerGünaydın kızlar
Bende kilo bildirimimi yapayım
Geçn Cuma 79,5
Bu Cuma 79
Fark 0,5 kg
Daha fazla olabilirdi ama gece kitaba dalıp çok geç yattım, şu an o yüzden tuvalet sorunu yaşıyorum
Vayyy naptin sen yaGeçen hafta 79.3
Bu hafta 77.3
Yüzde 2.23
Kaptanım bugün kendime ziyafet çekmeyi hakettim dimi amaHandandandan
Eki Görüntüle 2692402
TebriklerEveet kahvaltim hazır tartıldım paylaşayim artık
Geçen hafta: 94
Bu hafta: 91.8
Fark: -2.2
Benim için süper rakam esnek diyet yaptığım halde güzel gitmiş menü vermiyorm alisamadm şimdilik tatlı kacamaklarim oldu bu hafta bı kaç gün ama genel olarak diyet modundaydm
Haftaya guzel bir eksi bekliyoruz senden ❤Kızlar günaydın bildirimim:
Gecen hafta 72.1
Bugun 72.3
Fark +0.2
Yuzde icin tersten nasl hesaplaniyor ayni sistemmi bilemedm.
dunku agrilarn sebebi belli oldu sabah regl olmusm zaten biturlu artıları atamamistm 8de uyandm 2 saatir bekliyorm gidicegide yok, sadece regle bahane bulamam tabi haftasonu kotu beslendm o yuzden bu haftasonun o hatayi yapmiycam, herkezden cok ozur dilerm haftaya fazlasiyla telafi edicem insallah
Supersin canim tebriklerGünaydın kızlar
Geçen cuma:69
Bugün:68.2
Fark:800g
Yüzde:1.16
TebriklerAranıza çarşmba katıldım
Geçen cumaki tartımı tam bilmiyorum ama çarşmba günü 68.4 idim.
Çarşmba 68.4
Cuma güncel 67.9
Fark 500 gr
Yüzdeyi hesaplamadım 1 haftalık kilo takibi olmadığı için haftaya hesaplayacağım
Reglim biteli 2 gün oldu ödem gitti muhtemelen
Tebrikler abla ❤kilo bildirimini yapıp kalkıyorum oğluş da uyandı :)
geçen cuma 81.9
bu cuma 81.7
fark -200 gr
herkes harika kilolar vermiş ben kendimi yüz karası gibi hissettim yavvff:)
Elllerine emeğine sağlık canımSpor listesi Sonuclar
1. @maygirl59_ (1.755 puan)
2. @ATTRAENTE (832 puan)
3. Pembe Lotus (668 puan)
Tebrikler kizlar
Tebriklergecen.cuma 65.8
bu cuma 65.5
-300
Tebrikler canım ins devamida gelirBildirimim
Geçen hafta:105.2
Bu hafta:103.5
Fark:-1.7
Yüzde:%1.61
Sabiti eksiye çevirmişsin bacima helal olsunHeellöööö takım bol eksiler diyeceğim ama coşmuşsunuz haayyyy maaşalah gadasını aldıklarım
Geçen hafta : 65.3
Bu hafta : 64.6
Giden: 0.7
Yüzde: %1.07
Dün sabittim elhamdülillah
Tebrikler canım cok güzel bir eksin var daha ne olsunBildirimim
Geçen hafta 81.9
Bugün 80.3
Fark -1.6
Zalim regl ne güzel 79u görecektim
Tebrikler canımPazar: 85.2
Cuma: 84.1
Fark:-1.1
Yüzde :1.29
Ben en iyisi listeye gireyim yoksa yer kalmayacak kapağı attım attım . Düne göre çok birşey gitmemiz ama WC ye çıkamadım neyse haftaya kalsin oda
Tebriklerselam kızlaarrr şöyle bır goz gezdırdım çılgın kılo verısler var
cuma 69.4
bugun 68.1
fark 1.1
yuzde 1.6
dun 67.8 dım ama bugun wc e gıtmeyı bekleyemedım haftaya 66 a gıderken bır daha 67.8 den gecerım artık napalım
TebriklerSelam canlar cok yogunum yine
Gecen cuma 72.2
Bugun 71.7
Yarim yarim 10 senede hedefteyim insallah. Bu ne ya
Haftaya guzel bir eksiyle gelirsin inşGecen cuma 75.0
Bu cuma 75.5
Ben anlamadim bu isi yaaa salidan beri kacamagim yok, ekmek kahvaltida 1 dlm harici yok, porsiyonlar kucuk zaten ama artiyim
Tebrikler canım cokta kilo almamışsın ❤64.7 ile mezun oldum yanlış hatırlamıyorsam
Yolunuz acik olsun canımKızlar biz yola cıktik bursaya gidiyoruz oglan uyudu arabada baklm yolumuz var baya hayirlisiyla giderz insallah
yaptim canim 75.5
ins canim kendimi 1 hafta denemem yatmeyecek sanki bana listeye girip sonrasinda verememek yada az vrmek istemiyrum.@medine66
Ucmelekannesi
En erken haftaya listeye girebiliyorsunuz kızlar
Diyete gönlünüz var ise bu haftadan menü yazmaya ve yorumlamaya başlayabilirsiniz
İyi bari canim. Gelip gecsin inssaol canımın içi valla agrı kesıcıler saolsun ıyıyım onlarla
Bitki çayları emzirirken bebeğe geçtiği için mi zararlı sütü etkileyip etkilemedigine mi bakılıyor ben tüketmeyi düşünmüyorum şu an için ama merak ettimBenim kızım 1,5 yaşında.2 aydır yeşil çay ve 9lu çayı,form çayı içiyorum sutumu etkilemedi
Geçen haftayı telafi ettim diyelimTebrikler
Vayyy naptin sen yatebrikler
Tebrikler
Haftaya guzel bir eksi bekliyoruz senden ❤
Supersin canim tebrikler
Tebrikler
Tebrikler abla ❤
Elllerine emeğine sağlık canım
Tebrikler
Tebrikler canım ins devamida gelir
Sabiti eksiye çevirmişsin bacima helal olsun
Tebrikler canım cok güzel bir eksin var daha ne olsun
Tebrikler canımayni sikinti bendede var
Tebrikler
Tebrikler
Haftaya guzel bir eksiyle gelirsin inş
Tebrikler canım cokta kilo almamışsın ❤
Yolunuz acik olsun canım
Saol cnmTebrikler
Ya bak ben ilk 2015 yılında 62 kiloyken listeye girmişim. Sana zayıflamak istediğim halimin fotoğrafını atayım gülersinKız ben 91 kiloyla başladım daha önce 100ü de görmüşlüğüm var 38-40 beden yetiyor bana (ciğere ulaşamayan kedi) zalım boğazıma anca bu kadar dur diyebiliyorum senin gibi seksü fücutlu bir kedi olamam bacım hiç kanıma girme
neyse ben yıne suraya bır maşallah kondurayım da darısı basımıza canısıEvet oda var tabi
Haftaya artı gelirsin sen naaa buraya yazıyorumEvet oda var tabi
Her ikside bence ama karışık biraz ya tam benimde bilgim yok mesala ben sinamekili çay içtiğim zaman benim bagirsaklari fena bozuyor ama kızımda etki etmiyor ...Bebekken bakliyatida denedim gaz olursa yemiyim diye olmamıştı ..Yada sütüm artsın diye herkesin tavsiye ettiği Instagram da bir yağ karışımıni kullanmistim onunda etkisini görmedimBitki çayları emzirirken bebeğe geçtiği için mi zararlı sütü etkileyip etkilemedigine mi bakılıyor ben tüketmeyi düşünmüyorum şu an için ama merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?