- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.681
kiz Ben 10 kgsuni keyfi aldım hamilelikte alınan çok değil gider o gider9.Takim 636. Etap * * * Dördüncüsü
Bi prenses annesi (78,9/79,4/+0,5/%-0.63) izine ayrilmak istiyor, 2.izin hakkı
Ağustosta ayrılmışım izne 1 sene olmuş +12.5 kg fark var şimdilik takıma girmem için izinn kiloma mi dönmem lazımdı
iyi yolculuklar canımKızlar biz yola cıktik bursaya gidiyoruz oglan uyudu arabada baklm yolumuz var baya hayirlisiyla giderz insallah
Ben gecen gunlerde pisirdim onu koz patlicanla biseyler yapacagim sanirim ben bi kalkip dolabi karistiriyimOhh iyi yapmışsn afiyet olsun bende yapicam şimdi kahve canım istedi ben nohut yapcam bulgur pilavı salata ayran
Hay maşallah nasıl güzel çoklu alintilamissin böyleAllahim allahim sana geliyorum.
Hayirlisiyla karistirmadan cevaplarim ins
Okurken gozleriniz sasi olabikir dikkat
canikom koruma kralicesi bence onceden ne yapiyorsan onu bi dusun ve uygulamaya calis canim.
keske cikmasaydi hassasiyetin canim. Baya dikkat etmen gerek omur boyu olmasida cabasi.
oy bende sevindim sebebsizce abla.iyi dinlenmeler
temas muhtemelen vardi degilmi canim. Maske bile tam korucudu degil diyorlar
iyiyim ablam cok sagol
Bugun karantinamiz bitti sabah cikip ekmek aldim geldim 15 gundur disari cikamyinca o bile ne guzel geldi
kotu hissetme abla bence herkes de olan bisey bence bu. Belli etmesede icten ice hep biri fazla sevilir
oy kuzum benim.kiyamam ya. Ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum.
İns yoktur allerjisi oyle denkgelmistir hep ins
ins iyi gelecek canim kizina bu durum. Rabbim safi ismiyle sifa versin ins
harika eksi canim . tebrikler
Kolay gelsin bu arada
masallah canim bu kiloda bu eksi bu yuzde
tebrikler kaptanim ibre asagi dogru inmeye alisti
gayet guzel eksi canim tebrikler.
Baska takimda devam edersin ins canim emeklerin bosa gitmesin ins
tebrikler canim guzel eksi masallah
canim hemen dur de bak tecrube konusuyor bi saldinmi toplanmiyor
hayirli cumalar canim.
Tebrikler canim guzel eksi
az gitmis ama gitmis canim.
Haftaya bonus olsun ins fazlasi
aradaki rakami gormeden diger rakama atlamak sahane
tabiki yapmiyosrsun boyle bisey sevinmeninde bi siniri var kiz birak o telefonu elinden sakince
masallah canim benim. Supper
haftasonu arti.olunca toparlamakta zor oluyor canim. İns haftaya guzel eksi gelecektir
tebrikler canim
tebrikler canim hedefe emin adimlarla ilerliyorsun
listeye giremesende girmis gibi basla bunhafta canim
canim zor olaylar. Ama esinle konusup ortak karar en mantiklisi. Esininde dedigi gibi sadece kardesinle sen gorusebilirsin. Ama seni uzecekse ona gore bir tavir sergilemen daha mantiki. Rabbim icini ferahlatsin ins
az da olsa gidiyor abla.
Bu hafta az dikkatle bence guzel eksi gelir senden
eline saglik canim.
Kizlar tebrik ederim hepinizi
eksi candir canim
İns haftaya daha guzel eksi gelecek
tebrikler canim cok guzel eksi
tebrikler canim. Yuzden 1 uzeri dun sabit olamna ragmen guzel eksi
regle ragmen cok guzel eksi canim
gayet guzel eksi canim daha ne olsun
tebrikleer canim benim.
Sagligin nasil daha iyimisin
yinede eski olman sahne canim.
Haftaya guzel eksi gelecek bence oyle deme
tursu tuketiyorum evet ama cok degil canim.
Bilmuyorum onumuzdeki haftalara bakacagiz artik
Birşey demedim, sende küsmeSimdi bu iyi biseymi kotu biseymi bi dusunuyum
Valla haklisin okurken alintiya basiyorum cevap vermek istedigim icin. Ama ya kucuk gelio bisey istiyor ya buyukler yada es kisisi.
Derken elime tekrar teli alincada sayfa birikiyor. Onlarida okuyup cevapliyim derken yine kisir donguye giriyom
Bundan sonra her girdigimde once alintilari cevapliycam
Ben hamilelikte 27 kilo aldım o da abartı amaKeşke biz hamile kalınca kocalar kilo.alsa
tabiki hepsini kendin yemeyecksinHay maşallah nasıl güzel çoklu alintilamissin böylesayende goirmedigim mesajları gordum .. Ayrıca pastane arandı ve hakettiğim odullere kavusuldu
kusmekmiBirşey demedim, sende küsme
Gözlemlerimi yazdım
Valla kaptandan izin çıktı bana yuzde ikiyle gel cuma serbest diyetabiki hepsini kendin yemeyecksinben oyle umut ediyorum yada.
Baj sen yersen bende gidip alacagim kendime hihhh iste vicdan azabi yaptiririm sana yemeyeceksin
kusmekmi
Gercekten mi bak bende denerim bu hafta bunu. Yerim yerim su bitki cayi icerim.Arkadaşlar bu hafta dünyalarına yesen bir iki gun kaçamak sonrasi müdahalelerinle eksi nasıl geliyor onu göstermek istiyorum
Sabah kahvaltıda 1 tereyağlı simit 1 kaşarlı poğaça ile kahvaltıliklardan keyifle yedim amma sonrasinda bol limonlu su içtim şuana kadar 2 lt olmuştur ve bitki çayı içtim..akşam yemeğini hafif geckricem çünkü tıka basa yiyip mide bulantısı yaşamak istemiyorum. Akşamda çay icicem ve inanıyorum ki bugün bana artı getirmiycek
2 mi o nasil bir eskiki.Valla kaptandan izin çıktı bana yuzde ikiyle gel cuma serbest diyesende ikiyi gor tartıda sende ödülü kap
Menünü mercekle inceleyeceğimValla kaptandan izin çıktı bana yuzde ikiyle gel cuma serbest diyesende ikiyi gor tartıda sende ödülü kap
* * * 9.Takim 680. Etap * * *
medine66 (57.6/58.0/-0.4/%-0.69) izne ayrılmak istiyor, 1.izin hakkı
Ucmelekannesi (66.2/66.0/0.2/%0.30) izne ayrılmak istiyor, 2.izin hakkı
ahahahah tuvalete gırıs cıkıslardakı farkımı bır duysanbeni geçmişsin zalımın kızıkız tuvalete ne bırakacan da 400 g fark edecek
ayyy cok pardon canım farkı yanlıs hesapladım sanırım yazdıgım dogru kılolar fark yanlıs olmuscanım bildiriminde hata var farkın 1.3 değil mi 1.1 e göre yüzde hesaplamışsın emin olup ona göre paylaşım yapalım 1.3 e göre yüzden 1,87strontium
Günceller misin canım, hata yapmayalımayyy cok pardon canım farkı yanlıs hesapladım sanırım yazdıgım dogru kılolar fark yanlıs olmus
tamamdır canımayyy cok pardon canım farkı yanlıs hesapladım sanırım yazdıgım dogru kılolar fark yanlıs olmus
Canım dünyaları yiyip cuma eksi gelebilirsin. Nitekim ben de geçen cuma ve pazar fazla ve yüksek kalorili beslendim. Yine eksi geldim sonraki günler dikkat ederek. Ama daha da dikkat edip 3 değil de 1 dilim pasta yeseydim mesela ya da cuma o kadar abartmasaydım 800 değil belki 1800 g verecektim. Fazlası yolu uzatıyor. Ben farkındayım ama kendime izin veriyorum. Keşke vermesemArkadaşlar bu hafta dünyalarına yesen bir iki gun kaçamak sonrasi müdahalelerinle eksi nasıl geliyor onu göstermek istiyorum
Sabah kahvaltıda 1 tereyağlı simit 1 kaşarlı poğaça ile kahvaltıliklardan keyifle yedim amma sonrasinda bol limonlu su içtim şuana kadar 2 lt olmuştur ve bitki çayı içtim..akşam yemeğini hafif geckricem çünkü tıka basa yiyip mide bulantısı yaşamak istemiyorum. Akşamda çay icicem ve inanıyorum ki bugün bana artı getirmiycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?