Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kiz Ben 10 kgsuni keyfi aldım hamilelikte alınan çok değil gider o gider
Kızlar biz yola cıktik bursaya gidiyoruz oglan uyudu arabada baklm yolumuz var baya hayirlisiyla giderz insallah
iyi yolculuklar canım

Ohh iyi yapmışsn afiyet olsun bende yapicam şimdi kahve canım istedi ben nohut yapcam bulgur pilavı salata ayran
Ben gecen gunlerde pisirdim onu koz patlicanla biseyler yapacagim sanirim ben bi kalkip dolabi karistiriyim

Hay maşallah nasıl güzel çoklu alintilamissin böyle sayende goirmedigim mesajları gordum ..Ayrıca pastane arandı ve hakettiğim odullere kavusuldu

Birşey demedim, sende küsme
Gözlemlerimi yazdım

Arkadaşlar bu hafta dünyalarına yesen bir iki gun kaçamak sonrasi müdahalelerinle eksi nasıl geliyor onu göstermek istiyorum
Sabah kahvaltıda 1 tereyağlı simit 1 kaşarlı poğaça ile kahvaltıliklardan keyifle yedim amma sonrasinda bol limonlu su içtim şuana kadar 2 lt olmuştur ve bitki çayı içtim..akşam yemeğini hafif geckricem çünkü tıka basa yiyip mide bulantısı yaşamak istemiyorum. Akşamda çay icicem ve inanıyorum ki bugün bana artı getirmiycek

Hay maşallah nasıl güzel çoklu alintilamissin böyle sayende goirmedigim mesajları gordum ..Ayrıca pastane arandı ve hakettiğim odullere kavusuldu
tabiki hepsini kendin yemeyecksin ben oyle umut ediyorum yada.
Baj sen yersen bende gidip alacagim kendime hihhh iste vicdan azabi yaptiririm sana yemeyeceksin
Birşey demedim, sende küsme
Gözlemlerimi yazdım
kusmekmi

tabiki hepsini kendin yemeyecksin ben oyle umut ediyorum yada.
Baj sen yersen bende gidip alacagim kendime hihhh iste vicdan azabi yaptiririm sana yemeyeceksin
kusmekmi
Valla kaptandan izin çıktı bana yuzde ikiyle gel cuma serbest diyesende ikiyi gor tartıda sende ödülü kap

Gercekten mi bak bende denerim bu hafta bunu. Yerim yerim su bitki cayi icerim.

Kilo veremezseemde seni sorumlu tutarim

* * * 9.Takim 680. Etap * * *

medine66 (57.6/58.0/-0.4/%-0.69) izne ayrılmak istiyor, 1.izin hakkı
Ucmelekannesi (66.2/66.0/0.2/%0.30) izne ayrılmak istiyor, 2.izin hakkı

I Ilyusa
Ucmelekannesi

En erken haftaya listeye girebiliyorsunuz kızlar

Diyete gönlünüz var ise bu haftadan menü yazmaya ve yorumlamaya başlayabilirsiniz

beni geçmişsin zalımın kızı kız tuvalete ne bırakacan da 400 g fark edecek
ahahahah tuvalete gırıs cıkıslardakı farkımı bır duysan sindirim sıstemım saolsun gunlerce bunyesınde tuttugu ıcın fark cok oluyor

canım bildiriminde hata var farkın 1.3 değil mi 1.1 e göre yüzde hesaplamışsın emin olup ona göre paylaşım yapalım 1.3 e göre yüzden 1,87 strontium
ayyy cok pardon canım farkı yanlıs hesapladım sanırım yazdıgım dogru kılolar fark yanlıs olmus

Canım dünyaları yiyip cuma eksi gelebilirsin. Nitekim ben de geçen cuma ve pazar fazla ve yüksek kalorili beslendim. Yine eksi geldim sonraki günler dikkat ederek. Ama daha da dikkat edip 3 değil de 1 dilim pasta yeseydim mesela ya da cuma o kadar abartmasaydım 800 değil belki 1800 g verecektim. Fazlası yolu uzatıyor. Ben farkındayım ama kendime izin veriyorum. Keşke vermesem ayrıca iyi kilo verdin ama hala 78 kilosun ince değiliz yani. Çok da kaçırma ipin ucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…